Jump to content

yiannis_volos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    690
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About yiannis_volos

  • Ημ. Γέννησης 16/02/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

yiannis_volos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για να καταλάβετε την απόλυτη ανικανότητα των ΕΛΤΑ ακόμη και εντός Ελλάδος, σήμερα μου ήρθε λογαριασμός αερίου ο οποίος λήγει αύριο, αν και είχε παραδωθεί στα ΕΛΤΑ εδώ και 3 εβδομάδες!!!!
  2. Και εγώ ο,τι έχω πάρει κάνει μια βδομάδα το Κίνα-Ελλάδα. Μετά είναι που κάθεται 100 χρόνια στο σάκο στο Βενιζελος....
  3. Γνώμη μου είναι να κάνεις dispute μόλις περάσει το μέγιστο όριο που σου είπαν από το μαγαζί για παραλαβή, συνήθως είναι 45 εργάσιμες. Γιατί αν κάνεις πιο πριν μπορεί να σου πει μα μου το paypal και νομίζω μετά δεν μπορείς να ξανανοίξεις dispute.
  4. Παίζει και να δουλέψει αυτό με το δώρο, ή τουλάχιστον να είσαι τυχερός και να σου κάτσει τελώνης που να το πιστέψει ή να είναι στα τέτοια του. Εγώ πήρα κινητό πριν 10 μέρες που έγραφε gift και 20 δολλάρια πάνω ενώ κανονικά έκανε 160, μπήκε στο τελωνείο και βγήκε χωρίς να πληρώσω τίποτα ούτε καν το 3ευρω.
  5. Ναι, εννοούσα αν είναι η χώρα αποστολής στην Ευρώπη τότε δεν μπαίνει τελωνείο, όχι να είναι ενδιάμεσος σταθμός.
  6. Ναι είχε tracking number, το οποίο στο 17track το εμφάνιζε κανονικά, αλλά στο ΕΛΤΑ ποτέ.
  7. Αν σου έρθει τελωνείο θα είναι κάνα 50άρι, οπότε τουλάχιστον δεν δίνεις παραπάνω. Αν δεν πληρώσεις τελωνείο όμως θα βγεις κερδισμένος.
  8. Στο skroutz ξεκινάει από 180. Καλύτερα να το πάρεις από εκεί. Δεν αξίζει από Κίνα, πολύ μικρή διαφορά. Και αν σου έρθει κάνα τελωνείο θα σου βγει και ακριβότερα και θα περιμένεις και 100 χρόνια.
  9. Κάνε ένα dispute στο PayPal Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  10. Βασικά το tracking number τι λέει; Αν δεν έχει καμία ενημέρωση κάνε ένα dispute στο PayPal με λόγο "the seller did not sent the item". Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  11. Άρα τα ΕΛΤΑ φταίνε. Η dhl το φέρνει Ελλάδα και κάνει τον εκτελωνισμό. Μετά συνήθως αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ εντός Ελλάδος.
  12. Καθίστε ρε παιδιά από τη στιγμή που το πακέτο κάνει το Κίνα-Αθήνα σε μια βδομάδα και μετά κάνει 20 μέρες να στο φέρουν σπίτι φταίνε καθαρά τα ΕΛΤΑ. Δεν θέλω​ να υποστηρίξω τα μαγαζιά αλλά συνήθως το dispatch γίνεται μέσα σε 4-5 μέρες.
×
×
  • Create New...