Dimis164 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) από το site της cosmote: link μπορεις να κανεις αυτο: "προκειμένου να πλοηγηθείτε στο Internet ή/ και στο Cosmote My View, στείλτε δωρεάν το γραπτό μήνυμα «INTERNET» στο 1333 Προκειμένου να κάνετε χρήση της υπηρεσίας COSMOTE internet μέσω του κινητού σας, θα πρέπει να αποθηκευτούν στη συσκευή σας οι παρακάτω απαιτούμενες ρυθμίσεις." ή χειροκίνητα: Πατήστε το πλήκτρο [Μενού] και επιλέξτε [Ρυθμίσεις]. 02) Επιλέξτε [Ασύρματη χρήση & δίκτυα]> [Δίκτυα Κινητής]> [Ονόματα σημείου πρόσβασης]. Πατήστε το πλήκτρο [Μενού] και επιλέξτε [Νέο APN]. Εισάγετε τις ακόλουθες πληροφορίες: Όνομα: Cosmote Internet APN: internet Διακομιστής μεσολάβησης: Παράβλεψη Θύρα: Παράβλεψη Όνομα Χρήστη: Παράβλεψη Κωδικός: Παράβλεψη Παράβλεψη από [Διακομιστής] σε [πρωτόκολλο MMS]. MCC:202 MNC:01 Τύπος ελέγχου ταυτότητας: Κανένας Τύπος APN: Προεπιλογή Πατήστε το πλήκτρο [Μενού] και επιλέξτε [Αποθήκευση]. Το προφίλ έχει αποθηκευτεί. Edited August 12, 2014 by Dimis164 Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έχει η κοπέλα μου σήμερα ένα πρόβλημα και δε της ανοίγει η συσκευή τα δεδομένα. Έκανε ανανέωση χρόνου χτες και κατά λάθος είχε αφήσει ανοικτά τα δεδομένα και τη χρέωσε 1€ όπως κάνει πάντα η Cosmote. Έστειλε το END DAY και της ήρθε μήνυμα ότι το αίτημα της έγινε δεκτό και η υπηρεσία διακόπηκε. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, δεν ανοίγουν τα δεδομένα. Ούτε με 2G, ούτε με 3G. Οι ρυθμίσεις είναι σωστές, τις κοίταξα εγώ. Τι λέτε να παίζει; Μήπως χρειάζεται να αγοράσει κάποιο πακέτο MB για να ανοίξουν πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 πρέπει τώρα να καλέσει την εξυπηρέτηση πελατών για να το ανοίξουν ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 πρέπει τώρα να καλέσει την εξυπηρέτηση πελατών για να το ανοίξουν ξανά. Ευχαριστώ πολύ Βασίλη. Όσο για τη Cosmote, τι να πεις :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Νομίζω ότι ανοίγει και με αυτόματα με την ενεργοποίηση κάποιου πακέτου. Αν δεν ενεργοποιήσεις πακέτο θα έχεις χρέωση 1€/ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Για σας. Είμαι κάτοχος κινητού HTC 8s με Windows Phone 8.0 . Προσπαθώ εδώ και καιρό να συνδεθώ στο mobile Internet της Cosmote αλλά χωρίς επιτυχία Οι ρυθμίσεις είναι οι ακόλουθες: APN: Internet Όνομα Χρήστη: (κενό) Κωδικός πρόσβασης: (κενό) Διακομηστής μεσολάβησης (URL): (κενό) Θύρα διακομιστής μεσολάβησης: (κενό) Τύπος ΙP: IPv4v6 (Αύτη είναι η πλήρης λίστα στην κατηγορία Internet apn στο κινητό μου, δεν υπάρχουν άλλες ρυθμίσεις/επιλογές στο κινητό μου) Πρέπει να γράψεις στο APN internet, όλα με μικρά. Τον τύπο IP πρέπει να επιλέξεις μόνο IPv4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Νομίζω ότι ανοίγει και με αυτόματα με την ενεργοποίηση κάποιου πακέτου. Αν δεν ενεργοποιήσεις πακέτο θα έχεις χρέωση 1€/ημέρα. Αγόρασε πακέτο και όντως ενεργοποιήθηκαν. Δηλαδή αν κάνει το λάθος και αφήσεις ανοικτά τα δεδομένα και σε χρεώσει, δε το γλυτώνεις το καπέλο :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Καλαμάτα κέντρο Cosmote 4G speedest σε ώρα αιχμής (μεσημέρι)! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Αύξηση ρεκόρ 96% στην κίνηση δεδομένων καταγράφηκε το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου , σύμφωνα με στοιχεία του δικτύου της COSMOTE, με τους συνδρομητές της εταιρείας αλλά και περισσότερους ξένους επισκέπτες από ποτέ να αξιοποιούν τις απίστευτες ταχύτητές του. Εντυπωσιακή ήταν η αύξηση στην κίνηση του 4G δικτύου της εταιρείας, η οποία υπερτριπλασιάστηκε, ενώ η κίνηση data αυξήθηκε συνολικά κατά 33% το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013. Σημαντική ήταν και η χρήση του δικτύου της εταιρείας από ξένους επισκέπτες, αυξημένη κατά 7,6% σε σχέση με πέρυσι, με το δίκτυο της COSMOTE να χρησιμοποιούν roamers από 122 χώρες . Η πλειοψηφία τους προήλθε από την Ιταλία, ενώ οι ελληνικοί προορισμοί ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς και στους επισκέπτες από τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρωταθλήτριες στην κίνηση δεδομένων φέτος τον Αύγουστο αναδεικνύονται η Πάρος, όπου η χρήση data σχεδόν διπλασιάστηκε σε σχέση με πέρυσι (+91%), η Μύκονος (+73%) και η Χαλκιδική (+16%). Αντίστοιχα, η Σαμοθράκη (+22%), η Θάσος (+16%) και η Ικαρία (+6%) μιλάνε ασταμάτητα και έρχονται πρώτες στην αύξηση χρήσης υπηρεσιών φωνής. Η COSMOTE αναγνωρίζοντας την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη των συνδρομητών για χρήση του mobile broadband συνεχίζει σταθερά να επενδύει στην επέκταση του δικτύου της διατηρώντας σταθερή την τεχνολογική της υπεροχή, η οποία επιβεβαιώνεται και από τις μετρήσεις των ίδιων των χρηστών. Μέσω του SpeedTest του ανεξάρτητου φορέα OOKLA, της γνωστής εφαρμογής μετρήσεων internet, το απίστευτα γρήγορο mobile internet της COSMOTE κατατάσσεται στην πρώτη 20άδα στην Ευρώπη ανάμεσα σε περισσότερους από 140 παρόχους.http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/719412/to-mobile-internet-protagonistis-tou-dekapedaugoustou-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 έχω άδικο με τον συλλογισμό μου??? (για τις χρεώσεις μιλάω) 'Γεια σας, Ονομάζομαι ΧΧΧΧ με κωδικό πελάτη 1.86328962983. Στον τελευταίο λογαριασμό μου 831273129873129837 είδα για τον αριθμό 69ΧΧΧΧΧΧ έξτρα χρέωση δεδομένων 71,6994 για 881,846 MB και για το νούμερο 69ΧΧΧΧΧΧ έξτρα χρέωση δεδομένων 12,7545 για 156,872 MB. Αν δεν κάνω λάθος το έξτρα MB κοστίζει 0,0307 €/MB (http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTEPLUS6c6def57-9abe-43ad-9637-08d101d56fa3). Άρα θα έπρεπε να είναι 0,0307 Χ 881,846 = 27,072 ευρώ και 0,0307 Χ 156,872 = 4,81 ευρώ αντίστοιχα. Θα ήθελα να το δείτε και αν ισχύει ο ισχυρισμός μου να γίνει ο ανάλογος αντιλογισμός. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα: 1) Αν είναι δυνατόν με έγγραφη ή άλλη ενέργειά μου, να μην μπορεί ένα νούμερο να ξεπερνά το όριο των ενσωματωμένων παροχών του? ΠΧ όταν φτάνει το όριο των δωρεάν / ενσωματωμένων MB να μην μπορεί να γίνει επιπρόσθετη χρήση. Και 2) Αν δεν γίνεται το παραπάνω, αν μπορεί πάλι με έγγραφη ή άλλη ενέργειά μου να ενεργοποιείται αυτόματα κάποιο αντίστοιχο πακέτο από τα διαθέσιμα http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=DataServicesTR Ευχαριστώ πολύ. Με εκτίμηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Να σας ρωτήσω κάτι για το 4G ή Lte της Cosmote? Αν και το ενεργοποίησα με τηλ στο 13838, δεν το βλέπει καν! Στην manual αναζήτηση δικτύου βγάζει το LTE της Voda αλλά πουθενά το Lte της Cote.( κέντρο Αθήνας) Μήπως πρέπει να αλλάξω Sim παρα τα λεγόμενα της εξυπηρέτησης πελατών? Εννοείται ότι οι ρυθμίσεις είναι ΟΚ, μπαίνω σε 3G καθαρά και φυσικά έχω κάνει επανεκκίνηση το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 έχω άδικο με τον συλλογισμό μου??? (για τις χρεώσεις μιλάω) 'Γεια σας, Ονομάζομαι ΧΧΧΧ με κωδικό πελάτη 1.86328962983. Στον τελευταίο λογαριασμό μου 831273129873129837 είδα για τον αριθμό 69ΧΧΧΧΧΧ έξτρα χρέωση δεδομένων 71,6994 για 881,846 MB και για το νούμερο 69ΧΧΧΧΧΧ έξτρα χρέωση δεδομένων 12,7545 για 156,872 MB. Αν δεν κάνω λάθος το έξτρα MB κοστίζει 0,0307 €/MB (http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTEPLUS6c6def57-9abe-43ad-9637-08d101d56fa3). Άρα θα έπρεπε να είναι 0,0307 Χ 881,846 = 27,072 ευρώ και 0,0307 Χ 156,872 = 4,81 ευρώ αντίστοιχα. Θα ήθελα να το δείτε και αν ισχύει ο ισχυρισμός μου να γίνει ο ανάλογος αντιλογισμός. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα: 1) Αν είναι δυνατόν με έγγραφη ή άλλη ενέργειά μου, να μην μπορεί ένα νούμερο να ξεπερνά το όριο των ενσωματωμένων παροχών του? ΠΧ όταν φτάνει το όριο των δωρεάν / ενσωματωμένων MB να μην μπορεί να γίνει επιπρόσθετη χρήση. Και 2) Αν δεν γίνεται το παραπάνω, αν μπορεί πάλι με έγγραφη ή άλλη ενέργειά μου να ενεργοποιείται αυτόματα κάποιο αντίστοιχο πακέτο από τα διαθέσιμα http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=DataServicesTR Ευχαριστώ πολύ. Με εκτίμηση Επειδή σπανίως η Cosmote κάνει λάθος υποθέτω α) Δεν είσαι στα cosmote plus για τα οποία δίνεις τον τιμοκατάλογο , αλλά στα cosmote προς όλους για τα οποία ο τιμοκατάλογος είναι http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTE_ECONOMY_TR βλέπεις δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε όποιον τιμοκατάλογο μας συμφέρει κάθε φορά. β) αν είσαι στα plus, έχεις δίκιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 To Πρόγραμμα μου: COSMOTE 65 Πάγιο: 65€ 1500' προς όλα τα δίκτυα + 1500 SMS προς όλα τα δίκτυα 1,5 GB copy paste από το mycosmote. είναι μη εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα.... δεν θα πρέπει κάπου να γράφουν τις χρεώσεις? πάντως και με 0,10 πάλι δεν βγαίνουν τα νούμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Εγώ έχω το Cosmote 65 με την έκπτωση στα 20€ μέχρι τον Απρίλιο, σήμερα το πήγα στο plus 65 με 2GB και μου είπαν ότι δε θα αλλάξει κάτι στο πάγιο γιατί η έκπτωση μπαίνει στο νούμερο και όχι στο προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) To Πρόγραμμα μου: COSMOTE 65 Πάγιο: 65€ 1500' προς όλα τα δίκτυα + 1500 SMS προς όλα τα δίκτυα 1,5 GB copy paste από το mycosmote. είναι μη εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα.... δεν θα πρέπει κάπου να γράφουν τις χρεώσεις? πάντως και με 0,10 πάλι δεν βγαίνουν τα νούμερα! Φυσικά βγαίνουν τα νούμερα αλλά μόλις προσθέσεις 23% Φ.Π.Α. ο τιμοκατάλογος του προγράμματος σου : http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTETARIFFPLANS6ded0079-5cb2-48b9-b850-cd09bcfe4f7b Edited August 22, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Καλημέρα παιδιά. Τις τελευταίες μέρες δέχομαι συχνά πυκνά κλήσεις από αριθμό εκτός Ελλάδος με τα αρχικά ψηφία να είναι 00870 και μάλιστα σε ακατάλληλες ώρες. Εντωμεταξύ δε το αφήνουν αν χτυπήσει ελάχιστα όπως συνήθως κάνουν από κάποια άλλα νούμερα για να πάρω πίσω, αλλά χτυπάει η συσκευή κανονικά για κάποια ώρα. Ξέρει κανείς από ποια χώρα είναι και τι παίζει; Η τελευταία κλήση ήταν πριν 10 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Καλημέρα παιδιά. Τις τελευταίες μέρες δέχομαι συχνά πυκνά κλήσεις από αριθμό εκτός Ελλάδος με τα αρχικά ψηφία να είναι 00870 και μάλιστα σε ακατάλληλες ώρες. Εντωμεταξύ δε το αφήνουν αν χτυπήσει ελάχιστα όπως συνήθως κάνουν από κάποια άλλα νούμερα για να πάρω πίσω, αλλά χτυπάει η συσκευή κανονικά για κάποια ώρα. Ξέρει κανείς από ποια χώρα είναι και τι παίζει; Η τελευταία κλήση ήταν πριν 10 λεπτά. Country code +870 (dialed as 00 870 from many places) is used for Inmarsat satellite phones, including ship-to-shore. Οι εισερχόμενες κλήσεις είναι δωρεάν . Απάντησε το Μόνο μην το καλέσεις γιατί είναι πολύ ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Country code +870 (dialed as 00 870 from many places) is used for Inmarsat satellite phones, including ship-to-shore. Οι εισερχόμενες κλήσεις είναι δωρεάν . Απάντησε το Μόνο μην το καλέσεις γιατί είναι πολύ ακριβό. Το βρήκα τελικά. Φίλος απ' τα καράβια. Και έχει πάρει πάνω από 3-4 φορές :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Καλημέρα. Αποτέλεσμα speedtest με 4g στην Τήνο. Μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Μονο μια χαρα; :) Εχει ξεφυγει η cosmote :) Μπραβο της Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 αν έχεις την καλοσύνη πες μου που μίλησες... διότι και εγώ αυτό είχα πει.. απλά μου ειπαν αντί για 20% θα έχω 15% αν πάω σε αυτό το πρόγραμμα. Εγώ έχω το Cosmote 65 με την έκπτωση στα 20€ μέχρι τον Απρίλιο, σήμερα το πήγα στο plus 65 με 2GB και μου είπαν ότι δε θα αλλάξει κάτι στο πάγιο γιατί η έκπτωση μπαίνει στο νούμερο και όχι στο προγραμμα ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστώ πολύ! θα το δω! Φυσικά βγαίνουν τα νούμερα αλλά μόλις προσθέσεις 23% Φ.Π.Α. ο τιμοκατάλογος του προγράμματος σου : http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTETARIFFPLANS6ded0079-5cb2-48b9-b850-cd09bcfe4f7b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Eχω το LG G2 και μενω στο Aιγιο οπου σημα 4G δεν εχει καθολου. Aυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι να επιλεξω μεταξυ GSM σκετο και αυτοματο GSM/WCDMA. Oταν το εχω σκετο GSM εχει σχεδον παντου τελειο σημα,ενω οταν επιλεγω αυτοματο GSM/WCDMA το σημα ειναι συνηθως 2 με τρεις γραμμες στις 5 και γινεται σχεδον συνεχεια εναλλαγη μεταξυ 3G και H. ενω και η μπαταρια τελειωνει εμφανως πιο γρηγορα.σε τι να το αφησω?εχει τελικα διαφορα σε ποιοτητα ομιλιας το 3G απο το αλλο η ολα ειναι μια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Eχω το LG G2 και μενω στο Aιγιο οπου σημα 4G δεν εχει καθολου. Aυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι να επιλεξω μεταξυ GSM σκετο και αυτοματο GSM/WCDMA. Oταν το εχω σκετο GSM εχει σχεδον παντου τελειο σημα,ενω οταν επιλεγω αυτοματο GSM/WCDMA το σημα ειναι συνηθως 2 με τρεις γραμμες στις 5 και γινεται σχεδον συνεχεια εναλλαγη μεταξυ 3G και H. ενω και η μπαταρια τελειωνει εμφανως πιο γρηγορα.σε τι να το αφησω?εχει τελικα διαφορα σε ποιοτητα ομιλιας το 3G απο το αλλο η ολα ειναι μια ιδεα?δοκιμασε και στο ΜΟΝΟ WCDMA και δες παλι το σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 (edited) αν έχεις την καλοσύνη πες μου που μίλησες... διότι και εγώ αυτό είχα πει.. απλά μου ειπαν αντί για 20% θα έχω 15% αν πάω σε αυτό το πρόγραμμα. Μάλλον έχουν δίκιο αν εννοείς για την έκπτωση οικογενειακού πακέτου...ουσιαστικά αύξηση 3€... Edited August 25, 2014 by Vasileios μορφοποίηση παραπομπής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Eχω το LG G2 και μενω στο Aιγιο οπου σημα 4G δεν εχει καθολου. Aυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι να επιλεξω μεταξυ GSM σκετο και αυτοματο GSM/WCDMA. Oταν το εχω σκετο GSM εχει σχεδον παντου τελειο σημα,ενω οταν επιλεγω αυτοματο GSM/WCDMA το σημα ειναι συνηθως 2 με τρεις γραμμες στις 5 και γινεται σχεδον συνεχεια εναλλαγη μεταξυ 3G και H. ενω και η μπαταρια τελειωνει εμφανως πιο γρηγορα.σε τι να το αφησω?εχει τελικα διαφορα σε ποιοτητα ομιλιας το 3G απο το αλλο η ολα ειναι μια ιδεα? Η εναλλαγή 3G/H γίνεται όταν το τηλεφωνό σου λαμβάνει/στέλνει δεδομένα. Δεν έχει σχέση με τις γραμμές του σήματος. Γενικά στην παραλιακή Αχαΐα το 3G υπάρχει παντού. Μπορείς να το έχεις WCDMA only. Πάντως δεν θα έπρεπε να βλέπεις διαφορά στην μπαταρία και με την default ρύθμιση. Εγώ με το Nexus 5 που έχει το ίδιο chip με το δικό σου το έχω LTE/GSM auto και με βγάζει άνετα μιάμιση μέσα, οριακά 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts