Jump to content

Cosmote GPRS/3G/HSDPA: Κάλυψη, υπηρεσίες, χρεώσεις, προβλήματα

alexkotsis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρα αν το είχες ενεργοποιημένο το διατηρείς ενώ εαν αλλάξεις κάρτα και μετά προσπαθήσεις να βάλεις calling tune χάνεις τη δυνατότητα να το ξαναβάλεις. Εαν όμως το είχες ενεργοποιημένο, αλλάξεις SIM, διατηρήσεις το δικαίωμα για calling tune και απλά αλλάξεις ήχο ή επιλέξεις κάποιον επιπλέον, τι γίνεται;

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ από την αρχή είχα USIM. Πήγα να τα ενεργοποιήσω και μου λέει οτι δεν γίνεται... :(

έχω την υποψία ότι φταίει η συσκευή 3ης γενιάς που εμποδίζει το calling tune.Βάλε τη USIM σε 2ης γενιάς συσκευή και δοκίμασε να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία...μπορεί να κάνω και λάθος αλλά εφόσον παίζει και σε USIM κάποια τρύπα του συστήματος πρέπει να υπάρχει:cool:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο η συσκευή αλλά η SIM. Αν έχεις απλή κάρτα και έχεις ΗΔΗ ενεργοποιημένα τα Calling tunes και μετά αλλάξεις κάρτα σε USIM τα calling tunes μένουν. Απλώς αν έχεις από την αρχή USIM και προσπαθήσεις να βάλεις από την αρχή Calling Tunes σε USIM τότε το σύστημα βλέπει οτι έχεις USIM και δεν σου τα ενεργοποιεί.

Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε χρήστες Τρίτης Γενιάς.

Αν γίνεται αυτό που λες mixtri θα είναι πολύ κουφό!

Samsung S21 Ultra

Να ζήσουν οι τρύπες mixtri!!

Αν είναι θέμα συσκευής και σε 3G συσκευή αν το γυρίσεις μόνο σε 2G δεν μπορείς να το βάλεις; (εαν ισχύει αυτό που λες)

Να ζήσουν οι τρύπες mixtri!!

Αν είναι θέμα συσκευής και σε 3G συσκευή αν το γυρίσεις μόνο σε 2G δεν μπορείς να το βάλεις; (εαν ισχύει αυτό που λες)

τρύπες rulezz:D

μπορεί το δίκτυο να εξετάζει το IMSI(IMEI+κάρτα SIM)και να έχει τρύπα το σύστημα.Πάντως doganos δοκίμασε το σε παρακαλώ και πες μας...ή βάλε μια απλή SIM Cosmote στο κινητό σου(πιο απλά) και δοκίμασε να ενεργοποιήσεις Calling Tunes.Αν σου λέει πάλι τα ίδια είναι θέμα συσκευής;) Μετά απλά βάλε την κάρτα σου USISM σε κινητό 2g και δοκίμασε να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία:cool:

PS: μόλις μίλησα με lefkaditis και στο νομό Τρικάλων το Cosmote 3g έχει...ξεφύγει! Μου είπε ότι έβαλε πάρα πολλούς σταθμούς 3g στο νομό Τρικάλων και στο Περτούλι προς το χιονοδρομικό.Μπράβο η Cosmote...πολύ πράγμα βλέπω τώρα τελευταία!

[sIGPIC][/sIGPIC]

τρύπες rulezz:D

μπορεί το δίκτυο να εξετάζει το IMSI(IMEI+κάρτα SIM)και να έχει τρύπα το σύστημα.Πάντως doganos δοκίμασε το σε παρακαλώ και πες μας...ή βάλε μια απλή SIM Cosmote στο κινητό σου(πιο απλά) και δοκίμασε να ενεργοποιήσεις Calling Tunes.Αν σου λέει πάλι τα ίδια είναι θέμα συσκευής;) Μετά απλά βάλε την κάρτα σου USISM σε κινητό 2g και δοκίμασε να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία:cool:

Το πρώτο που λες δεν ισχύει γιατί και εγώ έχω απλή SIM (εκτός από την ΤΙΜ μου έχω και μια Cosmote) σε 3G κινητό και δουλεύει κανονικότατα. Ας δοκίμασει το δεύτερο. Εκτός αν περιμένεις να αλλάξω σε καμιά 20ρια μέρες την Cosmote SIM σε USIM...

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΛΕΠΤΑ!

:lol: :lol:

Kαι τώρα που πήρα τηλέφωνο δουλεύει κανονικά.

(ΑΝ και επέλεξα άλλο τραγούδι, άλλο βγήκε, ίσως έκανα λάθος).

Πώς μπορώ να δω ποια τραγούδια επέλεξα και να να αλλάξω τραγούδι; Πάλι θα πληρώσω; ΛοΛ!

(Με ποιό πλήκτρο κάνεις "επιλογή" κομματιού; )

Samsung S21 Ultra

Ναι έβαλα την USIM στο k750i και πήρα 1414. Περίμενα να μου πει οτι δεν γίνεται σε Τρίτης Γενιάς χρήστη να βάλει τα Calling Tunes αλλά τελικά ενεργοποιήθηκαν.

ΕΛΕΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αυτά μόνο στην Cosmote γίνονται.

(Τελικά επέλεξα το τραγούδι που ήθελα με την 2η φορά).

Ωραία η τρύπα...

Αφού είναι τόσο απλό δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα και δεν δίνει και κανονικά την υπηρεσία σε 3ης γενιάς χρήστες....

Samsung S21 Ultra

Παιδες δεν υπαρχει τρυπα δεν υπαρχει τιποτα. Δοκιμασα με τo 6680ι imode 3g και δεν μου εβγαλε οτι η υπηρεσια δεν ειναι συμβατη με τους χρηστες 3g. Μαλλον η υπηρεσια δινεται πλεον και στους χρηστες 3g. Δεν προχωρησα στην αγορα καποιου ηχου γιατι ειναι μια υπηρεσια που δεν με εντυπωσιαζει.

Παιδες δεν υπαρχει τρυπα δεν υπαρχει τιποτα. Δοκιμασα με τo 6680ι imode 3g και δεν μου εβγαλε οτι η υπηρεσια δεν ειναι συμβατη με τους χρηστες 3g. Μαλλον η υπηρεσια δινεται πλεον και στους χρηστες 3g. Δεν προχωρησα στην αγορα καποιου ηχου γιατι ειναι μια υπηρεσια που δεν με εντυπωσιαζει.

Ναι μήπως (λέω μήπως) αν προχωρούσες στην αγορά σου έβγαζε το μήνυμα τότε;

Οταν ειχα 3G sim σε 2G συσκευη (samsung D500) νομιζω πως εμπαινες κανονικα στο 1414 διαλεγες τραγουδι κτλ και οταν πας να αγορασεις και να ολοκληρωσεις την παραγγελια σου λεει οτι δεν υποστηριζεται η υπηρεσια ή κατι τετοιο. Δεν το λεει αμεσως με το που καλεις.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Οταν ειχα 3G sim σε 2G συσκευη (samsung D500) νομιζω πως εμπαινες κανονικα στο 1414 διαλεγες τραγουδι κτλ και οταν πας να αγορασεις και να ολοκληρωσεις την παραγγελια σου λεει οτι δεν υποστηριζεται η υπηρεσια ή κατι τετοιο. Δεν το λεει αμεσως με το που καλεις.

Οχι σου ελεγε απο την αρχη οτι η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη για χρηστες 3g.

Οχι δεν το λέει αμέσως. Πρέπει να πας να το αγοράσεις και μετά σου λέει οτι δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία. Αυτό τουλάχιστον μου έκανε πρίν 3 μήνες. Τώρα μπορεί να το άλλαξαν.
Samsung S21 Ultra

Οχι δεν το λέει αμέσως. Πρέπει να πας να το αγοράσεις και μετά σου λέει οτι δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία. Αυτό τουλάχιστον μου έκανε πρίν 3 μήνες. Τώρα μπορεί να το άλλαξαν.

Σορρυ εισε λαθος. Ειμαι ψαρι μονο στο ζωδιο και στην ομαδα(γαυρος) πουθενα αλλου.

