Jump to content

[Συζήτηση] Nokia Ν9-00 (Γενικός Σχολιασμός)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έγινε τίποτα με το apt-get! μου έβγαλε στο τέλος updating desktop entries Done

μηπως την εχεις ηδη την 1.3;τσεκαρε το συνημμενο που εχω πιο πανω.

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω που εχω την 1.3 μου βγαζει αυτο

Μια χάρη σε παρακαλώ, μπορείς να μου πεις το product code σου; να δω το fw απο το navifirm

Μάλλον ο ReFuseR είχε δίκιο για τα C.V (country variants) και τις αναβαθμίσεις.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Μια χάρη σε παρακαλώ, μπορείς να μου πεις το product code σου; να δω το fw απο το navifirm

Μάλλον ο ReFuseR είχε δίκιο για τα C.V (country variants) και τις αναβαθμίσεις.

Αν εννοεις αυτο που γραφει στο συρταρακι που μπαινει η σιμ,γραφει:

059J1W1 64GB

η μηπως εννοεις αυτο

RM-696 FCCID:LJPK

Edited by gaiosgf

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Ευχάριστα νέα!

Βγήκε τη Δευτέρα για τα Ελβετικά C.V. Ν9 η αναβάθμιση στην PR 1.3. Οπότε υπομονή σε όσους δεν έχει βγει ακόμα η αναβάθμιση για το product codes τους και δεν έχουν περάσει ήδη την PR 1.3 με άλλο τρόπο. Το πράγμα δεν έχει ξεχαστεί από πλευράς Nokia.

Πολύ ευχάριστα νέα!! Μακάρι να δώ και για το δικό μου την 1.3 γιατί πολύ ασχολήθηκα με flashing και firmware (δοκίμασα τουλάχιστον 5!!!)

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

γεια σας εγω εχω κινητο με ανδροιδ !!το n9 ειναι εξαιρετικο κινητο αξιζει η αγορα του ???

θα σου αντικειμενικα την γνωμη μου.

Θετικα:

θα σε ξετρελανει η εμφανιση και η οθονη..

θα λατρεψεις τον τροπο λειτουργιας.

ειναι πολυ παραμετροποιησιμο με την εννοια οτι ειναι ανοιχτο λογισμικο.

αν βαρεθεις το meego του περνας και ενα android jellybean παραλληλα (σε λιγο καιρο πιστευω θα ειναι πληρως λειτουργικο)

εχει πολυ καλη καμερα.

ειναι κατι το διαφορετικο σε σχεση με αλλα λειτουργικα.

Αρνητικα:

Το εχει εγκαταλειψει εντελως η νοκια και πλεον οτι γινεται θα ειναι απο την κοινοτητα.

Αν εχεις συνηθισει σε android κακα τα ψεμματα θα σου φανουν λιγες οι εφαρμογες (αλλα οι ελλειψεις ειναι μικρες, υπαρχουν απο μια-δυο εφαρμογες για τα περισσοτερα που θελει κανεις).

εχει λιγο χαμηλο ηχειο αλλα δεν αποτελει μεγαλο προβλημα.

εγω προσωπικα αν το αλλαζα με κατι αυτο θα ηταν μονο με το nokia lumia 820/920 οταν βγει, γιατι θα εχει προοπτικες. Αndroid θα επαιρνα αλλα μονο για 2ο κινητο γιατι μου φαινεται βαρετο και κουραστικο

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου και μενα μου φαινεται λιγο βαρετο το λειτουργικο!!και το τωρινο μου κινητο εαν παρω το ν9 η το λουμια 800 που εχω επισης υποψη μου θα το κρατησω εως δευτερο!!!οντως εμφανισιακα ειναι εκπληκτικης ομορφια θα ελεγα!!!!μακαρι να το υποστηριζε λιγο η νοκια!

ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου και μενα μου φαινεται λιγο βαρετο το λειτουργικο!!και το τωρινο μου κινητο εαν παρω το ν9 η το λουμια 800 που εχω επισης υποψη μου θα το κρατησω εως δευτερο!!!οντως εμφανισιακα ειναι εκπληκτικης ομορφια θα ελεγα!!!!μακαρι να το υποστηριζε λιγο η νοκια!

φιλε μου το 800 μην το παρεις, δεν θα μπορεις να στελνεις καν φωτο με bluetooth...

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

χμ και ειναι σε πολυ καλυτερη τιμη απο το ν9 ειναι ακομα ψηλα το ν9 αξιζει λες να περιμενω ?

προσωπικα θα σου ελεγα να το παρεις μεταχειρισμενο...

χμ και ειναι σε πολυ καλυτερη τιμη απο το ν9 ειναι ακομα ψηλα το ν9 αξιζει λες να περιμενω ?

ειναι ακριβο ακομα και τωρα το n9 η αληθεια ειναι..αλλα ετσι οπως το εχουν παρατημενο εγω λεω αν το θες και εισαι σιγουρος παρτο..

μπορει να το σταματησουν αν δεν το εχουν κανει και ηδη!

ανοιξε ενα blog για την jolla! http://www.jollausers.com/

αντε να δουμε τι θα γινει με το meego! Λογικα θα υπαρξει ανεπισημη υποστηριξη και για μας!:)

Φίλε, δεν τίθεται θέμα χρημάτων, είναι δύο τελείως διαφορετικά προϊόντα ... Το ένα είναι τελείως mainstream, το άλλο το ακριβώς αντίθετο ... Εγώ θα πρότεινα να περάσεις από το θέμα του Lumia 800 και να τους κάνεις μερικές ερωτησούλες .... Αν απλά θες το καλούπι του n9 στα λιγότερα λεφτά που είναι δυνατόν, πάρε το Lumia 800 ... Αν από την άλλη θες να μάθεις τον λόγο που δημιουργήθηκε το καλούπι του N9, πάρε το Ν9 ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Καλημέρα,

Ενδιαφέρομαι σοβαρα για ενα Ν9 και εχοντας διαβάσει καποια πράγματα απο δώ κι απο κεί, θα ήθελα τα φώτα κάποιου user:

-Ισχύει οτι εχει χαμηλή ενταση στη συνομιλία? Εαν ναι, Διορθώνεται κάπως αυτό?

-Στην αναζήτηση επαφων υποστηριζει ελληνικά κανονικά?

-Πώς είναι ο ήχος στο βίντεο? Εχει στεροφωνική ηχογράφηση?

Προέρχομαι απο ΒΒ και τωρα εχω ενα S3. Ο λόγος που δεν πηγα εξ αρχής στο Ν9 (που είναι πανέμορφο και με ψήνει και το λειτουργικό) είναι το υψηλό του SAR και το θέμα που εχω διαβάσει με την ενταση ακουστικού. Επίσης συνηθισει να μιλάω απο τα ακουστικά της μουσικής, η συνομιλία απο εκεί είναι καθαρή και δυνατή? Οποιαδήποτε βοήθεια και γνώμη αποδεκτή.

Ευχαριστώ

Η αληθεια ειναι πως και το μικροφωνο και το ακουστικο ειναι καπως μετρια ... Ειναι αρκετα "χαμηλων τονων" ... Δεν ειναι χαλια ομως, τον ακους τον αλλον, απλα σε μεταλαδικα, κλαμπακια και μπουζουκια δεν θα την παλεψεις ...

Προσωπικά μετά απο το iphone 3GS αλλα και ένα Nexus S βρήκα το ταίρι μου!

Μου άρεσε πάρα πολύ το Ν9 και ειδικά το λειτουργικό του. Απλό και λειτουργικό. Επίσης, αν και δεν υποστηρίζετε επίσημα και ενώ έχω την PR1.2 δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, ούτε με δίκτυα Wi-Fi ούτε με το ίντερνετ, ούτε με τα e-mail, twiter, facebook (αν και τα 2 τελευταία δεν τα πολυχρησιμοποιώ)! Για μένα ήταν άριστη αγορά.

Θετικό επίσης είναι πως η μπαταρία κρατάει αρκετά ίσως περισσότερο και απο το (πρώην) iPhone μου.

Για το ηχείο έχετε δίκιο αλλα για το ακουστικό δεν παρατήρησα μειωμένη ένταση σε σχέση με άλλα τηλ.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Φίλε aliengoa συμφωνώ σε όλα εκτός από το ακουστικό, είναι από που προέρχεσαι ... Αν ερχόταν κάποιος από το n97, το n9 είναι αναμφισβήτητα μία φοβερή βελτίωση, συγκριτικά με το Xperia Play, προτιμώ το Xperia Play, νιώθω σαν να τον ακούω τον άλλον με ακουστικά ψείρες από το μπάσο .... Μην σου πω για το 5800 που είχα, που ποτέ δεν το έβαλα σε φουλ ένταση γιατί είχες ένα μεγάφωνο στο αυτί σου ...

Δεν είναι κακό το n9, είναι απλά ελαφρώς άνω του μετρίου ..... Και εννοείται ότι λόγω λειτουργικού είναι το πρώτο μου τηλέφωνο ...

• 2 weeks later...
Όσοι Έχετε Θέμα Με Το ακουστικό Απενεργοποιήστε Το noise cancelation από Τις Ρυθμίσεις.
Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

εχει δοκιμασει κανεις dual boot με android ics ή jelly ?

ναι,δοκιμασε και εσυ,αν ακολουθησεις τον οδηγο δεν θα εχεις προβλημα!

για πειτε εντυπωσεις οσοι το δοκιμασατε? ειναι πληρως λειτουργικα? δωστε φως στο λαο:lol::lol:

το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!!

Lumia 1020 : Rules!!!

Νokia N9: Have no rules!!!

για πειτε εντυπωσεις οσοι το δοκιμασατε? ειναι πληρως λειτουργικα? δωστε φως στο λαο:lol::lol:

δεν ειναι πληρως λειτουργικο,δεν δουλευουν καμερα,μικροφωνο και αλλα διαφορα...

αλλα δουλευει το wifi, κανονικα google play,κατεβαζεις και παιζεις τα παντα. νομιζω και τα sms δουλευουν...

θελει δουλεια ακομα..αλλα το android μεσα στο n9 εχει αλλη αισθηση ειναι η αληθεια! του ταιριαζει..οχι περισσοτερο απο τον ανεμο βεβαια :happy:

δεν ειναι πληρως λειτουργικο,δεν δουλευουν καμερα,μικροφωνο και αλλα διαφορα...

αλλα δουλευει το wifi, κανονικα google play,κατεβαζεις και παιζεις τα παντα. νομιζω και τα sms δουλευουν...

θελει δουλεια ακομα..αλλα το android μεσα στο n9 εχει αλλη αισθηση ειναι η αληθεια! του ταιριαζει..οχι περισσοτερο απο τον ανεμο βεβαια

λιγο που το εψαξα, ειδα πως ειναι σε αλφα βερσιον:D. μακαρι να το δουλεψουν περισσοτερο και να γινει πληρως λειτουργικο και μετα ποιος το πιανει το ν9. οχι για το ics, αλλα για τα προγραμματα του. αχ ρε γα@@@το δε βρηκα το ασπρο να το χτυπησω και αυτο.

ευχαριστω ρε πατριδα

το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!!

Lumia 1020 : Rules!!!

Νokia N9: Have no rules!!!

παιδια πως θα σας φαινοταν να δινατε ενα Νοκια Ν9 16gb για αλλαγη πλακετας και ξαφνικα οταν το παιρνατε πισω να ηταν 64gb ???