Skakinen Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Αυτό που λες είναι πράγματι βοηθητικό αλλά δεν μου λύνει το βασικό πρόβλημα το οποίο είναι να μεταφερθούν οι επαφές (μηνύματα κλπ) από το Sony Ericsson W995 στο S Advance. Έχω πάρει back-up με το MyPhoneExplorer και πρέπει αυτό το back-up να μεταφερθεί στο Samsung. Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι ότι πρέπει να γίνει χειροκίνητα μία μία επαφή. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Αυτό που λες είναι πράγματι βοηθητικό αλλά δεν μου λύνει το βασικό πρόβλημα το οποίο είναι να μεταφερθούν οι επαφές (μηνύματα κλπ) από το Sony Ericsson W995 στο S Advance. Έχω πάρει back-up με το MyPhoneExplorer και πρέπει αυτό το back-up να μεταφερθεί στο Samsung. Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι ότι πρέπει να γίνει χειροκίνητα μία μία επαφή. :wacko: Γιατι δεν στελνεις τις επαφες απο το ενα κινητο στο αλλο με bluetooth ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Γιατι δεν στελνεις τις επαφες απο το ενα κινητο στο αλλο με bluetooth ? Γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 παιδιά καλησπέρα, επειδή σκέφτομαι να πάρω το τηλ μπορείτε να μου πείτε εντυπώσεις??? ευχαριστω Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Γίνεται αυτό; Σαφως και γινεται να περασεις τις επαφες σου απο το ενα τηλεφωνο στο αλλο με bluetooth παιδιά καλησπέρα, επειδή σκέφτομαι να πάρω το τηλ μπορείτε να μου πείτε εντυπώσεις??? ευχαριστω Πολυ καλο για τα χρήματα του,πιστεύω παιζει μονο του χωρις αντιπαλο για 179 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Καλησπερα παιδια εχει περασει κανεις τη jb στο κινητο του?ποιες ειναι οι πρωτες εντυπωσεις?βαρυνε πολυ η σε γενικες γραμμες εχει γινει καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Σαφως και γινεται να περασεις τις επαφες σου απο το ενα τηλεφωνο στο αλλο με bluetooth Δυστυχώς το W995 δεν μου δίνει τη δυνατότητα για μαζική μεταφορά επαφών με bluetooth, μόνο μία μία. Οπότε η ανάγκη να ''δει'' ο υπολογιστής (και συγκεκριμένα το MyPhoneExplorer) το κινητό, είναι επιτακτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klasompanieras Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Για να στείλεις από τον υπολογιστή στο advance μεσώ keys air, πως γίνετε, δεν μπορώ να το βρώ... βρήκα μόνο το αντίθετο... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Φιλε αυτο ερωτημα δεν απανταται τοσο ευκολα.... Καταρχην τι ειδους ρομ θες να βαλεις...? Στοκ η custom? Αν googlarεις ομως (κατα προτιμηση προς xda μερια) θα βρεις πολλες απαντησεις..... Για custom μιλάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bazoukos Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Υπαρχει και το airdroid για μεταφορα αρχειων απο υπολογιστη στο κινητο αρκει να υπαρχει wi-fi δικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Δυστυχώς το W995 δεν μου δίνει τη δυνατότητα για μαζική μεταφορά επαφών με bluetooth, μόνο μία μία. Οπότε η ανάγκη να ''δει'' ο υπολογιστής (και συγκεκριμένα το MyPhoneExplorer) το κινητό, είναι επιτακτική. καλησπερα οταν βρεις καποια λυση για το πως θα μεταφερεις τις επαφες σου απο το ενα κινητο στο αλλο αυτο που πρεπει να κανεις σιγουρα ειναι καταρχας να εχεις βαλει user name kai pass στο mail του κινητου σου και υστερα ολες σου τις επαφες να τις αποθηκευσεις σε μια επιλογη που λεει google.απο εκει και περα οτι συσκευη android και να παρεις μετα απο αυτη που εχεις με το που συνδεεις το mail σου αυτοματα θα εχεις και ολες σου τις επαφες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Για να στείλεις από τον υπολογιστή στο advance μεσώ keys air, πως γίνετε, δεν μπορώ να το βρώ... βρήκα μόνο το αντίθετο... :P Για να στειλεις απο pc στο κινητο θα πατησεις αποστολη,μετα αναζητηση και επιλεγεις τι θελεις απο το αρχειο του pc σου και μετα οκ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike71 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Παιδια η samsung τις τελευταιες 18 ωρες εχει βγαλει 10 διαφορετικα update 4.1.2 Λετε να εφτασε και η σειραμας ???:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Καλορίζικο! Τέλειος οδηγός: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198341 Στη θέση της ρομ που λέει εγώ έβαλα τη σέρβικη και όλα πήγαν ρολόι. Κάστομ μη δοκιμάσεις ακόμα. Βάλε κάποια από τις jb της samsung και αν δεν σε καλύψει βλέπεις. Κέρνελ εγώ έχω αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140597 Για ρομ, χωρίς να την έχω δοκιμάσει, νομίζω πως αυτή είναι πολύ καλή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2212315 thanks φιλε!!!πραγματικα μου φάνηκε πολυ καλός κερνελ που πρότεινες:Dγια custom rom δεν με βλέπω ακομα θα δουμε στο μελλον!!!για ροοτ ακολούθησα αυτον τον οδηγω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087424 πραγματικα ο πιο εύκολος τρόπος για ροοτ που εχω δει και χωρις να ανεβαίνει ο counter μια χαρα!!!και ολα πηγαν μια χαρα:D φιλε μου εσυ ποιον governor kai με ποιο IO scheduler το εχεις!!! φιλε εσυ που ψαχνεις πως να περασεις της επαφες σου απο ενα τηλ στο advance γιατη απλα δεν τα κανεις αντιγραφή απο το τηλέφωνο σου στην sim card και μετα βαλε την στο galaxy advance και απλα κανε εισαγωγή η εξαγωγη δεν θυμαμαι ακριβώς αλλα ενα απο τα δυο ειναι!!!(ετσι το εφτιαχνα στο s2 kai s3 μου αλλα νομιζω οτι ειναι το ιδιο και στο advance!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Γιατι ετσι θα περασουν μονο 14 χαρακτηρες και μονο ενα πεδιο ανα επαφη. Ο πιο απλος τροπος να μεταφερει κανεις τις επαφες του ειναι ο εξης: Συγχρονιζεις το Sony σου, ή οποιοδήποτε αλλο, με τον υπολογιστη σου στο outlook. Στη συνεχεια κανεις Export ολες τις επαφες απο το Outlook σε μορφη .vcf αν θυμαμαι καλα και αυτο το αρχειο πας στο gmail σου και το κανεις import. Τελειωσες. Τοσο απλα. Και δεν εχεις αγγιξει κανενα τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 thanks φιλε!!!πραγματικα μου φάνηκε πολυ καλός κερνελ που πρότεινες:Dγια custom rom δεν με βλέπω ακομα θα δουμε στο μελλον!!!για ροοτ ακολούθησα αυτον τον οδηγω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087424 πραγματικα ο πιο εύκολος τρόπος για ροοτ που εχω δει και χωρις να ανεβαίνει ο counter μια χαρα!!!και ολα πηγαν μια χαρα:D φιλε μου εσυ ποιον governor kai με ποιο IO scheduler το εχεις!!! Χαίρομαι που σε βοήθησα. Εγώ έχω smartassV2 ή pegasusQ και scheduler το sio. Εδώ θα δεις πολλά: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23616564&postcount=4 και http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1369817 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδια βγηκανε παρα πολλες νεες εκδοσεις σε διαφορες χωρες. Τσεκαρετε το xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgemoi Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Καλησπέρα στην παρέα του Samsung galaxy s advance...Μόλις χθες αγόρασα το κινητό και θα ήθελα να αγοράσω μια αξιόλογη θήκη...Είμαι κάτοικος Θεσσαλονίκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Καλησπέρα στην παρέα του Samsung galaxy s advance...Μόλις χθες αγόρασα το κινητό και θα ήθελα να αγοράσω μια αξιόλογη θήκη...Είμαι κάτοικος Θεσσαλονίκης από κατάστημα δεν γνωρίζω να σου πω κάποια και θα σου πρότεινα να τα αποφύγεις γιατί είναι πανάκριβες.. από ebay κοίτα αυτές.. 1.2.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδιά, η έκδοση 4.1.2 με χαρακτηριστικά XXLQE τι προέλευσης είναι; Πάντως το Kies δεν την υποστηρίζει. Μήπως να την αλλάξω; Και ποια να προτιμησω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskon1988 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 (edited) Παιδια καλησπερα..Για τις επαφες το καλυετρο πραγμα ειναι να τις συγχρονησεις με την google και οτι smartphone αλλαζεις να μπαινουν μεσα σε δευτερολεπτα... παρακαλουθω μηνες το forum με την αγωνια της ελληνικης αναβαθμισης... επειδη δεν βλεπω προκοπη αποφασισα να βαλω το ρωσικο η το σερβικο.. ερωτηση....βαζοντας το ρωσικο εχει ελληνικο menu η θα ειναι στα αγγλικα? μολις βγηκε εκδοση βιετναμεζικη...ελεος ρε samsung ελεος Παιδιά, η έκδοση 4.1.2 με χαρακτηριστικά XXLQE τι προέλευσης είναι; Πάντως το Kies δεν την υποστηρίζει. Μήπως να την αλλάξω; Και ποια να προτιμησω; πολονικη και γερμανικη ειναι η συγκεκριμενη :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 1, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Προσωπικη εμπειρια!!! καταφερα και εκανα το τηλ. <<<ΜΠΡΙΚΙ>>> κανονικο,ουτε ανοιγε,ουτε εκλεινε,ουτε ODIN ουτε ΚΙΕS εβλεπε φυσικα,με διαφορες δοκιμες και με ρομ και με αλλαγη κερνελ και διαφορα αλλα που δοκιμαζα,αφου ηδη ειχα περασει την ρωσικη απο την πρωτη μερα που βγηκε,δλδ δεν ειχα την ρομ που εχει μεσα το τηλ οταν το αγορασα,δλδ ειχα χασει ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ την εγγυηση μαλλον,κυριολεκτικα νεκρο το τηλ.,ουτε κου κου ουτε τσα ΕΚΑΝΕ. Σαν κυριος βρισκω το επισημο σερβις της SAMSUNG ,ειναι στο ΧΑΙΔΑΡΙ καπου,αφου πηρα τηλ στα κεντρικα και μου ειπανε να το παω εκει με φοβερα ευγενικο τροπο και ευγενεστατη υπαλληλο,οπου αλλου να το πηγαινα θα εκανε πανω απο 5 εργασιμες και βαλε αργιες Πασχα θα ηθελα 10 μερες και........ Ξεκιναω ψυχραιμος λοιπον με την αποδειξη στο χερι{αγορασμενο τα χριστουγεννα απο public με επιδοτηση WIND,ΔΛΔ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΩΡΕΑΝ,ΟΛΑ 0 ευρω ελεγαν στην αποδειξη,οπου μια ακομα ευγενεστατη υπαλληλος παρελαβε το τηλ και ειπε οτι σε μια 1 ωρα το πολυ θα ειχα απαντηση με σμς σε οποιο νουμερο τους εδινα,δλδ εαν επισκευαζετε και τι χρεωση θα εχει τυχον,αλλα μου ειπε οτι 99,9% καλυπτοταν απο εγγυηση.οντως ΑΚΡΙΒΩΣ σε μια ωρα πηρα σμς να περασω να το παραλαβω μεσα στην επομενη μιση ωρα,οπου το πηρα ΧΩΡΙς ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ,λεγοντας μου οτι ειχα καψει την πλακετα και κατι αλλο,ΦΟΒΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ καμμια συζητηση εαν ειχα την επισημη ROM η οτι αλλο ,στην εξοδο καποιος απο μεσα,τεχνικος βγηκε προς τα εξω,για τσιγαρο,και με ειδε με το τηλ και με ρωτησε πως τα καταφερα να το κανω ετσι,του ειπα τι δοκιμες εκανα και οτι δεν ειχα την επισημη ρομ,πως και δεν με χρεωσανε ,μου απαντησε οτι οταν το τηλ γινεται μπρικι δεν μπορουνε ουτε και αυτοι να δουνε τι εχει μεσα το τηλ. και ετσι το καλυπτει η εγγυηση εφοσον υπαρχει. αυτα, συγγνωμη εαν κουρασα ,αλλα νομιζω οτι επρεπε να μεταφερω αυτην την εμπειρια και να συγχαρω το ελληνικο σερβις για την ευγενεια και εξυπηρετηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakaran Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 οταν το τηλ γινεται μπρικι δεν μπορουνε ουτε και αυτοι να δουνε τι εχει μεσα το τηλ. και ετσι το καλυπτει η εγγυηση εφοσον υπαρχει Η φράση-κλειδί! Ξέρουμε λοιπόν από εδώ και πέρα τι πρέπει να γίνει για να καλυφθεί από εγγύηση αν έχουμε περάσει custom ROM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Η φράση-κλειδί! Ξέρουμε λοιπόν από εδώ και πέρα τι πρέπει να γίνει για να καλυφθεί από εγγύηση αν έχουμε περάσει custom ROM... Ακριβως αυτο! Το εχω παθει με κινητο της lg δυο φορες... απλα τους το εστειλα και ειπα πως ενω προσπαθησα να κανω την επίσημη αναβάθμιση μπρικαρε... τη πρωτη φορα μου το εφεραν μεσα σε 2 μερες σπιτι οπως ακριβως ηταν οταν το ειχα αγορασει... τη δευτερη φορα με ρωτησαν αν ηθελα να μου περασουν τη τελευταια αναβάθμιση [ριν μου το στειλουν (γιατι τους ειπα παλι την ιδια δικαιολογια).. Και εμενα μου ειπαν πως δε μπορουν να επαναφερουν κανενα δεδομενο γιατι καηκε η μητρικη οποτε δε μπορουν να δουν καν τι ειχα μεσα και προφανως ουτε τι ρομ ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordnick1993 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Βασικά θα ήθελα τα "φώτα" κάποιου έμπειρου: Δεν έχει πολλές μέρες που το έχω στα χέρια μου... όλα ωραία και όλα καλά.... Μόνο αυτό το θέμα με τις εφαρμογές να μην ήταν... που γεμίζει γρήγορα η RAM... Το κυρίως πρόβλημα είναι ότι κάποιες τις ανοίγει από μόνο του στην εκκίνηση π.χ. Facebook, Messenger, Viber, ChatOn κλπ. ΥΠΑΡΧΕΙ κάποιος τρόπος να τις κάνω να μην ανοίγουν στην εκκίνηση????? :confused: Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts