remenos Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Όχι φίλτατε σε κανένα τηλέφωνο, android δε χτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό. Μπορείς να το έχεις όμως σε fly mode που είναι το ίδιο πράγμα! ;) άχρηστα android... :lol: δεν το ήξερα, σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) κατ αρχας ευχαριστω πολυ το φιλο που δινει τις συμβουλες για βασικα προγραμματα... κατα δευτερον σε καποια σελιδα πιο πισω ειδα για δυνατοτητα ασυρματης συνδεσης κινητου με υπολογιστη για να παιζει το κινητο περιεχομενο απο φακελους.. κατεβασα το προγραμμα, φυσικα δεν μπορω να το συνδεσω.. to ES η απορια βασικη (και μην βαρατε) χρειαζεται να εχει ο υπολογιστης wireless 'η γινεται και μεσω του ρουτερ που ειναι συνδεδεμενος ο υπολογιστης με ΛΑΝ? και φυσικα αν εχετε κανενα μανουαλι :p Edited December 27, 2011 by durutti ES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 είχα ρωτήσει τις προάλλες αν έχει βάλει κάποιος το juice defender.. απάντηση δεν πήρα. Αλλά σχεδόν ΟΛΑ τα print screens δείχνουν να το έχουν πάρα πολλοί. απλά επαναφέρω την ερώτηση. βοηθάει; να το αγοράσω; τι ρυθμύσεις να κάνω; Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Το κουμπί της κάμερας δε τραβάει φωτό. Το μόνο που κάνει είναι να εστιάσει. Εχει καποιο ελλατωμα; Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Το κουμπί της κάμερας δε τραβάει φωτό. Το μόνο που κάνει είναι να εστιάσει. Εχει καποιο ελλατωμα; Βαλε λιγη δύναμη ακομη κ θα βγάλει Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Σωστός φίλε μου. Περιττό να σας πω οτι έφαγα ολο τον κόσμο για να το βρω και τελικά βρήκα ένα τελευταίο στη Νίκαια. Αύριο θα το λιώσω για περισσότερες εντυπώσεις αλλα δείχνει τουμπανο Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Απορια..... Βλεπουμε την παρακατω φωτο: RAM free 48mb USED 286! Κατι δεν παει καλα,η κανω λαθος? Ειμαι root,εχω περασει ολες τις εφαρμογες στην sd... H ραμ παιζει απο 48 μεχρι 65mb αναλογα αν απενεργοποιω διαφορα.......:wacko: Η cpu ειναι αυτη τη στιγμη system 1%, user 5%,idle 94% Η μνημη "RAM", ειναι η..."ταχυτητα"...ας πουμε, με την οποια εκτελειται μια εντολη στο τηλεφωνο. Στα PC ή laptop που εχουμε σπιτι μας, η RAM ειναι στα περιφημα "stick.ακια" που προσθαφαιρουμε στην motherboard. Στα κινητα τηλεφωνα, η RAM, ειναι ενσωματωμενη στην πλακετα Οσο περισσοτερη-μεγαλυτερη, τοσο "ταχυτερο" σε απκριση ενα συστημα, πιο αμεσο. Η RAM καταναλωνεται-εξαντλειται αναλογως του ποσοστου των εφαρμογων που "τρεχουν" στο συστημα μας (PC, laptop, mobile, etc). Ενα λειτουργικο συστημα (android, windows, linux) "φορτωμενο" με πολλες εφαρμογες, νομοτελειακα θα γινει πιο "βαρυ", πιο "αργο". Στη φωτογραφια που παρεθεσες, υπαρχει η επιλογη "quick boost" (αμεση ) και ουσιαστικα "κλεινει-τερματιζει" εκεινη την στιγμη, τις εφαρμογες που ειτε "τρεχουν" στο παρασκηνιο, ειτε "ετρεχαν" πριν λιγο και δεν προλαβε -ακομη- να τις διακοψει -αυτοματα- ο "task killer" του λειτουργικου. Ετσι, καθως πατας το "quick boost", τις εξαναγκαζεις σε "force close" (βεβιασμενη-αναγκαστικη διακοπη) και το συστημα "ανασαινει" προσωρινα και "απελευθερωμενο" πλεον απο τα περιττα, εμφανιζει το maximum δυνατο ποσοστο, εξαιρουμενου του ποσοστου που δεσμευει το λειτουργικο συστημα, το σημα της κεραιας, η καρτα γραφικων, κτλ (τα ακρως απαραιτητα δηλαδη). Η συγχυση με τη "ROM" (τον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο που διαθετουν τα κινητα τηλεφωνα, τον "σκληρο δισκο" της συσκευης), γινεται διοτι και τα δυο μετρωνται σε "MB" (megabytes). Οι εφαρμογες που εχουμε στο μενου των -οποιων- τηλεφωνων μας αποθηκευονται κατα κανονα στην ROM. Μερικες μας δινουν τη δυνατοτητα να τις μεταφερουμε στην εξωτερικη-αποσπωμενη "καρτα μνημης" (στον..."εξωτερικο σκληρο"...θα μπορουσαμε να πουμε). Κοινο στοιχειο και των δυο "μνημών" η αναγκη πολλων -ει δυνατον- ΜB να πλεοναζουν. Bigger is better. Για την ιστορια.....Το Xperia NeoV διαθετει -πρωτογενως- RΑM=512MB εκ των οποιων αυτα που "βλεπεις", αυτα που εχεις διαθεσιμα μολις ανοιξεις την συσκευη, ειναι αρκετα λιγοτερα, αφου τοσο το λειτουργικο για να ξεκινησει και να συνεχισει να τρεχει, οσο και η "branded" απο την SonyEricsson εκδοση του android (δεν ειναι αυτο που λενε "pure android", εχει παραμετροποιησει τα μενου και φορουν την "σφραγιδα" της, το ιδιο κανουν σχεδον ολες οι εταιρειες android συσκευων), με συνεπεια να δεσμευουν καμποσα -επιπλεον- ΜΒ σε σχεση με ενα "pure android". Ετσι, το NeoV, ξεκινα με διαθεσιμο μεγεθος RAM μνημης στα...335ΜΒ! Για να καταλαβετε, το Alcatel ot-990 που ειναι "pure android", ξεκινα με αντιστοιχο μεγεθος...401ΜΒ. Η διαφορα ειναι στο "personalized by SE" android, που τρεχουν τα τηλεφωνα της. Αντιστοιχως, το Xperia NeoV -πρωτογενως- διαθετει, επισης, ROM=512MB κ των οποιων αυτα που "βλεπεις", αυτα που εχεις διαθεσιμα μολις ανοιξεις την συσκευη, ειναι αρκετα λιγοτερα, για παρομοιους λογους (προεγκατεστημενο λειτουργικο τοσων ΜΒ, το εξτρα παραμετροποιημενο της -καθε- SonyEricsson, καθως κι ενα σωρο -συνηθως- αχρηστες προεγκατεστημενες εφαρμογες, οι οποιες -θεωρητικα- δεν απεγκαθιστανται). Ετσι, το NeoV, ξεκινα με διαθεσιμο μεγεθος ROM μνημης στα...420ΜΒ...εκ των οποιων, τελικως διαθεσιμα για εγκατασταση-αποθηκευση ειναι...320ΜΒ. ΥΓ. τον Juice Defender, το ειχα εγκαταστησει πρωτη φορα στο Alcatel one touch 990 και ειχε βοηθησει αρκετα (τολμω να πω...+30% διαρκεια). Ετσι, μολις πηρα το NeoV, με κλειστα ματια, ηταν απο τα πρωτα προγραμματακια που εγκατεστησα. Τωρα, κατα ποσο βοηθα...δε μπορω να πω, γιατι δεν προλαβα να το δοκιμασω χωρις αυτο. Παντως η αυτονομια ειναι -εκπληκτικα- μεγαλη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 ΥΓ. τον Juice Defender, το ειχα εγκαταστησει πρωτη φορα στο Alcatel one touch 990 και ειχε βοηθησει αρκετα (τολμω να πω...+30% διαρκεια). Ετσι, μολις πηρα το NeoV, με κλειστα ματια, ηταν απο τα πρωτα προγραμματακια που εγκατεστησα. Τωρα, κατα ποσο βοηθα...δε μπορω να πω, γιατι δεν προλαβα να το δοκιμασω χωρις αυτο. Παντως η αυτονομια ειναι -εκπληκτικα- μεγαλη. ευχαριστώ πάρα πολύ:) Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Επειδή πολλοί έχετε μπερδευτεί με το airdroid... Αφού εγκαταστήσουμε το airdroid στο neo v πατάμε άνοιγμα εφαρμογής και μας πηγαίνει στην αρχική οθόνη.Αφού πάρει με τη σειρά του πρόσβαση στο ίδιο wifi δίκτυο και ρούτερ με το pc μας μας δείχνει μια διεύθυνση και ένα password Aνοίγουμε τον explorer στο pc μας(εγώ πχ τον chrome) και δίνουμε την διεύθυνση τύπου 192.168 που μας έδωσε το airdroid. Περιμένουμε να ανοίξει η σελίδα και μετά ζητά το pin.