Dark_ds Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 αφου δεν θα παρουμε sailifish ας εχουμε full android τουλαχιστον :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Ερώτηση κρίσεως... Υπάρχει κάποια διαφορά στις συσκευές made in Finland και made in China? Οι αναφορές στο γούγλη είναι διφορούμενες... Τελικά ήρθε και το δικό μου 64άρι, βγήκε λίγο κάτω από 200 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. καμία θα έλεγα το δικό μου τουλάχιστον ήταν άψογο. το βρήκες καινούργιο κάτω απο 200; απο που αν επιτρέπεται; αφου δεν θα παρουμε sailifish ας εχουμε full android τουλαχιστον :p να το κάνεις τι; χάνεις όλη τη μαγεία της συσκευής.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 να το κάνεις τι; χάνεις όλη τη μαγεία της συσκευής.. στο n9 το android μαρεσει δεν ξερω γιατι μπορεις να με βρισεις ελευθερα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Μακάρι να δούμε salfish στο N9 έστω και ανεπίσημα -που αν γίνει μόνο έτσι θα είναι- αλλά και το android αν δουλεύει καλά δεν μας χαλάει. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Ρίξτε και λίγο iOS μέσα και θα τα 'χετε όλα σ' ένα!!! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Ρίξτε και λίγο iOS μέσα και θα τα 'χετε όλα σ' ένα!!! :) Από εκεί να καταλάβεις πως η Nokia είχε ένα κορυφαίο κινητό που έκανε τα ΠΑΝΤΑ και το πέταξε για τα WP. :mad: Αν υπήρχε Belle port για το N9 θα το έπαιρνα προχθές. Κι αν υπάρξει ποτέ, δεν αλλάζω ξανά κινητό till death. MeeGo/Symbian/Sailfish triple boot κι άντε γεια... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Μακάρι να λειτουργούσε τόσο τα Android & Sailfish στο N9 όσο και το MeeGo σε άλλα κινητά ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Από εκεί να καταλάβεις πως η Nokia είχε ένα κορυφαίο κινητό που έκανε τα ΠΑΝΤΑ και το πέταξε για τα WP. :mad: Αν υπήρχε Belle port για το N9 θα το έπαιρνα προχθές. Κι αν υπάρξει ποτέ, δεν αλλάζω ξανά κινητό till death. MeeGo/Symbian/Sailfish triple boot κι άντε γεια... ;) Με το SailFish τι γίνετε όμως; Εχω καιρό ν' ακούσω κάτι γι αυτό; Έμεινε στάσιμο; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) καμία θα έλεγα το δικό μου τουλάχιστον ήταν άψογο. το βρήκες καινούργιο κάτω απο 200; απο που αν επιτρέπεται; Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Από το ebay το πήρα. Από αυτόν εδώ, αν και το είχε 239 πριν. Το ανέβασε τώρα. Και εδώ που είμαι δεν έχει τελωνείο οπότε μου βγήκε περίπου 260$. Απλά είναι made in China. Το έχω στήσει όπως θέλω (σχεδόν) και θα αρχίσω το πείραγμα οσονούπω. Είχα ξεχάσει πόσο πολύ μου άρεσε αυτό το UI. Πως μπορώ να πάρω full backup να μπορώ να το flashάρω και να μην χρειάζεται να το στήσω πάλι από την αρχή? Επίσης πως μπορώ πια να συγχρονίσω επαφές με Google Contacts? Edited August 14, 2013 by lordelesar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Από το ebay το πήρα. Από αυτόν εδώ, αν και το είχε 239 πριν. Το ανέβασε τώρα. Και εδώ που είμαι δεν έχει τελωνείο οπότε μου βγήκε περίπου 260$. Απλά είναι made in China. Το έχω στήσει όπως θέλω (σχεδόν) και θα αρχίσω το πείραγμα οσονούπω. Είχα ξεχάσει πόσο πολύ μου άρεσε αυτό το UI. Πως μπορώ να πάρω full backup να μπορώ να το flashάρω και να μην χρειάζεται να το στήσω πάλι από την αρχή? Επίσης πως μπορώ πια να συγχρονίσω επαφές με Google Contacts? Google contacts συγχρονίζεις άψογα με mail for exchange.Υπάρχει βιντεάκι στο YouTube.Συγχρονίζεις έτσι και ημερολόγιο μια χαρά.Δουλεύει άψογα από την πρώτη μέρα,14 μήνες τώρα... Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Google contacts συγχρονίζεις άψογα με mail for exchange.Υπάρχει βιντεάκι στο YouTube.Συγχρονίζεις έτσι και ημερολόγιο μια χαρά.Δουλεύει άψογα από την πρώτη μέρα,14 μήνες τώρα... Φίλε μου δυστυχώς για καινούριες συσκευές δεν δουλεύει. Λογικά το είχες σετάρει πριν τον Ιανουάριο του '13. Η google έχει αποσύρει την δυνατότητα αυτή. Μόνο με CardDAV πια που δυστυχώς από ότι βλέπω δεν υποστηρίζει το Ν9. Το δοκίμασα βέβαια αλλά δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Δουλεύει γιατί είναι από τότε. Πλέον δε γίνεται εδώ και πολλούς μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Μάλλον έχεις δίκιο,όμως φέτος τον Ιούνιο το πήρα από Nokia care μετά από φλασάρισμα από την αρχή,το ξανά έβαλα κανονικά.Λες να παίζει ρόλο ότι είναι παλιό;Carddav δεν έψαξα και δεν ξέρω να σου πω. Ελπίζω πάντως να υπάρχει τρόπος. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Δε νιώθει το ν9 από τέτοια.. :lol: αν δεν κάνεις full wipe και flash fiasco+emmc τα δεδομένα σου είναι ακόμα εκεί! Μόλις περάσεις τις εφαρμογές που είχες είναι σαν να μην έγινε τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 λαος υπαρχει ακομη; ενα browser της προκοπης να ειχαμε και το κινητο θα ηταν μια χαρα, αλλα αρχιζει και δειχνει της αδυναμιες του πλεον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 λαος υπαρχει ακομη; ενα browser της προκοπης να ειχαμε και το κινητο θα ηταν μια χαρα, αλλα αρχιζει και δειχνει της αδυναμιες του πλεον.. Ανέκαθεν το ν9 έδειχνε τις αδυναμίες του. Από την ώρα που βγήκε. Αλλά ακόμα και σήμερα παραμένει πανέμορφο, μοναδικό και πρωτότυπο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Πρωτοτυπο σαν σχεδιο οχι πια, εχω βαρεθει να με ρωτανε γιατι εχω κινητο με windows και οχι με android οταν το βλεπουν. Φυσικα οταν τους λεω "meego" με ρωτανε τι ειναι αυτο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Εγώ τώρα που ξαναβγήκε το navifirm μπορώ να ξαναφλασάρω το ρημάδι της κοπέλας μου ή υπάρχει πάλι κανάς σκόπελος ; Εχω περάσει από ΟΛΑ ( μένει το ubuntu,firefox,bb10 ) τα λειτουργικά, το συνδυασμό software-hardware που είχε το Ν9 δεν τον έχω βρει πουθενά αλλού. Από κοντά βάζω Pixi Plus-Webos, iPhone4-iOS 4, Galaxy S2-Android 2.3.7 αλλά το αποτέλεσμα το πόσο δένει το υλικό με το λογισμικό δε το έχει παντρέψει κανείς τόσο όμορφα. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Πρωτοτυπο σαν σχεδιο οχι πια, εχω βαρεθει να με ρωτανε γιατι εχω κινητο με windows και οχι με android οταν το βλεπουν. Φυσικα οταν τους λεω "meego" με ρωτανε τι ειναι αυτο :lol: Πρωτότυπο το λειτουργικό βρε! Όχι το σχέδιο που το κάνανε σούπα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Πρωτότυπο το λειτουργικό βρε! Όχι το σχέδιο που το κάνανε σούπα :p Ευτυχώς γιατί τρώμε κι εμείς (920) απο αυτη τη σούπα.....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sm0k3 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Παιδιά 1 ερώτηση, πώς διαγράφω τα αρχεία που έχω κατεβάσει με το dropian; *Άκυρο παιδιά το βρήκα,με fileplus και εν συνεχεία άλλαξα το path για να τα διαχειρίζομαι και με filebox για όποιον ενδιαφέρεται :) Edited September 4, 2013 by sm0k3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 O Απόγονος του MeeGo απέκτησε Androdi συμβατότητα: Δείτε εδώ στο PDF Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 πολύ ησυχία έχει πέσει εκεί στη jolla. και στη σελίδα στο fb όλο ακυρες αναρτήσεις κάνουν. καμιά ανακοινωση της προκοπής πουθενα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Θαθελα μια απλη απαντηση απο κατοχους Ν9 χωρις συναισθηματισμους,για απλη χρηση δηλαδη τηλεφωνο,μυνημα,ιντερνετ,μειλ,αξιζει να το παρει καποιος χωρις φλασαρισμα και παρομοια τετοια χακεραδικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Φίλε μου για πάνω από ένα χρόνο έκανα αυτά ακριβώς που περιγράφεις χωρίς κανένα πρόβλημα.Δεν ξέρω τι παίζει τώρα με συγχρονισμούς και push notifications λόγω κατάργησης mail for exchange,αλλιώς θα είσαι μια χαρά. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts