Jump to content

carbonfiber

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by carbonfiber

  1. ringo7213 και gatokefalo ευχαριστώ.
  2. Χρονια πολλα και καλη χρονιά σε ολους. Αποφασισα να αγορασω, για πρωτη φορα, Βlackberry, και συγκεκριμενα το Q10 (κυριως λογω του keyboard). Μετα απο αρκετο ψαξιμο και διαβασμα, ηθελα να ρωτησω τα εξης: 1. Με ενδιαφερει οπωσδηποτε το 4G (cosmote), οπότε το 100-3 μοντελο ποιο σκρουτζομαγαζο το φερνει στα σιγουρα? Εννοειται οτι θα ειναι σφραγισμενο με ταινιες ασφαλειας αθικτες κτλ. 2. Ειδα οτι, π.χ., καποια μαγαζια πουλανε "Q10 Vodafone". Σε περιπτωση που περαστει leaked ή official rom απο crackberry, το λογοτυπο της βοντα θα παψει να εμφανιζεται στο startup? Ευχαριστω.
  3. Eυχαριστω πολυ. Ετοιμαζομαι να το παραγγειλω.:)
  4. Καλησπερα σε ολους/ες. Μερικες ερωτησεις για τους γνωριζοντες: 1. Οσοι το αγορασαν απο σκρουτζομαγαζο, ειναι 4G αυτο που πηραν? Γιατι καπου διαβασα/ακουσα οτι κυκλοφορουν και 3G εκδοσεις του 920:wacko::!::!::! 2. Αναγραφεται στο κουτι εξωτερικα αν ειναι 4G LTE (ωστε να το αναγνωρισουμε εγκαιρα πριν την παραλαβη)? 3. Υπαρχει πληρης συμβατοτητα με τα ελληνικα 4G δίκτυα? Ευχαριστω.
  5. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Το χαλβαδιάζω εδώ και καιρό. Νυν χρήστης android.
  6. Καλησπέρα και καλορίζικο σε όσους το αγόρασαν πρόσφατα.:up: Δύο ερωτήσεις: Όσοι το αγόρασαν από Expansys, είναι η συσκευή unbranded? (Γιατι αποτι βλέπω, στα σκρουτζομάγαζα είναι όλα σχεδον voda αυτα που πωλουνται εκει). Απο ποια χωρα εισαγονται τα του Expansys?
  7. Καλοριζικο!!! Δυο μικρες λεπτομερειες/ερωτησεις: 1. Η συσκευασία (του κινητου, οχι του κουριερ) είχε άθικτη την ταινία ασφαλείας? 2. Έχει ελληνικό φορτιστή?
  8. Καλησπέρα. Για αυτους που το πηραν απο expansys, μια ερώτηση: Η συσκευασια του κινητου ειναι κανονικα 'σφραγισμενη' (sealed) ή οχι?
  9. Εγω παλι εχοντας δουλεψει και τα δυο, θεωρω οτι το 73.30 ειναι πιο ολοκληρωμενο. Γουστα βεβαια ειναι αυτα και περι ορεξεως...
  10. Εδω: http://goo.gl/vG0YA Κατεβαζεις το δευτερο αρχειο απο τη λιστα "fastboot RETAIL" και το φλασαρεις με το RSD (αφου το αποσυμπιεσεις πρωτα κτλ) Δεν πειραζει που εχεις FR, φλασαρεται κανονικα. Διαβασε στο ιδιο φορουμ πως ακριβως θα το κανεις.
  11. Γνωμη μου ειναι να φλασαρεις (με το RSD) το 651.73.30. Θα δεις διαφορά, ειδικά ως προς την ταχύτητα και το "smoothness" του τηλεφωνου. Το 651.150.1 ειναι ενα ανεπισημο, πειραματικο, και αρκετα unstable update, το οποιο πολλες φορες δε "βλεπει" καν την ελληνικη sim ή τη θεωρεί ακυρη κτλ. Γενικα παρουσιαζει ασυμβατοτητες με τα ευρωπαικα razr κυρίως. Ειναι δε απιθανο να δοθεί ποτέ επισημα απο τη Μοτορολα. Επιπλεον, δεν υπαρχει περιπτωση να "δεις" OTA update εχοντας αυτη τη βερσιον.
  12. Κανε factory reset. Θα λυθει το προβλημα.
  13. Καλησπερα. Σου απανταω σε αγγλικο μενου τι κανεις (γιατι στα αγγλικα χρησιμοποιω το κινητο): 1. Αφου μπεις στο smart actions, πατας καποιο δειγμα, π.χ. "Home". 2. Αφου μπεις στο "Ηome", στο "triggers" πατας το σταυρό δεξια (για να προσθεσεις καποιο νεο trigger προφανως). 3. Αφου μπεις στο μενου των "triggers", βρισκεις το "locations", και το πατας. 4. Αφου μπεις στην οθονη "locations", δεξια πανω πατας τον ΠΡΑΣΙΝΟ σταυρό. 5. Σε βγαζει σε νεα οθονη που λεει "Current Location", "Search" κτλ, οπου βαζεις την τοποθεσια που θελεις.
  14. Καλη Χρονιά! Το update αυτο δεν δουλευει για κινητα αγορασμενα απο Ελλαδα (NonEFIGSRetail.en.EU). Δουλευει μονο σε αυτα με την αγγλικη (UK) ρομ (Retail.en.EU).
  15. Μπες απο τον υπολογιστη στο google wallet (πρωην checkout) και ρυθμισε τη γλωσσα στα ελληνικα. Μετα και με ελληνικη γλωσσα στο κινητο, κατεβαζεις κανονικα απο το μαρκετ. Και μια ερωτηση: Γιατι δεν βρισκει τις επαφες (ελληνικες) στην αναζητηση?
  16. Καλησπερα και Χρονια Πολλα σε ολους. 1. Αν το πηρε καποιος απο Vodafone, εχει καποιο startup logo της Βοντα ή ειναι "clean"? 2. Γενικοτερα, εχει καποιο/α αλλα customisations της voda στο interface?
  17. Καλησπερα. Μηπως το εχει αγορασει καποιος απο expansys? Αν ναι, ηταν σφραγισμενο το κουτι του κινητου κανονικα?
  18. Eυχαριστω. Το εχει παρει καποιος τωρα τελευταια απο expansys? Αυτο με τα 540, εχει logo της Τ-Μοbile στο startup η οχι?
  19. Καλησπερα σε ολους.. Επειδη σκεφτομαι να το 'χτυπησω', ηθελα να ρωτησω τo εξης: - Το προβλημα με την εγγραφη/log in στο marketplace λυθηκε ή πρεπει παλι να κανουμε 'μοντες' του τυπου "βαζω Αμερικη σαν χωρα στο hotmail', μικρο σε μεγεθος password κτλ? (παιδικες ασθενειες που ειχα αντιμετωπισει παλιοτερα με το mozart).
  20. Ναι. Δεν λειτουργουν τα "δεδομενα κινητου" σε cosmote!!! Θα κανω factory reset.
  21. Γύρνα τη γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά και τότε κατεβάζει κανονικά!!! Το πρόβλημα είναι στα ελληνικά (!!!). Κι όμως ισχύει!
  22. Feedback για ΧΧJPC: 1. Πολυ πιο γρηγορη και σταθερη απο την JP3 ;) 2. Σε καποια σημεια του interface (λιγα ομως) δεν υπαρχει μεταφραση στην ελληνικη γλωσσα (εννοειται οτι εχει επιλεγει η ελληνικη σαν γλωσσα). 3. Στα SMS δεν στελνει 160 χαρακτηρες στο μηνυμα ουτε με greek input, ουτε με ΗΤC_IME. Ανεξαρτητα αν εχει επιλεγει ως τροπος εισαγωγης το 'αλφαβητο GSM'. :X
  23. Γεια σας παιδες:) 2 ερωτησεις: 1.Τις ρυθμισεις Internet (Cosmote συγκεκριμενα) τις παιρνει OTA η μονο χειροκινητα?:confused: 2. Οι WAP ρυθμισεις σβηνονται ωστε να μην υπαρχουν προβληματα με extra χρεωσεις (περα του εκαστοτε data plan)?:X Eυχαριστω εκ των προτερων.
  24. itchrist86 ευχαριστω. Ελληνικο product code εχει, ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα (cosmote).
×
×
  • Create New...