Το πληκτρολογούμε και είμαστε έτοιμοι:D Πλέον έχουμε σε καταλόγους μπροστά μας όλα τα αρχεία του neo v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 άχρηστα android... :lol: δεν το ήξερα, σε ευχαριστώ. σε κανενα smartphone από οσο γνωρίζω δεν χτυπάει το ξυπνητήρι οταν ειναι κλειστό (ios, wp, wm, android, κτλ). Ο λογος ειναι οτι και το ξυπνητήρι ειναι μια εφαρμογη και πρέπει να τρέχει το λειτουργικό για να εκτελείται. Στα απλά τηλέφωνα δεν ειναι εφαρμογή, είναι σαν λειτουργία του bios να το πούμε απλοϊκά.. Αστείο μου φάνηκε και εμενα την πρώτη φορά που το ανακάλυψα, αλλα μετά το "εξήγησα" μεσα μου και το αποδέχτηκα. Θα έπρεπε να εχουν και καποια λειτουργία τυπου bios να χτυπάνε και σβηστά.. από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Σε HTC wm που υπήρχε παλιότερα του είχα "κόλπο". . . εφαρμογή που ενεργοποιούσε το τηλέφωνο (είχα βγάλει και το pin) 5 λεπτά νωρίτερα πριν τη προκαθορισμένη ώρα στο ξυπνητήρι και δούλευε μια χαρά έτσι! ;) Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Μόνο στα symbian από την κατηγορία των smartphone χτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστά. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Μόνο στα symbian από την κατηγορία των smartphone χτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστά. ωραια βρηκα την καταλληλη λειτουργια τους και δεν την ηξερα :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) μια πρώτη δική μου λίστα με τα απαραίτητα στο κινητό μας 1.SPB mobile shell για να ομορφύνει η αρχική οθόνη με 3d γραφικά!Βέβαια βρίσκω πολλά τα 10.50 ευρώ οπότε αν θέλετε κάτι πιο ελαφρύ και δωρεάν είναι το zeam launcher 2.Android assistant o βοηθός σας για όλα!Από file explorer μέχρι κατάσταση μπαταρίας 3.Root explorer απαραίτητος για όσους είναι root 4.APP2SD για όσους δεν είναι root και θέλουν να μεταφέρουν αρχεία στην sd τους 5.Droid Sail super app to sd για όσους είναι ήδη root και θέλουν να στέλνουν αρχεία στην sd 6.Disable auto Brightness για όσους είναι root και θέλουν να δουν την απόδοση την οθόνης στο 100% χωρίς την χρήση του αισθητήρα.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΑΓΗ!!!Αξίζει όσο τίποτε άλλο τα 0,69€ 7.AirDroid Μεταφέρετε εύκολα και γρήγορα χωρίς καλώδια τα αρχεία από το κινητό σας.Πατήστε το start στο κινητό,πηγαίντε στο pc και δώστε την σελίδα που σας γράφει και το pin και ορίστε το κινητό στο pc σας 8.ΝetCounter για να έχετε τα data υπό τον έλεγχο σας 9.Ιnternet onoff για να έχετε με ένα πλήκτρο ενεργόποιηση του 3G.Eπιπλέον επιλογή να κόβει το 3G αλλά να αφήνει τα mms.Aπλό και χρήσιμο 10.2G3G widgetακι για άμεση πρόσβαση με ένα πάτημα στο μενού 2g3g 11.Tune in radio για να ακούτε όλους τους ιντερνετικούς σταθμούς σε όλο τον πλανήτη.Επίσης μεγάλη ποικιλία και σε ελληνικά ραδιόφωνα 12.Office suite για όσους θέλουν να έχουν το office στο neo v 13.Autokiller για να έχετε περισσότερη ram στο neo v.Aπαραίτητο για root users.Eγώ στις 3 τελευταίες τιμές που σας ζητά εχω δώσει 150,160,170 και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε και restart και η ram παίζει γύρω στα 120 mb και το κινητό πετάειιιιι!!!! 14.Τitanium backup απαραίτητη και πασίγνωστη στους root χρήστες εφαρμογή backup και διαγραφής σαβούρας 15.Screen off and Lock (NEA ΠΡΟΣΘΗΚΗ!:!:) Για όσους θέλουν να ησυχάσουν από την έννοια της καταπόνησης του πλήκτρου on off:p Αφού το κατεβάσετε σας δημιουργεί 2 εικονίδια,πάτε πρώτα σε αυτό με το σφυρί και κάνετε τις ρυθμίσεις σας και αφού τις ολοκληρώσετε πάτε το εικονίδιο χωρίς το σφυρί στην αρχική σας οθόνη και πατάτε απάνω του και σβήνει το τούρμπο μας:lol: 16.MX Video Player (ΝΕΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ!:!:)για μένα ο καλύτερος player video για το κινητό μας 17.Viber (ΝΕΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ!:!:)Πρόγραμμα για δωρεάν κλήσεις και sms μεταξύ χρηστών viber.Για μένα το καλύτερο σε ποιότητα συνομιλίας και το πιο εύκολο στη χρήση 18.MediaCalc (NEA ΠΡΟΣΘΗΚΗ!:!:) Απλό και εύχρηστο κομπιουτεράκι χωρίς διαφημίσεις και με όλες τις βασικές λειτουργίες 19.Tape a talk (ΝΕΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ!:!:) Eξαιρετικό στην ποιότητα και την ευχρηστία του voice recorder.Aκόμα και με σβηστή την οθόνη εκείνο συνεχίζει απρόσκοπτα την καταγραφή. Τα πάντα έχουν παίξει άψογα στο neo v μου και μου έχουν λύσει τα χέρια. Ας την συνεχίσουμε όλοι μαζί,χρόνια πολλά σε όλους! ΥΓ Ευχαριστώ τον ZXR και όλους για τα καλά σας λόγια.Περιμένω και τα δικά σας προγράμματα! Edited December 28, 2011 by sgatzo προσθήκη στοιχείων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 ^ μόνο που δεν είναι για το νεο ν και μόνο,οπότε δεν κολλάει σε αυτο το θρεντ πιστεύω :) Anyway στο θέμα μου, Autokiller= καταστροφή.. Ένας εύκολος τρόπος να στραγγίζεις την μπαταρία σου τζάμπα. (φιλικά εννοείται) Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Βαζοντας φωτογραφια σε μια επαφη την εμφανιζει με το γνωστο μακροστενο στυλ σαν να καλυπτει τη μιση οθονη. Οταν ομως γινει ο συχρονισμος με το gmail τοτε την εμφανιζει σε μικρο τετραγωνακι. Πως διορθωνεται αυτο;; δλδ να εμφανιζει μεγαλη εικονα και μετα το συχρονισμο. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk +1 ................ My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 ^ μόνο που δεν είναι για το νεο ν και μόνο,οπότε δεν κολλάει σε αυτο το θρεντ πιστεύω :) Anyway στο θέμα μου, Autokiller= καταστροφή.. Ένας εύκολος τρόπος να στραγγίζεις την μπαταρία σου τζάμπα. (φιλικά εννοείται) Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Νομιζω οτι και γω εκει καταληγω...με το autokiller (ειδικα σε μεγαλες τιμες)ξεχνας smoothness και multitasking. Το κινητο οταν βγεις απο μια βαρια εφαρμογη,δειχνει να χολενει μερικα δευτερολεπτα μεχρι ναρθει στα συγκαλα του.ειδικα αν το χεις παραφορτωσει με πολλα widgets. Προσωπικη εμπειρια/αποψη [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Νομιζω οτι και γω εκει καταληγω...με το autokiller (ειδικα σε μεγαλες τιμες)ξεχνας smoothness και multitasking. Το κινητο οταν βγεις απο μια βαρια εφαρμογη,δειχνει να χολενει μερικα δευτερολεπτα μεχρι ναρθει στα συγκαλα του.ειδικα αν το χεις παραφορτωσει με πολλα widgets. Προσωπικη εμπειρια/αποψη Αυτό ακριβώς. Στην ουσία καταργείς το multitasking και την όλη φιλοσοφία του Android. Εκτός αυτού, κάποιες (πολλες) εφαρμογές ανοίγουν από μόνες τους (αυτο αλλάζει με το autostarts. θέλει root), ο autokiller τις σκοτώνει και αυτές ανοίγουν ξανά. Αυτο γίνετε συνέχεια με μοναδικό αποτέλεσμα να τελειώνει η μπαταρία χωρίς λόγο. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 ^ μόνο που δεν είναι για το νεο ν και μόνο,οπότε δεν κολλάει σε αυτο το θρεντ πιστεύω :) Anyway στο θέμα μου, Autokiller= καταστροφή.. Ένας εύκολος τρόπος να στραγγίζεις την μπαταρία σου τζάμπα. (φιλικά εννοείται) Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon 1.Αν δεν κολλάει παρακαλώ τους διαχειριστές να το διαγράψουν.Απλά θεώρησα καλό να το βάλω εδώ γιατί είναι εφαρμογές που ελεγμένα παίζουν στο neo v(για τα άλλα δε με αφορά) 2.Με autokiller και όλη μέρα ανοιχτό το wifi σε gsm την πιο πολλή ώρα όμως και με πολλή ομιλία βαράω μιάμιση με δύο μέρες.Πριν το autokiller το neo v σερνόταν κυριολεκτικά.Εκανε 30 δεύτερα να ανοίξει το πληκτρολόγιο κλήσης.Σε εμένα έκανε καλό,είναι όπως το βλέπει κανείς:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Έκπληξη μου προκαλεί ότι έκανε 30 δεύτερα να ανοίξει το πληκτρολόγιο. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Υπαρχει καποιος player, μεταξυ των "Mobo, MX, Meridian" ή καποιον αλλο, που να παιζει τα παντα ή σχεδον τα παντα (και μουσικη και βιντεο), κατι σαν τον VLC για τα PC πχ? Ποιος ειναι ο πιο ικανος, που να "ταιριαζει" κιολας στο NeoV? Που εχετε καταληξει οι περισσοτεροι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 μια πρώτη δική μου λίστα με τα απαραίτητα στο κινητό μας 12.Office suite για όσους θέλουν να έχουν το office στο neo v Ευχαριστούμε για τη λίστα! Να προτείνω κι εγώ ένα εναλλακτικό του Office Suite, το οποίο μάλιστα είναι δωρεάν, λόγω προσφοράς: Smart Office Plus Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Έκπληξη μου προκαλεί ότι έκανε 30 δεύτερα να ανοίξει το πληκτρολόγιο. Κι όμως...Βέβαια του έβαλα κάμποσες εφαρμογές:p Από την μέρα όμως που το έκανα root και έβαλα το autokiller η απόκριση του κινητού με τις ίδιες εφαρμογές και παραπάνω είναι άμεση:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους... χθες χάλασε το αγαπημένο μου w715(φανατικός με την se με κατοχή τ610, κ750 και w715 τα τελευταία 7 χρόνια) και αναζήτησα αναγκαστικά τον αντικαταστάτη του. Παρόλο που η επαφή μου με τους υπολογιστές είναι άριστη και διαρκεί δεκαετίες, η επαφή μου με τα smartphones είναι μηδενική! Μάλλον με χαλούσε το μέγεθος τους και η μειωμένη διάρκεια της μπαταρίας τους...τουλάχιστον μέχρι χθες! Αποφάσισα λοιπόν να το...ρισκάρω και επέλεξα το neo v ως το επόμενο κινητό μου με μειονέκτημα την παραλαβή από βδομάδα δηλαδή...του χρόνου!:) Είμαι πραγματικά άσχετος από android και το αστείο είναι ότι μέσα στο μήνα θα έχω π[ρόσβαση και σε ένα motorola xoom tablet οπότε ευκαιρία να εκπαιδευτώ στο σόνυ! Θα διαβάσω σχολαστικά τα πολυσέλιδα γραφόμενα σας στο θέμα και θα ζητήσω την βοήθεια σας μόλις το παραλάβω προκειμένου να το φέρω στα μέτρα μου και να εκμεταλλευτώ τις νέες δυνατότητες του όπως για παράδειγμα την δημιουργία 3d φωτογραφιών για θέαση σε ανάλογη 3dtv καθώς και τα πολλά applications που συνεπάγεται το android και δεν εχω ιδέα τι να τα κάνω!:rolleyes: Καλώς σας βρηκα λοιπόν....!:) (Η πρώτες απορίες που έχω:να θεωρώ δεδομένη την συνεργασία με το bluetooth της σονυ που ήδη έχω HBH-PV702;;; Χρειάζομαι άμεσα άλλη sd μνήμη πέραν αυτής των 2gb που έχει η συσκευή;) Edited December 28, 2011 by spyros_s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Με το bluetooth σου δεν θα έχεις πρόβλημα σύνδεσης. Όσον αφορά την κάρτα μνήμης, το μέγεθος εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου. Ωστόσο τα 2GB είναι λίγα πλέον. Μπορείς να βάλεις άφοβα μέχρι 32GB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts