tass0s Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Τωρα εγω που θελω να βαλω stock official firmware εχει σημασια αν θα βαλω το EUR η το COS? Τρεχω σε δικτυο cosmote και νομιζω το κινητο αγοραστηκε απο cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Τωρα εγω που θελω να βαλω stock official firmware εχει σημασια αν θα βαλω το EUR η το COS? Τρεχω σε δικτυο cosmote και νομιζω το κινητο αγοραστηκε απο cosmote. Δεν έχει σημασία οποίο και να βάλεις ,αλλά αν θελεις να είσαι μέσα στην εγγύηση (αν έχεις ακόμα ) βάζεις αυτό που είχε το τηλέφωνο όταν αγοράστηκε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Τωρα εγω που θελω να βαλω stock official firmware εχει σημασια αν θα βαλω το EUR η το COS? Τρεχω σε δικτυο cosmote και νομιζω το κινητο αγοραστηκε απο cosmote. Εξαρτάται απ'το τι έχει το τηλέφωνο αυτή τη στιγμή αλλά και από το τι ζητάς εσύ. Αν ας πούμε τώρα έχει COS μπορείς βέβαια να βάλεις την LSW EUR αλλά δεν θα παίρνεις OTA updates (λες και θα δώσουν ξανά :D ), βγαίνεις και εκτός εγγύησης υπόψιν, όχι κάτι μη αναστρέψιμο όμως.. Αν πάλι έχει COS και θέλεις να βάλεις την LSD COS σίγουρα θα παίρνεις τα πιθανά μελλοντικά updates όμως θα έχεις μια παλιότερη 4.1.2 μέσα.. Εγώ θα έβαζα την EUR και θα είχα τηλέφωνο και την COS standby στο pc μου για παν ενδεχόμενο, αν βέβαια είχα ακόμα εγγύηση και εργοστασιακό firmware COS στη συσκευή μου. Αν πάλι η συσκευή σου είχε EUR από κατασκευής τότε δεν το συζητάμε καν, βάζεις την EUR κι εγώ γράφω τσάμπα τόση ώρα..!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Τα μηνύματά που αφορούσαν το root μεταφερθήκαν στις Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II Μέρος ΙΙ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Εξαρτάται απ'το τι έχει το τηλέφωνο αυτή τη στιγμή αλλά και από το τι ζητάς εσύ. Αν ας πούμε τώρα έχει COS μπορείς βέβαια να βάλεις την LSW EUR αλλά δεν θα παίρνεις OTA updates (λες και θα δώσουν ξανά :D ), βγαίνεις και εκτός εγγύησης υπόψιν, όχι κάτι μη αναστρέψιμο όμως.. Αν πάλι έχει COS και θέλεις να βάλεις την LSD COS σίγουρα θα παίρνεις τα πιθανά μελλοντικά updates όμως θα έχεις μια παλιότερη 4.1.2 μέσα.. Εγώ θα έβαζα την EUR και θα είχα τηλέφωνο και την COS standby στο pc μου για παν ενδεχόμενο, αν βέβαια είχα ακόμα εγγύηση και εργοστασιακό firmware COS στη συσκευή μου. Αν πάλι η συσκευή σου είχε EUR από κατασκευής τότε δεν το συζητάμε καν, βάζεις την EUR κι εγώ γράφω τσάμπα τόση ώρα..!:D εχουν διιαφορα ομως? λειτουργικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 εχουν διιαφορα ομως? λειτουργικα? Σίγουρα, ίσως αν δεν δοκιμάσεις και τις δύο για κάμποσο καιρό να μην καταλάβεις κάτι όμως έχουν. Εγώ έχω διαπιστώσει καλύτερη μπαταρία υπέρ της lsw κι αυτό μου αρκεί. Και η lsd δεν είναι κακή πάντως, μια χαρά σταθεροτατη ήταν όσο καιρό την είχα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Σίγουρα, ίσως αν δεν δοκιμάσεις και τις δύο για κάμποσο καιρό να μην καταλάβεις κάτι όμως έχουν. Εγώ έχω διαπιστώσει καλύτερη μπαταρία υπέρ της lsw κι αυτό μου αρκεί. Και η lsd δεν είναι κακή πάντως, μια χαρά σταθεροτατη ήταν όσο καιρό την είχα..:) μαλιστα, κατι τελευταιο, το modem αλλαζει ή ειναι το ιδιο και στις 2? ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 μαλιστα, κατι τελευταιο, το modem αλλαζει ή ειναι το ιδιο και στις 2? ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σου Αλλάζει και αυτό, ίσως είναι και η κυρία αιτία για την καλύτερη αυτονομία της τελευταίας..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Παιδιά μη βαρέσετε όλοι μαζί γι' αυτό που θα ρωτήσω, ένας ένας!:p Είμαι ακόμα με 2.3.4 και δεν έχω κανένα παράπονο ως τώρα, όλα λειτουργούν ρολόι αλλά ψήνομαι να περάσω την 4.1.2. Αν κάποια στιγμή θελήσω να γυρίσω πίσω στην 2.3.4 μπορώ να το κάνω χωρίς κανένα πρόβλημα έτσι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Παιδιά μη βαρέσετε όλοι μαζί γι' αυτό που θα ρωτήσω, ένας ένας!:p Είμαι ακόμα με 2.3.4 και δεν έχω κανένα παράπονο ως τώρα, όλα λειτουργούν ρολόι αλλά ψήνομαι να περάσω την 4.1.2. Αν κάποια στιγμή θελήσω να γυρίσω πίσω στην 2.3.4 μπορώ να το κάνω χωρίς κανένα πρόβλημα έτσι δεν είναι? Έτσι ακριβώς είναι, δες μόνο ποια 2.3.4 έχεις που να κατεβάσεις την ίδια σε περίπτωση που θελήσεις επιστροφή (δύσκολο..!:p ) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Έτσι ακριβώς είναι, δες μόνο ποια 2.3.4 έχεις που να κατεβάσεις την ίδια σε περίπτωση που θελήσεις επιστροφή (δύσκολο..!:p ) :) Δύσκολο λες ε? Μακάρι! Βασικά έχω την Criskelo 2.3.4 (πόσο πίσω σας πηγαίνω τώρα ε?:p) και το zipάκι της το κουβαλάω πάντα στο κινητό!:D Αυτό που με προβληματίζει λίγο είναι ότι έχω συνηθήσει το htc ime πληκτρολόγιο και με τις 4.1.2 έχω δει ότι έχει ένα θεματάκι στο να λειτουργήσει σωστά! Τεσπα, θα την κάνω την απόπειρα κάποια στιγμή και βλέπουμε:rolleyes: Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Θα παρακαλέσω για άλλη μια φορά να μείνετε on topic ,τα μηνύματα που αφορούσαν την μπαταριά μεταφερθήκαν στο σωστό θεμα. Περιμένω από όλους και ειδικότερα απο τους ποιο παλιούς να μην ενισχύουν τα τα off topic posts . Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Είπα να το συνδέσω σήμερα με τον υπολογιστή αλλά το kies (τελευταία έκδοση) μου εμφανίζει πως η συσκευή δεν υποστηρίζεται. Το κινητό φοράει την 4.1.2. Τί να έχει γίνει ? Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Είπα να το συνδέσω σήμερα με τον υπολογιστή αλλά το kies (τελευταία έκδοση) μου εμφανίζει πως η συσκευή δεν υποστηρίζεται. Το κινητό φοράει την 4.1.2. Τί να έχει γίνει ? Μήπως το έχεις κάνει root; Άλλη μια περίπτωση να έχεις csc που δεν συμφωνεί με τη rom που έχεις εγκατεστημένη αυτή τη στιγμή.. Και το ίδιο το kies τα κάνει τα "νερά" του κάθε τόσο βέβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Είπα να το συνδέσω σήμερα με τον υπολογιστή αλλά το kies (τελευταία έκδοση) μου εμφανίζει πως η συσκευή δεν υποστηρίζεται. Το κινητό φοράει την 4.1.2. Τί να έχει γίνει ? Μάλλον, έχεις διαφορετικό csc, από αυτό της rom. Ποιας χώρας την 4.1.2 έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Την επίσημη πέρασα από Cosmote. Αλλά μετά του έκανα root με PhilZ-cwm6-XWLSD-OXX-4.93.6-signed. Μετά από λίγες ώρες από το root (έφαγε γερό κόλλημα) και αναγκάστικα και του έκανα factory reset - cache reset.Μετά και από αυτό έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με την συσκευή πχ όταν ξεκινάει το λογότυπο του S II εμφανίζεται χωρίς ήχο (οι ήχοι είναι όλοι στο τέρμα). Σκέφτομαι να το επαναφέρω τελείως σε εργοστασιακή κατάσταση. Ποιά διαδικασία ακολουθώ ? Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Εφόσον είσαι root, είναι λογικό να μην υποστηρίζεται από το kies. Αν θες να το επαναφέρεις, περνάς πάλι τη rom μέσω odin. Αν θες, μπορείς να περάσεις και την LSW που είναι η τελευταία έκδοση που έχει βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Εφόσον είσαι root, είναι λογικό να μην υποστηρίζεται από το kies. Αν θες να το επαναφέρεις, περνάς πάλι τη rom μέσω odin. Αν θες, μπορείς να περάσεις και την LSW που είναι η τελευταία έκδοση που έχει βγει. φιλη μου εχει την τελευταια εκδοση αλλα μετα την αναβαθμιση εχει τρομερρη πτωση της μπαταριας ακομα και 3 φορτισεις την ημερα.. και καιει απιστευτα το κινητο... εχετε να προτεινετε καμια αλλη ρομ? πχ καμια γερμανικη? το κινητο ειναι μαμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 φιλη μου εχει την τελευταια εκδοση αλλα μετα την αναβαθμιση εχει τρομερρη πτωση της μπαταριας ακομα και 3 φορτισεις την ημερα.. και καιει απιστευτα το κινητο... εχετε να προτεινετε καμια αλλη ρομ? πχ καμια γερμανικη? το κινητο ειναι μαμα.. Αν αναφέρεσαι στην LSW, νομίζω πως είναι η καλύτερη JB που έχει βγει έως τώρα, από όλες τις πλευρές. Καλύτερη αυτονομία από τις προηγούμενες, και νορμάλ θερμοκρασίες για την εποχή. Θα πρότεινα να ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας, και να δει ποια εφαρμογή "καταπίνει" τη μπαταρία, γιατί κάτι μου λέει πως αυτό συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Εγώ δεν μίλησα για μπαταρία. Δεν έχω διαπιστώση κανένα θέμα με την αυτονομία. Όσο για root και ότι δεν το βλέπει το kies. Και πρίν που είχε ics root το είχα κάνει (με τον άλλο τρόπο που εμφανίζει θαυμαστικό) αλλά συνδεόταν κανονικά με kies. Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Όσο για root και ότι δεν το βλέπει το kies. Και πρίν που είχε ics root το είχα κάνει (με τον άλλο τρόπο που εμφανίζει θαυμαστικό) αλλά συνδεόταν κανονικά με kies. Μη μπερδεύεις ics με jelly bean στα θέματα ασφαλείας, άλλη ιστορία και φυσικά διαφορετικός τρόπος για να γίνουν root. Το ότι στη μία δεν το έβλεπε το kies δεν σημαίνει ότι θα ισχύει το ίδιο και στην άλλη. Στην jelly bean μέχρι και οι OTA ενημερώσεις δεν μπορούν να γίνουν στις περισσότερες περιπτώσεις, αν όχι σε όλες δηλαδή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 (edited) Είπα να το συνδέσω σήμερα με τον υπολογιστή αλλά το kies (τελευταία έκδοση) μου εμφανίζει πως η συσκευή δεν υποστηρίζεται. Το κινητό φοράει την 4.1.2. Τί να έχει γίνει ? "Και πρίν που είχε ics root το είχα κάνει (με τον άλλο τρόπο που εμφανίζει θαυμαστικό) αλλά συνδεόταν κανονικά με kies" Μη μπερδεύεις ics με jelly bean στα θέματα ασφαλείας, άλλη ιστορία και φυσικά διαφορετικός τρόπος για να γίνουν root. Το ότι στη μία δεν το έβλεπε το kies δεν σημαίνει ότι θα ισχύει το ίδιο και στην άλλη. Στην jelly bean μέχρι και οι OTA ενημερώσεις δεν μπορούν να γίνουν στις περισσότερες περιπτώσεις, αν όχι σε όλες δηλαδή.. Αν το KIES βγαζει μηνυμα οτι η συσκευη δεν υποστηριζει αναβαθμισεις, δεν πιστευω οτι φταιει το root...