Jump to content

AnestisX

Members
  • Δημοσιεύσεις

    100
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by AnestisX

  1. Καλή τύχη, καλές γιορτές σε όλους με υγεία!
  2. Καλησπέρα παιδιά, μετά από σχεδόν 3 χρόνια με το Xiaomi mi 5s που με αφησε πληρως ικανοποιημένο μεν, αλλά η μπαταρία μου κάνει νερά εδώ και καιρό δε, νομίζω ήρθε η ώρα να πάω σε νέα συσκευή. Δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο από το κινητό που θα πάρω, χρειάζομαι μια καλή all around συσκευή που να μην κολλάει στα βασικά surfing, social media κτλ και να μου βγάλει τα επόμενα 2-3 χρόνια εύκολα. Αρχικά κοιτούσα το oneplus 7, αλλά επειδή θα προτιμούσα να το πάρω απευθείας από το site της oneplus και για λόγους εγγύησης, αλλά και γιατί ζω στο UK. Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο στο σαιτ της oneplus δεν υπάρχει και στο άμαζον βγαινει 500 λίρες ενώ το 7τ και το 7προ βγαινουν 600 λίρες που θεωρώ πως αξίζουν πολύ περισσότερο με βάση αυτή τη διαφορά. Επειδή θα έρθω Ελλάδα για γιορτές θα μπορούσα να παραγγείλω από το ελληνικό σαιτ της oneplus το 7τ και το 7προ στα 619 ευρώ και τα 2 μοντέλα. Οπότε το δίλημμα είναι ποιο από τα δύο να πάρω εφόσον τα αγοράζω στην ίδια τιμή. Αν έπαιρνα από gearbest ξέρω πως το 7τ θα έβγαινε φθηνότερα αν δεν κάνω λάθος, αλλά με βάση ότι θα πληρωθούν το ίδιο ποιο θεωρείται αξίζει να αγοράσω; Επίσης υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε αυτό το κόστος; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και καλές αγορές σε όλους!
  3. Παιδιά πήρα το Xiaomi mi 5s χθες και μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, νομίζω με βάση το budget και τις συνθήκες (ότι δεν χρειάστηκε η παραγγελία, η αναμόνη ένα μήνα, να το σεττάρω, κτλ) ήταν ό,τι πρέπει. Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις απαντήσεις.
  4. Θα καταλήξω στο Mi5s, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
  5. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, γιατί αν επιτρέπεται; νομίζω πως κάμερα έχει καλύτερη το mi5s που με ενδιάφερει και όσον αφορά την εμπειρία χρήσης δεν πιστεύω πως θα εχει πραγματικά τεράστια διαφορά. Δεν γνωρίζω βέβαια και τόσο καλά, με βάση αυτά που διαβάζω ρωτάω.
  6. Είμαι ανάμεσα σε xiaomi redmi note 4 με sd ( θα περιμένω να βγει ) και ένα xiaomi mi 5s που βρήκα από φίλο 2 μηνών στα 250. Καμία πρόταση;
  7. Καλησπέρα, έχω ενα iphone 5 εδώ και χρόνια το οποίο με έχει αφήσει πλήρως ικανοποιημένο, αλλά λόγω μικροπροβλημάτων θέλω να προχωρήσω σε αλλαγή του. Γενικά δεν κάνω βαριά χρήση στο κινητό δεν παίζω παίχνιδια κτλ, μόνο browsing και επικοινωνία. Αυτό που με νοιάζει πάνω από όλα και λάτρεψα στο iphone είναι ότι είναι δεν laggarει πουθενά, τουλάχιστον με τη χρήση που κάνω, όλα γίνονται γρήγορα χωρίς κολλήματα. Συνεπώς, ψάχνω ένα κινητό που πρώτα από όλα να μη λαγκάρει, να έχω δηλαδή απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης με βάση τη χρήση μου ( δηλαδή λίγο fb, λίγο browsing) και κατά δεύτερον να έχει μια αξιοπρεπή προς καλή κάμερα. Το κόστος σκεφτόμουν γύρω στα 200, τώρα 50 πάνω ή κάτω