konstantinoslp Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Το θετικο της υποθεσης ειναι οτι ολεον υπαρχουν κομματια για ανταλλακτικα και δεν καθυστερει η αλλαγη οθονης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Όχι, απλώς κάποιοι είναι πιο κλέφτες από άλλους. Μια μικρή διαφορά τιμής δικαιολογείται μόνο μεταξύ συσκευών ελληνικής αντιπροσωπίας και παραεισαγωγής, τίποτα άλλο. Επομένως πάρε το από εκεί που είναι πιο φτηνό. Λίγο offtopic, αλλα... Αυτά τα συμπερασματα ειναι ναχαμε να λέγαμε....no offense ;) Η αγορά εχει βουιξει οτι τα σκρουτζομαγαζα τύπου bir....ne, απλά δεν αποδίδουν τον φπα.... Σε λίγο καιρό θα φανεί αυτο που λέω.... το σδοε ετοιμάζεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Λίγο offtopic, αλλα... Αυτά τα συμπερασματα ειναι ναχαμε να λέγαμε....no offense ;) Η αγορά εχει βουιξει οτι τα σκρουτζομαγαζα τύπου bir....ne, απλά δεν αποδίδουν τον φπα.... Σε λίγο καιρό θα φανεί αυτο που λέω.... το σδοε ετοιμάζεται.... δεν νομίζω ότι έχει σχέση το φπα, ο σδοε κτλ άμα ψάξεις και στο internet στο εξωτερικό οι τιμές είναι παρεμφερείς με αυτές των skroutzομάγαζων, τυχαίο? ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 δεν νομίζω ότι έχει σχέση το φπα, ο σδοε κτλ άμα ψάξεις και στο internet στο εξωτερικό οι τιμές είναι παρεμφερείς με αυτές των skroutzομάγαζων, τυχαίο? ;) Ναι βρε, τα skroutzομάγαζα ψωνίζουν ενδοκοινοτικά, και άρα ΔΕΝ πληρώνουν φπα πχ στο το amazon... μετά, βάζουν +20ευρω πάνω στην τιμή, στο πουλάνε, και μετά εεεεεχει ο θεός με το κράτος... σκέψου λογικά.... ειναι δυνατόν τα ελληνικα μαγαζιά, εχοντας αγοράσει <<2ο χερι>> να είναι απο τα φτηνότερα στην Ευρώπη???? πως γίνεται, το amazon, ποιο, το amazon, να ειναι ακριβότερο απο τα skroutzομάγαζα ??? οεο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakia Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Καλημερα στην κοινότητα κι απο μενα,εχω παρη το εν λογο τηλ και απο προχθές δεν εχω καταφέρει τα εξης,να βρω πλοηγο ο οποίος να δουλεύει χωρις σύνδεση στο δίκτυο,μετα απο πολυ κοπο περασα της επαφες μου μεσω gmail αλλα τελικα ειναι μόνο τα ονοματα χωρις αριθμους και λοιπα στοιχεία και αν αλλαζσι το πληκτρολογιο του απο qwerty σε αλλη μορφη,εχω 3μερες ψαχνω στο φορουμ αλλα δεν καταφερα να κανω παρα μια ττυπα στο νερο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Καλημερα στην κοινότητα κι απο μενα,εχω παρη το εν λογο τηλ και απο προχθές δεν εχω καταφέρει τα εξης,να βρω πλοηγο ο οποίος να δουλεύει χωρις σύνδεση στο δίκτυο,μετα απο πολυ κοπο περασα της επαφες μου μεσω gmail αλλα τελικα ειναι μόνο τα ονοματα χωρις αριθμους και λοιπα στοιχεία και αν αλλαζσι το πληκτρολογιο του απο qwerty σε αλλη μορφη,εχω 3μερες ψαχνω στο φορουμ αλλα δεν καταφερα να κανω παρα μια ττυπα στο νερο!!! Πλοηγός χωρίς σύνδεση μόνο με πληρωμή, δες στο αντίστοιχο θέμα στο εδώ φόρουμ σχετικά με το Android. Για το πληκτρολόγιο θα πας ρυθμίσεις, γλώσσα και εισαγωγή θα πας στις ρυθμίσεις του πληκτρολόγιου xperia και θα επιλέξεις διάταξη πληκτρολογιου. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakia Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Πλοηγός χωρίς σύνδεση μόνο με πληρωμή, δες στο αντίστοιχο θέμα στο εδώ φόρουμ σχετικά με το Android. Για το πληκτρολόγιο θα πας ρυθμίσεις, γλώσσα και εισαγωγή θα πας στις ρυθμίσεις του πληκτρολόγιου xperia και θα επιλέξεις διάταξη πληκτρολογιου. Ελα ρε φιλε,το εκανα,να σαι καλα!απογοητευση ο πλοηγος με πληρωμη,ειχα καλομαθη με το ovi της nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Θελω να κανω flash. Ποια official rom να βαλω και απο που τη βρισκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakia Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Καλα ρε παιδια,τετοια τηλεφοναρα και δεν κανει βιντεο κλησεις μεσω 3g,ειναι δυνατον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Καλημερα στην κοινότητα κι απο μενα,εχω παρη το εν λογο τηλ και απο προχθές δεν εχω καταφέρει τα εξης,να βρω πλοηγο ο οποίος να δουλεύει χωρις σύνδεση στο δίκτυο Αν εννοείς πλοηγό με την πλήρη έννοια (δηλαδή με φωνητική καθοδήγηση κτλ) δεν νομίζω ότι θα βρεις δωρεάν. Αν όμως αρκείσαι στους χάρτες offline μπορείς να αποθηκεύσεις τμήματα από το google maps για χρήση εκτός σύνδεσης. Βέβαια η συγκεκριμένη λύση δεν έχει την πλοήγηση από ένα σημείο σε ένα άλλο. Δοκίμασε επίσης το osmand (αν θυμάμαι καλά) το οποίο είναι free στο store και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις δωρεάν έναν χάρτη. Το είχα για ένα διάστημα άλλα δεν ξέρω κατά πόσο θα σε ικανοποιήσει. Και το co-pilot νομίζω είναι δωρεάν στο store αλλά δεν ξέρω ακριβώς το εύρος των λειτουργιών του. Καλα ρε παιδια,τετοια τηλεφοναρα και δεν κανει βιντεο κλησεις μεσω 3g,ειναι δυνατον Δεν κάνουν και πολλά. Είναι θέμα λογισμικού. Στη Samsung βέβαια έχουν κάνει κάποιες πατέντες.... Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ερώτηση,ξέρει καποιος ποια ειναι η νεώτερη έκδοση του κινητου σαν serial number που να μην εχει θέματα με τις οθόνες?η ειναι να μην σου κάτσει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ελα ρε φιλε,το εκανα,να σαι καλα!απογοητευση ο πλοηγος με πληρωμη,ειχα καλομαθη με το ovi της nokia μπορεις να κατεβασεις και κομμάτι των google maps, ανοιγεις την εφαρμογη, πατας το μενου του κινητου (κουμπακι τερμα δεξια) διαλεγεις την εφαρμογη εκτος συνδεσης, μαρκαρεις τη περιοχη του χαρτη που θες και κατεβαινει :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Θελω να κανω flash. Ποια official rom να βαλω και απο που τη βρισκω; Κοίτα εδώ και διάλεξε... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1518 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xperia_ Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Γεια σας, μόλις γράφτηκα! :) Ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει το κινητό τώρα στα 300 ευρώ περίπου ή καλύτερα κάποιο άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Γεια σας, μόλις γράφτηκα! :) Ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει το κινητό τώρα στα 300 ευρώ περίπου ή καλύτερα κάποιο άλλο? εγω το αγορασα τη προηγουμενη εβδομαδα. αν εχεις χρονο ομως να περιμενεις, μπορεις να ριξεις και μια ματια στο nexus 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Ελα ρε φιλε,το εκανα,να σαι καλα!