Jump to content

Cosmote GPRS/3G/HSDPA: Κάλυψη, υπηρεσίες, χρεώσεις, προβλήματα

alexkotsis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Internet

για πλοήγηση στο Internet

20 GB

Χρέωση μετά την κατανάλωση των δωρεάν MB (€/MB)

0,0307€

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__cosmote-internet-Any-Way-20GB/section/IOTG_Plans_Prs

δηλαδή 31 ευρώ το GB μετά τα δωρεάν.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άρα πρέπει να ρωτήσεις στην cosmote για να πάρεις έγκυρη απάντηση ,

Πάντως έχει αναφερθεί σε άλλη περιοχή του myphone ότι οι παλαιοί συνδρομητές έχουν απεριόριστο ενώ οι νέοι έχουν χρέωση μετά τα 20 GB και ειδοποίηση στο 80%

Βασικά βλέπω ότι να νέα προγράμματα λέγονται Internet On The Go AnyWay και δεν είναι απεριόριστα μετά τα 20GB

τα παληά τα λένε Internet On The Go οπότε αν είναι εμπορικά διαθέσιμα πρέπει να τα ζητήσεις με αυτόν τον τρόπο .

Edited by Vasileios

Παιδες αν μπορειτε με βοηθησετε γιατι εχω ενα προβλημα,χθες φλασαρα το κινητο μου (Lenovo A850) και ολα καλα αλλα οταν βαζω την sim δεν μπορει να κανει εγγραφη στο δικτυο(cosmote) με αποτελεσμα να μην εχω σημα !!!

φιλε μαλλον σου εχει γινει hard lock το κινητο το ειχα παθει και εγω στο galaχy ακριβως το ιδιο...εγω αυτο που εκανα ηταν να το ρουταρω και πετα να κατεβασω μια εφαρμογη απο το store και μου το εκανε αυτοματα μονο του...αλλα θελει ρουτ.

φιλε μαλλον σου εχει γινει hard lock το κινητο το ειχα παθει και εγω στο galaχy ακριβως το ιδιο...εγω αυτο που εκανα ηταν να το ρουταρω και πετα να κατεβασω μια εφαρμογη απο το store και μου το εκανε αυτοματα μονο του...αλλα θελει ρουτ.

Ξερω να το ρουταρω μετα πια εφαρμογη κατεβαζω?

Καλημέρα. Η Cosmote δεν στέλνει προειδοποιητικό SMS όποτε καταναλώνουμε το 80% των δεδομένων; Ξόδεψα 239 ΜΒ από τα 200 που έχω μηνιαίως και δεν ήρθε τίποτα. Πόσο περίπου θα δώσω για αυτά τα 39 ΜΒ; Έχω εταιρικό συμβόλαιο.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Καλημέρα. Η Cosmote δεν στέλνει προειδοποιητικό SMS όποτε καταναλώνουμε το 80% των δεδομένων; Ξόδεψα 239 ΜΒ από τα 200 που έχω μηνιαίως και δεν ήρθε τίποτα. Πόσο περίπου θα δώσω για αυτά τα 39 ΜΒ; Έχω εταιρικό συμβόλαιο.

Ειχες ενεργοποιησει την υπηρεσια και δεν σου στειλανε ειδοποιηση? Απο μονο του δεν στελνει.

Quadra 660av

Ειχες ενεργοποιησει την υπηρεσια και δεν σου στειλανε ειδοποιηση? Απο μονο του δεν στελνει.

Όχι, πώς το ενεργοποιώ αυτό; Και ξέρεις πόσο περίπου θα μου βγουν τα 39MB;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Όχι, πώς το ενεργοποιώ αυτό; Και ξέρεις πόσο περίπου θα μου βγουν τα 39MB;

Δεν γνωριζω το κοστος για τα 39ΜΒ, δυστυχως. Για την ενεργοποιηση δες ΕΔΩ.

Quadra 660av

• 3 weeks later...

Παιδιά έχω μια συσκευή ΑΜΟΙ πέρασα τις ρυθμίσεις mms (cosmote) χειροκίνητα, αλλα δεν εμφανίζει τη φωτογραφία στο μυνημα, απλά με παραπέμπει σε ενα λινκ να την κατεβάσω.

Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• 3 weeks later...
Η κάλυψη 4g Πώς ενεργοποιείται ;

Στειλε μηνυμα που να λεει 4G στο 1333.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Καλησπερα εχω 2 προβληματα. Πρωτα προσπαθω εδω και πολλες μερες να ενεργοποιησω το 3G για να κανω χρηση της υπηρεσιας 0.facebook αλλα δεν γινεται να μπω.Επισης απ'οτι ψιλιαζομαι δεν ανοιγει και το 3G γιατι δεν εμφανιζει πανω διπλα απο την μπαταρια το σημα του 3G( το σημα ειναι H για το Samsung Galaxy S3).Το αλλο μου προβλημα ειναι με την υπηρεσια Internet Monthly Pass στελνω μηνυμα στο 1333 (Internet) μου στελνει ενα αλλο μηνυμα μετα που λεει οτι θα στειλει σε λιγα λεπτα νεο μηνυμα με τις ρυθμισεις. Αυτο το μηνυμα το εχω στειλει 3 φορες και ακομα τιποτα.Επιπροσθετα αναφερω οτι εχω Καρτοσυμβολαιο και η SIM ειναι η καινουργια με 4G παρολο που το κινητο δεν ειναι 4G. Μηπως αυτο φταιει δηαδη το οτι η ΣΙΜ ειναι 4G ? για αυτο δεν με αφηνει να μπω σε 3G δικτυο? :blink:

• 2 weeks later...
Καλησπερα!θελω να παρω το 2καρτο το galaxy s5 αλλα η sim slot που εχει και το 3 G υποστηριζει μονο δικτυο CDMA2000.υποστηριζεται αυτη η συχνοτητα στην Ελλαδα?μολις μιλησα με cosmote και μου ειπαν πως ειναι κατι σαν το gsm...ακου κατι σαν...!!ξερει κανεις?εχω την αισθηση πως η συχνοτητα αυτη ειναι μονο για Κινα κ Αμερικη...

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

O google ξέρει σίγουρα

Εμένα μου είπε ότι η μία θέση sim εξυπηρετεί 3G και η δεύτερη CDMA

Ψάξε και όλο και κάτι θα βρείς

http://www.sammobile.com/2014/04/05/dual-sim-galaxy-s5-launches-in-china/

εδω λέει αυτο που ρωταω παραπανω..αλλα ρωτησε ενας φιλος μου χθες σε καταστημα στην Κινα και του ειπαν πως η πρωτη sim slot ειναι κλειδωμενη..

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

• 2 months later...
Αναβαθμίζοντας το iPhone 4S από έκδοση iOS 7.1.1 σε 7.1.2 παρατήρησα μόνιμο πρόβλημα με το internet μέσω 3G: σέρνεται τραγικά (ταχύτητα 1-2Kbps) σε σημεία που ξέρω οτι έχει 2-8 Mbps. Είδα οτι το έχουν κι άλλοι το πρόβλημα. Κάποιος άλλος από εδώ μέσα το αντιμετωπίζει;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Καλησπέρα,υστερα απο μια επισκεψη μου στο εξωτερικο κ ενεργοποιηση 2 πακετων των 5€ των 50ΜΒ παρατηρησα τα εξης:

Επιστροφη στην Ελλαδα και ενεργοποιηση 4G. Το κινητο φουλ σημα τα αλλα κινητα να κατεβαζουν με 21Μbps εγω με 60kbps κολημενος!

upload speed 4Μbps .

Μετρημενα με speedtest OOkla!

Ti εγινε;Προφανως στο εξωτερικο μετα τα 50mB η ταχυτητα πεφτει στα 50Kbps και αυτη η εντολη εχει παραμεινει στο κεντρο της Cosmote και για την Ελλαδα!

Εδω και 3 μερες περνω τηλ. παω στα καταστηματα cosmote τιποτα!

Μου αλλαξαν sim μου εβαλαν αλλο αριθμο στο κινητο μου κατεβαζε με 24Mbps!

Την καινουρια sim την εβαλαν σε αλλο κινητο τιποτα εκει να σερνεται!

μετα απο 3 μερες με περνουν τηλ και μου λενε αν εφτιαξε το προβλημα!

Οχι απαντω φταιει το κεντρο σας.

Αποκλειεται να σκιζει τα ρουχα της η υπαλληλος το κιν σας φταει!

Μα να της εξηγω οτι με αλλο αριθμο κατεβαζει φουλ.

Τιποτα αυτη !

Για πειτε μου τωρα τι κανω;;;;

Ακομα μαθαίνω......

Καλησπέρα,υστερα απο μια επισκεψη μου στο εξωτερικο κ ενεργοποιηση 2 πακετων των 5€ των 50ΜΒ παρατηρησα τα εξης:

Επιστροφη στην Ελλαδα και ενεργοποιηση 4G. Το κινητο φουλ σημα τα αλλα κινητα να κατεβαζουν με 21Μbps εγω με 60kbps κολημενος!

upload speed 4Μbps .

Μετρημενα με speedtest OOkla!

Ti εγινε;Προφανως στο εξωτερικο μετα τα 50mB η ταχυτητα πεφτει στα 50Kbps και αυτη η εντολη εχει παραμεινει στο κεντρο της Cosmote και για την Ελλαδα!

Εδω και 3 μερες περνω τηλ. παω στα καταστηματα cosmote τιποτα!

Μου αλλαξαν sim μου εβαλαν αλλο αριθμο στο κινητο μου κατεβαζε με 24Mbps!

Την καινουρια sim την εβαλαν σε αλλο κινητο τιποτα εκει να σερνεται!

μετα απο 3 μερες με περνουν τηλ και μου λενε αν εφτιαξε το προβλημα!

Οχι απαντω φταιει το κεντρο σας.

Αποκλειεται να σκιζει τα ρουχα της η υπαλληλος το κιν σας φταει!

Μα να της εξηγω οτι με αλλο αριθμο κατεβαζει φουλ.

Τιποτα αυτη !

Για πειτε μου τωρα τι κανω;;;;

λοιπον να απαντησω στον εαυτό μου:

Τελίκα τους πηρε 4 εργασιμες μερες αλλα το φτιαξανε!

Μολις με ενημερωσε μια υπαλληλος οτι ειναι γενικευμενο bug οταν γυρνανε πελατες που εχουν υποστει speed limit λογω υπερβασης οριου περιαγωγης το speed limit παραμενει εσφαλμενα κ οταν ανοιξουν το κινητο τους στην Ελλαδα.

Βεβαια μεχρι να καταλαβουν το σφαλμα τους με εβγαλαν τρελο με ελατωμματικη συσκευη αλλα δεν πειραζει!

Ακομα μαθαίνω......

To λόγο που δεν το φτιάχνουν στον είπε;

Oxi κ αυτα που μου πε υστερα απο δικη μου πιεση τα πε!

Αλλα στην εξυπηρετηση για να σε βγαλουν τρελο μια χαρα ειναι!

Προσπαθουν να σου ριξουν το βαρος εσενα, η Cote ποτε δεν φταιει!

Να φασταστεις μια φορα η υπαλληλος μου πως στο55 που ειμαι δεν εχω πολλα MB κ πρεπει να παω στο 65 για να εχω κανονικη ταχητητα!!!!!:lol:

Ακομα μαθαίνω......

Καλησπέρα, θελω να αναφέρω ενα κενό κάλυψης της Cote προκειται για έναν ορινό οικισμό της Λέσβου την Αγιάσο.

Το χώρίο αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωρια του νησιού ιστορικό τοπος επισκεψης το καλοκαίρι κ με μόνιμο πληθυσμό 2000 ατομων το Χειμώνα.Τηλεόραση κλπ καλύπτεται από το ορος Όλυμπος που βρίσκεται ακριβως απο πάνω.

Ενω στην χάρτη καλύψης 3g το δινει πρασινο δεν υπάρχει καθόλου δικτυο ιντερνετ στο χωριό.

Μονο Vodafon. Τι να κάνω να το αναφέρω στην Cote;

Ακομα μαθαίνω......

Καλησπέρα, θελω να αναφέρω ενα κενό κάλυψης της Cote προκειται για έναν ορινό οικισμό της Λέσβου την Αγιάσο.

Το χώρίο αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωρια του νησιού ιστορικό τοπος επισκεψης το καλοκαίρι κ με μόνιμο πληθυσμό 2000 ατομων το Χειμώνα.Τηλεόραση κλπ καλύπτεται από το ορος Όλυμπος που βρίσκεται ακριβως απο πάνω.

Ενω στην χάρτη καλύψης 3g το δινει πρασινο δεν υπάρχει καθόλου δικτυο ιντερνετ στο χωριό.

Μονο Vodafon. Τι να κάνω να το αναφέρω στην Cote;

Αν έχεις Facebook γραψτο εκεί...αν όχι πάρε ένα Τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών!Δεν ξερω αν θα βγει κατι,αλλα τουλάχιστον απο την μεριά σου θα έχεις ενημερώσει...!

• 3 weeks later...

Για σας. Είμαι κάτοχος κινητού HTC 8s με Windows Phone 8.0 . Προσπαθώ εδώ και καιρό να συνδεθώ στο mobile Internet της Cosmote αλλά χωρίς επιτυχία

Οι ρυθμίσεις είναι οι ακόλουθες:

APN: Internet

Όνομα Χρήστη: (κενό)

Κωδικός πρόσβασης: (κενό)

Διακομηστής μεσολάβησης (URL): (κενό)

Θύρα διακομιστής μεσολάβησης: (κενό)

Τύπος ΙP: IPv4v6

(Αύτη είναι η πλήρης λίστα στην κατηγορία Internet apn στο κινητό μου, δεν υπάρχουν άλλες ρυθμίσεις/επιλογές στο κινητό μου)