δεν τίθεται θέμα. Είδα το xiaomi redmi note 4 που φάνηκε να καλύπτει αυτά που λέω, απλά δεν ξέρω αν είναι όντως εξαιρετική η εμπειρία χρήσης, όπως πχ στο τωρινό κινητό μου ( όχι λόγω δυνατοτήτων, αλλά λόγω λογισμικού, το ios με άφησε πλήρως ικανοποιημένο και δεν μου έλλειψε η παραμετροποίηση). Περιμένω βέβαια να μου πείτε και αν υπάρχει άλλη εναλλακτική σε αυτά τα χρήματα. Η άλλη επιλογή μ ειναι να περιμένω να μαζέψω παραπάνω χρήματα και να πάω για μεταχειρισμένο s7 edge η iphone 6splus μεταχειρισμένο. Αλλά δεν θα το επιθυμούσα να ανέβω τόσο σε κόστος, αν πραγματικά μπορώ να βρω συσκευή να μου κάνει την ίδια δουλειά με λιγότερα χρήματα.
  8. Κανείς; καμιά βοήθεια; Είναι η πρώτη φορά που θα παραγγείλω από τέτοιο μαγαζί και δεν θέλω να μπλέξω.
  9. Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να παραγγείλω ένα i-flash (25 ευρώ αν παίζει ρόλο η τιμή) από το gearbest που το έχει σε προσφόρα, ωστόσο έχω μπερδευτεί λίγο με τη διαδικασία αποστολής και τα τελωνεία κτλ που διάβασα. Αν πατήσω να σταλεί από ευρωπαική αποθήκη έχω την επιλογή μόνο flat rate shipping και expedited shipping. Ξέρω ότι με το expedited ίσως μπλέξω, αλλά το flat rate πρώτη φορά το βλέπω. Αν πατήσω από την κινέζικη αποθήκη μου δίνει επιλογές ως απλής αποστολής και ως συστημένης. Τι μου προτείνετε να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Καλησπέρα σε όλους ψάχνω ένα κινητό μέχρι 180 ευρώ από σκρουτζ για φίλο ( δεν έχουμε δυνατότητα για κινεζομάγαζο ). Android με αξιοπρεπή διάρκεια μπαταρίας και γενική χρήση, τίποτα συγκεκριμένο ως προς τις απαιτήσεις, να κάνει λίγο από όλα αξιοπρεπώς. To όριο είναι σχετικά αυστηρό ( το λέω για το xiaomi redmi note 3 pro), εκτός αν πραγματικά πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
  11. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση! Θα το κοιτάξω!
  12. Αρχικά ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εννοώ ότι δεν έχω δουλέψει καθόλου με κινεζιές και δεν τα ξέρω καθόλου, προτιμώ να είμαι σε πιο safe επιλογή σε κάτι πιο γνωστό ( πχ την xiaomi την ξέρω και θα την εμπιστευόμουν ευκολότερα ). Το συγκεκριμένο φαίνεται πολύ δυνατό, πάντως.
  13. Καλησπέρα και από μένα, με ενδιαφέρει η αγορά ενός τάμπλετ, γύρω στις 8 ίντσες. Μάξιμουμ 200 ευρώ, η μνήμη με ενδιαφέρει να είναι γύρω στα 32 gb ( η 16 και επεκτάσιμη ή 16 και να μπορεί να πάρει κάποια επέκταση μέσω usb ή κάποιας πατέντας, σε περίπτωση που χρειαστώ περισσότερο ). Απαραίτητα τα 2 gb ram αν μιλάμε για android. Θεμιτό,αλλά όχι απαραίτητο να είναι 3g/4g και να έχει μια καλή οθόνη. Ως χρήστης δεν είμαι απαιτητικός στη χρήση μου, απλά με νοιάζει τα 5 πράγματα που θα κάνω ( πχ fb, surfing κτλ ) να τα κάνω ανενόχλητος, με εκνευρίζουν τα lag. Το gaming δεν με ενδιαφέρει, σπανίως κανά παιχνιδάκι για την πλάκα. Ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί και για επεξεργασία κειμένων. Δεν με ενδιαφέρουν κάτι tablet του τύπου teclast. Είδα το xiaomi mi pad 2, απλά με προβληματίζουν τα 16 gb. Τέλος, δεν έχω θέμα να πάω και σε μεταχειρισμένο μέχρι αυτά τα λεφτά.
×
×
  • Create New...