Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει καμία custom rom για locked bootloader είτε βασισμένη σε GB είτε σε ICS;

[ROM][lockbootloader] codename_L05 - 07/04 [MT11i/MT15i]

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

υπαρχει καποια διαδικασια η καποιες ρυθμισεις για να συνδεσω το κινητο με τηλεοραση με καλωδιο hdmi? το συνδεσα αλλα λεει δεν υπαρχει σημα συσκευης.

Στο media/audio/notifications λογικά

Μετά το φορμάρισμα δεν υπάρχει καν αυτός ο φάκελος!

Τώρα είδα ότι ο φάκελος αυτός είναι στο τηλέφωνο. Εγώ όμως έκανα format την κάρτα, οπότε μάλλον δεν ήταν εκεί. Όχι ότι παίζει κανένα ρόλο, κουβέντα να γίνεται!

Edited by alex_1982

Βρήκα στο xda developers ένα tweak για το build.prop, αυτό:

# Render UI with GPU

debug.sf.hw=1

Το έχει κανείς υπόψην του ή έστω αν μπορεί να καταλάβει κάποιος τι μπορεί να κάνει; "Render UI with GPU"???

Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

θελω να αλλαξω το εικονιδιο απο την κατασταση αναμονης που ειναι και να βαλω αυτο της αθορυβης λειτουργιας οπως ηταn στην GB τωρα εχω stock ics(μαυρη οθονη και πατω το μεσαιο πληκτρο) μου εμφανιζει στην οθονη το συρομενο πληκτρο αλλα στη μια ακρη εχει δεξια (οταν το μετακινησεις αριστερα ενεργοποιει την καμερα) την καμερα και αριστερα το εικονιδιο με το λουκετο (οταν το μετακινησεις δεξια ξεκλειδωνει την οθονη)...???
LG G4

Με την ευκαιρία του repair που έκανα στο κινητό δοκιμάζω ένα κόλπο για να δω αν θα πιάσει. Σε 2-3 μέρες θα επανέλθω τόσο με αυτό όσο και με καινούρια tweaks.

Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις;

το προγραμμα "autokiller memory "απο το play store περναει τις τιμες 6144,9216,12288,18432,21504,24576 στο minfree , οι οποιες δεν αλλαζουν κατα την επανεκκίνηση.το κινητο εχει σαφως αλλο αερα!

το προγραμμα "autokiller memory "απο το play store περναει τις τιμες 6144,9216,12288,18432,21504,24576 στο minfree , οι οποιες δεν αλλαζουν κατα την επανεκκίνηση.το κινητο εχει σαφως αλλο αερα!

Μήπως κάνει κι αυτό ότι κάνει και το rom toolbox; Μήπως δηλαδή ξεκινάει με την εκκίνηση του κινητού και αλλάζει τις τιμές;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως κάνει κι αυτό ότι κάνει και το rom toolbox; Μήπως δηλαδή ξεκινάει με την εκκίνηση του κινητού και αλλάζει τις τιμές;

πιθανον αυτο κανει γιατι στην εκκινηση του κινητου περνει εγκριση απο το superuser

• Administrators
οι χαρτες don't panic λενε τιποτα?

Διάβασε στο σωστό μέρος και θα πάρεις απάντηση... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Εδώ αυτή η συζήτηση είναι off topic.

Modpic.gif

υπαρχει καποιος τροπος

1) να βλεπουμε ποση ραμ "καιει" το κινητο

2) καποια εφαρμογη να την βαλουμε στην επιφανεια και να κανουμε εκαθαριση αμεσως και γρηγορα..;

υπαρχει καποιος τροπος

2) καποια εφαρμογη να την βαλουμε στην επιφανεια και να κανουμε εκαθαριση αμεσως και γρηγορα..;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&hl=el

καλο αυτο αλλα δεν βλεπω ας πουμε πως τωρα χρησιμοποιειται το 30% της μνημης ας πουμε.. καποιο τετοιο widget παρχει..;

εχω μια που μου λεει πως εχω μονο 64mb ελευθερα!

οταν ανοιγω πχ κατι και το κλεινω δεν σβηνει μενει σαν "κρυφη μνημη.." υπαρχει τροπος να σβηνει χωρις καποια αλλη διαδικασια..;

Edited by achisaeL

καλο αυτο αλλα δεν βλεπω ας πουμε πως τωρα χρησιμοποιειται το 30% της μνημης ας πουμε.. καποιο τετοιο widget παρχει..;

εχω μια που μου λεει πως εχω μονο 64mb ελευθερα!

οταν ανοιγω πχ κατι και το κλεινω δεν σβηνει μενει σαν "κρυφη μνημη.." υπαρχει τροπος να σβηνει χωρις καποια αλλη διαδικασια..;

Ψάξε στο play store γράψε 'ram widget'

Προσπαθω να συνδέσω μέσω WIFI το κινητο στο PC Companion και μου λεει η τρέχουσα εκδοση του λογισμικού δεν υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα, μετά την αναβάθμιση....

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

• Administrators
υπαρχει καποιος τροπος

1) System Info Widget.

2) ES Task Manager.

οκ..!!

εσεις ποση ραμ εχετε διαθεσιμη..;

το τηλεφωνο 512 δεν εχει..; γιατι εχω μονο 50-70 ?

512 είναι η ονομαστική τιμή. Από αυτά ένα ποσοστό είναι δεσμευμένο από το λειτουργικό και το υπόλοιπο στη διάθεση του χρήστη. Αυτό που βλέπεις εσύ είναι ότι έχει απομείνει σε σχέση με τη χρήση που κάνεις.

Modpic.gif

οκ..!!

εσεις ποση ραμ εχετε διαθεσιμη..;

το τηλεφωνο 512 δεν εχει..; γιατι εχω μονο 50-70 ?

γιατι στο παρασκηνιο τρεχουν τα παντα.root και titanium back up ειναι η λυση στο "προβλημα" σου.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρήκα στο xda developers ένα tweak για το build.prop, αυτό:

# Render UI with GPU

debug.sf.hw=1

Το έχει κανείς υπόψην του ή έστω αν μπορεί να καταλάβει κάποιος τι μπορεί να κάνει; "Render UI with GPU"???

Η επεξεργασία του γραφικού περιβάλλοντος γίνεται και μέσω της GPU κι όχι μόνο μέσω της CPU.

Αλλάζουν απλά το πρόγραμμα εκκινείται στην αρχή και τις πειράζει μετά από κάθε reboot. Το θέμα είναι να μην έχουμε τέτοια προγράμματα εγκατεστημένα.

Ακριβώς αυτό.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...