MAGAKOS-E Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 παιδια να ρωτήσω οσους έχουν το κινητο επειδη ενδιαφέρομαι να το πάρω : η μπαταρία με χρήση στο 2G κ φωτεινότητα οθόνης στο 30% λίγο ομιλία και λίγο wifi ανοιχτο δεν κρατάει 2 ολόκληρεσ μέρες? το atrix μου κρατάει 3-4 μέρεσ το optimus 2x σε λειτουργία πτήσης μου έβγαζε 2 μέρεσ με το ζόρι . το τηλέφωνο που έχει κατασκευαστει Κορέα η Κίνα ? usb on the go διαβασα ότι δεν υποστηρίζει αληθεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim78 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 τελικα εκανα αναβαθμιση ΟΤΑ και το ΡΟΥΤ εχει παραμεινει..... according to Root Checker aPP.... Πράγματι παιδία μόλις έκανα κι εγω την αναβάθμιση. Η νέα έκδοση είναι η V10f! Γγνωρίζει κανένας τι ακριβώς αλλάξε/βελτιώθηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim78 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Οκ, ιδού και οι αλλαγές! :wink: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30852223&postcount=4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Μπηκε και ο chrome και ειναι ταχυτατος!! Ηδη εκανα disable τον stock browser.. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 παιδια απο θεμα αυτονομιας διαβασα στην πρηγουμενη σελιδα κατι θεματακια. γενικοτερα με μετρια χρηση χωρις ιδιαιτερο wifi δεν νομιζω να χει προβλημα για να βγαλει τη μερα ετσι? 2150mah εχει..τι στο καλο πια!? (^_^) επισης απο θηκουλα εχετε να προτεινετε κατι? στο ebay μονο της Nillkin πιστευω αξιζουν.. Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 παιδια απο θεμα αυτονομιας διαβασα στην πρηγουμενη σελιδα κατι θεματακια. γενικοτερα με μετρια χρηση χωρις ιδιαιτερο wifi δεν νομιζω να χει προβλημα για να βγαλει τη μερα ετσι? 2150mah εχει..τι στο καλο πια!? (^_^) επισης απο θηκουλα εχετε να προτεινετε κατι? στο ebay μονο της Nillkin πιστευω αξιζουν.. Βασικά στην μπαταριά μόνο ονομαστικά είδα τα 2150mah.... Με την χρήση πού λες πάντως θα στην βγάζει την μέρα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Ειμαι στα πρόθυρα ανταλλαγής με μοτορολα ραζρ και 100€ γιαυτο το σκεφτομαι.. Ηθελα να ρωτησω επίσης επειδή το lg ειναι αγορασμένο απο Αμαζον.de και δεν αναγράφεται το ΙΜΕΙ στην απόδειξη αγοράς... Αυτο δεν σημαίνει πως θα χει καποιο θέμα με την εγγύηση έτσι? Υπάρχει πανευρωπαϊκή κάλυψη μέσω του ΙΜΕΙ της συσκευής, σωστα? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Ειμαι στα πρόθυρα ανταλλαγής με μοτορολα ραζρ και 100€ γιαυτο το σκεφτομαι.. Ηθελα να ρωτησω επίσης επειδή το lg ειναι αγορασμένο απο Αμαζον.de και δεν αναγράφεται το ΙΜΕΙ στην απόδειξη αγοράς... Αυτο δεν σημαίνει πως θα χει καποιο θέμα με την εγγύηση έτσι? Υπάρχει πανευρωπαϊκή κάλυψη μέσω του ΙΜΕΙ της συσκευής, σωστα? Την ανταλλαγή προσωπικά θα την έκανα για το lg,κλάσης ανώτερό σε όλα. Τώρα για την εγγύηση δεν ξέρω να σού πω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Ας γράψω και εγώ της εντυπώσεις μου για αυτην την συσκευή. Απο ποιότητα κατασκευής μπορώ να πω οτι μου αφήνει καλές εντυπώσεις μιας δεν ειδα τον παραμικρό τριγμό η ατέλεια κάπου. Το πίσω σαγρέ καπάκι αν και πλαστικό εχει μια δερμάτινη υφη η οποια αποπνέει εναν αερα πολυτέλειας στο κινητο. Το νικελ στα πλάγια μου δίνει την εντύπωση οτι είναι μεταλλικό και οχι πλαστικό οπως σε αλλες συσκευες οι οποιές εχουν απλά μια επικάλυψη χρωμίου. Η συσκευη ειναι στιβαρή και καλοφτιαγμένη και μπράβο στην lg γι αυτο. Η οθόνη ειναι πραγματικό χαρμα οφθαλμών για όλον το κόσμο αλλα οχι για εμενα γιατι προτιμώ τα ψευτικα υπερτονισμένα των amoled. Η φωτεινότητα της ειναι αρκετή ακομα και για τον πιο απαιτητικό χρήστη. Πιστέυω οτι ειναι η καλυτερη οθονη στην κατηγορία της. Σε παιχνίδια και εφαρμογές δείχνει την δυναμη του αμεσα χωρις καθυστερήσεις. Το smoothnes out of the box στα υπομενού ,επαφες κ.τ.λ ειναι υποδειγματικό και μπορώ να πω οτι ειναι σε επίπεδα jelly bean. O ηχος απο το εσωτερικό και εξωτερικό ηχείο ειναι πάρα πολύ καλώς χωρίς ομως να ειναι και κατι το ιδιαίτερο σε σχεση με τα υπολοιπα κινητά της αγορας. Η τηλεφωνικές συνομιλίες ειναι καθαρες και δυνατες ακομα και σε θορυβώδες περιβάλλον. Ολα αυτα ειναι τα καλα της συσκευης. Παμε και στα κακά τωρα. 1.Την συνολική και πολλή καλή εμπειρία απο το smoothnes την χάνεις αμα βάλεις κανα live wallpaper και λαγκάρει παντου η συσκευη. 2. Η κάμερα βγαζει καλές φωτο ΑΛΛΑ δεν γίνεται το ίδιο με το βιντεο. Τι θελω να πω με αυτο. Σε δωματιο με μέτριο φωτισμο οταν εχεις την λειτουργία για να τραβηξεις φωτο βλεπεις μια εικόνα στην οθονη του κινητου αποδεκτή σε σχεση με το φυσικό περιβάλλον. Οταν ομως το γυρνάς για να τραβηξεις βιντεο βλέπεις μια εικονα πολλή πιο σκοτεινή απο την πραγματικότητα. Αυτα ειναι για τοποθεσίες με μέτριο φωτισμο οπου στην λειτουργία βίντεο παρατηρείς το φαινόμενο αυτο. Εχω την εντύπωση πως κατι γίνεται σε σχέση με το iso της φωτομέτρησης και ειναι καθαρά θεμα κακογραμένου λογισμικού. Σε συνθηκες κανονικού φωτισμού ειναι μια χαρα. 3.Ο browser ειχε πολύ καλό scrolling αλλα οχι τοσο καλό pinch to zoom in- zoom out. Στο scrolling εχεις την αεράτη αισθηση iphone. Στο zoom in-zoom out εχεις την αισθηση οτι εχεις μια συσκευη των 100 ευρω . 4.Για την μπαταρία μπορώ να πω οτι ειναι κάτω απο της προσδοκίες μου μιας και με πλήρη φόρτιση απο της 12και 30 το πρωί μεχρι τώρα 12 το βραδι εχει υπόλοιπο 30 της 100 με φωτισμό ρυθμισμένο 40 της 100 στα μενού και 80 της 100 στο σερφάρισμα με 1-1,5 ωρα serfing internet αρκετά τηλ και 3,5 ωρες ραδιόφωνο.Αν επαιζα και κανα παιχνιδι σίγουρα θα με ειχε αφησει νωρίτερα μιας και εκει οι πυρήνες τραβάνε την ενέργεια πολύ πιο γρήγορα. Τελικό συμπέρασμα ?? Για τα λεφτα της μπορώ να πω οτι ειναι best value for money. Oλα τα αρντητικά της σημεία ειναι καθαρά θέμα software ( στην καμερα εχουν δώσει λύση στο xda ήδη νομιζω) και ειμαι σιγουρος οτι στης επόμενες αναβαθμίσεις η συσκευη δεν θα έχει ατέλεια καμία. Ολα ειναι θέμα λογισμικου της lg . Με κατασκεύη πολύ ποιοτική και τιμή διπύρινου ειναι one way για οποιον την θέλει και έχει αμφιβολίες. Επίσης να πω την συσκευή την πουλάω σε πολύ καλή τιμούλα και οποιος ενδιαφέρεται pm. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Κατσε να δουμε μήπως κερδίσουμε στον διαγωνισμο του forum και μετα το συζηταμε! Παντως για ευχαριστημενος με το κινητο και να το πουλάς τόσο γρήγορα, κατι άλλο καλυτερο θα εχεις βρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Κατσε να δουμε μήπως κερδίσουμε στον διαγωνισμο του forum και μετα το συζηταμε! Παντως για ευχαριστημενος με το κινητο και να το πουλάς τόσο γρήγορα, κατι άλλο καλυτερο θα εχεις βρει! Κοιτα. Η αληθεια ειναι περιμενω το note 2 για να αραξω στο λιμανι μου. Αν δεις της αγγελιες μου θα δεις οτι εδωσα και ενα galaxy s3 32gb ενος μηνος οπως και ενα νοκια lumia 1 ημερας. Μεσα σε μια εβδομαδα. Αυτο δεν σημενει οτι ειναι κακα κινητα αλλα οτι ειμαι στην περιοδο δοκιμων διαφορων κινητων μεχρι να παρω το δικο μου. Το lg 4x ειναι πολυ καλο κινητο οπως και το s3 αλλα για εμενα το καλυτερο ειναι το note 2. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 απο random reboots και BSOD πως παει ? εχουν επιλυθει τα πιο σοβαρα ζητηματα που αντιμετωπιζες με το 2χ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Vezyro και εγω σε φαση αναμονης ειμαι για το νοτε2 αλλα πραγματικα με εχει κερδισει το lg τοσο ωστε να περιμενω να διορθωσει τιμη το νοτε και φυσικα να αγορασω δευτερη η τριτη φουρνια προς αποφυγη εκπληξεων..random reboot δεν μου εχει κανει ουτε μια φορΑ το κινητο δεν μου εχει κολλησει ουτε μια φορα και πραγματικα το θεωρω απολυτο value for money.. Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Vezyro και εγω σε φαση αναμονης ειμαι για το νοτε2 αλλα πραγματικα με εχει κερδισει το lg τοσο ωστε να περιμενω να διορθωσει τιμη το νοτε και φυσικα να αγορασω δευτερη η τριτη φουρνια προς αποφυγη εκπληξεων..random reboot δεν μου εχει κανει ουτε μια φορΑ το κινητο δεν μου εχει κολλησει ουτε μια φορα και πραγματικα το θεωρω απολυτο value for money.. Και το δικό μου μεχρι εχθες που το ειχα στα χερια μου δεν ειχε κανει ουτε ενα reboot η κολλημα. Σιγουρα ειναι value for money. Οταν ξεκινήσουν και οι custom roms στο xda τοτε θα παρει ποντους παραπανω η συσκευη. Οχι οτι της λειπει κατι αλλα για αυτους που θελουν να φλασαρουν που και που κατι στο κινητο. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 (edited) Οταν ξεκινήσουν και οι custom roms στο xda τοτε θα παρει ποντους παραπανω η συσκευη. Οχι οτι της λειπει κατι αλλα για αυτους που θελουν να φλασαρουν που και που κατι στο κινητο. Απο οτι διαβαζω στο xda,δυστυχως τις cm ξεχαστες για αυτο το κινητο,η νεα πολιτικη της lg ειναι κλειδωμενο bootloader,οποτε οι devs δεν μπορουν να μονταρουν τιποτα,με σκοπο να μην μαζευεται κ πολυς κοσμος στα φορουμς για να διαμαρτυρονται οτι οι cms ειναι καλυτερες απο τις στοκ κ να πιεζουν την εταιρεια(lg) για αναβαθμισεις(βλεπε p990 με ics). Επισης η ιδια η lg αποφασισε να υποβαθμισει το 4x ηδη,ανακοινωνοντας επισημως το optimus g,δλδ για να κοντραρει το siii lte,αποφασισε να θαψει το 4x.Οτι περιπου εκανε κ η sammy με το siii κ το siii lte. Edited September 10, 2012 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Wave-I που είχα ξεκίνησε πέρσι με το Ν9. Πέρασε από N9, Rarz, Nexus, HTC-One X, SGSIII, Note, NoteII και Sony Acro S και κατέλειξε τελικά στο Optimus 4x. Το παράγγειλα σήμερα (το άσπρο) και ελπίζω να το έχω στα χέρια μου μέχρι αύριο και το κυριότερο... 1. Να βγάλει επιτυχώς τα 2+ χρόνια που έβγαλε το Wave 2. Να μη με κάνει να το μετανιώσω (κάτι που το έκανε αρκετές φορές το Wave) Μπορεί να μην είναι SGIII από άποψη δυνατοτήτων, μπορεί να μην έχει το whoa factor του OneX αλλά είναι ένα πολύ πολύ καλό value for money και οπτικά -για τα δικά μου συντηριτικά γούστα- κουκλί. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim78 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Wave-I που είχα ξεκίνησε πέρσι με το Ν9. Πέρασε από N9, Rarz, Nexus, HTC-One X, SGSIII, Note, NoteII και Sony Acro S και κατέλειξε τελικά στο Optimus 4x. Το παράγγειλα σήμερα (το άσπρο) και ελπίζω να το έχω στα χέρια μου μέχρι αύριο και το κυριότερο... 1. Να βγάλει επιτυχώς τα 2+ χρόνια που έβγαλε το Wave 2. Να μη με κάνει να το μετανιώσω (κάτι που το έκανε αρκετές φορές το Wave) Μπορεί να μην είναι SGIII από άποψη δυνατοτήτων, μπορεί να μην έχει το whoa factor του OneX αλλά είναι ένα πολύ πολύ καλό value for money και οπτικά -για τα δικά μου συντηριτικά γούστα- κουκλί. Κι εγώ το άσπρο έχω και είναι...κόσμημα. Πλην της μπαταρίας και του μικρότερου αποθηκευτικού χώρου, δεν έχεις τπτ να ζηλέψεις από το SIII κατά την άποψή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Η μπαταριά δυστυχώς είναι τραγική. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Η μπαταριά δυστυχώς είναι τραγική. Θα συμφωνήσω.... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Θα συμφωνήσω.... Τα "καλα" του 2x...Δυστυχως μονο στο optimus g δειχνουν να τα εχουν διορθωσει Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Παιδία τα εχω γραψει και πιο πανω στο mini review. H συσκευη ειναι καλή απλα πάσχει σε θέμα software γι αυτο και εχει αυτα κουσουρια με της μπαταριες και τα live wallpapers. Δυστηχως θα θαφτεί λογο του optimus g. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Το κινητό το πήρα σήμερα στα χέρια μου. Τούμπανο και παρόλο το σοκ της πρώτης επαφής με το android μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος σε όλα... ...εκτός της μπαταρίας. Εντάξει, είχα ανοιχτά τα πάντα wifi, 3g, location services, gps και έκανα εγκαταστάσεις και γενικά το πείραζα όλη την ώρα. 5 ώρες (και πολύ λέω) κράτησε προτού φτάσει στο 2% Αν πάει έτσι σκούρα τα πράγματα και όχι τίποτε άλλο, δεν υπάρχουν προς το παρόν μπαταρίες για δαύτο, να πάρω δυο-τρεις να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Το κινητό το πήρα σήμερα στα χέρια μου. Τούμπανο και παρόλο το σοκ της πρώτης επαφής με το android μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος σε όλα... ...εκτός της μπαταρίας. Εντάξει, είχα ανοιχτά τα πάντα wifi, 3g, location services, gps και έκανα εγκαταστάσεις και γενικά το πείραζα όλη την ώρα. 5 ώρες (και πολύ λέω) κράτησε προτού φτάσει στο 2% Αν πάει έτσι σκούρα τα πράγματα και όχι τίποτε άλλο, δεν υπάρχουν προς το παρόν μπαταρίες για δαύτο, να πάρω δυο-τρεις να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Με αφορμή τα γραφόμενα του φίλου και μετά από 2 περίπου μήνες συμβίωσης με τη συσκευή να παραθέσω τις εμπειρίες μου...Έχουμε και λέμε : - H μπαταρία σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στις ονομαστικές προδιαγραφές της. 2.140 mlh δεν είναι με τίποτα ή και αν είναι είναι τόσο μεγάλες οι ενεργειακές ανάγκες του κινητού που δεν δείχνει η μπαταρία τη "δύναμή της". Πάντως δεν είναι και τραγική. Καταρχήν παρατήρησα ότι και ανοικτό να έχει συνέχεια το gps αυτό ενεργοποιείται μόνο όταν απαιτηθεί από κάποια ενεργή εφαρμογή (και σου βγάζει και εικονίδιο στο status bar). Οπότε άφοβα ενεργοποιήστε το χωρίς τύψεις :lol: Για όσους έχουν συνέχεια το mobile data ανοικτό, γυρίστε την επιλογή δικτύων σε 2G μόνο (και όχι αυτόματο) γιατί με τα άθλια 3G δίκτυα των Ελληνικών παρόχων η συσκευή συνεχώς ψάχνει για "γρήγορο" (HSDPA, 3G) δίκτυο με κόστος τη συχνή απώλεια σήματος κατά την εναλλαγή των δικτύων (από 2G σε 3G) τη χαμηλή στάθμη ποιότητας του σήματος και την τρομερή επιβάρυνση της μπαταρίας. Προσωπικά, με το 2G only που έχω ενεργοποιήσει και τα push email μου λαμβάνω και όλες οι ιντερνετικές εφαρμογές λειτουργούν κανονικά (π.χ. whats up messenger, facebook messenger, κλπ). Τη φωτεινότητα της οθόνης την έχω στο αυτόματο (55% στάθμη). Rotation συνέχεια ενεργοποιημένο. Με αυτές τις ρυθμίσεις η συσκευή μου βγάζει περίπου 2 ημέρες που δεν είναι κακό.. θυμάμαι με τον iphone 4s τη μέρα δύσκολα την έβγαζα. Οπότε, Overall, η εντύπωση για τη μπαταρία είναι ουδέτερη. - Η συσκευή είναι πολύ ποιοτική. Τριγμοί μηδέν, ποιότητα κουμπιών - πλαστικών κλπ φαίνεται πολύ καλή και ως εκ τούτου η συνολική εικόνα στον συγκεκριμένο τομέα είναι ιδιαίτερα θετική. - Φτωχό UI. Ερχόμενος από HTC sensation XL, την ώρα που πρωτοάνοιξα το κινητό και είδα την αρχική οθόνη, ξενέρωσα...μου φάνηκε μουντό, χωρίς τη "ζωηράδα" των χρωμάτων του htc και το ξενέρωμα μεγάλωσε όταν παραμετροποίησα τις οθόνες όπου είδα πόσο φτωχά είναι τα default προεγκατεστημένα widgets. Στην πορεία όμως, αναθεώρησα κατάλαβα ότι ενδεχομένως επίτηδες η εταιρεία απέφυγε την εγκατάσταση πολλών widgets για να έχεις τη δυνατότητα να εγκαταστήσεις τα δικά σου από το play market αναλόγως των αναγκών σου. Το πληκτρολόγιο είναι πολύ πολύ καλό, άνετο και γρήγορο, με το μόνο μειονέκτημα να είναι η θέση του space όπου, επειδή σε qwerty μορφή είναι ακριβώς από πάνω από το home key, σε πολλές περιπτώσεις δυσκολεύει το γρήγορο γράψιμο καi απαιτεί κάποια προσοχή και εξοικείωση.. - Το status bar είναι πολύ βολικό και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα shortcuts τα οποία μάλιστα είναι και παραμετροποιήσιμα ως προς τη θέση τους. - H εν γένει λειτουργία του κινητού σε καθημερινή χρήση είναι πολύ smooth, δεν κολάει, δεν κάνει reboots, και όλα κινούνται γρήγορα και άνετα. Αυτα προς το παρόν, αν ξέχασα κάτι ουσιαστικό θα επανέλθω...:p Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ρε παιδια βρηκα στο birdphone αν θυμαμαι καλα το κινητακι στα 520 το ελληνικο και στα 410 το eu οπως το λεει.τι διαφορα εχουν μεταξυ τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ρε παιδια βρηκα στο birdphone αν θυμαμαι καλα το κινητακι στα 520 το ελληνικο και στα 410 το eu οπως το λεει.τι διαφορα εχουν μεταξυ τους? Ουσιαστικά καμία. Απλά το πρώτο είναι ελληνικής εισαγωγής της LG Hellas. Εγγύηση έχουν και τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts