Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γι΄αυτό να προσέχετε που το αφήνετε...γιατί μπορεί να είναι γερή κατασκευή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι δύσκολο να πάρει υγρασία. Ούτε σε πατώματα, ούτε σε μπάνιο λοιπόν!

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

χα χα φιλε μου conseption αν δεις το κινητο μου το ν8 πως το εχω θα νομιζες οτι το αγορασα σημερα.. ενω το εχω απτο καλοκαιρι.. υποθεσεις κανω για υγρασια.. δικια του θηκη συν αλλη μια που το βαζω μεσα.. εν δεν εφτιαχνε απο μονο του σκεφτηκα απο δω και περα οτι κινητο και να παρω θα το πεταω αποδω και αποκει..:lol: αλλα δε χαλασε κ γυρισε πιστω στη θηκη του κ στο μαντηλακι του χα χα

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

tresor_jim εμένα μου λες; Από τότε που το πήρα το έχω στη σιλικόνη! :lol: Σε πολύ καλή κατάσταση...και το έχω από 31/12/2010! Αλλά είναι και θέμα τύχης, πολλοί έπεσαν σε προβληματικές συσκευές. Εσένα ελπίζω απλά να ήταν ένα τυχαίο περιστατικό...

Μάλλον δε θέλετε να δείτε το δικό μου Ν8...... :O Έχει διάφορα σημαδάκια..... Και δύο γερά, στην αριστερή πλευρά...... Και σχεδόν πάντα χωρίς θήκη και προστατευτικό οθόνης.... :ninja:
Huawei Nova 5T

Μάλλον δε θέλετε να δείτε το δικό μου Ν8...... :O Έχει διάφορα σημαδάκια..... Και δύο γερά, στην αριστερή πλευρά...... Και σχεδόν πάντα χωρίς θήκη και προστατευτικό οθόνης.... :ninja:

εμένα να δεις :lol: .. Είναι σαν να πέρασε διαβολοβδομάδα των ΟΥΚ .. :lol: .. Άσε που στο μπάνιο με τους άπειρους υδρατμούς δίχως την μουσική μου στο Ν8 δεν μπορώ :lol:

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

καλησπερα...θελω να ρωτησω αν τα 127 ΜΒ ελευθερα στη c: ειναι ικανοποιητικα και αν οχι τι μπορω να σβησω για να αυξησω τνην διαθεσιμη χωρητικοτητρα...βασικα το προβλημα που με απασχολει και ειχα ξαναναφερθει παλιοτερα ειναι οτι με το περασμα τις belle ενω το κινητο παει σφαιρα οταν μπαινω στο opera mobile-mini το κιντητο σερνεται :worry: απο τη μια αργει να φορτωσει τις σελιδες ακομα και διπλα στο ρουτερ και απο την αλλη κολλαει αφανταστα !!!

εμένα να δεις :lol: .. Είναι σαν να πέρασε διαβολοβδομάδα των ΟΥΚ .. :lol: .. Άσε που στο μπάνιο με τους άπειρους υδρατμούς δίχως την μουσική μου στο Ν8 δεν μπορώ :lol:

Χαχαχαχαχα :lol: Κάτσε... Όχι και στο μπάνιο... Άφηνε ανοιχτή την πόρτα και βάλ΄το στο διπλανό δωμάτιο. Μια χαρά θα ακούγεται. ;) Άσε που με την αανβάθμιση με την Belle πιστεύω ότι αυξηθεί πολύ η ένταση και του ηχείου, αλλά και των ακουστικών.. Την πρώτη φορά πoυ τo άκουσα, μετά το update, τρόμαξα! :lol: Το χειρότερο που έχει πάθει είναι να πέσει από τα χέρια μου, ενώ ήμουν όρθιος, πάνω σε 2,5 kg δίσκο στο πάτωμα, από αλτήρα... :X

@alexpapad, έχω διαθέσιμα στη C:, 103mb... Με την official Belle. Και δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον stock browser. Μια πρώτη σκέψη είναι μήπως θέλει εγκατάσταση/επανεγκατάσταση ο Opera.. Αν, βέβαια, δεν το έχεις ήδη κάνει. :)

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Χαχαχαχαχα :lol: Κάτσε... Όχι και στο μπάνιο... Άφηνε ανοιχτή την πόρτα και βάλ΄το στο διπλανό δωμάτιο. Μια χαρά θα ακούγεται. ;) Άσε που με την αανβάθμιση με την Belle πιστεύω ότι αυξηθεί πολύ η ένταση και του ηχείου, αλλά και των ακουστικών.. Την πρώτη φορά πoυ τo άκουσα, μετά το update, τρόμαξα! :lol: Το χειρότερο που έχει πάθει είναι να πέσει από τα χέρια μου, ενώ ήμουν όρθιος, πάνω σε 2,5 kg δίσκο στο πάτωμα, από αλτήρα... :X

@alexpapad, έχω διαθέσιμα στη C:, 103mb... Με την official Belle. Και δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον stock browser. Μια πρώτη σκέψη είναι μήπως θέλει εγκατάσταση/επανεγκατάσταση ο Opera.. Αν, βέβαια, δεν το έχεις ήδη κάνει. :)

δεν καταλαβαίνει τπτ!!! τα χει βγάλει τα λεφτά του! εδώ μου έπεσε στον Όλυμπο πάνω στην κορυφή επειδή γλιστρούσαν οι βράχοι(μαζί με εμένα έπεσε :p ) .. Όντως.. το ηχείο του είναι απο άλλο πλανήτη !

@alexpapad , εγώ είχα 55ΜΒ :lol: , είχα εγκαταστήσει της παναγιάς τα μάτια.. Τώρα έχω κοντά στα 145, αλλά με belle langstom. Επίσης έχω διαγράψει adobe pdf/office/shazam/comunicator/f-secure , και εγκατέστησα αντί των πρώτων 2 το smartoffice(μου το πρότεινε ο gestavros) και πρέπει να πω πως πετάει σε σχέση με τα άλλα 2 + του ότι μπορώ να το εγκαταστήσω στην Ε και όχι στην C. Έτσι κέρδισα πολύ χώρο ;)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

χα χα φιλε μου conseption αν δεις το κινητο μου το ν8 πως το εχω θα νομιζες οτι το αγορασα σημερα.. ενω το εχω απτο καλοκαιρι.. υποθεσεις κανω για υγρασια.. δικια του θηκη συν αλλη μια που το βαζω μεσα.. εν δεν εφτιαχνε απο μονο του σκεφτηκα απο δω και περα οτι κινητο και να παρω θα το πεταω αποδω και αποκει..:lol: αλλα δε χαλασε κ γυρισε πιστω στη θηκη του κ στο μαντηλακι του χα χα

Φίλε αν δεις πιο πάνω το n8 ενός φίλου μου πρόσφατα νέκρωσε και δεν άνοιγε με τίποτα.

Δοκιμάσαμε τα πάντα και τελικά τα είχε φτύσει η μπαταρία.το κινητό το είχε ένα χρόνο περίπου.το πρόσεχε και αυτός σαν τα μάτια του.από την θήκη δεν το έβγαλε πότε.

δυστυχώς συσκευές είναι και αν είσαι και λίγο γκαντέμης θα σου βγάλουν κάποιο κουσούρι κάποτε.και μεις στην αρχή αυτό νομίζαμε ότι το κινητό τα φτύσε.

Αλλά όπως και σε σένα η ιστορία τελείωσε με αίσιο τέλος:)

Τα ίδια και εδώ

Ότι κινητό και αν έχω αλλάξει ακόμη και το note που έχω τώρα στο μπάνιο το παίρνω μαζί μου...απαραίτητο εργαλείο πλέον :)

Ράδιο/mp3 στο φουλ και άγιος ο θεός:p

Sent from my note

Edited by freddaras

το microsoft communicator ρε παιδια τι ειναι,δε θυμαμαι να το εχω δει πουθενα σαν εφαρμογη.το λεω γιατι αν δεν ειναι κατι του συστηματος πχ να το σβησω.ειναι και 3 mb απο τη c....παρεπιπτοντως εμενα η c ειναι στα 57mb με official belle.