απογοητευση ο πλοηγος με πληρωμη,ειχα καλομαθη με το ovi της nokia Κοιταξε το ndrive 11, και αν σου αρέσει στείλε μου Pm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Μου έβγαλε ειδοποίηση για ota update την .50 Καλό, αλλά την εχω εδω καιρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xperia_ Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 εγω το αγορασα τη προηγουμενη εβδομαδα. αν εχεις χρονο ομως να περιμενεις, μπορεις να ριξεις και μια ματια στο nexus 4 Δεν έχω πρόβλημα και χρόνο μπορώ να περιμένω απλά δεν ξέρω τι να πάρω σε αυτά τα λεφτά και μάρεσε το s. :) Τώρα προσπαθώ να διαβάσω όλο το θέμα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) Δεν έχω πρόβλημα και χρόνο μπορώ να περιμένω απλά δεν ξέρω τι να πάρω σε αυτά τα λεφτά και μάρεσε το s. :) Τώρα προσπαθώ να διαβάσω όλο το θέμα! :p Κακα τα ψεματα οπoιος ειδε το κινητο επαθε κοκομπλοκο, ειναι και το λευκο που μετραει.. ειχα αρκετα χρονια να αγορασω κινητο sony η αληθεια ειναι ομως οτι απο αποψη εμφανισης ειναι οτι πιο ομορφο κυκλοφορει, σε συνδυασμο με αυτα τα χαρακτηριστικα και αυτη τη τιμη γινεται μια φοβερη επιλογη και σε πολυ σωστο μεγεθος,( αν ηταν λιγο πιο μεγαλο δε μπορω να καταλαβω σε πια τσεπη θα χωρουσε_ :p anyway διαβασε και οτι θες παλι εδω ειμαστε Edited December 11, 2012 by SYZo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Δεν νομίζω όμως να πέσει κάτω από τα 300 ευρώ στα ιντερνετικά μαγαζιά όσο και να περιμένει ο οποιοσδήποτε. :D Για 300 και κάτι ψιλά ευρώ (αν σκοπεύει κάποιος να αγοράσει συσκευή) πιστεύω είναι πολύ καλή επιλογή Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xperia_ Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) Έλεγα να το πάρω απο το birdphone αλλά λέει εξαντλήθηκε το λευκό... ξέρετε αν ξαναφέρνουν συνήθως?? (θα τους στείλω και email να ρωτήσω) Εντιτ: Αμέσως μου απάντησαν οπότε εντάξει! :) Edited December 11, 2012 by Xperia_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiwrgosSketos Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Καλησπέρα! Έχω το κινητό εδω και 3 μήνες. Σχεδόν από την αρχη το πρόσεξα αλλα δεν με πολυ-ενοχλησε κι ετσι το αναφέρω τώρα. Όταν βγάζω φωτογρφίες με φλας, το φλας ανάβει όσο εστιάζει, μόλις εστιάσει η κάμερα σβήνει το φλας και μόλις δώσω εντολή να τραβήξει φώτο (είτε απο το κουμπί ειτε απο την οθονη) ανάβει στιγμιαία το φλας και βγάζει την φωτο μια στιγμή μετά αφου έχει σβησει το φλας. Για να μου τραβήξει με το φλας (όποια ρυθμιση στο φλας και να έχω) πρέπει να το πιέσω να τραβήξει φώτο την ώρα που εστιάζει! Έχει εντοπίσει κανείς ίδιο πρόβλημα?? Υπάρχει κάποια λύση? Μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος συνδυασμό