Jump to content

nick08alex

Members
  • Δημοσιεύσεις

    316
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About nick08alex

  • Ημ. Γέννησης 16/03/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nick08alex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα, εδω και καμποσο καιρο σκεφτομαι την αγορα του N3, το μόνο πράγμα που με προβληματίζει είναι λίγο το μέγεθος και η προσαρμογή στην καθημερινή χρήση. Αυτη τη στιγμη με το S4 ειμαι μια χαρα με το μεγεθος, αλλα όταν είδα την μεγαλη οθόνη του Ν3 και το πενακι, δακρυσα... Πιστευω οτι όσο μεγαλο κι αν μου φανει, θα το συνηθισω. Θα εκτιμούσα καποιες παρατηρησεις πανω σε αυτο το θεμα, ειδικα απο καποιους που εκαναν την συγκεκριμένη μετάβαση. Θενκς
  2. Ευχαριστω για τις απαντησεις, δυστυχως αυτο το θεμα ειναι το πιό σημαντικό για μενα, δεν μπορώ να το δω καπου, ποσο μαλλον να δοκιμασω την κλήση και την μουσική, θα εμπιστευτω όμως τις απαντησεις των παιδιών, thanks again!
  3. Ευχαριστω για την απάντηση. Αρα δλδ δεν ειδες διαφορα προς τα κατω απο το s4 στο g2 οσον αφορα την ενταση συνομιλίας ετσι?
  4. Καλησπέρα, μία ερώτηαη προς τους κατόχους για την ενταση του ακουστικου στην συνομιλία και την ενταση της μουσικής απο τα ακουστικά. Ηδη εχω ενα s4 το οποίο με καλύπτει απολυτα σε αυτα τα 2 θεματα, ισως καποιος απο εδω εχει χρησιμοποιήσει και τα 2 κινητα ωστα να κανει μία συγκριση? Το προηγούμενο lg που ειχα (nexus 4) ηταν λιγο απογοητευτικο σε αυτους τους 2 τομεις, και φυσιολογικά το φοβάμαι..ευχαριστω προκαταβολικά.
  5. Καλημερα σε ολους, μόλις 2η μέρα κάτοχος του Ν4, προερχόμενος απο Iphone 5 και Ζ10, μπορώ να πώ οτι το τηλεφωνο με εχει ενθουσιάσει. Στα συν το όλο λειτουγικό το οποίο μου φαίνεται λιγότερο χαοτικό απο αυτό του Galaxy πχ, συν του ότι μου αρεσει οπτικά περισσότερο. Πολύ καλή απόδοση στην μουσική (με τα ακουστικά του Iphone 5 τα οποία απλά ασβολώνουν...), γρήγορο, πολύ δυνατό και καθαρό ακουστικό, και ιδανικό μέγεθος. Καμία χαμένη κλήση εδω και 2 μερες οταν με το Ζ10 μετρούσα 5-6 την ημέρα. Στα μείον το γεγονός οτι μου ζεσταίνεται αρκετα κατα την χρήση, καποιες φορές. Ειμαι σε stock και αναρωτιέμαι αν θα πρεπει να μπώ σε διαδικασίες rooting και custom kernel ια να διορθωθεί αυτο.
  6. Την ειδα κι εγω, πολύ καλή, θα την παραγγείλω επιτόπου απο amazon.co.uk που πιστευω θα ερθει λίγο πιό γρηγορα..
  7. Θενκς για την απαντηση, οσον αφορα την χρηση, με ενδιαφερει η μια μερα να βγαινει ανετα με καμια 20ρια τηλεφωνα, μερικα email και περιπου 15-20 λεπτα surfαρισμα. Μια αλλη ερωτηση, το επισημο bumper case υπάρχει Ελλάδα, μόλις το ειδα και ειναι πολυ καλο, προστατευει, χωρίς να κρυβει το κινητο. Θενκς και πάλι.
  8. Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι σοβαρα την απόκτηση ενός nexus 4, και θα ήθελα να κάνω καποιες ερωτησεις σε κατοχους για καποια σημαντικα θεματα για μενα. Πρωτον και κυριότερο, πως είναι η ενταση και η ποιότητα συνομιλίας στο ακουστικο, διάβασα καποια σχόλια για καποιο πρόβλημα. Καποιος που εχει χρησιμοποιήσει galaxy 3 ή iphone 5μπορεί να πεί εαν υπάρχουν διαφορές σε αυτόν τον τομέα? Τελος απο μπαταρία πώς παει? Με ενδιαφερει να βγαζει μια μερα με μετρια χρήση. Ευχαριστω.
  9. Εγω πάντως με μία αναβαθμιση (δεν θυμαμαι ποια) ειχα φτασει σε πολύ καλο σημειο, μου κραταγε μεχρι απογευμα με βαρια χρηση. Παντα ειχα εξτρα μπαταρια μαζι και ενιωθα μία σιγουρια. Αναπολώ το 9900 μου και περιμένω να ερθει η BB στα συγκαλα της οσον αφορα την τιμή για να επιστρεψω με το Q10..
  10. Απειρες φορές λόγω αστατων ωραρίων δουλειάς, θέλω να ακούσω εναν αγώνα στο ράδιο και με BB 9900 και iphone που εχω εδω και 2 χρόνια δεν μπορώ (εκτός απο internet radios) και εκνευρίζομαι απίστευτα. Οπότε για μενα ειναι πολύ σημαντικό να έχει ράδιο.
  11. Λαθος διατυπωση δικιά μου, οταν εγραψα 600+ ηθελα να πω 650.... Και γω το περιμένω πως και πως και δεν θα κολλήσω στο 100αρικο, αλλα ο πολύς κόσμος θα κολλήσει. Ασε που στην τελική πρεπει να βλέπει η καθε εταιρεία τι προσφέρει και να το τιμολογεί ανάλογα. Ειλικρινα θα το παρω το πρωτο δεπτερόλεπτο που θα βγεί γιατι μου αρεσει και με βολευει και το φυσικο πληκτρολόγιο, αλλά οχι, δεν νομίζω οτι θα αξίζει τα 650 (που ελπίζω να μην είναι τοσα)
  12. Σιγουρα θα βγεί αρχικα ψηλα, ομως δεν νομιζω να πεσει η τιμη του συντομα, ετσι δλδ που θυμαμαι και το 9900. Παντως με μία αρχικη τιμη γυρω στα 500-550 θα στεκόταν πολύ καλα πιστευω, τωρα με τα 600+ που θα το βγαλουν, ξεκιναει με handicap την κουρσα...
  13. Μακάρι και ξανά μακάρι, αλλά φαντάσου ότι περίπου τόσο έχει ακόμη το 9900...
×
×
  • Create New...