Dark_ds Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Lewton για ελληνικα στο πληκτρολογιο δες εδω whatsapp υπαρχει ανεπισημο. μπες εδω πατα το 1.7.3 Registration fail-too-many error και ακολουθησε τις οδηγιες. μην ξεχασεις να κατεβασεις την τελευταια beta του coderus, αλλιως θα υπαρξουν αλλα προβληματα.. μολις σου ερθει ο κωδικος ενεργοποιησης πατας manually στο κινητο το βαζεις και δουλευει τα παγωματα αυτα υπαρχουν τι να κανουμε, αλλα το λειτουργικο ουτε υποστηριξη εχει και εννοειται δεν ειναι τελειο οπως ειναι. οπως ειπες αν ειχε στηριχθει και ειχε και καλυτερο hardware θα ηταν καλυτερα. αν και πιστευω πως με αυτο hardware υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης για chat υπαρχει το peregrine αλλα δεν το εχω δοκιμασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 πέρνα επίσης n9qtweak απο κεί βάλε το fastern9 και inception και μετά μπορεις να κάνεις οτιδήποτε. σίγουρα γινεται πιο smooth το κινητο παντως με το fastern9 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) Θα τω δω όλα αυτά σε 10 μέρες. Τώρα τρέχω να ετοιμάσω βαλίτσες κλπ. Μη χάσουμε και το αεροπλάνο. :p Και ναι, γραφω Ελληνικα με το Mesinput! Edited July 25, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Και ναι, γραφω Ελληνικα με το Mesinput! Αφού υπάρχει αυτό γιατί να ασχοληθείς με το άλλο.:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092139#post4092139 δεν λειτουργεί το link,μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Αφού υπάρχει αυτό γιατί να ασχοληθείς με το άλλο.:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092139#post4092139 δεν λειτουργεί το link,μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Δεν έχω χρόνο για πιο προχωρημένα, αφού επιστρέψω από τις διακοπές. Καλά που βρέθηκε και αυτό. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Θα "φας" αρκετό χρόνο με το Ν9 μέχρι να ξεδιπλώσεις τις χαρές του ;-) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Δεν έχω χρόνο για πιο προχωρημένα, αφού επιστρέψω από τις διακοπές. Καλά που βρέθηκε και αυτό. ευτυχώς που υπάρχει και αυτό γιατί αλλιώς το πληκτρολόγιο του είναι για κλωτσιές (μια από τις χάρες του.:mad:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Μια χαρά ήταν για την εποχή του το hw με εξαίρεση τα δυνατά android. Ξέρετε πολλά κινητά του 2011 με 1 GB RAM? To optimization ήταν το πρόβλημα και το γεγονός πως "κάψανε" το λειτουργικό πριν ακόμα καλά καλά βγει! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Βλέποντας τη προηγούμενη σελίδα, είδα και το keyboard που δεν έχω. Προσπαθώντας να το εγκαταστήσω έβαλα απ'το Ν9QT root access στο FileBox. Δημιουργήθηκε, έτσι το RootFileBox. Έλα, όμως που δε μου ανοίγει! Είμαι σε Developer mode. Τι έγινε? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Βλέποντας τη προηγούμενη σελίδα, είδα και το keyboard που δεν έχω. Προσπαθώντας να το εγκαταστήσω έβαλα απ'το Ν9QT root access στο FileBox. Δημιουργήθηκε, έτσι το RootFileBox. Έλα, όμως που δε μου ανοίγει! Είμαι σε Developer mode. Τι έγινε? προσπάθησε έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 επισης υπαρχει κι αυτο http://talk.maemo.org/showthread.php?t=88453 .εχει και βελακια.με βολεψε παρα πολυ. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Αυτό με τα βελάκια το έχω. Είναι και λίγο σπαστικό μερικές φορές, αφού σε landscape δε μένει σε αριθμητικό! Πολλές φορές όταν πατάς βελάκι γράφει ένα χαρακτήρα. Λέω να δοκιμάσω το Swype που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Μέσα από terminal, αλλά δε μπορώ να κάνω κάθε φορά αυτό. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Το swipe στα ελληνικά είναι κορυφή! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 36 εφαρμογές ταυτόχρονα ανοιχτές στο backround και σύμφωνα με το conky δεσμεύονται μόλις τα 75% της μνήμης RAM. Kαι χωρίς κανένα κόλλημα! Αν το είχαν εξελίξει το meego όπως έπρεπε να κάνουν, το android θα ήταν ήδη πεθαμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 όσες φορές και να τα λέμε δυστυχώς δε γίνεται τιποτα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 36 εφαρμογές ταυτόχρονα ανοιχτές στο backround και σύμφωνα με το conky δεσμεύονται μόλις τα 75% της μνήμης RAM. Kαι χωρίς κανένα κόλλημα! Αν το είχαν εξελίξει το meego όπως έπρεπε να κάνουν, το android θα ήταν ήδη πεθαμένο. Τα λεμε αλλα ποιος μας ακουει; τελευταια ελπιδα το Jolla... Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 σιγή ιχθύος πάντως όσων αφορά τη jolla που απ ότι είδα ως τώρα ειναι πιο κακόγουστο απο το meego.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Πολλά υποσχόμενο παιδιά είναι και το ubuntu edge! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Πολλά υποσχόμενο παιδιά είναι και το ubuntu edge! Offtopic, αλλα αυτο ξαναπεστο φιλε !!!! Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 36 εφαρμογές ταυτόχρονα ανοιχτές στο backround και σύμφωνα με το conky δεσμεύονται μόλις τα 75% της μνήμης RAM. Kαι χωρίς κανένα κόλλημα! Αν το είχαν εξελίξει το meego όπως έπρεπε να κάνουν, το android θα ήταν ήδη πεθαμένο. https://www.dropbox.com/s/vf6h8qk6hgpseaz/MOV01516.MP4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 https://www.dropbox.com/s/vf6h8qk6hgpseaz/MOV01516.MP4 Εσύ μ'έφαγες! 39 εφαρμογές ανοιχτές...... και όλα κυλούν ομαλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Εσύ μ'έφαγες! 39 εφαρμογές ανοιχτές...... και όλα κυλούν ομαλά! χαχα 40 ειναι, η τελευταια δεν ειχε φορτωσει ακομα και δεν φαινοταν (wazapp). Μεχρι 44 εχει φτασει το εργαλειο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Ερώτηση κρίσεως... Υπάρχει κάποια διαφορά στις συσκευές made in Finland και made in China? Οι αναφορές στο γούγλη είναι διφορούμενες... Τελικά ήρθε και το δικό μου 64άρι, βγήκε λίγο κάτω από 200 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Weekend was fruitfull λέει ο drunkdebugger:rolleyes: http://instagram.com/p/c5nWfvwYp1/# Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Weekend was fruitfull λέει ο drunkdebugger:rolleyes: http://instagram.com/p/c5nWfvwYp1/# Παιδια ειχα βαλει κι εγω το nitdroid ics και jelly bean αλλα ενω ολα κυλουσαν ομαλα σε καμια εκδοση δεν καταφερα να τρεξω τον flash player. Υπαρχει καποιος τροπος να το κανουμε να δουλεψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts