Jump to content

micakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About micakos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

micakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ φίλε μου,αυτό είχα καταλάβει και εγώ. Όπως βλέπω θα πω να βάλουν ελληνικά,να το ρουτάρουν(φοβάμαι να το ρουτάρω μόνος) και να αφαιρέσουν κινέζικες εφαρμογές. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος(μειονέκτημα) σε αυτό?(μελλοντικά ας πούμε) Θα μπορώ μετά εγώ να βάλω ελληνική rom όταν θα βγει? ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ φίλε μου,αυτό είχα καταλάβει και εγώ. Όπως βλέπω θα πω να βάλουν ελληνικά,να το ρουτάρουν(φοβάμαι να το ρουτάρω μόνος) και να αφαιρέσουν κινέζικες εφαρμογές. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος(μειονέκτημα) σε αυτό?(μελλοντικά ας πούμε) Θα μπορώ μετά εγώ να βάλω ελληνική rom όταν θα βγει?
  2. Γεια σας κυρίοι, Είμαι κάτοχος Redmi Note 1 και θέλω να πάρω το 3 τώρα. Δεν το ζυζητάω ότι το κινήτο είναι άπαιχτο,θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις γιατί δεν έχω ασχοληθεί με το αντικέιμενο και παρόλο που διαβάζω τα πάντα,καποια πραγματα ακόμα είναι θολά. Έχω κατάλαβει ότι είναι προτιμότερο να αφήσω την ROM που φοράει γιατί έχει αγγλικά,οπότε κανένα πρόβλημα,σωστα?(από τη στιγμή που μπορω να εγκαταστήσω μόνος μου το play store και ελληνικό πληκτρολόγιο). Αλλά μπορώ να πώ να το ρουτάρουν και να αφαιρέσουν τις κινέζικες εφαρμογές?(Μάλλον όχι είναι απάντηση αλλά ακόμα μαθαίνω) Μετά θα μπορώ να κάνω τροποποίησεις από μόνος μου χωρίς πρόβλημα? Ευχάριστώ.
  3. Καλήμερα παιδιά ,θέλω την βοήθεια σας για να επιλέξω την καλύτερη και ταυτόχρονα πιο οικονομική μητρική για τον AMD-FX8350.Απο ψαξιμο που έχω ρίξει έχω καταλήξει σε κάποιες άλλα αν μπορείτε να μου προτείνεται και κάτι πιο οικονομικό,ευχαριστώ. https://www.skroutz.gr/s/389397/Asrock-990FX-Extreme3.html https://www.skroutz.gr/s/344340/Gigabyte-990XA-UD3.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/2348801/Asus-M5A97-R2-0.html?from=account_favorites
  4. Ευχαριστω πολυ φιλε μου,πιο συγκεκριμενα για ποιο tronsmart μιλας? Υ.Γ. κοιταζω κυριως απο gearbest λογω του κουπονιου
  5. Καλησπέρα παιδιά,στο συγκεκριμένο topic είμαι και εγώ αρχάριος και από ότι διαβάζω έχω κάποια τα οποία έχω επιλέξει,τι λέτε γι αυτά τα δυο : http://www.gearbest.com/tv-box/pp_67822.html http://www.gearbest.com/tv-box/pp_81557.html http://www.gearbest.com/tv-box/pp_96082.html ακούω γνώμες εάν έχετε να μου προτείνεται και κάποιο άλλο.Ευχαριστώ πολύ.
  6. Καλήμερα παιδιά ,αν μπορείτε να με βοηθήσετε ,ψάχνω ένα laptop για μικρή χρήση κυρίως για την επεξεργασία office αρχείων ,δεν ξέρω αν με βολεύει και η περίπτωση ενός netbook γιαυτό το λόγο ζητάω την γνώμη σας καθώς επίσης και αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ,ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!!
  7. Παιδιά καλησπέρα είμαι καινούργιος στο φόρουμ και έχει πέσει στην προσοχή μου το συγκεκριμένο κινητό,αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι με δυο λόγια αν αξίζει αυτό το κινητό για τα λεφτά του και πόσο κρατάει η μπαταρία !!! Ευχαριστώ πάρα πολύ ,περιμένω νέα σας ... Υ.Γ. http://www.minideal.net/xiaomi-hongmi-smartphone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-dual-sim-with-4-7-inch-ips-capacitive.html
  8. Ναι εχεις δικιο αλλα σκεψου οτι ειναι ενα μικρο δωματιακη σαν αποθυκακη το οποιο τωρα το φτιαχνω και με τον ανεμιστηρα οροφης δεν νομιζω να δροσιζει τον χωρο αλλα ειναι και πολυ ανθυγιεινο να βαλω κλιματιστικο σε τοσο μικρο χωρο !!
  9. Εχω βαλει φιλε κουρτινες εχει τεντα ,μεχρι εκει αλλα απο οτι εχω καταλαβει ζηταει κλιματισμο!!!
  10. Καλησπερα παιδια και απο μενα ,θελω να αγορασω ενα κλιμαστικο για ενα μικρο δωματιακι περιπου 6 τετραγωνικα,θα εβαζα ανεμιστηρα αλλα το συγκεκριμενο δωματιο εχει την ιδιαιτεροτητα οτι εχει μεγαλη τζαμαρια ως αποτελεσμα να ανεβαζει πολυ μεγαλη θερμοκρασια το καλοκαιρι ,αν μπορειτε πειτε μου την αποψη σας για ενα οικονομικο και ποιοτικο μηχανημα .Ευχαριστω πολυ
  11. micakos

    Lenovo A850

    οχι φιλε μου δεν την κρατησα υπαρχει καποιος αλλος τροπος να βαλω χειροκινητα το imei ?
  12. micakos

    Lenovo A850

    Kαι εγω αυτην εχω περασει και μου εβγαλε invalid imei και την ξαναπερασα και ξανα και ξανα και παλι τα ιδια και δεν εχω και 3G ιντερνετ.
  13. micakos

    Lenovo A850

    Παιδες πια ρομ θα μου προτεινατε να περασω?
  14. Ξερω να το ρουταρω μετα πια εφαρμογη κατεβαζω?
  15. micakos

    Lenovo A850

    Πως ειναι το ερωτημα μου ? Αυτος ειναι ο λογος που δεν εχω 3G σημα ?
×
×
  • Create New...