tolios32 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Υπάρχει καμία custom rom για locked bootloader είτε βασισμένη σε GB είτε σε ICS; [ROM][lockbootloader] codename_L05 - 07/04 [MT11i/MT15i] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Υπάρχει καμία custom rom για locked bootloader είτε βασισμένη σε GB είτε σε ICS; Σε gb κοίτα του emannxperia. Μακράν η καλύτερη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Σε gb κοίτα του emannxperia. Μακράν η καλύτερη. Αν έχεις και link θα με βοηθούσε πολύ!!! Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 οριστε ο ηχος Ευχαριστώ φιλαράκι! Ακόμα απορώ σε ποιό φάκελο ήταν και μου ξέφυγε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koul01_ Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 υπαρχει καποια διαδικασια η καποιες ρυθμισεις για να συνδεσω το κινητο με τηλεοραση με καλωδιο hdmi? το συνδεσα αλλα λεει δεν υπαρχει σημα συσκευης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Ευχαριστώ φιλαράκι! Ακόμα απορώ σε ποιό φάκελο ήταν και μου ξέφυγε! Στο media/audio/notifications λογικά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) Στο media/audio/notifications λογικά Μετά το φορμάρισμα δεν υπάρχει καν αυτός ο φάκελος! Τώρα είδα ότι ο φάκελος αυτός είναι στο τηλέφωνο. Εγώ όμως έκανα format την κάρτα, οπότε μάλλον δεν ήταν εκεί. Όχι ότι παίζει κανένα ρόλο, κουβέντα να γίνεται! Edited May 8, 2012 by alex_1982 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Βρήκα στο xda developers ένα tweak για το build.prop, αυτό: # Render UI with GPU debug.sf.hw=1 Το έχει κανείς υπόψην του ή έστω αν μπορεί να καταλάβει κάποιος τι μπορεί να κάνει; "Render UI with GPU"??? Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 θελω να αλλαξω το εικονιδιο απο την κατασταση αναμονης που ειναι και να βαλω αυτο της αθορυβης λειτουργιας οπως ηταn στην GB τωρα εχω stock ics(μαυρη οθονη και πατω το μεσαιο πληκτρο) μου εμφανιζει στην οθονη το συρομενο πληκτρο αλλα στη μια ακρη εχει δεξια (οταν το μετακινησεις αριστερα ενεργοποιει την καμερα) την καμερα και αριστερα το εικονιδιο με το λουκετο (οταν το μετακινησεις δεξια ξεκλειδωνει την οθονη)...??? LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 οι χαρτες don't panic λενε τιποτα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros123 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Με την ευκαιρία του repair που έκανα στο κινητό δοκιμάζω ένα κόλπο για να δω αν θα πιάσει. Σε 2-3 μέρες θα επανέλθω τόσο με αυτό όσο και με καινούρια tweaks. Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις; το προγραμμα "autokiller memory "απο το play store περναει τις τιμες 6144,9216,12288,18432,21504,24576 στο minfree , οι οποιες δεν αλλαζουν κατα την επανεκκίνηση.το κινητο εχει σαφως αλλο αερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 το προγραμμα "autokiller memory "απο το play store περναει τις τιμες 6144,9216,12288,18432,21504,24576 στο minfree , οι οποιες δεν αλλαζουν κατα την επανεκκίνηση.το κινητο εχει σαφως αλλο αερα! Μήπως κάνει κι αυτό ότι κάνει και το rom toolbox; Μήπως δηλαδή ξεκινάει με την εκκίνηση του κινητού και αλλάζει τις τιμές; United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros123 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Μήπως κάνει κι αυτό ότι κάνει και το rom toolbox; Μήπως δηλαδή ξεκινάει με την εκκίνηση του κινητού και αλλάζει τις τιμές; πιθανον αυτο κανει γιατι στην εκκινηση του κινητου περνει εγκριση απο το superuser Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 οι χαρτες don't panic λενε τιποτα? Διάβασε στο σωστό μέρος και θα πάρεις απάντηση... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Εδώ αυτή η συζήτηση είναι off topic. