Jump to content

kfng81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kfng81

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kfng81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κάποια από τις εφαρμογές που έχεις βάλει πρόσφατα φταίει. Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις και θα δουλέψει ξανά. Έπαθα το ίδιο βάζοντας στο κινητό της κοπέλας μου (Samsung Galaxy Trend, που είναι το ίδιο σε μονόκαρτο) την εφαρμογή NoLed. Βγάζοντάς την, το πρόβλημα διορθώθηκε.
  2. Δεν είσαι... με stock 2.3.6 είμαι κι εγω. Μια χαρα πάει. αν το βαρεθώ πάρα πολύ, μπορεί να το πειράξω. Θα δούμε.
  3. Παίδες καλημέρα, μια ερωτησούλα θέλω να κάνω, μπορεί κάποιος να μου πει τον κωδικό από το μοντέλο ακουστικών που έχει η συσκευή μας;
  4. Καλησπέρα παιδιά, δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ μιας και πρόκειται για το Samsung Galaxy trend plus S7580. Απλά επειδή μοιάζει με την δική σας. Έχει το κινητό η κοπέλα μου και ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει η εναλλαγή γλωσσών στο πληκτρολόγιο. Δεν βγάζει πλέον τα βελάκια αριστερά-δεξιά στο space και κολλάει στην τελευταία επιλεγμένη γλώσσα. Αν βάλω πρώτα τα ελληνικά μόνο, ότι γλώσσα και να βάλω σαν δεύτερη μένει μόνο αυτή, αν βάλω κάποια άλλη πρώτη όποια άλλη και να βάλω μετά μένει πάντα η πρώτη. Στο μενού των ρυθμίσεων παρόλα αυτά, δείχνει και τις δύο σαν επιλεγμένες. Έχετε καμιά ιδέα, διαφορετική από factory reset αν γίνεται.
  5. Σε ευχαριστώ πολύ, το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά.
  6. Δοκιμασα το sound test service και δε μου βγαζει καν κουμπι για ανοιχτη ακροαση. Δεν ξερω ποια εκδοση ειναι, αυτη που μου κατεβασε απο μονο του απο το play store. Εσυ ποια εκδοση χρησιμοποιεις; Να ξερω αν ειναι να βαλω την ιδια;
  7. Τι εννοείς ποια είναι η έκδοση; εννοω ακουστικά εξωτερικά, το έβαλα και σε ανοικτή ακρόαση πάντως, αλλά και πάλι τίποτα.
  8. Καλησπέρα παιδιά, έχω αγοράσει και εγώ το MID 706s στα 60 ευρώ εδώ και 1-2 εβδομάδες. Δυστυχώς έκανα την βλακεία και ξήλωσα τελείως την ζελατίνα από μπροστά αν και αυτό δεν είναι το πρόβλημά μου. Απενεργοποίησα όλες τις πολωνικές εφαρμογές, δεν έκανα root μιας και δεν θέλω να το πολυπειράξω και τέλος πάντων είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κατέβασα και κανά δυο εφαρμογές από άλλες πηγές (instagram) μιας και το play store δεν με άφηνε να τις κατεβάσω. Το πρόβλημά που έχω είναι με το skype. Γίνεται η κλήση, με ακούνε κανονικά, ανοίγει και η κάμερα, βλέπω και με βλέπουν αλλά δεν μπορώ να τους ακούσω με τίποτα, είτε με ακουστικά είτε από το ηχείο. Καμιά ιδέα; Μήπως κάποια ρύθμιση στο ίδιο το skype που δεν έχω λάβε υπόψιν;
  9. Λοιπόν φίλοι μου, Μάλλον αυτό εδώ είναι που θέλουμε. δεν ξέρω μετά πως μπορούμε να το ξαναπεράσουμε αλλά ξέρω ότι, πλέον, μπορούμε να κρατήσουμε το backup και μιας και είσαι root ακόμα καλύτερα. Ενημέρωσέ με για όποια πρόοδο, σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Φίλε μου δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν ξέρω ούτε κι εγώ, το μόνο που ξέρω είναι ότι όντως γίνεται. Μακάρι αν μπορεί κάποιος φίλος να σε βοηθήσει να μας πει εδώ την διαδικασία και αν μπορέσεις μετά να μας ανεβάσεις κάπου την αυθεντική της Cosmote μιας και από όσους λίγους επισκεπτόμαστε ακόμα αυτό το topic κανένας δεν φαίνεται να έχει κρατήσει αντίγραφο. Θέλω να πω, καλέ μου άνθρωπε, τώρα που σε βρήκαμε να μην σε χάσουμε. Φιλικά και με όλη την καλή διάθεση πάντα.
  11. Φίλε μου όλα καλά, αν και με απλό restart δεν δούλεψε. Αναγκάστηκα να το αποσυνδέσω τελείως και να το αφήσω για λίγη ώρα αλλά στο τέλος όλα καλά. Ευχαριστώ πολύ.
  12. Παίδες καλησπέρα, έχω ένα θέμα με ένα Alcatel OT-990 του ξάδελφού μου. Ξαφνικά σταμάτησε να βλέπει το ρουτερ με το οποίο εδώ και πολλούς μήνες λειτουργούσε κανονικά. Δεν μπορεί να συνδεθεί ούτε και αν ακόμα κάνει προσθήκη δικτύου χειροκίνητα. Βλέπει όλα τα άλλα WIFI της γειτονιάς και μάλιστα συνδέεται κανονικά σε αυτά. Το ρούτερ από την άλλη δεν έχει κάποιο πρόβλημα μιας και σε αυτό συνδέονται κανονικά 3 διαφορετικά κινητά που δοκιμάσαμε καθώς επίσης και ένα λάπτοπ. Τέλος να σας πω ότι εγκαταστήσαμε στο κινητό μέσω της SD την εφαρμογή Wifi Ruler η οποία και πάλι είδε όλα τα ξένα δίκτυα εκτός από το δικό μας. Έχετε να προτείνετε καμία λύση πάνω στο θέμα, πριν το πάω για service? Πράγμα το όποιο απεύχομαι μιας και εκεί θα δοκιμάζουν στο δικό τους δίκτυο, θα δουν ότι δουλεύει κανονικά και θα μου το επιστρέψουν.
  13. 210-5197500 arvato, Λεωφ. Κηφισού 38-38A, Περιστέρι, είναι το επίσημο service της Huawei στην Ελλάδα. Στην ουσία είναι στα κτελ Κηφισού, από την είσοδο των λεωφορείων επί της Κηφισού, σε ένα από τα κτίρια δεξιά η αριστερά 3-4 όροφο. Πάρ'τους και ένα τηλέφωνο πριν πάς να το επιβεβαιώσεις.
  14. Παίδες αυτό που λέτε για την διαχείρηση, μόνο για gb και όχι για jb, δεν πρέπει να ισχύει. Ο αδερφός μου που έχει το S4 με jb4.2 κανονικότατα του έχει διαχείρηση. Και σαν εφαρμογή και σαν widget.
×
×
  • Create New...