sampat Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Καλημέρα . θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστήσουμε τον adobe flash player στο ace 2 , και αν υπάρχει από πού μπορώ να τον κατεβάσω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Καλημέρα . θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστήσουμε τον adobe flash player στο ace 2 , και αν υπάρχει από πού μπορώ να τον κατεβάσω . Ναι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Από το play store το κατεβάζεις αλλά αν θυμάμαι καλά κάτι είχα διαβάσει ότι η adobe σταματάει γενικά το flash player στο android. Πάντως μπορείς να το βρεις ακόμα απότι βλέπω στο play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.flashplayer&hl=en Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Στην περιγραφή γράφει "*** NOTE: FLASH PLAYER IS NO LONGER BEING UPDATED FOR NEW DEVICE CONFIGURATIONS. FLASH PLAYER WILL NOT BE SUPPORTED ON ANY ANDROID VERSION BEYOND ANDROID 4.0.x ***", άρα δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Η φωτογραφική του είναι 5MP ανάλυσης και έχει δυνατοτητα για video 720p, δηλαδή αυτο που λέμε HD. Έχει LED Flash, εχει εστιαση, δεν έχει οπτικό zoom βγάζει πανοραμικες και θεωρώ ότι είναι μια αξιοπρεπής φωτογραφική μηχανή. Το αρνητικό: καθυστερεί. Απο την στιγμή που θα πατησεις την οθονη αφής για τη λήψη, κάνει 2 δευτερόλεπτα να εστιασει και μέχρι να πάρει την φωτό. Για την αναβάθμιση, δεν ξέρω κάτι επίσημο, μπορεί να ξέρει κάποιος άλλος απο το forum, αλλα έχουμε τα εξής δεδομένα: Το καλό είναι ότι η Samsung γενικά δίνει αναβάθμισεις στις συσκευές της. Το κακο είναι ότι ενώ συζητάμε για Jelly Βean, εμείς έχουμε μείνει στο ποτέ θα πάρουμε ICS και όταν θα το πάρουμε με το καλο, θα είναι πια παρωχημένο (πάλι!). Εγω δεν εχω μπει σ αυτο το τριπακι. Ήξερα ότι πήρα GB, δεν με χαλάει καθόλου το GB και ποτέ τους να μην το αναβαθμίσουν, δεν με νοιάζει. Ειμαι ευχαριστημένος με το κινητο και τα υπόλοιπα είναι για να πουλάνε. Έτσι το βλέπω εγω. Οποίος το βλέπει διαφορετικά, παίρνει άλλη απόφαση στην αγορα κινητού. Απλό. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση ... θα ειναι το επωμενο κιν. μου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sampat Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . Όμως ακόμα δεν μπορώ να εγκαταστήσω τον adobe flash player . Πήγα στο play store ( https://play.google.com/st...shplayer&hl=en ) πάτησα στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης το κουμπί install , και μου εμφάνισε ένα νέο παράθυρο να κάνω sign in για προχωρήσω στο download . Κάνω sign in και μετά παταώ οκ και δεν κάνει τίποτα ! Εσείς με ποιο τρόπο τον έχετε κατεβάσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sampat Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Βρέθηκε λύση ! πηγαίνετε στο link http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Και κάντε download το αρχειο Flash Player 11.1 for Android 2.x and 3.x (11.1.111.16) . Μετά αντιγράψετε το apk αρχείο στην sdcard , και στην συνεχεία εγκατάσταση από την κάρτα με ένα πρόγραμμα apk installer από το play store . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Κάποιος που έχει το κινητό μπορεί να μου δώσει τον κωδικό του handsfree που έχει η συσκευασία; (προτιμότερο να είναι τα ακουστικά από τη μαύρη έκδοση). Θέλω να το αγοράσω για το Galaxy S2 καθώς το δοκίμασα και είναι πλήρως συμβατό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakos_ Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Ειδα στο gsmarena οτι δεν εχει υποστηριξη flash και δεν ειδα και gorilla glass....αναβαθμισμενο σημαντικα αλλα αν ισχυουν τα προηγουμενα ειναι σημαντικοτατες παραλειψεις... Βρέθηκε λύση ! πηγαίνετε στο link http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Και κάντε download το αρχειο Flash Player 11.1 for Android 2.x and 3.x (11.1.111.16) . Μετά αντιγράψετε το apk αρχείο στην sdcard , και στην συνεχεία εγκατάσταση από την κάρτα με ένα πρόγραμμα apk installer από το play store . Το gsmarena λεει παντως οτι δεν υποστηριζει flash το συγκεκριμενο μοντελο...εγω δουλευω το τηλ.ακομα εργοστασιακα και δεν ξερω αν ισχυει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Κάποιος που έχει το κινητό μπορεί να μου δώσει τον κωδικό του handsfree που έχει η συσκευασία; (προτιμότερο να είναι τα ακουστικά από τη μαύρη έκδοση). Θέλω να το αγοράσω για το Galaxy S2 καθώς το δοκίμασα και είναι πλήρως συμβατό... Αν βοηθάει, για τα άσπρα είναι EHS61ASFWE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 (edited) Έχει κάποιος παρατηρήσει καμένα pixels στην οθόνη?Παρόλο που είναι πολύ μικρα λόγω ανάλυσης έχω παρατηρήσει ότι έχει 2 καμένα!Στο service δέχονται αντικατάσταση οθόνης ή πρέπει να είναι παραπάνω? Edited September 3, 2012 by spyrosrotary Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 To εχω εδω και 10 ημερες το τηλεφωνο αυτό και γενικα ειμαι ευχαριστημενος. Μια ερωτηση: η οθονη έξω σε ηλιόλουστη ημέρα έχει τα χάλια της ή εμενα μου φαίνεται; Την βαζω επίτηδες στο 75% (πόσο να τη βάλω; 100%;) και με το ζόρι αναγνωριζω τα εικονιδια. Ετσι είναι σε όλους ή μονο το δικο μας κινητό έχει τέτοιο θέμα; Δεν συζητάω για μέσα στο σπίτι ή όταν έχει χαμηλοτερο φωτισμο. Η οθόνη είναι καταπλητική. Μιλάω για κάτω από τον ηλιο. Εκει εχω προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rem2gr Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Τελικά το πήρα το Ace 2 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις: 1) To led της φωτογραφικής μηχανής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φακός; Απ' ότι είδα δεν έχει κάποια τέτοια εφαρμογή εργοστασιακά. Μπορώ να κατεβάσω κάποια; 2) Ο ήχος του διαφράγματος στη φωτογραφική μηχανή, όταν βγάζω φωτογραφία, μπορεί να απενεργοποιηθεί; Ακούγεται ακόμη κι όταν το έχω στο αθόρυβο 3) Μνήμη microSD μέχρι πόσα GB μπορεί να πάρει; Εκεί, εκτός από αρχεία, αποθηκεύονται και εφαρμογές; 4) Όταν είναι συνδεδεμένο σε κάποιο wi-fi, τότε από default όλες οι εφαρμογές που χρειάζονται internet παίρνουν από εκεί ή καταναλώνουν τα MB του παρόχου μέσω 3G? 5) Μου έρχονται ειδοποιήσεις πχ από facebook, skype χωρίς προηγουμένως να έχω ανοίξει την εφαρμογή. Πως μπορώ να το απενεργοποιήσω αυτό, ώστε να λειτουργούν οι εφαρμογές μόνο όταν τις ανοίγω για λόγους οικονομίας στη σύνδεση 3g, τη μπαταρία και τη μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 @rem2gr Δεν έχω το κινητό αλλά λογικά : 1) Εφαρμογή δεν πρέπει να υπάρχει στα Samsung, κατεβάζεις widget ή app και είσαι οκ. 2) Απενεργοποίησες τους ήχους από τις ρυθμίσεις της κάμερας? 3) 32Gb. Μπορείς από τις ρυθμίσεις του κινητού να μεταφέρεις στην SD όσες εφαρμογές δίνουν αυτή τη δυνατότητα. 