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis270 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Κατεβασα το autokiller memory αλλα δεν ξερω τι να πρωτοκανω:p παιζει καμμια βοηθεια?:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papagp Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 εμενα το autokiller memory δεν μου επιτρεπει να αλλαξω τις 3 πρωτες τιμες στα pages. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 υπαρχει καποιος τροπος 1) να βλεπουμε ποση ραμ "καιει" το κινητο 2) καποια εφαρμογη να την βαλουμε στην επιφανεια και να κανουμε εκαθαριση αμεσως και γρηγορα..; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 υπαρχει καποιος τροπος 1) να βλεπουμε ποση ραμ "καιει" το κινητο 2) καποια εφαρμογη να την βαλουμε στην επιφανεια και να κανουμε εκαθαριση αμεσως και γρηγορα..; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&hl=el Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) καλο αυτο αλλα δεν βλεπω ας πουμε πως τωρα χρησιμοποιειται το 30% της μνημης ας πουμε.. καποιο τετοιο widget παρχει..; εχω μια που μου λεει πως εχω μονο 64mb ελευθερα! οταν ανοιγω πχ κατι και το κλεινω δεν σβηνει μενει σαν "κρυφη μνημη.." υπαρχει τροπος να σβηνει χωρις καποια αλλη διαδικασια..; Edited May 9, 2012 by achisaeL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 καλο αυτο αλλα δεν βλεπω ας πουμε πως τωρα χρησιμοποιειται το 30% της μνημης ας πουμε.. καποιο τετοιο widget παρχει..; εχω μια που μου λεει πως εχω μονο 64mb ελευθερα! οταν ανοιγω πχ κατι και το κλεινω δεν σβηνει μενει σαν "κρυφη μνημη.." υπαρχει τροπος να σβηνει χωρις καποια αλλη διαδικασια..; Ψάξε στο play store γράψε 'ram widget' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 οκ..!! εσεις ποση ραμ εχετε διαθεσιμη..; το τηλεφωνο 512 δεν εχει..; γιατι εχω μονο 50-70 ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Προσπαθω να συνδέσω μέσω WIFI το κινητο στο PC Companion και μου λεει η τρέχουσα εκδοση του λογισμικού δεν υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα, μετά την αναβάθμιση.... http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 υπαρχει καποιος τροπος 1) να βλεπουμε ποση ραμ "καιει" το κινητο 2) καποια εφαρμογη να την βαλουμε στην επιφανεια και να κανουμε εκαθαριση αμεσως και γρηγορα..; 1) System Info Widget. 2) ES Task Manager. οκ..!! εσεις ποση ραμ εχετε διαθεσιμη..; το τηλεφωνο 512 δεν εχει..; γιατι εχω μονο 50-70 ? 512 είναι η ονομαστική τιμή. Από αυτά ένα ποσοστό είναι δεσμευμένο από το λειτουργικό και το υπόλοιπο στη διάθεση του χρήστη. Αυτό που βλέπεις εσύ είναι ότι έχει απομείνει σε σχέση με τη χρήση που κάνεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 οκ..!! εσεις ποση ραμ εχετε διαθεσιμη..; το τηλεφωνο 512 δεν εχει..; γιατι εχω μονο 50-70 ? γιατι στο παρασκηνιο τρεχουν τα παντα.root και titanium back up ειναι η λυση στο "προβλημα" σου.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Βρήκα στο xda developers ένα tweak για το build.prop, αυτό: # Render UI with GPU debug.sf.hw=1 Το έχει κανείς υπόψην του ή έστω αν μπορεί να καταλάβει κάποιος τι μπορεί να κάνει; "Render UI with GPU"??? Η επεξεργασία του γραφικού περιβάλλοντος γίνεται και μέσω της GPU κι όχι μόνο μέσω της CPU. το προγραμμα "autokiller memory "απο το play store περναει τις τιμες 6144,9216,12288,18432,21504,24576 στο minfree , οι οποιες δεν αλλαζουν κατα την επανεκκίνηση.το κινητο εχει σαφως αλλο αερα! Αλλάζουν απλά το πρόγραμμα εκκινείται στην αρχή και τις πειράζει μετά από κάθε reboot. Το θέμα είναι να μην έχουμε τέτοια προγράμματα εγκατεστημένα. Μήπως κάνει κι αυτό ότι κάνει και το rom toolbox; Μήπως δηλαδή ξεκινάει με την εκκίνηση του κινητού και αλλάζει τις τιμές; Ακριβώς αυτό. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts