Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κοίτα στην 1η σελίδα του παρόντος θρεντ, έχει τα πάντα! ΕΛΛΗΝΙΚΗ jb δεν έχει βγει ακόμα αλλά μπορείς να βάλεις αυτήν που έχει στην 1η σελίδα, έχει τα πάντα στα Ελληνικά και σε ακόμα καμιά 15αριά γλώσσες.

Βάλε την XWLSD που είναι και η τελευταία που κυκλοφόρησε (η Ελληνική που ΘΑ κυκλοφορήσει σχεδόν δεν θα έχει διαφορές)

μπορείς να μου δώσεις link?

Edited by Nikosx1993

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια για Downgrade jelly bean σε ics ακουλουθω την διαδικασια που παρουσιαζεται στην πρωτη σελιδα βαζοντας στο odin στη θεση pda το αρχειο της ρομ που φοραγα πριν η πρεπει να προσεξω και κατι αλλο?δεν εχω σκοπο να το κανω απλα ρωταω αν γινεται με αυτο το τροπο.

παιδια για Downgrade jelly bean σε ics ακουλουθω την διαδικασια που παρουσιαζεται στην πρωτη σελιδα βαζοντας στο odin στη θεση pda το αρχειο της ρομ που φοραγα πριν η πρεπει να προσεξω και κατι αλλο?δεν εχω σκοπο να το κανω απλα ρωταω αν γινεται με αυτο το τροπο.

Οταν θελησεις να γυρισεις σε ics παλι, ναι, αυτον τον οδηγο θα ακολουθησεις με αυτον τον τροπο που λες.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Λογικά θα έρθει με το τελευταίο update

Μακαρι αφου την αργουν που την αργουν τοσο τουλαχιστον να της παρουμε με οτιδηποτε νεο update εχει.

Μπορει να μας πει καποιος τι διαφορες εχουν τα 2 updates που εχουν βγει για την 4.1.2?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

παιδια εχω ενα θεμα και θελω βοηθια ειμαι κατοχος ενος gt-i9100 και παω να κανω μεσω του kie επανεγκατασταση της ρομ και μου λεει πως για αυτη την συσκευη δεν ειναι διαθεσιμο.απο οτι ειδα στο νετ φτεει που ειναι απο βονταφον το τηλ.... μπορω να πεταξω εκτως το βονταφον και αν οχι πως θα ξανακανω εγκατασταση της ρομ????

μπορείς να μου δώσεις link?

Απλώς η 1η σελίδα εδώ που γράφεις είναι, αν δεις πάνω δεξιά έχει την αρίθμηση των σελίδων, πηγαίνεις στην 1η.

για να μην το κουράζουμε, ορίστε: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Προετοιμασία

• Κατεβάζεις το KIES από
εδώ. Μετά το εγκαθιστάς στον υπολογιστή και φροντίζεις να το κλείσεις. Σημείωση, το KIES δεν χρειάζεται, αυτό που θέλεις είναι τους Drivers για το κινητό. Οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο του KIES.

...

Ρε παίδες έχω κατεβάσει το odin 1,85, έχω κατεβάσει και την σκανδιναβική και έχω κολλήσει στο "Συνδεστε το καλώδιο usb στον υπολογιστη σας και περιμένετε μέχρι το κουτάκι ID:Com να γινει κιτρινο."

Πόση ώρα θεωρείται λογικό διάστημα μιας και δεν το έχω δει να γίνεται κίτρινο...

Edited by Superuser

Ρε παίδες έχω κατεβάσει το odin 1,85, έχω κατεβάσει και την σκανδιναβική και έχω κολλήσει στο "Συνδεστε το καλώδιο usb στον υπολογιστη σας και περιμένετε μέχρι το κουτάκι ID:Com να γινει κιτρινο."

Πόση ώρα θεωρείται λογικό διάστημα μιας και δεν το έχω δει να γίνεται κίτρινο...

Εχεις μπει σε download mode? Λογικα θα επρεπε να γινει σε μερικα δευτερολεπτα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Εχεις μπει σε download mode? Λογικα θα επρεπε να γινει σε μερικα δευτερολεπτα.

Ναι έχω μπει σε download mode και μου λέει odin mode custom binary mode:n & current binary:samsung official

Μόνο τα windows μου λένεμ για τo usb, "device driver sw was not successfully installed"....

Ναι έχω μπει σε download mode και μου λέει odin mode custom binary mode:n & current binary:samsung official

Μόνο τα windows μου λένεμ για τo usb, "device driver sw was not successfully installed"....

Κατέβασε τους drivers και πέρνα τους ξανα .

Ή απεγκατάσταση/εγκατάσταση το kies με reboot pc και τηλέφωνο .

Samsung galaxy s21+

Απο 4.0.4 BOLPM σε 4.1.2 XWLSD εδω και 2 μερες και η μπαταρια δεν μου τα λεει καλα.Με ακριβως οτι ειχα περασμενο και πριν live wallpaper τα παντα κλειστα(wi fi ,google now,κλπ) με καμια 20 αρια τηλ και λιγο φωτο το βραδυ ειμαι περιπου 50%.

Οταν την περασα εκανα factory reset πριν την περασω οχι μετα μηπως φταει αυτο?

Θα περιμενω λιγο και βλεπουμε:mad:

Κατέβασε τους drivers και πέρνα τους ξανα .

Ή απεγκατάσταση/εγκατάσταση το kies με reboot pc και τηλέφωνο .

Με odin εχω να παω να κανω εγκατασταση. Το μονο που απομενει βεβαια ειναι να κανω reboot το pc οσο για τους drivers τα 7 τα κανουν μονα τους. Το kies δεν το εχω εγκατεστημενο μιας και εκει δεν "εβρισκα" το κινητο ενω σαν εξ. σκληρο μια χαρα το αναγνωριζει...

Έχει κανείς άλλος θέμα με τη διάρκεια της μπαταρίας στην 4.1.2; :(
Twisting your mind and smashing your dreams...:kill:

Εκτος απο το θεμα με την διαρκεια της μπαταριας που πολλοι λενε οτι εχει η 4.1.2 εχετε δει κανενα αλλο θεμα ή κατα τ' αλλα ειναι μια τρομερα καλη android release?

Εκτος απο το θεμα με την διαρκεια της μπαταριας που πολλοι λενε οτι εχει η 4.1.2 εχετε δει κανενα αλλο θεμα ή κατα τ' αλλα ειναι μια τρομερα καλη android release?

Προσωπικα θεωρω οτι ειναι η καλυτερη που εχει βγει... Βεβαια δεν την κρατησα πολυ καιρο (για αλλους λογους, οχι γιατι δεν μου αρεσε) αλλα δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα... ουτε με την μπαταρια. Πολυ smooth (οχι απολυτα, τρωει κανενα κολληματακι, αλλα ειναι η μερα με την νυχτα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aυτο που εχω εγω να πω χωρις να εχω δοκιμασει καποια custom μετα απο περιπου ενα μηνα χρησης ειναι οτι το κινητο φυσαει στην 4.1.2 βεβαια για να φτασω στο επιπεδο να μην μου κανει κουλα οπως μπορει να κανει σε αρκετους που την περασαν απο πανω απο την παλια επρεπε να κανω πρωτα ολα τα wipe και μετα να την εγκαταστησω.Δεν μπορω να πω το να ξαναστηνεις ενα κινητο απο την αρχη δεν ειναι οτι πιο ευκολο αλλα μονο ετσι ηρεμησε το κεφαλι μου γιατι εκτος απο τα κουλα της μπαταριας που μου εκανε(αδειαζε σε 1 ωρα μονο του)μου εκανε και κολλημα στο internet οταν εβαζα τα δεδομενα δεν τα ανοιγε ποτε.;););)

ONE PLUS 9 PRO

Απο 4.0.4 BOLPM σε 4.1.2 XWLSD εδω και 2 μερες και η μπαταρια δεν μου τα λεει καλα.Με ακριβως οτι ειχα περασμενο και πριν live wallpaper τα παντα κλειστα(wi fi ,google now,κλπ) με καμια 20 αρια τηλ και λιγο φωτο το βραδυ ειμαι περιπου 50%.

Οταν την περασα εκανα factory reset πριν την περασω οχι μετα μηπως φταει αυτο?

Θα περιμενω λιγο και βλεπουμε:mad:

Φόρτισε το κλειστό, μόλις πάει φουλ, άνοιξε το κατευθείαν σε recovery και κάνε wipe battery stats (είναι στο μενού advanced) κατόπιν θα χρειαστείς 3-4 πλήρεις κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης και θα είσαι οκ.

Εάν είσαι root θα σου πρότεινα να ξηλώσεις και όσες εφαρμογές συστήματος σου είναι αχρείαστες.

με αυτόν τον τρόπο κάτω από 3 μέρες με την χρήση που περιγράφεις, δεν έχω δει....

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Φόρτισε το κλειστό, μόλις πάει φουλ, άνοιξε το κατευθείαν σε recovery και κάνε wipe battery stats (είναι στο μενού advanced) κατόπιν θα χρειαστείς 3-4 πλήρεις κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης και θα είσαι οκ.

Εάν είσαι root θα σου πρότεινα να ξηλώσεις και όσες εφαρμογές συστήματος σου είναι αχρείαστες.

με αυτόν τον τρόπο κάτω από 3 μέρες με την χρήση που περιγράφεις, δεν έχω δει....

3 ημερες? Να υποθεσω οτι το κλεινεις το βραδυ...

(το wipe battery stats δημιουργει πουθενα "προβλημα"?)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποια εκδοση ειναι καλη απο τις χωρες που εχει βγει για να βαλω την jelly bean γιατι EUR που εχω το κινητο μου θα αργησει...και αν βαλω καποια official rom απο αλλη χωρα και οταν βγει η EUR και την βαλω, θα φαινεται με καποιον τροπο στην samsung οτι εκανα τετοιες αλλαγες στο λογισμικο?

*Λεω να βαλω την γερμανικια εκδοση DBT JELLY BEAN

Edited by FoT1s

Ποια εκδοση ειναι καλη απο τις χωρες που εχει βγει για να βαλω την jelly bean γιατι EUR που εχω το κινητο μου θα αργησει...και αν βαλω καποια official rom απο αλλη χωρα και οταν βγει η EUR και την βαλω, θα φαινεται με καποιον τροπο στην samsung οτι εκανα τετοιες αλλαγες στο λογισμικο?

*Λεω να βαλω την γερμανικια εκδοση DBT JELLY BEAN

νομιζω οτι τα περισσοτερα παιδια,βαλαμε την Σκανδιναβικη,λογω ενος update που ηδη περιλαμβανεται.

οτι και να βαλεις(απο official τουλαχιστον),μπορεις να γυρισεις με odin στην μαμα εκδοση firmware του τηλεφωνου.

νομιζω οτι τα περισσοτερα παιδια,βαλαμε την Σκανδιναβικη,λογω ενος update που ηδη περιλαμβανεται.

οτι και να βαλεις(απο official τουλαχιστον),μπορεις να γυρισεις με odin στην μαμα εκδοση firmware του τηλεφωνου.

Αφου ολες 4.1.2 ειναι η εκδοσεις, τι update ειναι αυτο?

επισης, το ξερω, με Odin θα την βαλω αν την βαλω, απλα μετα δεν ξερω αμα φαινεται καπως οτι καποια στιγμη στο παρελθον εβαλα μια αλλη εκδοση απο EUR

Αφου ολες 4.1.2 ειναι η εκδοσεις, τι update ειναι αυτο?

ενα επιπλεον μετα την κυκλοφορια της 4.1.

ουσιαστικα αποφευγεις την διαδικασια της επιπλεον ενημερωσης,

αφου η Σκανδιναβικη το εχει ενσωματωμενο

επισης, το ξερω, με Odin θα την βαλω αν την βαλω, απλα μετα δεν ξερω αμα φαινεται καπως οτι καποια στιγμη στο παρελθον εβαλα μια αλλη εκδοση απο EUR

δεν νομιζω οτι φαινεται κατι.

καλυτερα περιμενε να σου απαντησουν τα πιο εμπειρα μελη για αυτο

δεν νομιζω οτι φαινεται κατι.

καλυτερα περιμενε να σου απαντησουν τα πιο εμπειρα μελη για αυτο

Εσυ την εχεις βαλει? ειναι καλη? ειναι αυτη που ειναι ποσταρισμενη εδω στο topic στην αρχη?

Εσυ την εχεις βαλει? ειναι καλη? ειναι αυτη που ειναι ποσταρισμενη εδω στο topic στην αρχη?

μολις αυτο εγραψα στο διπλανο θεμα.

η 4.1 ειναι αψογη.

το μονο μειον της(εαν μπορει να θεωρηθει μειον),

ειναι η λιγο παραπανω καταναλωση της μπαταριας σχετικα με την 4.0.4,

το οποιο και ελυσα με την "εξοικονομηση ενεργειας".

εαν δεν μου παρουσιασει παλι sod(οπως οι 2 προηγουμενες εκδοσεις),

τοτε αγγιζει το απολυτο...:D

Edited by dp8

• The topic was unpinned