Jump to content

misa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by misa

  1. Ναι, το έκανα, 4,7 Gb είναι η αναβάθμιση. Μια χαρά δουλεύει το τηλέφωνο χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά νομίζω ότι το τηλέφωνο δουλεύει ένα κλικ ποιο αργά, μπορεί να είμαι ιδέα μου. Κατά τα άλλα όλα κομπλέ!
  2. Σήμερα μου ήρθε η αναβάθμιση, Hyper OS, δεν την κατέβασα, δεν είχα χρόνο, περίπου 4,5.Gb. Θα το κάνω το βράδυ μόλις φτάσω στο σπίτι. Μήπως την κατέβασε κάνεις? Πρώτες εντυπώσεις? Redmi note 13, 256/8, 4G
  3. Όχι, κατάστημα στην Βέροια!
  4. Κανονικά, είμαι Frog! Όπως φαίνεται στην φωτογραφία!
  5. Εγώ πήγα πριν μια εβδομάδα στον Γερμανό να κάνω φορητοτητα από Q σε Frog. Ήταν Τετάρτη ! Μου είπε η κοπέλα ότι την Πέμπτη θα φέρουν SIM COSMOTE. Ζήτησα να μου κρατήσει μια κάρτα. Την Πέμπτη πήγα πάλι, η κοπέλα άνοιξε φάκελο με κάρτα SIM Cosmote (oxi Frog), έδωσα ταυτότητα, έκανε αίτηση φορητοτητας, μου έβγαλε την παλιά Q SIM, έβαλε Cosmote, και είπε ότι σε μια ώρα θα γίνει ενεργοποίηση, όπως και έγινε. Την επόμενη μέρα ήρθε το WIFI CALLS και το 5G. Αυτά από μένα! Ξέχασα να πω, πληροσα 13€ μόνο για το χρόνο ομιλίας, και έμεινε 12,06 € κατάρα!
  6. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, όταν βρίσκεσαι στην χώρα Ευρωπαϊκής ένωσης μπορείς να παίρνεις τηλέφωνο στη Ελλάδα και της χώρες EE και θα χρεώνεσαι μονάδες από τα πακέτα που έχεις ενεργοποιήσει και όχι απο χρηματικό ποσό που έχεις. Αν είναι έτσι τότε είναι τέλια. Ευχαριστώ πολύ!
  7. Στο τέλος θα πάρω εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσω. Δεν έβγαλα άκρη ακόμα, απλά ρώτησα εδώ στο forum, νόμιζα μήπως κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία!
  8. Μάλιστα, τότε μπορώ να παίρνω και ελληνικά και ολανδικα τηλέφωνα χωρίς πρόβλημα και αυτό με βολεύει. Θα δείξει στην πράξη, όταν επιστρέψω θα γράψω τα συμπεράσματα! Ευχαριστώ πολύ!
  9. Καλημέρα, μία ερώτηση! Το Πάσχα θα ταξιδέψο στην Ολλανδία. Σκοπεύω να αγοράσω πακέτο National Combo με 8,90 €, 10g, 200 λεπτα προς Ελλάδα, 400 προς Frog. Με ενδιαφέρει το εξής : όταν θα είμαι εκεί, θα μπορέσω να παίρνω τηλέφωνο στην Ελλάδα κανονικά με αυτό το πακέτο και επισεις θα μπορέσω να παίρνω και τα ολανδικα νούμερα. Τα δεδομένα, φαντάζομαι ότι θα μπορέσω να χρησιμοποιήσο κανονικά. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ψιλά γράμματα και θα μεινο, χωρίς λεφτά στην κάρτα. Ευχαριστώ πολύ!
  10. Μπράβο σου φίλε, έχεις απόλυτο δίκιο! Τώρα που το δοκίμασα όλα λειτουργούν κανονικά. Άρα όντως χρειάζεται να περάσουν 24 ώρες! Ευχαριστώ πολύ!
  11. Επειδή είμαι καινούργιος, μήπως ξέρεις ποιο νούμερο να πάρω, τεχνική υποστήριξη, κάποιο άλλο?
  12. Καλησπέρα! Σήμερα ήρθα με φορητοτητα από Q στην Frog. Eχω ενεργοποίημενα στης ρυθμίσεις το WIFI call και το Volte αλα δεν λειτουργούν. Έστειλα μήνυμα WIFICALL στο 1333 και μου έρχεται ίδια απάντηση ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου. Έχε αλλάξει 3 συσκευές και πάλι το ίδιο. Ο γιος μου έχει επίσης Frog και στην συσκευή του όλα κανονικά. Έχει το Redmi Note 13, 8/256. Έκανα δοκιμή και από την συσκευή του και τίποτα. Καμία ιδέα?
  13. Ναι αλλά με μπερδεύει εκείνο Huge Data και είπα να ρωτήσω. Σε ευχαριστώ πολύ!
  14. Διαβάζω για χρεώσεις, ψιλά γράμματα κλπ. απο άλλους χρήστες και είπα να ρωτήσω αυτούς που ξέρουν. Τι γνώμη έχεις για το πακέτο Q Huge data star με 11,60 €? Είναι μόνο για data?
  15. Πρόκειται να ταξιδέψο στην Ολλανδία και Βέλγιο. Διαβάζω πολλά και διάφορα για το roaming ότι αφορά τα Q πακέτα στην εφαρμογή Q. Πιο πακέτο μου προτείνετε να είμαι καλυμμένος για κλήσεις προς Ελλάδα και τα Mb χωρίς να με χρεώνουν προστεθα. Ευχαριστώ!
  16. Πρόκειται να ταξιδέψο στην Ολλανδία και Βέλγιο. Διαβάζω πολλά και διάφορα για το roaming ότι αφορά τα Q πακέτα στην εφαρμογή Q. Πιο πακέτο μου προτείνετε να είμαι καλυμμένος για κλήσεις προς Ελλάδα και τα Mb χωρίς να με χρεώνουν προστεθα. Ευχαριστώ! Συγνώμη, τώρα είδα ότι έκανα ποστ σε λάθος topic.
  17. Σε μένα δουλεύει και ανοίγει κανονικά!
  18. Επίσης και σε μένα ήρθε, απεριόριστα mb και απεριόριστα προς όλους για 30 μέρες! Μετά από πολύ καιρό!
  19. Ναι, αν θέλεις Frog στείλε F, αν θέλεις Cosmokarta στείλε C.
  20. Έστειλα ΑΛΠΑΚ, μου ήρθε απάντηση ότι θα με χρεώσουν 3€, μετά έστειλα "F" και μου ήρθε μήνυμα ότι έγινε αλλαγή και με χρέωσαν 3€ όπως και έγινε!
  21. Εγώ έκανα εχτές αλλαγή από What's up σε. Frog kai μεταφερθηκαν και τα λεφτά που είχα στο What's up!
  22. Μόλις έκανα ανανέωση 10€ και πήρα δώρο! MOΛIΣ ΠHPEΣ 5GB ΔΩPO ΓIA 7 HMEPEΣ AΠO TO FROG APP. KAΛO ΣEPΦAPIΣMA! ΜOΛIΣ ΠHPEΣ TO BONUS ANANEΩΣHΣ 600' ΠPOΣ FROG ΓIA 30 HMEPEΣ. ΘEΛEIΣ NA TA ΔIΠΛAΣIAΣEIΣ; ΠAPE EΠIΠΛEON 600' ΔΩPEAN MEΣA AΠO TO FROG APP https://frogapp.page.link/Uzfp. MOΛIΣ ΠHPEΣ ΔΩPO 60' ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 30 HMEPEΣ AΠO TO WELCOME BONUS ΠOY ΛAMBANEIΣ KAΘE MHNA. ΘEΛEIΣ NA TA ΔIΠΛAΣIAΣEIΣ; ΠAPE EΠIΠΛEON 60' ΔΩPEAN MEΣA AΠO TO FROG APP https://frogapp.page.link/6ttW MOΛIΣ ΠHPEΣ EΠIΠΛEON 60' ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 30 HMEPEΣ ΓIA THN AΓOPA TOY ΠAKETOY ΠOY EKANEΣ, TO FROG ΣOY KANEI ΔΩPO ENA AKOMA ΠAKETO 60' ΓIA ENA MHNA, ΠPOΣ OΛA TA KINHTA & ΣTAΘEPA EΛΛAΔAΣ. Αυτά πήρα με πρώτη ανανέωση 10€.
×
×
  • Create New...