στις ρυθμίσεις? (Το κινητό είναι απείραχτο ακόμη, την έκδοση λογισμικού .45 έχω) Παράθεση Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P 2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Καλησπέρα! Έχω το κινητό εδω και 3 μήνες. Σχεδόν από την αρχη το πρόσεξα αλλα δεν με πολυ-ενοχλησε κι ετσι το αναφέρω τώρα. Όταν βγάζω φωτογρφίες με φλας, το φλας ανάβει όσο εστιάζει, μόλις εστιάσει η κάμερα σβήνει το φλας και μόλις δώσω εντολή να τραβήξει φώτο (είτε απο το κουμπί ειτε απο την οθονη) ανάβει στιγμιαία το φλας και βγάζει την φωτο μια στιγμή μετά αφου έχει σβησει το φλας. Για να μου τραβήξει με το φλας (όποια ρυθμιση στο φλας και να έχω) πρέπει να το πιέσω να τραβήξει φώτο την ώρα που εστιάζει! Έχει εντοπίσει κανείς ίδιο πρόβλημα?? Υπάρχει κάποια λύση? Μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος συνδυασμό στις ρυθμίσεις? (Το κινητό είναι απείραχτο ακόμη, την έκδοση λογισμικού .45 έχω) Κανε μια δοκιμη: κανε εκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης της καμερας και της καμερας 3D, μετα επανεκινηση το τηλεφωνο και δοκιμασε να δεις πως δουλευει. Ισως να φτιαξει. Εχεις καποια αλλη εφαρμογη για καμερα απο το play? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiwrgosSketos Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) Tην έκανα την εκκαθάριση, αλλά τίποτα! Τα ίδια! Το φλας με την χρονοκαθυστέρησή του... Όχι δεν περασα ποτε άλλη εφαρμογή για να βγάζω φωτογραφίες edit: λοιπόν τώρα δουλεύει... δεν ξέρω αν όντως είχε θέμα πριν. Αλλά τώρα βλέπω ότι το τελευταίο frame που κρατάει σταθερό στην οθόνη όταν βγάζω φώτο είναι χωρίς φλας... αλλα η φωτο που έχει τραβήξει είναι με φλας. Επίσης κατα την εστίαση ανάβει πολύ δυνατά το φλας και υπερφωτίζει, ενώ στη φωτο βγάζει με ένα πιο απαλό φλας που αφήνει αρκετά ανεπηρρέαστη την φωτο λες και απλά αυξάνει τον υπάρχοντα φωτισμο (τουλάχιστον στις συνθήκες που το δοκιμασα τώρα) Edited December 11, 2012 by GiwrgosSketos Παράθεση Αναγνώστης εποχής Unwired... με wap :P 2001-Σήμερα :Ericsson T68m, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P1i, HTC Wildfire, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S5, Lenovo K3 Note, Xiaomi RN2 Prime / Cube iWork10 flagship dual OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Tην έκανα την εκκαθάριση, αλλά τίποτα! Τα ίδια! Το φλας με την χρονοκαθυστέρησή του... Όχι δεν περασα ποτε άλλη εφαρμογή για να βγάζω φωτογραφίες edit: λοιπόν τώρα δουλεύει... δεν ξέρω αν όντως είχε θέμα πριν. Αλλά τώρα βλέπω ότι το τελευταίο frame που κρατάει σταθερό στην οθόνη όταν βγάζω φώτο είναι χωρίς φλας... αλλα η φωτο που έχει τραβήξει είναι με φλας. Επίσης κατα την εστίαση ανάβει πολύ δυνατά το φλας και υπερφωτίζει, ενώ στη φωτο βγάζει με ένα πιο απαλό φλας που αφήνει αρκετά ανεπηρρέαστη την φωτο λες και απλά αυξάνει τον υπάρχοντα φωτισμο (τουλάχιστον στις συνθήκες που το δοκιμασα τώρα) Ακριβώς το ίδιο κάνει και στο δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts