Jump to content

xrysaetos90

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xrysaetos90

  1. Δεν νομίζω πως μιλάμε για το ίδιο πρόγραμμα. Σωστά? * Πάντως το έκανα και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν οκ.
  2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ανακάλυψα κάτι (επί πληρωμή) αλλά ενώ γράφει για το 4S, κάπου πήρε το μάτι μου παρακάτω για 4s συμβατό... οπότε το φοβήθηκα και δεν προχώρησα στην αγορά του.
  3. Καλησπέρες. Συγγνώμη κατ΄αρχήν αν δεν είναι το κατάλληλο νήμα, αλλά με ενδιαφέρει το JB για το i-phone 4s. (16 GB) Yπάρχει τίποτα ή όχι ακόμα? Ευχαριστώ.
  4. Επανέρχομαι. Το τηλέφωνο τη στιγμή που έγραφα τ παραπάνω μήνυμα, έκανε μέσω i-tunes αναβάθμιση στην 4.3.5. Ποσπάθησα να κάνω downgrade στην 4.3.3, αλλά από ότι κατάλαβα αυτό είναι αδύνατον γιατί δεν υπάρχει κάποιο SISH ή κάπως έτσι αρχείο αποθηκευμένο. Επομένως περιμένω να βγει redsnow για την 4.3.5. Σωστά ??
  5. Προσπαθώ να κατεβάσω το αρχείο, αλλά το λινκ παραπέμπει σε κενή σελίδα.... edit...Άκυρο, το κατέβασα με Fiefox. Eυχαριστώ πολύ.
  6. Σε ευχαριστώ πολύ vman. Πάντοτε ευγενής και εξυπηρετικός. Δυστυχώς, λόγω "παλαιάς κοπής" καταναλωτής, αδυνατώ να καταννοήσω τον τρόπο λειτουργίας του e-bay και το αποφεύγω όσο μπορώ. Σε ευχαριστώ. Πρόσεξε διαφορά: 5 δολλάρια +3 έξοδα αποστολής από το Hong Kong /19 ευρώ + έξοδα αποστολής το e-shop. :X... Eδώ όντως βρήκα την καλύτερη τιμή για το προϊόν. Ευχαριστώ. Ωστόσο τεράστια η διαφορά ανάμεσα στην τιμή Hong Kong και στην τιμή Ελλάδας. (Μα δεν τους είπαν ακόμα ότι είμαστε εν μέσω κρίσης...:mad:). Τελικά μάλλον θα πρέπει να μάθω το e-bay LOL. Σας ευχαριστώ πολύ και τους τρεις.
  7. Στο μήνυμά σου αυτό κάπου γράφεις ότι αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κανονικά ακουστικά για το magic, βάζεις αντάπτορα. Μπορείς να μου πεις πού υπάρχει αυτός σε παρακαλώ, γιατί έχω φάει τον τόπο και δεν μπορώ να βρώ πουθενά. Ευχαριστώ.
  8. Στο δικό μου ρούτερ συνδέεται πάντως με wpa2, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό που λες το παρατήρησα μόνο μία φορά (πριν την αναβάθμιση ) στον κήπο του Μουσείου, όπου έμπαινα σε κάποια ξεκλείδωτα δίκτυα με πολύ χαμηλό σήμα.
  9. Nα ευχαριστήσω και δημόσια τον vman για την υπομονή του και τις οδηγίες του. Χωρίς αυτόν δεν θα κατάφερνα να εγκαταστήσω την νέα ΡΟΜ της htc και να την κάνω και rooted.
  10. Μια ερώτηση και από εμένα, αν δεν γίνομαι κουραστικός. Έχω το htc της Voda με την μαμίσια ROM. Θέλω να βάλω και πάλι τη μαμίσια που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Τι διαφορές υπάρχουν (κάποιος που την χρησιμοποιεί από την αρχή πλζ). Αξίζει τον κόπο ή να περιμένω κι άλλο? Ευχαριστώ.
  11. Καλημέρα/καλησπέρα. Αν δεν με ενδιαφέρουν άλλες ROM και θέλω μόνο τις επίσημες είναι οκ να βάλω την καινούργια χωρίς να κάνω κάτι άλλο? Ευχαριστώ.
  12. Τελικά θα μου πει κάποιος?? (Αν περάσω την αναβάθμιση της voda, θα χρειαστεί να ξαναπεράσω το ndrive και τις υπόλοιπες εφαρμογές??)
  13. Ερώτηση επειδή έχω μπερδευτεί. Αν βάλω την νέα αναβάθμιση της voda, θα πρέπει μετά να ξαναπεράσω τις εφαρμογές (π.χ. ndrive? κλπ) Θα πρέπει να ξαναδώσω στοιχεία για το gmail κλπ, κλπ?? Ευχαριστώ
  14. Τρελλό ΔΕΝ είναι να ζητάμε μια αναβάθμιση (ΜΙΑ), από τον Ιούνιο (Ιούλιο) που πήραμε το κινητό. (Ούτε καν ελληνικό UI, δεν έχει βγει - εκείνο που θα έβγαινε τέλος Αυγούστου αν θυμάστε...) Σε κάθε περίπτωση ο χαμένος δεν είναι ο καταναλωτής αλλά όποιος χάνει την αξιοπιστία του. (Μαντέψτε ποιος είναι...)
  15. Mια απορία: (το έχω ξαναγράψει αλλά δεν έχω πάρει απάντηση από τότε) Για το αυτοκίνητο - χρήση ως gps - έχει βρεθεί κάποια λύση; Υπάρχει κάποια βάση είτε επίσημη ή ανεπίσημη που να ταιριάζει με τη συσκευή, ή να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να αγοράσω ξεχωριστό gps για το αυτοκίνητο; (Εξακολουθώ να χρησιμοποιώ το βαρύ eten ως gps στο αυτοκίνητο)
  16. Αυτό που επίσης πρέπει να βγει, είναι βάση στήριξης για το παρπριζ του αυτοκινήτου. Αλλιώς τι να το κάνω το gps ? OEO ? Πεζός δεν πάω μακριά και σκάφος δεν έχω LOL !!
  17. Τελικά υπάρχει επώνυμο επί πληρωμή gps για το magic ή όχι ??
  18. Κανένα νέο για επίσημη αναβάθμιση ρομ έχουμε ??
  19. Πριν συνδέσεις το pc με το τηλέφωνο κάνε ρηστάρτ το τηλέφωνο και μετά συνέδεσέ το... εμένα έτσι λύθηκε το πρόβλημα.
  20. H Voda πάντως αλλά και ο Γερμανός, το είχαν/έχουν ετοιμοπαράδοτο. Πιστεύω ότι εξαρτάται από το κατάστημα. Συγκεκριμένα η vodafone, από όπου τελικά το πήρα εγώ, μου είπαν από το τηλ. ότι θα μπορούσαν να μου το στείλουν με κούριερ σε 3 εργάσιμες. Πήγα όμως σε κατάστημα και το πήρα κατευθείαν.
  21. Αυτό είναι οκ. Σε ευχαριστώ πολύ.
  22. Kαλημέρα σε όλους. Παρακολουθώ το θέμα εδώ και 2-3 μέρες, οπότε συγχωρέστε μου τυχόν παραλείψεις μου. Δεν βρήκα πουθενά απάντηση για το τι κάνουμε όταν δεν μπορεί να συνδεθεί το τηλέφωνο με το pc (HTCsync). Σε τρεις υπολογιστές με vista home premium, Vista ultimate x64 που το εγκατέστησα, τα ίδια. Δεν υπάρχει συνεργασία, δεν αναγνωρίζεται/ανιχνεύεται το κινητό από το HTCsync. Μόνο η σύνδεση usb ανάβει στο κινητό και στο pc μονίμως το disconnected. Επανεγκατάστησα πάνω από 2 φορές το HTC sync, δοκίμασα τους drivers από το sdk χωρίς αποτέλεσμα. Μόνη μου ελπίδα ο Μακ, που έχω στο εξοχικό και τα xp σε ένα laptop. (Αν και πολύ φοβάμαι - Moore's Law- ότι ούτε εκεί θα γίνει κάτι.) Για την ιστορία, αγόρασα το κινητό από την voda πριν δύο μέρες. Βέβαια ο λόγος που με έκανε να επιλέξω το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν το gps, το οποίο (ακόμα) στην ουσία ΔΕΝ υπάρχει. Η εφαρμογή google maps, για χρήση gps είναι αστεία. Βέβαια η συσκευή σιγά σιγά με κερδίζει, αλλά δεν σας κρύβω ότι η πρώτη εντύπωση ήταν αρνητική σε σχέση με τα χρήματα που κοστίζει. Η συσκευή είναι μαύρη και πίσω λέει απλά HTC και όχι HTC google. To virtual πληκτρολόγιο μάλλον είναι για μικρά παιδιά, μιας και με τίποτα δεν μπορώ να πετύχω σωστά το γράμμα. (Το δάκτυλό μου καλύπτει 2 χαρακτήρες LOL - στην πλάγια μορφή του πληκτρολογίου, οπότε μάλλον η χρήση γραφίδας για μένα είναι απαραίτητη). Γενικά μιλώντας, νοιώθω ότι πέταξα χρήματα (ή αλλιώς με έπιασαν ...κώτσο), αν δεν αλλάξει σύντομα κάτι. (Αναβάθμιση ROM - επίσημο - πρόγραμμα gps για android κλπ). Βέβαια η χρήση του ως gps ακόμα και έτσι μάλλον θα πρέπει να αποκλειστεί μιας και λείπει από τη συσκευασία αλλά και από τα διαθέσιμα αξεσουάρ η βάση στήριξης για το αυτοκίνητο, επομένως σε καμιά περίπτωση δεν προορίζεται για αυτή την λειτουργία. Μάλλον θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το παλιό πιστό Eten ως gps. Πάντως στα + του η ευκολία με την οποία συνδέθηκε στο wi-fi (με wpa 2), και ο αρκετά καλός browser του. Mια ακόμα ερώτηση, αν κάποιος έχει δοκιμάσει. Συνηθίζω να ακούω ένα ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό. Με ποια εφαρμογή μπορεί να γίνει το streaming ?? Πατώντας στο λινκ του σταθμού, μου βγάζει συνεχώς ότι δεν υπάρχει ή ότι δεν μπορεί να προσδιορίσει το μέγεθος του αρχείου και δεν παίζει. Κάθε πληροφορία σε αυτό θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σας κούρασα.
×
×
  • Create New...