ως γνωστον rooted συσκευες παιρνουν κανονικα ΟΤΑ updates απλα χανεται το root Μηπως εχει κι αυτος το γνωστο θεμα με ασυμφωνια JB/csc?? Αν μας εδινε περισσοτερες πληροφοριες για το ποια rom ειχε, ποια JB εβαλε και με ποιο τρόπο, ισως καταλαβουμε τι συμβαινει... Edited August 22, 2013 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 "Και πρίν που είχε ics root το είχα κάνει (με τον άλλο τρόπο που εμφανίζει θαυμαστικό) αλλά συνδεόταν κανονικά με kies" Αν το KIES βγαζει μηνυμα οτι η συσκευη δεν υποστηριζει αναβαθμισεις, δεν πιστευω οτι φταιει το root...ως γνωστον rooted συσκευες παιρνουν κανονικα ΟΤΑ updates απλα χανεται το root Μηπως εχει κι αυτος το γνωστο θεμα με ασυμφωνια JB/csc?? Αν μας εδινε περισσοτερες πληροφοριες για το ποια rom ειχε, ποια JB εβαλε και με ποιο τρόπο, ισως καταλαβουμε τι συμβαινει... Ποιά rom είχα δεν θυμάμαι. Είχα περάσει την επίσημη ICS από cosmote και μετά το έκανα root. Δεν είχα κανένα θέμα.Πρόσφατα μου εμφάνισε ότι βγήκε διαθέσιμη νέα ενημέρωση και μέσα από το kies πέρασα την JB 4.1.2. Μετά επειδή χάθηκε το προηγούμενο root το έκανα με αυτό http://www.mediafire.com/download/4cb3mf3lat13xcm/PhilZ-cwm6-XWLSD-OXX-4.93.6-signed.zip Να το κάνω unroot ? Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Αν το KIES βγαζει μηνυμα οτι η συσκευη δεν υποστηριζει αναβαθμισεις, δεν πιστευω οτι φταιει το root...ως γνωστον rooted συσκευες παιρνουν κανονικα ΟΤΑ updates απλα χανεται το root Μηπως εχει κι αυτος το γνωστο θεμα με ασυμφωνια JB/csc?? Αν μας εδινε περισσοτερες πληροφοριες για το ποια rom ειχε, ποια JB εβαλε και με ποιο τρόπο, ισως καταλαβουμε τι συμβαινει... Είναι πολύ πιθανό και αυτό, σίγουρα θέλουμε περισσότερα στοιχεία για το τι έχει αυτή τη στιγμή ο φίλος στη συσκευή του, πως κι ένα μίνι ιστορικό ίσως για να βοηθήσουμε περισσότερο. Τώρα για το rootάρισμα και τη σύνδεση με το kies κρατάω κάποιες επιφυλάξεις για δύο λόγους, πρώτον επειδή όσες φορές κι αν έκανα root και σε όσες jelly bean κι αν δοκίμασα, αμέσως μετά στις δοκιμές μου για έλεγχο για πιθανές αναβαθμίσεις μέσω OTA εμφανιζόταν το μήνυμα περί "τροποποιημένου λογισμικού" και φυσικά δεν μπορούσε να γίνει. Δοκίμαζα κάποιες επανεκκινήσεις κι εντέλει σε κάποιες περιπτώσεις μπορούσε να γίνει ο έλεγχος, στις περισσότερες όμως το πράγμα σταματούσε εκεί κι επανερχόταν το μήνυμα για το λογισμικό. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι έχω αφήσει το kies στην άκρη εδώ και πάρα πολύ καιρό, μια φορά χρειάστηκα να αναβαθμίσω μέσω αυτού του ρημαδιού (μην γίνω και αγενής :p) κι όμως αυτό το ρημάδι κατάφερε να με αγχώσει απίστευτα (κόλλησαν τα πάντα στη μέση της αναβάθμισης)..:banghead: ..δεν επιμένω λοιπόν, αν όσοι το έχετε δοκιμάσει με kies είστε σίγουροι πάω πάσο. Στα OTA όμως κάπου το πράγμα μπλέκεται, τουλάχιστον στο root που έκανα μέχρι και σήμερα με τον kernel του Philz..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 (edited) Εκανες root την τελευταια LSW JB με το αρχειο του Philz για την LSD? Δεν ξερω αν αυτο ηταν σωστο και σου προκαλει προβληματα, γιατι οταν εγραψα πριν οτι το rooting δεν επηρεαζει τις αναβαθμισεις, εννοω αυτα που δεν περιλαμβανουν αλλαγη kernel, recovery Οπότε αν επιμενεις για το KIES δεν βλεπω αλλη λυση από unroot, που στην περιπτωση σου γινεται μονο με περασμα του firmware ξανα. Edited August 23, 2013 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts