ppkmoby Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Η ΚΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΡΜΟΥ ΤΗΣ 3G ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΠΙΣΩ. ΕΠΙΣΗΣ Η 2G ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΙΣΣΙ ΚΟΡIΝΘΙΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Ας αποφασισουν οι εταιριες ποτε επιτελους θα προωθησουν το 3G. Σαν τον καβουρα πανε, Ολα για το μεγιστο κερδος, αμαν πια, ας μειωθουν και λιγο τα κερδη τους (εννοω πραγματικη μειωση) για χαρη των υποδομων, δεν προκειται να πεσουν εξω. Αλλα τι λεω στην ελλαδιτσα ζουμε, οποτε ας προσγειωθω και να πω το τετριμενο.. "και παλι καλα". καληνυχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Μπράβο στην Cosmote που είναι η μόνη που καλύπτει με 3G την πρωτεύουσα του νησιού της Ιθάκης, Βαθύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Ας αποφασισουν οι εταιριες ποτε επιτελους θα προωθησουν το 3G. Σαν τον καβουρα πανε, Ολα για το μεγιστο κερδος, αμαν πια, ας μειωθουν και λιγο τα κερδη τους (εννοω πραγματικη μειωση) για χαρη των υποδομων, δεν προκειται να πεσουν εξω. Αλλα τι λεω στην ελλαδιτσα ζουμε, οποτε ας προσγειωθω και να πω το τετριμενο.. "και παλι καλα". καληνυχτα Φίλε μου, οι νόμοι της αγοράς λένε ότι μία εταιρεία θα κάνει μία επένδυση μειώνοντας τα κέρδη της, μόνο αν από αυτή την επένδυση περιμένει σημαντική αύξηση των κερδών της στο μέλλον! Συνεπώς αυτό που ζητάς μάλλον δεν μπορεί να γίνει αν δεν συμφέρει την εταιρεία έστω και σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα! Πάντως η Cosmote νομίζω ότι πηγαίνει αρκετά καλά στην εξάπλωση του δικτύου της, στο backbone μόνο τα χαλάει! Οι άλλες δύο μάλλον βλέπουν ότι δεν υπάρχει μεγάλη προοπτική για έσοδα από το 3G στο άμεσο μέλλον στην επαρχία, άσε που στα επόμενα χρόνια, κατά πάσα πιθανότητα, θα τους επιτραπεί να στήσουν δίκτυο 3G και στα 900MHz, οπότε μάλλον τότε θα καλύψουν και την επαρχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Αυτα παθαινει κανεις οταν δεν εχει backbone. Χρησιμοποιει κυκλωματα της μαμας ΟΤΕ. Εδω ο ΟΤΕ δεν μπορει να καλυψει τη δικη του ζητηση (βλ διασυνδεση των dslams) θα παρεχει full στην Cosmote για 3g?:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Τώρα τελευταία μου λένε όλοι οτι οταν μιλάω μέσω 3G ακούνε την φωνή τους 2 φορές, με διακοπές κτλ.. Μήπως να το δηλώσω στο 1212; Θα γίνει τίποτα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Τώρα τελευταία μου λένε όλοι οτι οταν μιλάω μέσω 3G ακούνε την φωνή τους 2 φορές, με διακοπές κτλ.. Μήπως να το δηλώσω στο 1212; Θα γίνει τίποτα; Θα σου πουν να στείλεις fax παραπόνων... Συνήθης τακτική... Και σε εμένα συμβαίνει αυτό με τον ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Θα σου πουν να στείλεις fax παραπόνων... Συνήθης τακτική... Δηλαδή δεν μπορούν να κρατήσουν trouble ticket από την εξυπηρέτηση πελατών?:confused::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Δηλαδή δεν μπορούν να κρατήσουν trouble ticket από την εξυπηρέτηση πελατών?:confused::lol: Για θέματα κάλυψης και ποιότητας δικτύου σχεδόν ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Για θέματα κάλυψης και ποιότητας δικτύου σχεδόν ποτέ... Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση... Και εγώ μια φορά ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα και η κοπέλα με την οποία μιλούσα δεν δεχόταν καν να μπει σε διαδικασία καταγραφής ("Μην ανησυχείτε, η εταιρεία μας έχει υπ'όψιν όποιο πρόβλημα υπάρχει στο δίκτυο και φροντίζει για την όσο το δθνατόν πιο άμεση αποκατάσταση του":p). Πέρσι αυτό. Ακόμα έτσι συμπεριφέρονται?:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Αυτα παθαινει κανεις οταν δεν εχει backbone. Χρησιμοποιει κυκλωματα της μαμας ΟΤΕ. Εδω ο ΟΤΕ δεν μπορει να καλυψει τη δικη του ζητηση (βλ διασυνδεση των dslams) θα παρεχει full στην Cosmote για 3g?:X πετυχημένο. Να το πεις και στην OTEGlobe αυτό που είπες.. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Τις δυνατοτητες σε χωρητικοτητες του ΟΤΕ θα της ζηλευε καθε ελληνικη εταιρια του χωρου. Η υποδομη του οργανισμου ειναι μεγαλη αλλα δε διαχειριζεται σωστα και οργανωμενα αφου ο ΟΤΕ διεπεται καθαρα απο την δημοσιουπαλληλικη ελληνικη νοοτροπια. Ενας μεγαλος παραγοντας που εμποδιζει την αναπτυξη του. Ζωντανο παραδειγμα ειναι το μεγαλης χωρητικοτητας οπτικων ινων που διαθετει αλλα ΔΕΝ θετει σε λειτουργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamClone Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Τις δυνατοτητες σε χωρητικοτητες του ΟΤΕ θα της ζηλευε καθε ελληνικη εταιρια του χωρου. Η υποδομη του οργανισμου ειναι μεγαλη αλλα δε διαχειριζεται σωστα και οργανωμενα αφου ο ΟΤΕ διεπεται καθαρα απο την δημοσιουπαλληλικη ελληνικη νοοτροπια. Ενας μεγαλος παραγοντας που εμποδιζει την αναπτυξη του. Ζωντανο παραδειγμα ειναι το μεγαλης χωρητικοτητας οπτικων ινων που διαθετει αλλα ΔΕΝ θετει σε λειτουργια. ..φανταζομαι πως θελεις να πεις το εξης : EXEI οπτικες ινες και τις ..χρησιμοποιει ..ομως δεν εχει ιοθετησει τα τελευταια συστηματα "πολυπλεξιας" οπτικης ινας για να περασει περισσοτερα GBps απο μια οπτικη ινα .. that's all. Παράθεση ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΑ FM ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ? ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ?-->> :lol:http://mms://1045fm.live24.gr/1045fm/" max 600 users. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Παιδιά είμαι στην Καλαμάτα, και με HSDPA κάρτα, η cosmote πάει μια χαρά! Αυτή την στιγμή καταβάζω από ntua, με 200KB/s! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djargad Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Γειά σας. Σε καμιά εβδομάδα θα αποκτησω το τηλεφωνακι του avatar μου:yahoo:. Σκέφτομαι να πάω να πάρω καρτα SIM 3G της Cosmote. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να την χρησιμοποιήσω στο κινητό που ήδη έχω (Nokia 6230). Ευχαριστώ Παράθεση Double clicking..... ...is not as simple as it seems.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Βεβαίως! Οι 3G κάρτες είναι συμβατές με όλα τα κινητά! Μπορείς ακόμα να κρατήσεις και την 2.5G Sim που έχεις τώρα, η οποία θα δουλεύει κανονικά και σε δίκτυο 3G Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 η 3g κάλυψη της ΚΟΤΕ στην Εθνικη οδο Αθηνών-Πάτρας είναι όντως τραγική!Θέλει τρομερή βελτίωση!Αντίθετα,η ΒΟΝΤΑ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά θα έλεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Παιδιά στην Καλαμάτα, τώρα με τις φωτιές έχουν καεί πολλά cell κεραιών.... Η cosmote έχει μεγάλο πρόβλημα, με πεσμένες γραμμές και μπουκωμενο δίκτυο! Το μεγαλύτερο πρόβλημα το παρατήρησα στην Μικρή Μαντίνεια (στο Akti Taygetos) σε δίκτυο 3G. Υπάρχουν ώρες όπως πχ εχθές το απόγευμα, που χτύπαγε το τηλ σου για μερικά δευτερόλεπτα και η γραμμή έπεφτε. Μονο μηνύματα έφευγαν, και αυτά με καθυστέριση. Η πλάκα είναι, πως στην ίδια περιοχή, η data card με HSDPA πιάνει ταχύτητα 1.2Μbps η οποία βέβαια δεν είναι πάντα σταθερή όπως πρίν την φωτιά, αλλά κάνει αυξομοιώσεις... Μεγάλο πρόβλημα επίσεις, έχει και η κεραία 3G στο Ξυροκάμπι Λεϊκων, καθώς με HSDPA και 5 γραμμές σήμα, δεν δίνει ποτέ πάνω από 380Kbps... Τώρα, στο απλό GSM, υπάρχουν κι εκεί προβλήματα, αλλά η κατάσταση είναι κάπως καλύτερη! Βέβαια, εγώ από το κινητό μου βλέπω πως έχει κοπεί το GPRS, πιθανώς λόγω εξοικονόμισης πόρων... Με data card σε GSM όσο και από κινητό, συνδέεσαι, αλλά δεν μπορείς να σερφάρεις γιατί δεν δουλεύει. Το ανώτερο που μου έχει δώσει η data card σε GSM, είναι 1.6ΚΒ/s download Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carbonfiber Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Magkes mia -koufh- aporia:wacko: 1. Eixa syskeyh imode kai meta agorasa mia 3G non-imode (N73 me USIM). 2. To thema einai oti enw sthn imode syskeyh lamvana kanonika mms, sto N73 den erxontai!!!pane se kapoia thyrida(?) kai mporw na ta dw mono mesw imode!!!:X:X:X Ksana-evala thn sim se allh imode syskeyh kai eida kanonika ta mms pou mou eixan steilei!!!:wacko: 3. Yparxei lysh sto provlhma?na vlepw dhladh kanonika ta mms mesw non-imode syskeyhs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Καλησπέρα σας, θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 1212, ώστε να απενεργοποιήσουν την υπηρεσία i-mode, σε 5' θα λαμβάνεις επιτυχώς στην συσκευή σου (εάν αποστέλεις επιτυχώς φυσικά)....:D Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Παιδιά στην Καλαμάτα, τώρα με τις φωτιές έχουν καεί πολλά cell κεραιών.... Η cosmote έχει μεγάλο πρόβλημα, με πεσμένες γραμμές και μπουκωμενο δίκτυο! Το μεγαλύτερο πρόβλημα το παρατήρησα στην Μικρή Μαντίνεια (στο Akti Taygetos) σε δίκτυο 3G. Υπάρχουν ώρες όπως πχ εχθές το απόγευμα, που χτύπαγε το τηλ σου για μερικά δευτερόλεπτα και η γραμμή έπεφτε. Μονο μηνύματα έφευγαν, και αυτά με καθυστέριση. Η πλάκα είναι, πως στην ίδια περιοχή, η data card με HSDPA πιάνει ταχύτητα 1.2Μbps η οποία βέβαια δεν είναι πάντα σταθερή όπως πρίν την φωτιά, αλλά κάνει αυξομοιώσεις... Μεγάλο πρόβλημα επίσεις, έχει και η κεραία 3G στο Ξυροκάμπι Λεϊκων, καθώς με HSDPA και 5 γραμμές σήμα, δεν δίνει ποτέ πάνω από 380Kbps... Τώρα, στο απλό GSM, υπάρχουν κι εκεί προβλήματα, αλλά η κατάσταση είναι κάπως καλύτερη! Βέβαια, εγώ από το κινητό μου βλέπω πως έχει κοπεί το GPRS, πιθανώς λόγω εξοικονόμισης πόρων... Με data card σε GSM όσο και από κινητό, συνδέεσαι, αλλά δεν μπορείς να σερφάρεις γιατί δεν δουλεύει. Το ανώτερο που μου έχει δώσει η data card σε GSM, είναι 1.6ΚΒ/s download Ακριβώς το ίδιο πράγμα και προχτές στην Πάτρα, που δεν είχαμε και φωτιά! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Αναρωτιέμαι αν προτίθεται η κοσμοτε (λέμε αν) να πραγματοποιήσει σοβαρή 3G καλυψη στον οδικό ιστό Πάτρα-Κόρινθος Αθήνα (να συμπεριλαμβάνεται και η κακιά σκάλα και ο προαστιακός επίσης ο οποίος σημειωτέον χρειάζεται ειδική μελέτη και ξεχωριστό αυτονομο δίκτυο). Ζητάω πολλά; εν έτη 2007 σε μία ..ευρωπαϊκή;; χώρα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 στην Κακιά σκάλα, εμένα έπιανε 3G τον Ιούνιο που πέρασα Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 στην Κακιά σκάλα, εμένα έπιανε 3G τον Ιούνιο που πέρασα Α καλα που το επισημανες. ΠΟΤΕ; επιτελους θα καλυψουν ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ των σηραγγων (με κατευθυντικες μικροκυψελες προφανως); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Α καλα που το επισημανες. ΠΟΤΕ; επιτελους θα καλυψουν ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ των σηραγγων (με κατευθυντικες μικροκυψελες προφανως); Μήπως γινόμαστε λίγο υπερβολικοί? Τι να το κάνεις το 3G μέσα στις σήραγγες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts