karamela693 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Δεν ξέρω να σου πω...άλλα το βλέπω δύσκολο να βρεθεί καινούριο 808 πλέον..σκέψου ότι εγώ το πήρα πριν 8-9 μήνες και ήταν από τα τελευταία κομμάτια που υπήρχαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) Υπάρχει κάποιος τρόπος να καταλάβει κάποιος αν η συσκευή του είναι refurbished ή καινούρια? Παίζει να βρεθεί καινούριο 808 πια ή είναι χαμμένος κόπος? Ουσιαστικά υπάρχει κάποια διαφορά? Έλλάδα σίγουρα όχι. ebay και amazon.de βρίσκεις, με ότι συνεπάγεται σε τιμή ή εγγύηση αντίστοιχα. Αυτός το έχει σε σχετικά καλή τιμή. Edited February 3, 2014 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Υπενθυμίζω ότι εδώ συζητάμε για το 808 και μόνο αυτό. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να αναφερόμαστε σε άλλες συσκευές. Διαγράφηκαν ποστ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 υπαρχουν ρυθμισεις για να βγει σωστη φωτο κινουμενου αντικειμενου?το sports mode δεν κανει τιποτα,οι φωτο βγαινουν ολες κουνημενες επισης,οταν βγαζω φωτο σε 4¨3 οι φωτογραφιες δεν βγαινουν καλες ενω σε 16'4 ειναι πεντακαθαρες...δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους,παντως αναγκαζομαι να βγαζω σε 16'4 αν και εχω τετραγωνη οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 υπαρχουν ρυθμισεις για να βγει σωστη φωτο κινουμενου αντικειμενου?το sports mode δεν κανει τιποτα,οι φωτο βγαινουν ολες κουνημενες Χρειάζεται μικρή ταχύτητα κλείστρου νομίζω. Βοηθάει στο να έχεις ενεργοποιημένο το φλας υποχρεωτικά. Από εκεί και πέρα είναι ανάλογα τις συνθήκες πάντα αν είναι νύχτα, μέρα κτλ. επισης,οταν βγαζω φωτο σε 4¨3 οι φωτογραφιες δεν βγαινουν καλες ενω σε 16'4 ειναι πεντακαθαρες...δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους,παντως αναγκαζομαι να βγαζω σε 16'4 αν και εχω τετραγωνη οθονη Εννοείς 4:3 και 16:9 προφανώς. Όταν πας στο "δημιουργική" πρέπει να παίζεις με τις ρυθμίσεις ανάλογα τις συνθήκες φωτισμού που έχεις εκείνη την ώρα. Οι 4:3 είναι φουλ ανάλυση δηλαδή τραβάει σε 34 ή 38mp, θέλει σταθερό χέρι. Δες εδώ στο θέμα τα παιδιά που είναι πιο ειδικοί θα σου λύσουν απορίες. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Χρειάζεται μικρή ταχύτητα κλείστρου νομίζω. Βοηθάει στο να έχεις ενεργοποιημένο το φλας υποχρεωτικά. Από εκεί και πέρα είναι ανάλογα τις συνθήκες πάντα αν είναι νύχτα, μέρα κτλ. Εννοείς 4:3 και 16:9 προφανώς. Όταν πας στο "δημιουργική" πρέπει να παίζεις με τις ρυθμίσεις ανάλογα τις συνθήκες φωτισμού που έχεις εκείνη την ώρα. Οι 4:3 είναι φουλ ανάλυση δηλαδή τραβάει σε 34 ή 38mp, θέλει σταθερό χέρι. Δες εδώ στο θέμα τα παιδιά που είναι πιο ειδικοί θα σου λύσουν απορίες.Και με φλας ενεργοποιημενο δεν αλλαζει τιποτα,σε ξενο φορουμ λενε οτι φταιει η ελλειψη σταθεροποιητη...και hyperfocal να βαλεις το focus,αν κουνηθει λιγο το αντικειμενο,η φωτο βγαινει blurry...ειναι ενα απ'τα μειον του κινητου πιστευω το 4'3 εχει να κανει με διαστασεις φωτο,δεν ειναι σε φουλ αναλυση(εγω τραβαω σε 2 mp),αλλα οι φωτο βγαινουν ξεβαμμενες σε μενα ενω σε 16'9(wide) ειναι οπως πρεπει...δεν ξερω γιατι γινεται αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 ο σταθεροποιητης που θα βοηθησει στην κινηση του αντικειμενου;; με φλας και κουνημενο; τι ακριβως βγαζεις? :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Και με φλας ενεργοποιημενο δεν αλλαζει τιποτα,σε ξενο φορουμ λενε οτι φταιει η ελλειψη σταθεροποιητη...και hyperfocal να βαλεις το focus,αν κουνηθει λιγο το αντικειμενο,η φωτο βγαινει blurry...