SERS1612 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 εκανες αναβαθμιση σε τι? αφου η ics δεν εχει βγει για το xperia s ακομα Στην 73 φιλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Ξερετε πως κανω hard reset στη συσκευη για να διαγραφουν ολα φωτο,εφαρμογες κλπ κ να επανελθει το τηλ στην αρχικη του κατασταση?Ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Ξερετε πως κανω hard reset στη συσκευη για να διαγραφουν ολα φωτο,εφαρμογες κλπ κ να επανελθει το τηλ στην αρχικη του κατασταση?Ευχαριστω μενου>ρυθμισεις>αποθηκευτικος χωρος>εκκαθ.εσωτ.χωρου αποθηκ. μενου>ρυθμισεις>λογαριασμοι & συγχρον.>επιλεγεις το gmail σου και καταργηση λογαριασμου ή το βαζεις στο στο sus. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Τι εγινε παλικαρια πηραμε ολοι την 73 και ηρεμησαμε?? Δεν βλεπω κινηση!:p:p Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coot Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Τι εγινε παλικαρια πηραμε ολοι την 73 και ηρεμησαμε?? Δεν βλεπω κινηση!:p:p Είδες επιτέλους άσπρη μέρα; Εγω βλέπω κίτρινη οθόνη στο κάτω μέρος της οθόνης και έχει αρχίσει να με εκνευρίζει! το έφτιαξε κανένας το πρόβλημα και αν ναι πόσο καιρό πήρε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Είδες επιτέλους άσπρη μέρα; Εγω βλέπω κίτρινη οθόνη στο κάτω μέρος της οθόνης και έχει αρχίσει να με εκνευρίζει! το έφτιαξε κανένας το πρόβλημα και αν ναι πόσο καιρό πήρε;Εγώ ακόμα περιμένω, έχει ήδη ένα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 (edited) Είδες επιτέλους άσπρη μέρα; Εγω βλέπω κίτρινη οθόνη στο κάτω μέρος της οθόνης και έχει αρχίσει να με εκνευρίζει! το έφτιαξε κανένας το πρόβλημα και αν ναι πόσο καιρό πήρε; Ειδα οντως ασπρη μερα! Αν μπορεις βγαλε καμμια foto να μας δειξεις τι εννοεις μια ερωτησουλα γιατι μολις το παρατηρησα! εχετε δει μια ελαχιστη αυτοματη αυξομοιωση φωτεινοτητας οταν σερφαρετε η οτιδηποτε αλλο?? η με γελουν τα ματια μου!!:ninja: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited May 14, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 ICS http://www.gsmarena.com/xperia_s_android_40_update_arriving_by_late_may-news-4245.php Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 καλό νέο. πιστεύω πως με ics το xperia s θα πετάει τόσο σε ταχύτητα όσο και σε design Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 ICS http://www.gsmarena.com/xperia_s_android_40_update_arriving_by_late_may-news-4245.php Άρα καλά μου τα έλεγε ο υπεύθυνος της Sony που είδα στο πλαίσιο, ελπίζω σύντομα να είμαι στη παρέα σας :D Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Δείτε εδώ , http://www.mobilefun.co.uk/the-ultimate-sony-xperia-s-accessory-pack-p34531.htm στέλνει Ελλάδα paypal κι έχει και γνήσια αξεσουάρ Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Δείτε εδώ , http://www.mobilefun.co.uk/the-ultimate-sony-xperia-s-accessory-pack-p34531.htm στέλνει Ελλάδα paypal κι έχει και γνήσια αξεσουάρΗ βάση για αυτοκίνητο που πατάει πάνω στα κουμπιά της έντασης μου άρεσε :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Ε πολλά θες με 26ευρω:rolleyes: ,άλλωστε κάπου θα πρέπει να πατάει + φορτιστής αυτοκινήτου κλπ και τα reviews μια χαρά είναι..σκέψου επίσης οτι μια μεμβράνη κάνει 3+ ευρώ εδώ κι έχει 5 μέσα ..μερικοί δεν ευχαριστιέστε με τίποτα:p Edited May 15, 2012 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_rs01 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 γεια σας κ μενα μου συμβαινει αθτο με την αυξομειωση φωτεινοτητας ισχυει σας εχει συμβει??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) εμενα μου χει συμβει και δεν ξερω σε τι οφειλετε! εχω κοιταξει τις ρυθμισεις αλλα δεν εχω βρει κατι... Edited May 16, 2012 by argyris21 Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_rs01 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Κ κατι ακομη οταν το αφηνς να φτασει η μπαταρια 10% οταν το φορτιζω κανει πολλες ωρες... παιζει ρολο που ηταν η τριτη φορτιση?? συνεχεια αυτο θα συμβαινει για να γεμισει απο 10% σε 100% θα κανει τοσες ωρες?? :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Κ κατι ακομη οταν το αφηνς να φτασει η μπαταρια 10% οταν το φορτιζω κανει πολλες ωρες... παιζει ρολο που ηταν η τριτη φορτιση?? συνεχεια αυτο θα συμβαινει για να γεμισει απο 10% σε 100% θα κανει τοσες ωρες?? :( :( Εμένα κάνει γύρο στη μιάμιση ώρα να φορτίσει.Από την πρώτη φόρτιση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Σήμερα μίλησα με το service της sony όπου είναι το κινητό μου και μου είπαν ότι οθόνες θα παραλάβουν στις 6 Ιουλίου :shock: Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών της sony κι έδωσα στοιχεία για να διευθετήσουν το πρόβλημα, ελπίζω να εγκριθεί αντικατάσταση και να μη χρειαστεί να καταφύγω σε άλλα μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Σήμερα μίλησα με το service της sony όπου είναι το κινητό μου και μου είπαν ότι οθόνες θα παραλάβουν στις 6 Ιουλίου :shock: Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών της sony κι έδωσα στοιχεία για να διευθετήσουν το πρόβλημα, ελπίζω να εγκριθεί αντικατάσταση και να μη χρειαστεί να καταφύγω σε άλλα μέσα. σοβαρα??!! εμενα μου ειπαν οτι υπαρχουν ανταλλακτικα! πεφτει δουλεμα μου φενεται!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 δεν ειναι εποχη τωρα για να το πηγαινεις για service το εργαλειο!!:ninja::ninja: Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexg4 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 δυστυχως στης 4 μερες που το εχω παρουσιασε στο κατω μερος της οθονης μια σταμπα κιτρινης αποχρωσης!να δω αν θα βγαλω ακρη με το καταστημα που το αγορασα η το σερβις της SONY!!!Για αντικατασταση συσκευης δεν νομιζω να τιθεται θεμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 δυστυχως στης 4 μερες που το εχω παρουσιασε στο κατω μερος της οθονης μια σταμπα κιτρινης αποχρωσης!να δω αν θα βγαλω ακρη με το καταστημα που το αγορασα η το σερβις της SONY!!!Για αντικατασταση συσκευης δεν νομιζω να τιθεται θεμα!!! Πήγαινε εκεί που τι πήρες και ζήτησε αλλαγή με καινουριο με doa Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 δυστυχως στης 4 μερες που το εχω παρουσιασε στο κατω μερος της οθονης μια σταμπα κιτρινης αποχρωσης!να δω αν θα βγαλω ακρη με το καταστημα που το αγορασα η το σερβις της SONY!!!Για αντικατασταση συσκευης δεν νομιζω να τιθεται θεμα!!!Πήγαινε εκεί που το αγόρασες και ζήτα αντικατάσταση συσκευής πριν περάσουν οι 7 μέρες, γιατί μετά θα μπλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Καλημερα στην παρεα.Θελω να κανω μια ερωτηση γιατι δεν ξερω τι γινετε..Με ποιο προγραμα ειναι καλυτερο κα κανουμε update στο κινητο?Update Service η Sony PC Companion 2.1.Ευχαριστω.Α και κατι αλλο εγω εδω γερμανια που μενω σε καταστημα media markt εχει 429€..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Καλημερα στην παρεα.Θελω να κανω μια ερωτηση γιατι δεν ξερω τι γινετε..Με ποιο προγραμα ειναι καλυτερο κα κανουμε update στο κινητο?Update Service η Sony PC Companion 2.1.Ευχαριστω.Α και κατι αλλο εγω εδω γερμανια που μενω σε καταστημα media markt εχει 429€..... Εγω θα προτεινα το SEUS.δεν με εχει απογοητευσει ποτε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts