Skarpelos Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Η αναφορα παραδοσης απο cydia(iphonedelivery.advinux.com/vroom/) λειτουργει σε iOS 5+?Το εκανα εγκατασταση αλλα στο Settings/Messages δεν μπορω να το βρω για να το ενεργοποιησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrysaetos90 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 (edited) finaly... και για χρηστες με windows!! εδώ Δεν νομίζω πως μιλάμε για το ίδιο πρόγραμμα. Σωστά? * Πάντως το έκανα και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν οκ. Edited January 21, 2012 by xrysaetos90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Εγώ το έκανα από εδώ. Έχει καμιά διαφορά; Όταν έτρεξα το cydia φόρτωσε για λίγο κάτι και μετά βγήκε. Όταν ξαναμπήκα με ρώτησε αν θέλω να είμαι χρήστης, hacker ή developer. Έκανα την επιλογή μου, αλλά ότι και να πατήσω από εκεί μου λέει ότι δεν βρήκε κάποιο πακέτο. Λίγο βοήθεια για να καταλάβω πως δουλεύει θα ήθελα και μετά θα πάρω μπρος... :) Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Το έκανα διαβαζοντας τη σελιδα που δίνει o dosman στο ipad μου χωρις προβληματα με τη μια. Ειναι πανευκολο και τελειωσε περιπου σε 10 λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Υπάρχει νέο thread εδώ για συζητήσεις και προβλήματα του νέου Absinthe Jailbreak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ebola75 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 (edited) είμαι καινούριος στην χρήση IOS και jailbreak ,πως μπορώ να περάσω σε ένα ipad 2 με Absinthe Jailbreak εφαρμογές και παιχνίδια που έχω κατεβάσει από το δίκτυο, ενώ το itune τα βλέπει και ξεκινα η διαδικασία όταν τελείωση στέλνει μήνυμα ότι ο συγχρονισμός απέτυχε. ευχαριστώ Edited January 22, 2012 by ebola75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Εγω αφου το εγκατεστησα ,ολα πηγαν καλα.Απεφασισα ομως να κανω επαναφορα ,και εδω και 25 λεπτα ειναι σε αναμονη και γυρναει στο κεντρο της οθονης το γνωστο <ελικακι> που δειχνει οτι φορτωνει. κατι δεν παει καλα,καποια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ebola75 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 είμαι καινούριος στην χρήση IOS και jailbreak ,πως μπορώ να περάσω σε ένα ipad 2 με Absinthe Jailbreak εφαρμογές και παιχνίδια που έχω κατεβάσει από το δίκτυο, ενώ το itune τα βλέπει και ξεκινα η διαδικασία όταν τελείωση στέλνει μήνυμα ότι ο συγχρονισμός απέτυχε. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skarpelos Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 είμαι καινούριος στην χρήση IOS και jailbreak ,πως μπορώ να περάσω σε ένα ipad 2 με Absinthe Jailbreak εφαρμογές και παιχνίδια που έχω κατεβάσει από το δίκτυο, ενώ το itune τα βλέπει και ξεκινα η διαδικασία όταν τελείωση στέλνει μήνυμα ότι ο συγχρονισμός απέτυχε. ευχαριστώ Ανοιξε το cydia,πηγαινε στο settings,sources,edit,add και βαλε το παρακατω link http://cydia.hackulo.us/.Μετα περνα το AppSync for iOS5.0+ και τελος.Αυτο σου επιτρεπει να περνας σπασμενες εφαρμογες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 (edited) Ανοιξε το cydia,πηγαινε στο settings,sources,edit,add και βαλε το παρακατω link http://cydia.hackulo.us/.Μετα περνα το AppSync for iOS5.0+ και τελος.Αυτο σου επιτρεπει να περνας σπασμενες εφαρμογες:) Πέρασα αυτό που λες και μόλις το έκανα άρχισε να κατεβάζει κάτι αλλά στο τέλος έβγαλε κάτι περίεργα errors. Ορίστε και screenshot για να το δεις και να μου πεις τι συμβαίνει (αν γνωρίζεις φυσικά...) Επίσης επειδή δεν ξέρω αν είναι και το σωστό μέρος για τη συγκεκριμένη ερώτηση... Θέλω να βάλω ένα διαφορετικό keyboard από αυτό που έχει η μαμά μήλο. Βρήκα το iPad Black Keyboard που ενεργοποιείται μέσω WinderBoard αλλά δεν δουλεύει παρ' όλο που είναι τσεκαρισμένο... Καμιά ιδέα; Edit : Υπάρχει τρόπος να μου εμφανίζει το Cydia ΜΟΝΟ ότι έχει σχέση με iPad;; (το 2 έχω αλλά δεν νομίζω να έχω πρόβλημα) Edited January 22, 2012 by dosman Προσθήκη ερώτησης Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Πιστεύω ότι είναι ότι πιο εύκολο έχει βγει στην κατηγορία του. Ένα θεματάκι υπάρχει στο cydia λόγο κίνησης, αλλά με λίγη υπομονή είναι όλα άψογα. Μπράβο στην ομάδα, και ελπίζω ότι έστω οι μισοί από εμάς να συνισφέρουμε στην προσπάθεια τους μέσω paypal Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skarpelos Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 @doman Δες αν εχει τικαρισμενο το Appsync μεσα στο cydia και δωκιμασε να συχρονισεις με το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ebola75 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 @doman Δες αν εχει τικαρισμενο το Appsync μεσα στο cydia και δωκιμασε να συχρονισεις με το pc Όχι δεν το βλέπω πουθενά και με το search δεν μου το εμφανίζει... Άρα το url που έβαλα δεν παίζει σωστά λόγω του error που βγάζει... Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
preveza Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Γειά σας παιδιά, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να αφαιρέσω το jailbreak. Πώς μπορώ να το επιτύχω, restore με itunes; Πρέπει να φοβάμαι για το baseband όπως με το 3gs; Είμαι νέος στον χώρο, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Εάν την συσκευή σου την έχεις αγοράσει απο Ελλάδα ή απ'εξω και ήταν ξεκλείδωτη, με ένα απλό RESTORE θα είσαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Τελικα το αφαιρεσα με restore μετα μισης ωρας κολλημα.Τωρα δουλευει με την αρχικη του κατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateeR Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) Προσπαθώ να κάνω JB το ipad2 με 5,0 και έχω το εξής ανεξήγητο. Με το absinthe όταν συνδέω την συσκευή εχω "sorry the attached device is not supported" Οταν προσπαθώ με το CLI όπως τα λέει εδώ http://bit.ly/yXjh2S , περνάω την επιλογή για το VPN και όταν τρέχω την δευτερη εντολή cinject -j payloads όταν ξεκινάει πετάει fail. Για κάποιο λόγο δεν κάθεται κανένα απο τα δυο. το τρέχω σε win 7 64bit.. το ipad αγορασμένο απο πλαίσιο και είναι το wifi το απλο. Είναι ΜΟΝΟ για 5,01? δεν παιζει σε 5,0? Καμιά βοήθεια?? Edited January 23, 2012 by PrivateeR Παράθεση "Imagination Im More Importnant Than Knowledge" Albert... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Προσπαθώ να κάνω JB το ipad2 με 5,0 και έχω το εξής ανεξήγητο. Με το absinthe όταν συνδέω την συσκευή εχω "sorry the attached device is not supported" Οταν προσπαθώ με το CLI όπως τα λέει εδώ http://bit.ly/yXjh2S , περνάω την επιλογή για το VPN και όταν τρέχω την δευτερη εντολή cinject -j payloads όταν ξεκινάει πετάει fail. Για κάποιο λόγο δεν κάθεται κανένα απο τα δυο. το τρέχω σε win 7 64bit.. το ipad αγορασμένο απο πλαίσιο και είναι το wifi το απλο. Είναι ΜΟΝΟ για 5,01? δεν παιζει σε 5,0? Καμιά βοήθεια?? Δεν γίνεται jailbreak στο iPad 2 στην έκδοση 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateeR Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Thanx Τελικά αυτό καταλαβα και εγώ και έβαλα την 5,01 και όλα ΟΚ νόμιζα οτι έπαιζε και με την 5,0 Παράθεση "Imagination Im More Importnant Than Knowledge" Albert... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Έχω το iPAD 2 jailbroken στην 4.3.3. Φυσικά, έχω φτιάξει φακέλους και έχω πάρα πολλές αγορασμένες εφαρμογές και παιχνίδια, όπως και αρκετές μη αγορασμένες. Θέλω να ξέρω αν μετά την αναβαθμιση σε 5.0.1 και μετέπειτα jailbreak, θα μπορέσω να έχω το iPad μου όπως πριν, ή θα πρέπει να ξανακατεβάσω τα μη αγορασμένα, αλλά και να ξαναφτιάξω από την αρχή τους φακέλλους. Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη που έβαλα την ίδια ερώτηση και στο άλλο θέμα με το Absinth, απλά μόλις τωρα είδα ότι ανοίχτηκε αυτό το thread. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Θα πρέπει να τα φτιάξεις εσύ πάλι από την αρχή όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Θα πρέπει να τα φτιάξεις εσύ πάλι από την αρχή όλα. Πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο να μεταβώ από τη 4.3.3 στην 5.0.1, ή καλύτερα να το αφήσω ως έχει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Αυτό είναι καθαρά δική σου απόφαση. Το iOS 5.0.1 φέρνει νέες καινοτομίες στο λειτουργικό. Εαν δεν σε συγκινούν μείνε με την σταθερή 4.3.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) Μόλις έκανα jailbreak και στο iPhone 4s μου. Όλα καλά εκτός από το γεγονός ότι μου εμφανίζει τα εικονίδια "Phone" & "App Store" λευκά! Πώς διορθώνεται αυτό (και που οφείλεται); Άκυρο, το διόρθωσα μετά την εγκατάσταση του SBSettings και ένα respring. Edited January 24, 2012 by Pharmex Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts