diecast Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Μετα απο ταλαιπωρια 3+ ωρων με το kies καταφερα να ολοκληρωσω την αναβαθμιση. Πριν και μετα εκανα μονο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Η βελτιωση ειναι αισθητη! Μεχρι στιγμης κανενα κολλημα,ουτε στη χρηση ιντερνετ ουτε στην προβολη βιντεο. Με τις καταλληλες ρυθμισεις πιστευω οτι θα ειναι ακομα καλυτερο! Καμια ιδεα για καποιον launcher? 1)https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&hl=el 2)https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anddoes.launcher&hl=el απο τους καλυτερους δοκιμασε και δες ποιος σου αρεσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Ρε παιδιά σε εσάς, όταν μεταφέρετε μια εφαρμογή στην κάρτα sd μέσω των ρυθμίσεων και μετά βγάζετε "έξω" συντόμευση, σας την κρατάει μετά από reboot? Εμένα δεν μου κρατάει ούτε τις συντομεύσεις, αλλά ούτε και αν τις βάλω σε φακέλους!!! Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iakovos64 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Αυτό φίλε γινόνταν και με την GB. Μην αγχώνεσε. Όταν πήγα για κάποιο έλεγχο το κινητό μου στην αντιπροσωπεία μου το είχε πει ο τεχνικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TZORILOS Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Παιδιά έχω προσέξει ότι δεν μου ανοίγει ούτε αποθηκεύει τα συνημμένα στο yahoo mail μου ενώ στο gmail μου τ'ανοίγει κανονικά. Ποιός "expert" θα με βοηθήσει να μου πει γιατί συμβαίνει αυτό? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη και τα ευχαριστώ μου προκαταβολικά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Οτι και να κανεις δεν υπάρχει μεγάλη βελτίωση... Μονο η Samsung αν βγάλει κάποια καινούργια βελτιωμένη εκδοση.... να ρωτησω κατι αμα το ρουταρω μπορω να κανω μετα αναβαθμιση μεσω kies κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edimi Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Ρε παιδιά σε εσάς, όταν μεταφέρετε μια εφαρμογή στην κάρτα sd μέσω των ρυθμίσεων και μετά βγάζετε "έξω" συντόμευση, σας την κρατάει μετά από reboot? Εμένα δεν μου κρατάει ούτε τις συντομεύσεις, αλλά ούτε και αν τις βάλω σε φακέλους!!! Καλησπέρα παιδιά και από εμένα αποφάσισα να βάλω και εγώ την jelly bean ακολουθώντας τα βήματα που γράφτηκαν wipe data, wipe partition, update, wipe data, wipe partition και μόλις τελείωσα τα βήματα είδα ότι δεν είχε σβηστεί τίποτα απο το κινητό (και δεν είχα επιλεγμένο το αυτόματο backup) και έκανα και επαναφορά εργοστατιακών ρυθμίσεων με διαγραφή δεδομένων και format την κάρτα SD. εκτώς απο τα κολλήματα που τρώει το κινητό μάλιστα 2 φορές κρέμασε και έπρεπε να βγάλω την μπαταρία για να σβήσει, κάποια κολλήματα στο google play όπως να μην εμφανίζει κάποια εικονίδια από τις εφαρμογές στο market κατά την κύλιση και να πρέπει να ξανακυλίσω την οθόνη μέχρι να χαθεί και μετά να εμφανιστεί το εικονίδιο το πιο σπαστικό πράγμα είναι αυτό που λέει ο φίλος ότι αν μετακινήσεις μια εφαρμογή στην SD χάνεται και το εικονίδιο που έχεις βγάλει σαν συντόμευση στα homescreans. Αυτό δεν συνέβαινε στην GB ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να έχω τις εφαρμογές στις αρχικές οθόνες είναι φτιάχνοντας toolbars απο το elixir. Μπορεί να διορθωθεί? εκτως από εμας τους 2 το αντιμετοπίζει και κάποιος άλλος? Δεν ξέρω τι να κάνω σκέφτομαι να προσπαθήσω να ξαναβάλω την GB ή να βάλω άλλη έκδοση jellybean αφου το κάνω πρώτα root. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 να ρωτησω κατι αμα το ρουταρω μπορω να κανω μετα αναβαθμιση μεσω kies κανονικα? Όχι δεν μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Όχι δεν μπορεις Είσαι σίγουρος για αυτό ? Αν γίνει μόνο root χωρίς να βάλεις custom rom ή kernel ενημέρωση απο το kies μπορείς να κάνεις ,αντίθετα OTA(over the air) δεν μπορείς . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Οταν το ειχα root μου εβγαζε μηνυμα στο kies οτι δεν μπορω να κανω update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Καλησπέρα παιδιά και από εμένα αποφάσισα να βάλω και εγώ την jelly bean ακολουθώντας τα βήματα που γράφτηκαν wipe data, wipe partition, update, wipe data, wipe partition και μόλις τελείωσα τα βήματα είδα ότι δεν είχε σβηστεί τίποτα απο το κινητό (και δεν είχα επιλεγμένο το αυτόματο backup) και έκανα και επαναφορά εργοστατιακών ρυθμίσεων με διαγραφή δεδομένων και format την κάρτα SD. εκτώς απο τα κολλήματα που τρώει το κινητό μάλιστα 2 φορές κρέμασε και έπρεπε να βγάλω την μπαταρία για να σβήσει, κάποια κολλήματα στο google play όπως να μην εμφανίζει κάποια εικονίδια από τις εφαρμογές στο market κατά την κύλιση και να πρέπει να ξανακυλίσω την οθόνη μέχρι να χαθεί και μετά να εμφανιστεί το εικονίδιο το πιο σπαστικό πράγμα είναι αυτό που λέει ο φίλος ότι αν μετακινήσεις μια εφαρμογή στην SD χάνεται και το εικονίδιο που έχεις βγάλει σαν συντόμευση στα homescreans. Αυτό δεν συνέβαινε στην GB ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να έχω τις εφαρμογές στις αρχικές οθόνες είναι φτιάχνοντας toolbars απο το elixir. Μπορεί να διορθωθεί? εκτως από εμας τους 2 το αντιμετοπίζει και κάποιος άλλος? Δεν ξέρω τι να κάνω σκέφτομαι να προσπαθήσω να ξαναβάλω την GB ή να βάλω άλλη έκδοση jellybean αφου το κάνω πρώτα root. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ευχαριστώ. Δηλαδή δόξα τον θεό που αποφάσισα να περιμένω και δεν προχώρησα άμεσα στην αναβάθμιση… γιατί με GB το κινητό είναι απλά απόλαυση.:hunter: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Μόλις πέρασα στο κινητό του πατέρα μου jb. Υπάρχει καμία custom rom η κερνελ που να αξίζει να του περάσω ? Μόνο οι επιδόσεις με νοιαζουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 (edited) Δηλαδή δόξα τον θεό που αποφάσισα να περιμένω και δεν προχώρησα άμεσα στην αναβάθμιση… γιατί με GB το κινητό είναι απλά απόλαυση.:hunter: Μην προχωρησεις!!!! Όχι δεν μπορεις :-( τοσο καλα τα πραγματα! Οκ thx φιλος! Edited September 1, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Παιδια εγω ειμαι με 4.1.2 εδω και 4 μηνες ,τωρα εχω την ελληνικη.Eδω και ενα μηνα εχω κανει root του εχω βαλει cocore 6.8 του εχω βαλει και το seeder χρησιμοποιω τον TW αλλα παρολα αυτα παει σφαιρα πολυ smooth.Aργει 3 δευτερολεπτα να ανοιξει πχ επαφες αλλα απο τη στιγμη που θα το ανοιξει την επομενη φορα θα το ανοιξει με το που θα το πατησω χωρεις να πειραξω τη ram εννοειτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Παιδια εγω ειμαι με 4.1.2 εδω και 4 μηνες ,τωρα εχω την ελληνικη.Eδω και ενα μηνα εχω κανει root του εχω βαλει cocore 6.8 του εχω βαλει και το seeder χρησιμοποιω τον TW αλλα παρολα αυτα παει σφαιρα πολυ smooth.Aργει 3 δευτερολεπτα να ανοιξει πχ επαφες αλλα απο τη στιγμη που θα το ανοιξει την επομενη φορα θα το ανοιξει με το που θα το πατησω χωρεις να πειραξω τη ram εννοειτε. Βλεπεις τεραστια διαφορα με με ροοτ και c core 6.8?απο πριν που εισουν τελειως stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Βλεπεις τεραστια διαφορα με με ροοτ και c core 6.8?απο πριν που εισουν τελειως stock? Τεραστια..μου ελυσαι το προβλημα με το youtube και νομιζω μου μειωσε λιγο το lag μετα εβαλα και το seeder και τωρα παει σφαιρα ουτε lag ουτε τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Παιδια εγω ειμαι με 4.1.2 εδω και 4 μηνες ,τωρα εχω την ελληνικη.Eδω και ενα μηνα εχω κανει root του εχω βαλει cocore 6.8 του εχω βαλει και το seeder χρησιμοποιω τον TW αλλα παρολα αυτα παει σφαιρα πολυ smooth.Aργει 3 δευτερολεπτα να ανοιξει πχ επαφες αλλα απο τη στιγμη που θα το ανοιξει την επομενη φορα θα το ανοιξει με το που θα το πατησω χωρεις να πειραξω τη ram εννοειτε. Έχουμε διαφορετικά σημεία αναφοράς για το smooth. Του πατέρα μου πάει όντως σφαίρα (stock 4.1, ούτε task killer, ούτε εφαρμογές σε SD κτλ).. αν αργούσε να ανοίξει κάτι έστω και 1 sec, θα το πατούσε 2 φορές και το 2ο κλικ θα αντιστοιχούσε μέσα στην εφαρμογή. Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Τελικα το συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι η jb εχει ωραιο μενου, task bar,widgets κτλ, αλλα αρκετα προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Εγω πάντως παιδιά από την στιγμή που έβαλα jb μέχρι σήμερα έμεινα ικανοποιημένος και ποτέ δεν σκέφτηκα να γυρίσω στην αρχαία πλέον gb! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 (edited) Τελικα το συμπερασμα που βγαινει ειναι οτι η jb εχει ωραιο μενου, task bar,widgets κτλ, αλλα αρκετα προβληματα. Ακριβως! Η σκετη jb ειναι ετσι! Αμα ροοταρεις και βαλεις αλλο κερνελ απο οτι λενε συμφορουμητες ολα γινονται καλυτερα! Τεραστια..μου ελυσαι το προβλημα με το youtube και νομιζω μου μειωσε λιγο το lag μετα εβαλα και το seeder και τωρα παει σφαιρα ουτε lag ουτε τιποτα Τοσο πολυ ε? Θελω πολυ να το ροοταρω και να αλλαξω κερνελ αλλα φοβαμαι μην γινει τπτ! Το ροοτ ειδα οτι ειναι πολυ ευκολο! Σου ειναι ευκολο καποιο λινκ πως ευκολα και χωρις προβληματα μπορω να αλλαξω κερνελ? Edited September 2, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Όταν έκανα root σε τηλέφωνο που μου είχαν δώσει, η διαδικασία ήταν 1 λεπτό. Κατέβαζες το root.zip στην εξωτερική κάρτα σου, έμπαινες σε recovery και το έτρεχες. Υπερβολικά απλό! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Τοσο πολυ ε? Θελω πολυ να το ροοταρω και να αλλαξω κερνελ αλλα φοβαμαι μην γινει τπτ! Το ροοτ ειδα οτι ειναι πολυ ευκολο! Σου ειναι ευκολο καποιο λινκ πως ευκολα και χωρις προβληματα μπορω να αλλαξω κερνελ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1939528 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Βασικά εδώ είναι το σωστό thread του CoCore kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140597 Κατέβασε τον 7,2 λειτουργεί απροβλημάτιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Βασικά εδώ είναι το σωστό thread του CoCore kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140597 Κατέβασε τον 7,2 λειτουργεί απροβλημάτιστα. οκ ευχαριστω αλλα δεν νομιζω να το βαλω γιατι βλεπω ειναι καπως η διαδικασια οχι τοσο απλη! :wacko: αυτο με τα quotes τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 η διαδικασια ειναι πανευκολη αδερφε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 (edited) Με stock Ελληνική 4.1.2 σας σβήνει το κινητό όταν η μπαταρία πέσει κάτω από 15%? Edited September 1, 2013 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts