Jump to content

xrysaetos90

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xrysaetos90

  • Ημ. Γέννησης 17/02/1958

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

xrysaetos90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν νομίζω πως μιλάμε για το ίδιο πρόγραμμα. Σωστά? * Πάντως το έκανα και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν οκ.
  2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ανακάλυψα κάτι (επί πληρωμή) αλλά ενώ γράφει για το 4S, κάπου πήρε το μάτι μου παρακάτω για 4s συμβατό... οπότε το φοβήθηκα και δεν προχώρησα στην αγορά του.
  3. Καλησπέρες. Συγγνώμη κατ΄αρχήν αν δεν είναι το κατάλληλο νήμα, αλλά με ενδιαφέρει το JB για το i-phone 4s. (16 GB) Yπάρχει τίποτα ή όχι ακόμα? Ευχαριστώ.
  4. Επανέρχομαι. Το τηλέφωνο τη στιγμή που έγραφα τ παραπάνω μήνυμα, έκανε μέσω i-tunes αναβάθμιση στην 4.3.5. Ποσπάθησα να κάνω downgrade στην 4.3.3, αλλά από ότι κατάλαβα αυτό είναι αδύνατον γιατί δεν υπάρχει κάποιο SISH ή κάπως έτσι αρχείο αποθηκευμένο. Επομένως περιμένω να βγει redsnow για την 4.3.5. Σωστά ??
  5. Προσπαθώ να κατεβάσω το αρχείο, αλλά το λινκ παραπέμπει σε κενή σελίδα.... edit...Άκυρο, το κατέβασα με Fiefox. Eυχαριστώ πολύ.
  6. Σε ευχαριστώ πολύ vman. Πάντοτε ευγενής και εξυπηρετικός. Δυστυχώς, λόγω "παλαιάς κοπής" καταναλωτής, αδυνατώ να καταννοήσω τον τρόπο λειτουργίας του e-bay και το αποφεύγω όσο μπορώ. Σε ευχαριστώ. Πρόσεξε διαφορά: 5 δολλάρια +3 έξοδα αποστολής από το Hong Kong /19 ευρώ + έξοδα αποστολής το e-shop. :X... Eδώ όντως βρήκα την καλύτερη τιμή για το προϊόν. Ευχαριστώ. Ωστόσο τεράστια η διαφορά ανάμεσα στην τιμή Hong Kong και στην τιμή Ελλάδας. (Μα δεν τους είπαν ακόμα ότι είμαστε εν μέσω κρίσης...:mad:). Τελικά μάλλον θα πρέπει να μάθω το e-bay LOL. Σας ευχαριστώ πολύ και τους τρεις.
  7. Στο μήνυμά σου αυτό κάπου γράφεις ότι αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κανονικά ακουστικά για το magic, βάζεις αντάπτορα. Μπορείς να μου πεις πού υπάρχει αυτός σε παρακαλώ, γιατί έχω φάει τον τόπο και δεν μπορώ να βρώ πουθενά. Ευχαριστώ.
  8. Στο δικό μου ρούτερ συνδέεται πάντως με wpa2, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό που λες το παρατήρησα μόνο μία φορά (πριν την αναβάθμιση ) στον κήπο του Μουσείου, όπου έμπαινα σε κάποια ξεκλείδωτα δίκτυα με πολύ χαμηλό σήμα.
  9. Nα ευχαριστήσω και δημόσια τον vman για την υπομονή του και τις οδηγίες του. Χωρίς αυτόν δεν θα κατάφερνα να εγκαταστήσω την νέα ΡΟΜ της htc και να την κάνω και rooted.
  10. Μια ερώτηση και από εμένα, αν δεν γίνομαι κουραστικός. Έχω το htc της Voda με την μαμίσια ROM. Θέλω να βάλω και πάλι τη μαμίσια που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Τι διαφορές υπάρχουν (κάποιος που την χρησιμοποιεί από την αρχή πλζ). Αξίζει τον κόπο ή να περιμένω κι άλλο? Ευχαριστώ.
  11. Καλημέρα/καλησπέρα. Αν δεν με ενδιαφέρουν άλλες ROM και θέλω μόνο τις επίσημες είναι οκ να βάλω την καινούργια χωρίς να κάνω κάτι άλλο? Ευχαριστώ.
  12. Τελικά θα μου πει κάποιος?? (Αν περάσω την αναβάθμιση της voda, θα χρειαστεί να ξαναπεράσω το ndrive και τις υπόλοιπες εφαρμογές??)
  13. Ερώτηση επειδή έχω μπερδευτεί. Αν βάλω την νέα αναβάθμιση της voda, θα πρέπει μετά να ξαναπεράσω τις εφαρμογές (π.χ. ndrive? κλπ) Θα πρέπει να ξαναδώσω στοιχεία για το gmail κλπ, κλπ?? Ευχαριστώ
  14. Τρελλό ΔΕΝ είναι να ζητάμε μια αναβάθμιση (ΜΙΑ), από τον Ιούνιο (Ιούλιο) που πήραμε το κινητό. (Ούτε καν ελληνικό UI, δεν έχει βγει - εκείνο που θα έβγαινε τέλος Αυγούστου αν θυμάστε...) Σε κάθε περίπτωση ο χαμένος δεν είναι ο καταναλωτής αλλά όποιος χάνει την αξιοπιστία του. (Μαντέψτε ποιος είναι...)
×
×
  • Create New...