Παιδες, ηθελα να ρωτησω το εξης: Μπορω να συνδεθω με το προγραμμα του 1GB της Cosmote κανοντας συμβολαιο ΑΟΡΙΣΤΟΥ χρονου χωρις να παρω την PCMCIA καρτα και να συνδεομαι βαζοντας την σχετικη καρτα SIM που θα μου δωσουν σε GPRS 'Η 3G τηλεφωνο με τις αντιστοιχες ταχυτητες?

Και μια προσθετη ερωτηση: Ξερεις κανεις/καμια σας εαν εχει 3G καλυψη η Cosmote στην Κατερινη?

Παιδες, ηθελα να ρωτησω το εξης: Μπορω να συνδεθω με το προγραμμα του 1GB της Cosmote κανοντας συμβολαιο ΑΟΡΙΣΤΟΥ χρονου χωρις να παρω την PCMCIA καρτα και να συνδεομαι βαζοντας την σχετικη καρτα SIM που θα μου δωσουν σε GPRS 'Η 3G τηλεφωνο με τις αντιστοιχες ταχυτητες?

Και μια προσθετη ερωτηση: Ξερεις κανεις/καμια σας εαν εχει 3G καλυψη η Cosmote στην Κατερινη?

Να έχεις σαν μόντεμ δηλαδή το κινητό σου; Νομίζω πως δεν γίνεται. Αν θες κάτι τέτοιο υπάρχουν και τα προγράμματα Wireless Internet με λιγότερα MB βέβαια...

Γίνετε κανονικότατα και το έχω ήδη κάνει με TIM Data Card πακέτο. Χρησιμοποιώ τη SIM σε Nokia 3650 και Nokia N80.

Γίνετε κανονικότατα και το έχω ήδη κάνει με TIM Data Card πακέτο. Χρησιμοποιώ τη SIM σε Nokia 3650 και Nokia N80.

Και παιζει κανονικα? Σου παρουσιασε/παρουσιαζει καθολου προβληματα? Ενοειται το πηρες με συμβολαιο αοριστου χρονου ε?

Παιδιά βαλανε και 3g στη Χιο !Aπιστευτο!

και η ΤΙΜ έχει..Το θέμα είναι ποιος έχει το καλύτερο:p

η κάλυψη 3g στην Κατερίνη είναι πολύ καλή από Cosmote,σε όλη την πόλη! Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο λειτουργεί σωστά,στο Βόλο έχω πάθει shock.Παλιότερα ενώ λειτουργούσε παντού το τελευταίο εξάμηνο μπήκε ένας σταθμός κοντά μου και όλο πλασματικό σήμα μου δίνει! Γιατί;

Την "τρύπα" στα calling tunes την είχα ανάκαλύψει από πέρυσι,απλά ήθελα να δω αν ισχύει ακόμη! Με 'γεια τα calling tunes!

Alany,μήπως έχεις SIM και χρησιμοποιείς υπηρεσίες 3g της Cosmote; Δε ξέρω αν γίνεται(επίσημα φυσικά) αλλά με USIM σε 6680i είναι δύσκολο να σε αφήσει να βάλεις την υπηρεσία!

[sIGPIC][/sIGPIC]

... η κάλυψη 3g στην Κατερίνη είναι πολύ καλή από Cosmote,σε όλη την πόλη! ...

εχεις χρησιμοποιησει καμια υπηρεσια 3G στην Κατερινη και το λες 'Η απλα εχεις περασει και ειδες να σου βγαζει σημα? (σορυ που ρωταω τοσες λεπτομερειες αλλα ... οσο περισσοτερες "μαρτυριες" εχω τοσο το καλυτερο!) ;)

εχεις χρησιμοποιησει καμια υπηρεσια 3G στην Κατερινη και το λες 'Η απλα εχεις περασει και ειδες να σου βγαζει σημα? (σορυ που ρωταω τοσες λεπτομερειες αλλα ... οσο περισσοτερες "μαρτυριες" εχω τοσο το καλυτερο!) ;)

έχει υπωθεί από άλλο μέλος του myphone(cocu?)

Από την Ε.Ο. που πέρασα εγώ ήταν παντού φουλ στην περιοχή της πόλης!

[sIGPIC][/sIGPIC]