Καλημέρα στη παρέα του forum,

λοιπόν μπαίνω κατ' ευθείαν στο ψητό: έχω περάσει την official belle αλλά με τρώει ο κ@λ@ς μου να περάσω την slim του lagoskon με τον οδηγό του moralas! Eχω σκεφτεί λοιπόν να κάνω τα εξής: α) back up contacts, calendar and notes, messages ΜΟΝΟ και όχι και το device settings and applications (φώτο, βιντεο και τραγούδια κλπ θα τα κάνω χειροκίνητα), β) φλασάρισμα με φοίνικα και γ) επανεγκατάσταση χειροκίνητα των εφαρμογών που θέλω. Εχω λοιπόν κάποιες ερωτήσεις:

1) αξίζει τον κόπο όλη αυτή η βαβούρα για να πάω απο την official στην slim του lagoskon? θα κερδίσω σε ταχύτητα και χώρο στη c?,

2) αν κάνω back up ΜΟΝΟ τα contacts, calendar and notes, messages θα χάσω τις αποθηκευμένες τοποθεσίες στους χάρτες (είναι πολύ σημαντικό για μένα)? και

3) αν περάσω την slim του lagoskon τις επόμενες official αναβαθμίσεις της belle (αν υπάρξουν) θα μπορώ να τις κατεβάζω ή θα πρέπει απο δω και πέρα να περνάω μόνο "μαγειρεμένες" με φοίνικα?

Οποιος γνωρίζει στα σίγουρα ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!

Θα ήθελα και πάλι να ρωτήσω εαν βρήκε κανένας λύση με τον θέμα κλήσεων στο N8,φαντάζομαι και σε αλλες symbian^3 συσκευες.Όταν έχω εισερχόμενη κλήση κλείνει η οθόνη και ανοίγει μόνο με το κουμπί ανάμεσα στα κουμπιά της κάμερας και της αυξομείωσης της φωνής με αποτέλεσμα να μην βλέπεις κατευθείαν ποιος σε καλεί.Πιστεύω ότι είναι ένα Bug που πρέπει να διορθωθεί απ'τη ΝΟΚΙΑ γιατί δεν είναι εργονομικο έτσι.Ας κλειδώνει η οθόνη μόλις απαντήσεις την κλήση....:mad:

Και δεύτερον,για να απαντήσω στην κλήση πρέπει να πατήσω 2 φορές το πράσινο κουμπί της απάντησης σε κάθε κλήση που έχω.

Σημείωση:Έχω κατεβάσει την τελευταία εκδοση απο navifirm,belle, 111.030.0609 ελληνικα.

Please HELP....:cry:

Επίσης δεν έχω κάνει ποτέ soft reset η hard reset εαν παίζει ρόλο

Δεν είναι φυσιολογική η συμπεριφορά της συσκευής σου φίλε.

Κάποια εφαρμογή η κάτι άλλο σου δημιουργεί πρόβλημα.

Μάλλον πας για soft reset...

Racing because all other sports require one ball only!

μόλις έκανα αλλά πάλι το ίδιο κάνει.Να σημειώσω ότι έχω βάλει ζελατίνα από πάνω...

Βεβαια έχω ψάξει στο ιντερνετ και πολλοί έχουν αυτό το πρ'όβλημα...

και μου το έκανε ακόμη και πριν βάλω την belle...

μόλις έκανα αλλά πάλι το ίδιο κάνει.Να σημειώσω ότι έχω βάλει ζελατίνα από πάνω...

Βεβαια έχω ψάξει στο ιντερνετ και πολλοί έχουν αυτό το πρ'όβλημα...

και μου το έκανε ακόμη και πριν βάλω την belle...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο φίλε μου.

Πάντως αφού γνωρίζεις να φλασάρεις τότε δοκίμασε να κάνεις πρώτα hard reset και μετά να ξαναφλασάρεις το λογισμικό.

Επίσης θα μπορούσες να δοκιμάσεις μία από τις εκδόσεις που έχει φτιάξει το μέλος της κοινότητας, lagoskon.

Τα άτομα που τις έχουν δοκιμάσει, λένε τα καλύτερα.

Προσοχή! Πριν κάνει hard reset, αν κάνεις, να φροντίσεις να κάνεις οπωσδήποτε back up!

@marales Δοκίμασε αν μπορείς,πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο,να βάλεις μία άλλη κάρτα sim και να δεις αν συνεχίζονται τα προβλήματα.

Edit:Τα τελευταία ποστ μεταφέρθηκαν εδώ [symbian^3] Nokia Maps (ex. Ovi Maps)

Χρήσιμη η συμβουλή του Johnious13 για να χαθεί εδώ μέσα.:)

Edited by impreza_sti

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Eχω σκεφτεί λοιπόν να κάνω τα εξής: α) back up contacts, calendar and notes, messages ΜΟΝΟ και όχι και το device settings and applications (φώτο, βιντεο και τραγούδια κλπ θα τα κάνω χειροκίνητα), β) φλασάρισμα με φοίνικα και γ) επανεγκατάσταση χειροκίνητα των εφαρμογών που θέλω. Εχω λοιπόν κάποιες ερωτήσεις:

1) αξίζει τον κόπο όλη αυτή η βαβούρα για να πάω απο την official στην slim του lagoskon? θα κερδίσω σε ταχύτητα και χώρο στη c?,

3) αν περάσω την slim του lagoskon τις επόμενες official αναβαθμίσεις της belle (αν υπάρξουν) θα μπορώ να τις κατεβάζω ή θα πρέπει απο δω και πέρα να περνάω μόνο "μαγειρεμένες" με φοίνικα?

Μιας και το 2 απαντήθηκε, να σου πω τη γνώμη μου για τα άλλα.

Προσωπικά κάνω πλήρες backup και μετά πλήρες restore.

Αν δω ότι υπάρχουν προβλήματα (πχ παράξενη συμπεριφορά) τότε επαναλαμβάνω την διαδικασία και δεν κάνω restore τις ρυθμίσεις των εφαρμογών.

Όσο για τις ερωτήσεις

1) Αν και δεν έχω την slim πιστεύω ότι μόνο χώρο στη C κερδίζεις και ίσως και λίγη ταχύτητα γιατί δεν θα τρέχουν μερικές εφαρμογές κατά το ξεκίνημα.

3) Δεν βλέπω γιατί να μη μπορείς να πάρεις επόμενες αναβαθμίσεις κανονικά.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο φίλε μου.

Πάντως αφού γνωρίζεις να φλασάρεις τότε δοκίμασε να κάνεις πρώτα hard reset και μετά να ξαναφλασάρεις το λογισμικό.

Επίσης θα μπορούσες να δοκιμάσεις μία από τις εκδόσεις που έχει φτιάξει το μέλος της κοινότητας, lagoskon.

Τα άτομα που τις έχουν δοκιμάσει, λένε τα καλύτερα.

Προσοχή! Πριν κάνει hard reset, αν κάνεις, να φροντίσεις να κάνεις οπωσδήποτε back up!

@marales Δοκίμασε αν μπορείς,πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο,να βάλεις μία άλλη κάρτα sim και να δεις αν συνεχίζονται τα προβλήματα.

Edit:Τα τελευταία ποστ μεταφέρθηκαν εδώ [symbian^3] Nokia Maps (ex. Ovi Maps)

Χρήσιμη η συμβουλή του Johnious13 για να χαθεί εδώ μέσα.:)

Παιδιά ευχαριστώ πολύ...

Θα κάνω αυτές τις δοκιμές με official belle και μετα με την belle του lagoskon και θα σας πώ...

Παιδιά ευχαριστώ πολύ...

Θα κάνω αυτές τις δοκιμές με official belle και μετα με την belle του lagoskon και θα σας πώ...

Μάλλον εχει πρόβλημα ο αισθητήρας είχα το ίδιο πρόβλημα σε n97!

Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8

Όταν έχω εισερχόμενη κλήση κλείνει η οθόνη και ανοίγει μόνο με το κουμπί ανάμεσα στα κουμπιά της κάμερας και της αυξομείωσης της φωνής με αποτέλεσμα να μην βλέπεις κατευθείαν ποιος σε καλεί.

Να σημειώσω ότι έχω βάλει ζελατίνα από πάνω...

Δεν πιστεύω να έχεις καλύψει με τη ζελατίνα τον αισθητήρα ε?

Δεν πιστεύω να έχεις καλύψει με τη ζελατίνα τον αισθητήρα ε?

Έλα ρε φίλε! Λές...;:blink:

Ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου να του το πω του ανθρώπου...:O

Παιδιά,ξέρει κανείς να μου πεί όταν επιλέγω τη συντόμεευση ¨μυνήματα",πώς μπορεί να γίνει να με βγάζει απ'ευθείας στους "φακέλους" και να παρακάμψω τις συζητήσεις?

Τώρα π.χ. επιλέγω "μυνήματα" και βγάζει όλα τα μυνήματα.Μόλις δε επιλέξω ενα απο αυτά με πάει στις συζητήσεις.Για να πάω στους "φακέλους",πρέπει να πατήσω τις 3 παύλες και μετα "προβολή φακέλων".

Χρονοβόρο θα έλεγα.:blink:

Υπάρχει κάτι που μπορεί να το διορθώσει αυτό;

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Παιδιά,ξέρει κανείς να μου πεί όταν επιλέγω τη συντόμεευση ¨μυνήματα",πώς μπορεί να γίνει να με βγάζει απ'ευθείας στους "φακέλους" και να παρακάμψω τις συζητήσεις?

Τώρα π.χ. επιλέγω "μυνήματα" και βγάζει όλα τα μυνήματα.Μόλις δε επιλέξω ενα απο αυτά με πάει στις συζητήσεις.Για να πάω στους "φακέλους",πρέπει να πατήσω τις 3 παύλες και μετα "προβολή φακέλων".

Χρονοβόρο θα έλεγα.:blink:

Υπάρχει κάτι που μπορεί να το διορθώσει αυτό;

Γίνεται αν θές αντί για τις συζητήσεις να σε πάει στα εισερχόμενα:

Μυνήματα ->Επιλογές -> προβολή φακέλων -> Επιλογές -> προβολή μυνήματος -> εισερχόμενα

Εγώ έχω ένα άλλο θέμα. Όταν μιλάω σε κλήση είτε εισερχόμενη, είτε εξερχόμενη, μετά απο 3 λεπτά περίπου συνήθως πέφτει η γραμμή και γράφει σφάλμα σύνδεσης. Το έκανε και με symbian 3 και με Άννα και με Belle τωρα. Το έχει κανείς αυτό το θέμα;

Edited by Johnious13

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Γίνεται αν θές αντί για τις συζητήσεις να σε πάει στα εισερχόμενα:

Μυνήματα ->Επιλογές -> προβολή φακέλων -> Επιλογές -> προβολή μυνήματος -> εισερχόμενα

Εγώ έχω ένα άλλο θέμα. Όταν μιλάω σε κλήση είτε εισερχόμενη, είτε εξερχόμενη, μετά απο 3 λεπτά περίπου συνήθως πέφτει η γραμμή και γράφει σφάλμα σύνδεσης. Το έκανε και με symbian 3 και με Άννα και με Belle τωρα. Το έχει κανείς αυτό το θέμα;

Μα έτσι το έχω κι εγω...

Ωστόσο με την Αννα και παλαιότερα,όταν πατούσα "μηνύματα" με πήγαινε απ'ευθειας στην προβολή φακέλλων και απ'ευθε'ιας στα εισερχόμενα.

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556