4) Όταν είναι συνδεδεμένο σε Wifi δε σου καταναλώνει καθόλου δεδομένα 3G. 5) Από τις ρυθμίσεις μπορείς να απενεργοποιήσεις το συνεχή και αυτόματο συγχρονισμό λογαριασμών (google, facebook κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Καλησπέρα, Νομίζω και εγω ότι η φωτογραφική δεν έχει ρυθμίσεις για απενεργοποιηση του ήχου κλειστρου, οπότε πας χειροκινητα απο μενου-> ήχοι -> ένταση και μηδενιζεις ηχους πολυμέσων ή ηχους συστηματος. Εναλλακτικά κατεβαζεις το quick profiles και φτιαχνεις ένα προφίλ αθόρυβο με αυτούς τους ηχους απενεργοποιημενους. Γιατι ενοχλεί αυτός ο ηχος όμως; Το εχω ακούσει και απο άλλους; Ασχολείται κανείς με candids? ;-) λεω τώρα... Για το wifi, αν έχεις τα δεδομένα κλειστά είσαι σίγουρος. Εγω αυτο κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Η πρωτη εντυπωση που μου αφησε το κινητο ειναι οτι αξιζει τα χρηματα του, ουτε οι καθυστερησεις ουτε τα κοληματα που ειχα με το απλο ACE, εχω φορτωσει παρα πολλες εφαρμογες χρησιμες και αχρηστες, μεχρι να γινει καποια αξιολογηση για το ποιες θα παραμεινουν, και παρ΄ολα αυτα το κινητο πεταει. Αυτη τη φορα δεν εκανα το λαθος να παρω branded συσκευη με ολο το αχρηστο υλικο που εχουν εγκατεστημενο. Ελπιζω η καλη εικονα να παραμεινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλημέρα. Ρε παιδιά, να κάνω μια ερώτηση: έτυχε να βγάλω το κινητό από τη φόρτιση 2 η ώρα το βράδυ, και τώρα που ξύπνησα η μπαταρία είχε πέσει στο 80%. Έριξα μια ματιά στη χρήση της μπαταρίας και γράφει Κλήσεις 13% και μέσα στις κλήσεις : σύνολο CPU 20λ 34δ... Το μόνο σίγουρο είναι ότι κλήση δεν έκανα, άρα τι είναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Παίδες το κινητό δεν έχει αυτόματη φωτεινότητα...? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Παίδες το κινητό δεν έχει αυτόματη φωτεινότητα...? :blink: Οχι, διότι δεν έχει αισθητήρα φωτός. Πραγματι ειναι προβλημα όταν βγαίνεις έξω με τόσο ηλιοφανεια. Εγω εχω κατεβάσει μια απλη εφαρμογη, (brighntness level) που μπορεί χωρίς να "χανεσαι" στο μενού να ρυθμίζεις την φωτεινότητα στο 0%, 25%, 50%, 75% και 100% με το πατημα ενός απλού εικονιδίου. Δες το καλό της υπόθεσης: η αυτόματη φωτεινότητα λογικά τρωει CPU, άρα μπαταρια! Εχω και εγω μια ερωτηση, εξειδικευμενη και δεν ξερω αν η απαντηση ειναι ευκολη: με ποια σειρα παίζει το ΜΡ3 player τα MP3 ενός φακέλου; Λογικα με το ονομα (αλφαβητικά). Τα εχω αριθμήσει λοιπόν, εχω βάλει δηλαδη εναν αριθμό πριν το ονομα του ΜΡ3. Ενω λοιπόν ο file manager τα παρουσιαζει κατα σειρα (βασει του αριθμού) 1,2,3 κλπ (σωστα δηλαδη), το MP3 player μου το κομματι 5 και το κομματι 12 (πχ) τα βαζει στο τελος, μετα το κομμάτι 18. Αρα υπάρχουν άλλα κριτήρια ταξινόμησης. Ξερει κανείς τι φταείει; Ολα τα αρχεία είναι mp3 format. Ολα τα αρχεια τα εχω ψαξει για δευτερο τιτλο στο PC και δεν εχουν (δεξιο κλικ, ιδιοτητες). Καμια ιδεα, Το ιδιο παρατηρείται και στην παρουσιαση της συλλογης των φωτογραφιων. Ενω οι φωτο είναι αριθμημένες, η κ=σειρα καταταξης τους είναι διαφορετική (για κάποιες) σε σχεση με την αριθμηση του. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagias23 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 καλησπέρα παιδιά ξέρεται άν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα γιά ζούμ στο βίντεο και στις φωτό απ το μάρκετ δεν έχω βρεί κάτι γιατί χωρίς ζούμ δεν λέει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 καλησπέρα παιδιά ξέρεται άν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα γιά ζούμ στο βίντεο και στις φωτό απ το μάρκετ δεν έχω βρεί κάτι γιατί χωρίς ζούμ δεν λέει :( Και να υπάρχει, θα είναι ψηφιακό ζούμ. Δωρον αδωρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakos_ Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 (edited) καλησπέρα παιδιά ξέρεται άν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα γιά ζούμ στο βίντεο και στις φωτό απ το μάρκετ δεν έχω βρεί κάτι γιατί χωρίς ζούμ δεν λέει :( Η αναλυση ειναι σχετικα καλη..οποτε τραβας την φωτο και μετα την κανεις περικοπη κι ετσι εν μερη εχεις ενα σχετικο ζουμ...ετσι το δουλευω προς το παρον... To εχω εδω και 10 ημερες το τηλεφωνο αυτό και γενικα ειμαι ευχαριστημενος. Μια ερωτηση: η οθονη έξω σε ηλιόλουστη ημέρα έχει τα χάλια της ή εμενα μου φαίνεται; Την βαζω επίτηδες στο 75% (πόσο να τη βάλω; 100%;) και με το ζόρι αναγνωριζω τα εικονιδια. Ετσι είναι σε όλους ή μονο το δικο μας κινητό έχει τέτοιο θέμα; Δεν συζητάω για μέσα στο σπίτι ή όταν έχει χαμηλοτερο φωτισμο. Η οθόνη είναι καταπλητική. Μιλάω για κάτω από τον ηλιο. Εκει εχω προβλημα. Αυτο το θεματακι υπαρχει με την οθονη.... Τελικά το πήρα το Ace 2 και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις: 1) To led της φωτογραφικής μηχανής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φακός; Απ' ότι είδα δεν έχει κάποια τέτοια εφαρμογή εργοστασιακά. Μπορώ να κατεβάσω κάποια; 2) Ο ήχος του διαφράγματος στη φωτογραφική μηχανή, όταν βγάζω φωτογραφία, μπορεί να απενεργοποιηθεί; Ακούγεται ακόμη κι όταν το έχω στο αθόρυβο Θα μπεις ρυθμισεις-προσβασιμοτητα και θα βρεις το βοηθητικο φως..(εχω εγκαταστησει 2-3 φακους αλλα ο δικος του ειναι πιο δυνατος..) Και οσο για τον ηχο κλειστρου κατεβασα το quick profiles και μου εκανε δουλεια.... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited September 6, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Οτι το κινητο ειναι γρηγορο, είναι γρήγορο. Και για μενα που είχα πριν το Galaxy 550, είναι η μέρα με τη νυχτα. Ωστόσο έχει τύχει να μου κάνει "κολλήματα", "lag" όπως τα λέμε, και δεν το έχω "φορτωσει" με εφαρμογές. πχ 1-2 δευτερολεπτα να ανοιξει το ημερολόγιο ή τις επαφες και 1-2 φορες μοτ έκανε αρκετα δευτερόλεπτα να φορτώσει τις (λίγες) φωτογραφίες στη Συλλογή. Εχει συμβεί και με σας; Κάτι άλλο, 1-2 φορές μου έχει ζητήσει να κάνω αναβαθμιση (προφανως όχι για να γίνει ICS! Φανταζεστε;). Και μαλιστα η πρωτη φορα με το που ρο αγορασα. Φανταζομαι ότι ειναι η "on the air" αναβαθμιση. Να την κανω την αναβαθμιση ή δεν είναι σημαντικό; Τι έχετε κανει εσεις? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakos_ Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Καλησπερα...Θελω να ρωτησω αν βρεθηκε λυση τελικα οσον αφορα τον counter...θελω να το rootaro αλλα οπως λενε θα χαθει η εγγυηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 γεια σας και απο μενα! ειμαι σχεδον ετοιμος να αγορασω το κινητο αλλα εχω ακομα μερικες αποριες. 1.διαβασα σε προηγουμενα ποστ οτι κανεις εγκατασταση τον flash player και μετα δουλευεις κανονικα στο browsing.ειμαστε σιγουροι οτι αυτο ισχυει και οτι δεν θα εχω προβλημα με flash στις ιστοσελιδες?ρωταω γιατι θα ειναι μια βασικη χρηση του κινητου αυτη. 2.ενας φιλος μου θα μου δωσει την επιδοτηση του απο cosmote και θα το παρω λογικα στα 230ευρω.μπορει καποιος κατοχος του κινητου αγορασμενο απο cosmote να μας πει τι προγραμματα ή περιορισμους εχει το κινητο απο την cosmote?μπορει να ρωταω κατι που ειναι βλακεια αλλα δεν θελω να τρεχω μετα την αγορα για να κανω καμια αναβαθμιση οποτε βγει ή να το κανω root... ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mag35 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Γεια σας ειμαι αναμεσα στο Ace 2 kai to Σολε εχετε να προτεινεται κατι απο τα 2 μια και τα ξερετε απο πρωτο χερι η κατι αλλο στα ιδια χρηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts