Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σου πω κ γω τον ψιλοφοβαμαι αλλα ποτε δε ξερεις!

απο κωτσοβολο το πηρες??

Edited by stefanakis1991

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το εχω χρησιμοποιησει,εχω κανει βιντεοκληση για δοκιμη να δω πως ειναι και κλησεις σε κινητο και σταθερο τηλεφωνο.

ΟΚ, ευχαριστώ και καλορίζικο. Να υποθέσω ότι η απόδοση της μπροστινής κάμερας όπως εμφανιζόταν στην οθόνη του συνομιλητή σου ήταν ικανοποιητική ;

πάντως η περίπτωση αυτού του κινητού είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για τις εταιρείες πώς ξεπουλάει ένα μοντέλο. ειδικά στην εποχή που είμαστε. ναι σίγουρα και τα αρκετά ακριβά θα τα πάρουν κάποιοι, αλλά εδω δεν προλαβαίνουν να παραγγείλουν και εξαντλούνται. και ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος, δεν αγοράζει ό,τι να 'ναι επειδή είναι φθηνό. αλλά όταν έχεις αξιοπρεπή χαρακτηριστικά συνδυασμένα με λογική τιμή (γιατί και 200 δεν είναι λίγα σήμερα, αλλά τελοσπάντων, τα θεωρώ λογικά για ένα σύγχρονο, αξιοπρεπές τηλ.) βρἰσκεις ανταπόκριση στο κοινο.
'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Αυτό πάντως το σπαστικό που έχει στις επαφές να μην κατατάσσονται ανά επώνυμο και μόνο όνομα δεν το καταλαβαίνω από την SE. Eίναι δυνατόν να βρεις κάποιον όταν εχεις 400 επαφές και πάνω με το όνομα? Άσε που δεν θυμάμαι όλα τα ονόματά των επαφών και δεν θέλω να τα θυμάμαι γιαυτό αγοράζουμε τέτοια κινητά για να μας κάνουν τη ζωή εύκολη και να θυμούνται αυτά που ξεχνάμε εμείς. Καμιά άλλη εφαρμογή επαφών που να δέχεται την κατάταξη με Επώνυμα υπάρχει? Εχει βρει κανείς???

πέρασε τες στο gmail σου όπως θες..και θα τις βλέπεις στο κινητό σου όπου θες :)

τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ χωρίς να έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Παράθεση από gtok34 >

Αυτό πάντως το σπαστικό που έχει στις επαφές να μην κατατάσσονται ανά επώνυμο και μόνο όνομα δεν το καταλαβαίνω από την SE. Eίναι δυνατόν να βρεις κάποιον όταν εχεις 400 επαφές και πάνω με το όνομα? Άσε που δεν θυμάμαι όλα τα ονόματά των επαφών και δεν θέλω να τα θυμάμαι γιαυτό αγοράζουμε τέτοια κινητά για να μας κάνουν τη ζωή εύκολη και να θυμούνται αυτά που ξεχνάμε εμείς. Καμιά άλλη εφαρμογή επαφών που να δέχεται την κατάταξη με Επώνυμα υπάρχει? Εχει βρει κανείς???

https://market.android.com/details?id=com.modoohut.dialer#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLm1vZG9vaHV0LmRpYWxlciJd

εχει επιλογη για αυτο που θες, Bαλε και ICS Theme απλα διαβασε τη Περιγραφή που εχει για το NotiGO.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Skype έχει χρησιμοποιήσει κανείς ;

Το χρησιμοποίησα και ήταν μια χαρά και σε ήχο και σε εικόνα. Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι η μπροστά κάμερα του κινητού δεν είναι και τόσο "δυνατή" γιατί έκανα κλήση skype με ένα iphone4 και η διαφορά στις 2 οθόνες ήταν εμφανής...

Όσοι δεν μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα γιατί δεν το παραγγέλνετε απο το site της vodafone? Έκανα την παραγγελία μου Δευτέρα βράδυ και την Τετάρτη το πρωί το είχα στα χέρια μου. Επαρχία κιόλας...

εχει γνωμη κανεισ για αυτο εδω http://viewitem.eim.ebay.gr/15-Zubehr-Handy-Tasche-Hlle-Akku--folie-Kabel-fr-SONY-ERICSSON-XPERIA-NEO-V/250950769937/item ?αξιζει να το παρω?

κανεισ καμια γνωμη ή καμια αλλη προταση?

Μεσα ειχε το λογοτυπο της βονταφον; λογικα ναι!

Με ρουτ θα μπορω να το αφερεσω και να το επαναφερω αμα χρειαστει σερβις; ωστε να μην χασω και την εγγυηση

οχι δεν ειναι branded το κινητο και δεν εχει μεσα τιποτα vodafone.ειναι καθαρο SE

XPERIA Z1

Όσοι δεν μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα γιατί δεν το παραγγέλνετε απο το site της vodafone? Έκανα την παραγγελία μου Δευτέρα βράδυ και την Τετάρτη το πρωί το είχα στα χέρια μου. Επαρχία κιόλας...

Ήταν το μόνο που δεν σκέφτηκα παραδόξως!:wacko:

Μόλις το έκανα και είμαι εν αναμονή.

Οπότε συντόμως θα ...σας κάνω παρέα!:)

Παιδιά αγόρασα και εγώ το κινητό από πλαίσιο την παρασκευή.

Μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είναι πολύ καλύτερο απ'όσο περίμενα αρχικά (ειδικά αναλογιζόμενος την χαμηλή τιμή του).

Έχω κάνα 2 απορίες οι οποίες μπορεί να είναι χαζές ή να έχουν απαντηθεί ήδη, αλλά δεν κατάφερα να βρώ κάτι σχετικά.

1) Υπάρχει τρόπος στο πάνω μέρος της οθόνης εκεί όπου εμφανίζεται η μπαταρία να εμφανίζεται από δίπλα και το ποσοστό που απομένει;

(μόνο από την κατάσταση μπόρεσα να το δώ αυτό).

2) Θα πάω να αγοράσω μια 8αρα κάρτα class 10. Υπάρχει περίπτωση να χαθεί κάτι από τα ήδη υπάρχοντα στο τηλέφωνο; Θέλω να πω με τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στην κάρτα που έχω τώρα τι γίνεται; Αν χάνονται μπορώ να τις ξαναβρώ από κάπου;

Παιδια χρησιμοποιει κανεις την εφαρμογη που εχει μεσα το Neo V "McAfee Security" ? ειναι καλο να την ενεργοποιησω ; ή θα επιβαρυνει το Σύστημα;
Just in love with my Sole :)

Παιδια χρησιμοποιει κανεις την εφαρμογη που εχει μεσα το Neo V "McAfee Security" ? ειναι καλο να την ενεργοποιησω ; ή θα επιβαρυνει το Σύστημα;

Δεν υπάρχει λόγος χρήσης προγραμμάτων antivirus κλπ ακόμα στο android.

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Μεσα ειχε το λογοτυπο της βονταφον; λογικα ναι!

Όχι δεν υπάρχει τίποτα της Vodafone. Το κινητό ΔΕΝ ειναι branded :)

Δεν υπάρχει λόγος χρήσης προγραμμάτων antivirus κλπ ακόμα στο android.

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Δηλαδη να το κανω απεγκατασταση;

Just in love with my Sole :)

Παιδιά αγόρασα και εγώ το κινητό από πλαίσιο την παρασκευή.

Μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είναι πολύ καλύτερο απ'όσο περίμενα αρχικά (ειδικά αναλογιζόμενος την χαμηλή τιμή του).

Έχω κάνα 2 απορίες οι οποίες μπορεί να είναι χαζές ή να έχουν απαντηθεί ήδη, αλλά δεν κατάφερα να βρώ κάτι σχετικά.

1) Υπάρχει τρόπος στο πάνω μέρος της οθόνης εκεί όπου εμφανίζεται η μπαταρία να εμφανίζεται από δίπλα και το ποσοστό που απομένει;

2) Θα πάω να αγοράσω μια 8αρα κάρτα class 10. Υπάρχει περίπτωση να χαθεί κάτι από τα ήδη υπάρχοντα στο τηλέφωνο; Θέλω να πω με τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στην κάρτα που έχω τώρα τι γίνεται; Αν χάνονται μπορώ να τις ξαναβρώ από κάπου;

1)battery indicator

2)copy o,τι ειχες στην μια καρτα και paste στην αλλη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το χρησιμοποίησα και ήταν μια χαρά και σε ήχο και σε εικόνα. Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι η μπροστά κάμερα του κινητού δεν είναι και τόσο "δυνατή" γιατί έκανα κλήση skype με ένα iphone4 και η διαφορά στις 2 οθόνες ήταν εμφανής...

Ευχαριστω για το καλοριζικο και θα συμφωνησω με τον paulst αλλα τη δουλεια σου τη κανεις μια χαρα!

ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v

κανεισ καμια γνωμη ή καμια αλλη προταση?

Αν σου χρειάζονται ΟΛΑ αυτά τότε αξίζει. Αν όχι τότε προτιμότερο να πραγγείλεις ξεχωριστά μόνο αυτά που σου χρειάζονται.

Ήταν το μόνο που δεν σκέφτηκα παραδόξως!:wacko:

Μόλις το έκανα και είμαι εν αναμονή.

Οπότε συντόμως θα ...σας κάνω παρέα!:)

Το 'ξερα! Καλώς τον!

elixir. Θα σε βοηθήσει και σε άλλα πράγματα.

Ξήλωμα το δίχως άλλο!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να μ πείτε τη γνώμη σας σχετικά με προγράμματα που πρέπει να έχουμε στο κινητό μας.για μετακίνηση εφαρμογών,έλεγχος μνήμης,για file manager .και όλα τα σχετικά.ευχαριστώ!

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να μ πείτε τη γνώμη σας σχετικά με προγράμματα που πρέπει να έχουμε στο κινητό μας.για μετακίνηση εφαρμογών,έλεγχος μνήμης,για file manager .και όλα τα σχετικά.ευχαριστώ!

app2sd,temp+cpu v2,astro file manager

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω οποτε θα περιμενω μετα τις γιορτες, θα παω και καποια στιγμη 29-30 του μηνος μηπως και.....!!!

ψαξτε σε διαφορα μαγαζια της vodafone...μπορει να το βρειτε

Προσπαθω να επαναφερω μεσω titanium μια εφαρμογή αλλα δε μου δινει επιλογη επαναφορας.θυμαμαι οτι ειχε επιλογη

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...