ειναι ενα απ'τα μειον του κινητου πιστευω Τότε ο natna που έχει τραβήξει τόσες φωτογραφίες με γλάρους κτλ στον αέρα κάνει μαγικά και τις βγάζει πεντακάθαρες? το 4'3 εχει να κανει με διαστασεις φωτο,δεν ειναι σε φουλ αναλυση(εγω τραβαω σε 2 mp),αλλα οι φωτο βγαινουν ξεβαμμενες σε μενα ενω σε 16'9(wide) ειναι οπως πρεπει...δεν ξερω γιατι γινεται αυτο Σίγουρα δε βγαίνουν ξεβαμενες λόγω του 4:3 ή του 16:9. Ναι με διαστάσεις έχει να κάνει αλλά αν πας στις ρυθμίσεις στο δημιουργική θα δεις ότι το 4:3 στο βγάζει μόνο αν πας στο πλήρης ανάλυση που είναι τα 38mp. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 ε τοτε αν μπορει ο natna η οποιοςδηποτε που ξερει να μας γραψει τις ρυθμισεις που βαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Θα το πω "απλά" και στο περίπου. Υπάρχουν δύο "κουνήματα" που μπορείς να έχεις σε μια φώτο και τα δύο έχουν να κάνουν με την μικρή (σχετικά) ταχύτητα κλείστρου για κάποιες συνθήκες χαμηλού φωτισμού. α) λόγω κουνήματος του χεριού (κουνάς το χέρι) β) λόγω ότι κουνιέται το αντικείμενο (σε μικρή ταχύτητα κλείστρου το αντικείμενο προλαβαίνει και κουνιέται πχ ταχέως κινούμενο όχημα) Ο οπτικός σταθεροποιητής βοηθάει μόνο στο α, αλλά δεν έχει το 808 μας οπότε τριποδο είναι η μόνη λύση. Αυτό για ακίνητα θέματα, γιατί αν το θέμα κινείται (αθλητής) δεν βοηθάει σε τίποτα το τρίποδο ή ο οπτικός σταθεροποιητής. Επίσης λόγω ότι το χέρι μας πατάει κάπως άτσαλα το κουμπί κλείστρου και κουνάει όλο το κινητό, καλό είναι να χρησιμοποιούμε το touch πλήκτρο λήψης (την ίριδα) που έχει πολύ μικρότερες πιθανότητες να κουνήσει το κινητό (το κουνάει λιγότερο δλδ). Για αθλήματα θέλουμε ΚΑΛΟ φως ώστε να μπορεί το κινητό να δώσει μεγάλες (γρήγορες) ταχύτητες κλείστρου (ακίνητα το δυνατόν θέματα). Απογευματα, σούρουπα και κλειστά γυμναστήρια ΔΕΝ είναι αυτό που λέμε "καλό φως". Το πρόγραμμα sports τι κάνει; Βασικά ανεβάζει όσο μπορεί το ISO (άρα θόρυβος, τι να κάνουμε) ώστε να πετύχει το δυνατόν καλύτερες/μεγαλύτερες ταχύτητες κλείστρουκαι να βγεί το θέμα το δυνατόν πιο ακίνητο. Δεν κάνει θαύματα.. Αν δεν υπάρχει αρκετό φως (σε κάποιο iso να πετύχει ταχύτητες πχ 1/250) κουνημένες θα βγούνε. :( Τα κινητά ΔΕΝ κάνουν για sports (εκτός αν είναι ντάλα ήλιος και πάλι από εστίαση και shutter lag, άστα θα βγεί η φώτο μετά το γκολ), Το "άθλημα" θέλει DSLR με καλούς (φωτεινούς) φακούς. Τα άλλα με τα 4:3/16¨9 και καθαρότητα δεν έχουν νόημα, κάτι γίνεται στα προφιλ σου (c1, c2, c3). Για δες το Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 μπραβο keysmith!εγω σε γυμναστηρια καλα φωτισμενα προσπαθουσα να τραβηξω αλλα γιοκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamela693 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Το κινητό μας (808) έχει μια εκπληκτική φωτογραφική μηχανή που ΔΕΝ κάνει για sport και γρήγορα κινούμενα αντικείμενα....Αν χρειάζεσαι φωτογραφίες κάτω από τις συγκεκριμένς συνθήκες δεν κάνουν καλά καλά την δουλειά ούτε οι Mirorless, πρέπει να πας σε DSLR μηχανές με ''γρήγορους'' άλλα ακριβούς φακούς. Παιδιά μην ζητάμε τρελλά πράγματα από την φωτογραφική του κινητού μας..βγάζει αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες σε πολλές συνθήκες άλλα δεν μπορεί σε καμία μα καμία περίπτωση να αντικαταστήσει καμία DSLR, Mirorless και κάποιες premium Compact. π.χ. έχω την Sony rx100 και ''ισοπεδώνει'' την κάμερα του 808 κάτω από όλες τις συνθήκες. Το 808 είναι κυρίως κινητό απλά έχει και μια αξιοπρεπής φωτογραφική μηχανή επάνω του που λειτουργεί συμπληρωματικά και δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια αμιγώς φωτογραφική μηχανή...εκτός βεβαίως από κάποιες φτηνές και άντε μέσου κόστους compact μηχανές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 ΘΥμάται κανείς πως στο καλό το συνδέουμε στα win με bluetooth? Όλο failed μου βγάζει το nokia suite... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 ΘΥμάται κανείς πως στο καλό το συνδέουμε στα win με bluetooth? Όλο failed μου βγάζει το nokia suite... Καλημέρα , βαζεις το bluetooth να είναι ανιχνεύσιμο και το ψάχνεις απο το nokia suite. Αφού το ορίσεις σαν αξιόπιστο μετά συνδέεται αυτόματα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Καλημέρα , βαζεις το bluetooth να είναι ανιχνεύσιμο και το ψάχνεις απο το nokia suite. Αφού το ορίσεις σαν αξιόπιστο μετά συνδέεται αυτόματα.:D Πρέπει να ήταν θέμα drivers τελικά. Το έφτιαξα, απλά μου έβγαζε συνέχεια πρόβλημα το nokia suite.. Λοιπόν έχω βρει 3 νέα αρχεία *.ics για να έχουμε γιορτές κινητές-σταθερές αλλά και παγκόσμιες ημέρες παρακαλώ. Τα αρχεία αυτά θα λειτουργήσουν με παρόμοιο τρόπο όπως αυτά που έιχαν φτιάξει συμφορουμίτες από εδώ, με το outlook, με τη διαφορά ότι μπαίνουν με ένα διπλό κλικ στα νέα outlook 2010 και 2013. Μετά από τις ρυθμίσεις του nokia suite επιλέγουμε ξεχωριστά (γιατί και τα 3 δε γίνεται) το καθένα και συγχρονίζουμε με τη συσκευή μας. Ο συγχρονισμός θα πρέπει να ρυθμιστεί ώστε να γίνονται update τα αρχεία του τηλεφώνου μόνο. Όποιος τα θέλει μου το λέει. Δεν τα έφτιαξα εγώ, τα βρήκα σε διάφορες σελίδες μέσω google. έψαχνα λύση γιατί με τον παλιό τρόπο δε γινόταν, μιάς και τα νέα outlook δεν εισάγουν αρχεία xls. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ρε παιδια, ξερει κανενας κανα καλο GPS? Δε μπορω να βρω κανενα... Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Γιατί, το Nokia Maps δεν σε καλύπτει; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Γιατί, το Nokia Maps δεν σε καλύπτει; Καλό είναι, αλλά για πόσο ακόμα θα είναι? έχει να πάρει update από τον Ιούλιο.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Γιατί, το Nokia Maps δεν σε καλύπτει; Για να ρωταω, μαλλον οχι. Ψαχνω τα Garmin, Ndrive και Sygic που ειχα στο Ν8. Τις προαλλες που χρειαστηκα GPS αναγκαστηκα να κουβαλαω και τα 2 κινητα και δε λεει. Δεν εχει κανεις καμια προταση? Δε μπορει να εχετε ολοι μονο Νοκια maps... Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Για να ρωταω, μαλλον οχι. Ψαχνω τα Garmin, Ndrive και Sygic που ειχα στο Ν8. Τις προαλλες που χρειαστηκα GPS αναγκαστηκα να κουβαλαω και τα 2 κινητα και δε λεει. Δεν εχει κανεις καμια προταση? Δε μπορει να εχετε ολοι μονο Νοκια maps... Nokia maps έχουμε όλοι.. Το garmin λειτουργεί χωρίς pinch to zoom και κάποια άλλα, όμως δουλέυει αν ψαχτείς. Τα άλλα απλά τα ξεχνάς. Νομίζω δε θα το κλείσουν το nokia maps, ευελπιστώ σε κάποιο update.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Kι όμως έχουμε Νοκια Maps, μιας και δεν τους λειπει κατι. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Αναβάθμιση χαρτών κάνουν ακόμα πάντως Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 ερώτηση μιας και το έφερε η κουβέντα. Στο nokia maps μπορούμε να κάνουμε "σενάριο" πορείας και offline (να σχεδιάσει πορία από κάπου σε κάπουν, να μας δείξει διαδρομές, χρόνο, απόσπαση κτλ) όπως σε πολλά άλλα προγράμματα? :confused: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Θαρρω πως ναι :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Θαρρω πως ναι :) Πως; γιατί εγώ όσο και να έψαξα δεν το κατάφερα.. :confused: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts