antonisgeo Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Μόνο το MMSC δεν είχα τελικά,το έβαλα και δοκίμασα να μπω top eleven. Μπήκε εκεί,αλλά δεν πρόλαβα να κοιτάξω play store και youtube γιατι τελειωσαν τα mb :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) Ερώτηση: σε gsm mode μπαίνει στο ίντερνετ?? Ή θα πρέπει να το αλλάζω?? Mπαινει αλλα η ταχύτητα θα ειναι σαν pstn 56k και θα σέρνεται. Edited March 29, 2013 by weather1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisgeo Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Κάτι τελευταίο,πώς γίνεται να περάσω τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχω στο κινητό στο λάπτοπ? Το συνδέω με το USB αλλά βρίσκει μόνο μία φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Κάτι τελευταίο,πώς γίνεται να περάσω τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχω στο κινητό στο λάπτοπ? Το συνδέω με το USB αλλά βρίσκει μόνο μία φωτογραφία. Mεσω bluetooth ,χωρις καλωδια βάλε-βγάλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisgeo Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Έχω ένα βίντεο 1,2 GB ρε συ..:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 απορία βάζω ένα wallpaper στο κινητό. είτε live ή στατικό. παρ'ολα αυτά όταν μετά από λίγο σβήνει η οθόνη (swine screen to unlock) το κινητό "ανάβει" σε μια φωτό δική μου που λογικά κάποια στιγμή έβαλα ΔΕΝ είναι όμως το wallpaper ούτε το επιλεγμένο , ούτε τέλως πάντων την θέλω . ΠΩΣ αλλάζει αυτό το background ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Έχω ένα βίντεο 1,2 GB ρε συ..:P A ok :wacko: Eκανες τις παρακατω ρυθμισεις που λεει το manual για να χρησιμοποιησεις το κινητο σαν αφαιρουμενο δισκο στο pc ? Ρυθμισεις--> ασυρματη επικοινωνια και δικτυα-->βοηθητικα προγραμματα USB-->συνδεση συσκευης αποθηκευσης υπολογιστη Η μπορεις να κατεβασεις το samsung kies http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/JSP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 απορία βάζω ένα wallpaper στο κινητό. είτε live ή στατικό. παρ'ολα αυτά όταν μετά από λίγο σβήνει η οθόνη (swine screen to unlock) το κινητό "ανάβει" σε μια φωτό δική μου που λογικά κάποια στιγμή έβαλα ΔΕΝ είναι όμως το wallpaper ούτε το επιλεγμένο , ούτε τέλως πάντων την θέλω . ΠΩΣ αλλάζει αυτό το background ? Σε μια εικόνα πατάς ορισμός και επιλέγεις για την αρχική ή για τη lockscreen, αν θες βάζεις κ την ίδια. Mπαινει αλλα η ταχύτητα θα ειναι σαν pstn 56k και θα σέρνεται. Α οκ. Ευχαριστώ :) Δοκιμασα αυτο που λεει ο weather αλλα τιποτα..πως βαζω τις ρυθμισεις για το ιντερνετ πετραν?? Σου απάντησε ο φίλος, γι' αυτο δεν απάντησα κ εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Βρηκα και ενα bug που μου εκανε η συσκευη. Εβαλα να ακουσω μουσικη απο τον stock player και οτι τραγουδι (mp3) και να εβαζα να ακουσω μου εγραφε οτι δεν υποστηριζετε. Χθες ειχα ακουσει κανονικα και ολα ηταν ΟΚ. Σημερα με ενα restart επαιζε και παλι μουσικη. Δεν ξερω τι το προκαλεσε βεβαια αυτο. Το εχει παθει κανεις αλλος? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Σε μια εικόνα πατάς ορισμός και επιλέγεις για την αρχική ή για τη lockscreen, αν θες βάζεις κ την ίδια. ευχαριστώ φίλε. και ΠΩΣ βγάζω αυτή που έβαλα? (πριν προφανώς ΔΕΝ είχε καμία. μιλάω για lockscreen πάντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpatzakas Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Ενα αλλο ανουσιο bug ειναι το οτι οταν ακουγα μουσικη με τα ακουστικα και εβγαζα φωτο η μουσικη σταματουσε και αντι για το κλικ της καμερας ακουγονταν το τραγουδι που ακουγα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) και εγω εχω ανακαλυψει ενα περιεργο bug... Αν ειμαι σε κληση και με παρουν τηλεφωνο, μου βγαζει 2 επιλογες.. τερματισμο της ηδη ενεργης και απαντηση στη 2η η αναμονη κ απαντηση στη 2η.. Οτι και να πατησω, μετα απ αυτο αν μιλαω παλι στο τηλ και ερθει μηνυμα, αρχιζει και χτυπαει ο ηχος του μηνυματος απο το ακουστικο (η τα hands free) οποτε δε μπορω να ακουσω τον συνομιλιτη παραμονο τον ηχο του μηνυματος ο οποιος και επαναλαμβανεται. Αναγκαζομαι να τερματισω τη κληση και να διαβασω το μηνυμα για να σταματησει ο ηχος (και ολα αυτα σε αθορυβο παρακαλω :p ) Μου το εχει κανει συνολικα 5 φορες και τις 5 μετα απο 2η γραμμη εισερχομενη. Μια φορα μαλιστα ειχε κολησει τοσο π αναγκαστικα να το κλεισω για να σταματησει ο ηχος του μηνυματος. Edited March 29, 2013 by strange_thomas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 ευχαριστώ φίλε. και ΠΩΣ βγάζω αυτή που έβαλα? (πριν προφανώς ΔΕΝ είχε καμία. μιλάω για lockscreen πάντα) δεν γίνεται να μην είχε καμια.. τί έδειχνε? διάλεξε μια άλλη εικόνα και βάλτη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Καλησπέρα. Αν και όταν με το καλό έρθει η JB για τη συσκευή μας, θα έχουμε κι εμείς τα πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης; :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Καλησπέρα. Αν και όταν με το καλό έρθει η JB για τη συσκευή μας, θα έχουμε κι εμείς τα πλήκτρα στο κάτω μέρος της οθόνης; :confused: όχι.. το κινητό αυτό έχει τα δικά του κουμπιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 καλησπέρα παιδιά. έχουμε ένα θέμα με το εν λόγο κινητό. πολλές φορές ανεξαρτητου σήματος ρίχνει την κλήση. τι μπορεί να φταίει? άλλαξα τις ρυθμίσεις 3g σε 2g και αντίστροφα αλλά τα ίδια. τα φώτα σας παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 όχι.. το κινητό αυτό έχει τα δικά του κουμπιά.. Ευτυχώς. :) Από τη στιγμή που είδα τη JB, δεν τα έχω χωνέψει καθόλου. καλησπέρα παιδιά. έχουμε ένα θέμα με το εν λόγο κινητό. πολλές φορές ανεξαρτητου σήματος ρίχνει την κλήση. τι μπορεί να φταίει? άλλαξα τις ρυθμίσεις 3g σε 2g και αντίστροφα αλλά τα ίδια. τα φώτα σας παρακαλώ Μήπως έχεις Cosmote; :P Είναι παλιά η sim; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 κοσμοτε έχω και η σιμ είναι καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 εμενα πρεπει να χαλασε η μπαταρια, το χα φορτισει ολο το βραδυ της πεμπτης και τωρα εχει 23% :lol: επισης ερωτηση..πως στο π.. γινεται να απενεργοποιησω εντελως τις ειδοποιησεις του φβ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnestisX Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Παντα εξαρταται της χρησης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfng81 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Πρωτο μηνυμα με το καινουριο μου S advance. Θα επανελθω με απορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 καλησπέρα παιδιά. έχουμε ένα θέμα με το εν λόγο κινητό. πολλές φορές ανεξαρτητου σήματος ρίχνει την κλήση. τι μπορεί να φταίει? άλλαξα τις ρυθμίσεις 3g σε 2g και αντίστροφα αλλά τα ίδια. τα φώτα σας παρακαλώ Μήπως φταίει η κοσμοτέ? Εγώ με κοσμοτέ το έχω πάντα αυτό το πρόβλημα. Σε όλα τα κινητά. Πρωτο μηνυμα με το καινουριο μου S advance. Θα επανελθω με απορίες. Με γειά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nostromos Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Μπήκα και εγώ στην παρέα !!!!! Κάτοχος S Advance λευκού απο Public . Το πρώτο μου smartphone. Τα πάω καλά μιας και έχω μια βασική ιδέα απο τεχνολογία και ως Linuxakias θα πέσει διάβασμα : DDDDD. Καλό το μηχανηματάκι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misa Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Η Samsung ανακοίνωσε ποια τηλέφωνα θα πάρουν την ενημέρωση για το Android 5 , όταν γυρίζει, και το οποίο τηλέφωνα θα πάρουν το update μόλις την τελευταία στιγμή και την τρέχουσα Android Jelly Bean 4.2.2 . Μετά είναι η λίστα: Android 4.2.2 GT-I9080 - Μεγάλο Galaxy GT-I9082 - Galaxy Μεγάλο DUOS GT-I8160 - Galaxy Ace 2 GT-I8190 - Galaxy S III Mini GT-I8350 - Galaxy Beam GT-I8730 - Galaxy Express GT-I9070 - Advance Galaxy S GT-I9100 - Galaxy S II GT-I9105 - Galaxy S II Plus GT-I9260 - Premier Galaxy GT-N7000 - Galaxy Note GT-S6310 - Young Galaxy GT-S6312 - Galaxy Νέοι DUOS GT-S6810 - Galaxy Fame GT-S7710 - Galaxy X Cover 2 Android 5.0 GT-I9300 - Galaxy S III GT-I9305 - Galaxy S III LTE GT-I9500 - Galaxy S 4 GT-I9505 - Galaxy S LTE 4 GT-N5100 - Galaxy Note 8,0 GT-N5105 - 8,0 LTE Galaxy Note GT-N5110 - Galaxy Note 8,0 Wi-Fi GT-N7100 - Galaxy Note II GT-N7105 - Σημείωση Galaxy II LTE GT-N8000 - 10,1 Galaxy Note GT-N8005 - 10,1 Galaxy Note LTE GT-N8010 - Galaxy Σημείωση 10,1 Wi-Fi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Η Samsung ανακοίνωσε ποια τηλέφωνα θα πάρουν την ενημέρωση για το Android 5 , όταν γυρίζει, και το οποίο τηλέφωνα θα πάρουν το update μόλις την τελευταία στιγμή και την τρέχουσα Android Jelly Bean 4.2.2 . Μετά είναι η λίστα: Android 4.2.2 GT-I9080 - Μεγάλο Galaxy GT-I9082 - Galaxy Μεγάλο DUOS GT-I8160 - Galaxy Ace 2 GT-I8190 - Galaxy S III Mini GT-I8350 - Galaxy Beam GT-I8730 - Galaxy Express GT-I9070 - Advance Galaxy S GT-I9100 - Galaxy S II GT-I9105 - Galaxy S II Plus GT-I9260 - Premier Galaxy GT-N7000 - Galaxy Note GT-S6310 - Young Galaxy GT-S6312 - Galaxy Νέοι DUOS GT-S6810 - Galaxy Fame GT-S7710 - Galaxy X Cover 2 Android 5.0 GT-I9300 - Galaxy S III GT-I9305 - Galaxy S III LTE GT-I9500 - Galaxy S 4 GT-I9505 - Galaxy S LTE 4 GT-N5100 - Galaxy Note 8,0 GT-N5105 - 8,0 LTE Galaxy Note GT-N5110 - Galaxy Note 8,0 Wi-Fi GT-N7100 - Galaxy Note II GT-N7105 - Σημείωση Galaxy II LTE GT-N8000 - 10,1 Galaxy Note GT-N8005 - 10,1 Galaxy Note LTE GT-N8010 - Galaxy Σημείωση 10,1 Wi-Fi Όλο έρχεται αυτή η JB!! :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts