couros1 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Οπως αναφερα κ παραπανω...οταν με το καλο μου ερθει η μπαταρια με 1900mah χωρο κ δεν θα καταλαβαινει τιποτα, τοτε ισως την ξαναβαλω την lsj. Προς το παρων που ειναι ετσι η κατασταση δεν παιζει να βαλω ξανα την lsj. Εδω κ την lsd σκεφτομαι να αλλαξω με καμια 403 eur η 404 nordic. h μπαταρια εχει μεγαλη διαφορα στην 4.0.4 φιλε απο την LSJ jellybean? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos24 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 LSJ jelybean απο πλαισιο ειναι την 4.1.2 εννοεις?παει καλυτερα με αυτην, ειναι πιο γρηγορο,η μπαταρια κραταει? ειναι ευκολο να την περασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Μετά από 2 εβδομαδες χρηση με την γερμανικη 4.1.2 I9100XWLSD_I9100XXLS8_I9100DBTLS7 μπορω να πω οτι το κινητο απλα ειναι σαφως πιο γρηγορο απο την 4.0.4 που ειχα.η μπαταρια κραταει τελικα λιγο λιγοτερο απο την 4.0.4. Με αρκετη χρηση,η οθονη αναμενη 2ωρες και 45 λεπτα,1 ωρα κλησεις, 45 λεπτα wifi ιντερνετ,και 1 ωρα μουσικη , κραταει 1 ημερα και 16 ωρες.Σιγουρα με χρηση εξοικονομησης κραταει λιγο περισσοτερο.Σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος σε ολα, και δεν σκεφτομαι να κανω downgrade στην 4.0.4.Ελπιζω βεβαια σε κανενα μελλοντικο update που θα βοηθησει λιγο την μπαταρια,και πιστευω θα βγει καποια στιγμη. Edited March 22, 2013 by vaggelisp17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Μετά από 2 εβδομαδες χρηση με την γερμανικη 4.1.2 I9100XWLSD_I9100XXLS8_I9100DBTLS7 μπορω να πω οτι το κινητο απλα ειναι σαφως πιο γρηγορο απο την 4.0.4 που ειχα.η μπαταρια κραταει τελικα λιγο λιγοτερο απο την 4.0.4 με αρκετη χρηση,η οθονη αναμενη 2ωρες και 45 λεπτα,1 ωρα κλησεις, 45 λεπτα wifi ιντερνετ,και 1 ωρα μουσικη , κραταει 1 ημερα και 16 ωρες.Σιγουρα με χρηση εξοικονομησης κραταει λιγο περισσοτερο.Σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος σε ολα, και δεν σκεφτομαι να κανω downgrade στην 4.0.4.Ελπιζω βεβαια σε κανενα μελλοντικο update που θα βοηθησει λιγο την μπαταρια,και πιστευω θα βγει καποια στιγμη. για τη γερμανικη βγηκε update, χωρις να ξερω περι τινος προκειται. PDA I9100XWLSE CSC I9100OXELS6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Μετά από 2 εβδομαδες χρηση με την γερμανικη 4.1.2 I9100XWLSD_I9100XXLS8_I9100DBTLS7 μπορω να πω οτι το κινητο απλα ειναι σαφως πιο γρηγορο απο την 4.0.4 που ειχα.η μπαταρια κραταει τελικα λιγο λιγοτερο απο την 4.0.4. Με αρκετη χρηση,η οθονη αναμενη 2ωρες και 45 λεπτα,1 ωρα κλησεις, 45 λεπτα wifi ιντερνετ,και 1 ωρα μουσικη , κραταει 1 ημερα και 16 ωρες.Σιγουρα με χρηση εξοικονομησης κραταει λιγο περισσοτερο.Σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος σε ολα, και δεν σκεφτομαι να κανω downgrade στην 4.0.4.Ελπιζω βεβαια σε κανενα μελλοντικο update που θα βοηθησει λιγο την μπαταρια,και πιστευω θα βγει καποια στιγμη. το εχεις κανει ροοτ φιλε>?η οπωσ ειναι το αφησες,,,δεδομενα ανοιχτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 το εχεις κανει ροοτ φιλε>?η οπωσ ειναι το αφησες,,,δεδομενα ανοιχτα? Όχι δεν το εχω κανει ροοτ,και τα δεδομενα τα ανοιγω κυριως οταν θελω να στειλω mms και καμια φορα οταν κανω update το καιρο.κυριως δουλευω wi-fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocorfu Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Kαι εγω την Γερμανικη εκανα update απο wi-fi το κινητο παει σφαιρα,οσο για την μπαταρια δεν ειδα διαφορα μεγαλη !! Παράθεση hi... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 εγω μολις εβαλα αυτη γερμανικη μαρτιου λεει I9100XWLSE_I9100OXELS6_MBC τι να πω ρε παιδια το τηλεφωνο παει δαν τετραπυρινο με jellybean μακαρι και η μπαταρια να κρατουσε και θα ηταν ολα τελεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) εγω μολις εβαλα αυτη γερμανικη μαρτιου λεει I9100XWLSE_I9100OXELS6_MBC τι να πω ρε παιδια το τηλεφωνο παει δαν τετραπυρινο με jellybean μακαρι και η μπαταρια να κρατουσε και θα ηταν ολα τελεια! Nα υπενθυμίσω και την απενεργοποίηση του fast dormancy για εξοικονόμιση μπαταρίας (έτσι λέγεται τουλάχιστον) σε όσους βέβαια λειτουργούν μόνο το wifi για σύνδεση στο διαδίκτυο και όχι 3G, data παρόχου κλπ κλπ.. Πληκτρολογώντας στον dialer το *#9900# βρίσκετε το "fast dormancy" και το πατάτε για να γίνει "disable". Τόσο απλά. Με τον ίδιο τρόπο το ενεργοποιείτε και πάλι αν θέλετε. Και φυσικά την "εξοικονόμιση ενέργειας".. δεν κάνει και θαύματα βέβαια αλλά αφού δεν επιρρεάζει ορατά και τη λειτουργικότητα της συσκευής.. μέσα στις ρυθμίσεις έχει και επιλογές για όσους δεν θέλουν εξοικονόμιση σε όλους τους τομείς, εγώ για παράδειγμα έχω απενεργοποιήσει την εξοικονόμιση στη φωτεινότητα της οθόνης. Μικρά tips που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα..:) Edited March 22, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 εγω μολις εβαλα αυτη γερμανικη μαρτιου λεει I9100XWLSE_I9100OXELS6_MBC τι να πω ρε παιδια το τηλεφωνο παει δαν τετραπυρινο με jellybean μακαρι και η μπαταρια να κρατουσε και θα ηταν ολα τελεια! Καλησπερα μπορεις να δεις σε αυτη την γερμανικη που εβαλες αν εχεις στις ρυθμισεις την επιλογη για lockscreen shortcut?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Nα υπενθυμίσω και την απενεργοποίηση του fast dormancy για εξοικονόμιση μπαταρίας (έτσι λέγεται τουλάχιστον) σε όσους βέβαια λειτουργούν μόνο το wifi για σύνδεση στο διαδίκτυο και όχι 3G, data παρόχου κλπ κλπ.. Πληκτρολογώντας στον dialer το *#9900# βρίσκετε το "fast dormancy" και το πατάτε για να γίνει "disable". Τόσο απλά. Με τον ίδιο τρόπο το ενεργοποιείτε και πάλι αν θέλετε.:) στη χρηση ιντερνετ μεσω παροχου, τι προβλημα υπαρχει; εγω το εχω απενεργοποιησει, και μια χαρα δουλευει το ιντερνετ μεσω 3G.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλησπερα μπορεις να δεις σε αυτη την γερμανικη που εβαλες αν εχεις στις ρυθμισεις την επιλογη για lockscreen shortcut?ευχαριστω. Στο "ρυθμίσεις - οθόνη κλειδώματος - επιλογές οθ.κλειδ.." δεν έχει μέσα το "Συντομεύσεις"; Έχω την Nordic και οι συντομεύσεις υπάρχουν κανονικά, για ρίξε μια ματιά..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλησπερα μπορεις να δεις σε αυτη την γερμανικη που εβαλες αν εχεις στις ρυθμισεις την επιλογη για lockscreen shortcut?ευχαριστω. ναι υπαρχει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Στο "ρυθμίσεις - οθόνη κλειδώματος - επιλογές οθ.κλειδ.." δεν έχει μέσα το "Συντομεύσεις"; Έχω την Nordic και οι συντομεύσεις υπάρχουν κανονικά, για ρίξε μια ματιά..:) Ναι στην nordic υπαρχει το ξερω.Στην γερμανικη DBT δεν το εχουνε βαλει και γι'αυτο ρωταω αν στην καινουργια γερμανικη που βγηκε υπαρχει ετσι ενημερωτικα.Δεν ξερω ποιος ειναι ο λογος που δεν το εχουνε βαλει,παντως μετα απο ψαξιμο καπου διαβασα οτι αυτη η λειτουργια εξαρταται απο την χωρα και το παροχο κινητης τηλεφωνιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Εχει βαλει κανεις την 404 nordic? Ξερει κανεις τπτ για αυτη την εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Εχει βαλει κανεις την 404 nordic? Ξερει κανεις τπτ για αυτη την εκδοση? Την είχα πριν κάνει την εμφάνισή της η official jelly bean, πολύ καλή ρομ.. Μόλις με τρέλανε η lsj.. σε λιγότερο από μία ώρα σε κατάσταση αναμονής και με ξεχασμένο το wifi ενεργοποιημένο, ρούφηξε κάτι παραπάνω από 10% μπαταρία.. τι στο καλό συμβαίνει με δαύτην.. στην lsd δεν μπήκα ποτέ σε τέτοιες αμφιβολίες.. για να μην πω ότι δεν συνάντησα ποτέ και με καμμία ρομ τέτοια τρελά πράγματα.. Edited March 22, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Την είχα πριν κάνει την εμφάνισή της η official jelly bean, πολύ καλή ρομ.. Μόλις με τρέλανε η lsj.. σε λιγότερο από μία ώρα σε κατάσταση αναμονής και με ξεχασμένο το wifi ενεργοποιημένο, ρούφηξε κάτι παραπάνω από 10% μπαταρία.. τι στο καλό συμβαίνει με δαύτην.. στην lsd δεν μπήκα ποτέ σε τέτοιες αμφιβολίες.. για να μην πω ότι δεν συνάντησα ποτέ και με καμμία ρομ τέτοια τρελά πράγματα.. Αν διαβασεις κ παραπανω σχολια γραφω κι εγω κακες κρητικες για την lsj. Ειναι χαλια η συγκεκριμενη εκδοση σε θεμα αυτονομιας. Η lsd ειναι καπως πιο σταθερη λιγο. Εγω αν την ξαναβαλω την lsj θα πρεπει να μου ερθει πρωτα η μεγαλυτερη σε χωρο μπαταρια που παραγκειλα. Με την μαμα μπαταρια...ουτε μερα θα παει. Αναμεσα στην 403 κ 404 ποια ειναι πιο οκ? Εγω ειχα την 403 eur κ λογο οτι δεν εχει βγει η 404 για ευρ λεω να βαλω την nordic κ ηθελα γνωμες για το αν ειναι καλη η σκανδιναβικη 404. Συγκεκριμενα μιλαω για την 404 LPX η ακομα κ την 403 LPY Edited March 23, 2013 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) Αν διαβασεις κ παραπανω σχολια γραφω κι εγω κακες κρητικες για την lsj. Ειναι χαλια η συγκεκριμενη εκδοση σε θεμα αυτονομιας. Η lsd ειναι καπως πιο σταθερη λιγο. Εγω αν την ξαναβαλω την lsj θα πρεπει να μου ερθει πρωτα η μεγαλυτερη σε χωρο μπαταρια που παραγκειλα. Με την μαμα μπαταρια...ουτε μερα θα παει. Αναμεσα στην 403 κ 404 ποια ειναι πιο οκ? Εγω ειχα την 403 eur κ λογο οτι δεν εχει βγει η 404 για ευρ λεω να βαλω την nordic κ ηθελα γνωμες για το αν ειναι καλη η σκανδιναβικη 404. Συγκεκριμενα μιλαω για την 404 LPX η ακομα κ την 403 LPY Για 4.0.3 δεν συζητάω καν. Ότι χειρότερο.. αν είναι να γυρίσεις σε 4.0.4 διάλεξε όποια θες, είναι κι οι δυο πολύ καλές με τελευταία έκδοση την lpy. Όσον αφορά την περίπτωσή, εγώ εχω ήδη τη 2000mah μπαταρία και πάλι δεν φαίνεται να θέλει να βγάλει τη μέρα αν χρησιμοποιώ λίγο τη συσκευή.. αν την έχω ολημερίς στο standby δεν ξέρω ακόμα. Όμως όταν η συσκεύη χρησιμοποιείται κάτι καταναλώνει τη μπαταρία ανεξήγητα στη lsj, αυτό διαπιστώνω. Με ίδια χρήση στην lsd έβγαζα άνετα 1,5 μέρα (σε standby έβγαζε 4ήμερο) , στην lsj βλέπω τη στάθμη να κατεβαίνει.. ίσως είναι κι αυτό που αναφέρεις συχνά, την εξαντλεί η οθόνη.. Ίσως ευθύνεται και η εφαρμογή Android Weather που έβαλα προχτές -στην lsd δεν την είχα- παρόλο που της έχω απενεργοποιήσει κάθε αυτόματο συγχρονισμό.. Πλέον έχω και τον Next launcher, στην lsd τον έβαλα μία μόλις μέρα πριν την αναβάθμιση σε lsj.. ίσως φταίει κι αυτός αν και πιστεύω ότι για όλα ευθύνεται τελικά η lsj, το ότι το αναφέρετε όλοι μάλλον δεν είναι τυχαίο. Μέχρι και στην κατανάλωση ram φαίνεται ότι χρησιμοποιεί περισσότερη απ'ότι η lsd.. Χτες έβαλα και το battery callibration και σήμερα του τράβηξα ένα "callibrate" πριν το βγάλω απ'τον φορτιστή, για να δούμε πως θα πάει μόλις γίνει ο "κύκλος" της μπαταρίας που απαιτείται.. αν και θαύματα αυτή τη φορά δεν περιμένω, δεν μου βγαίνει απ'το μυαλό ότι κάτι δεν πάει καλά με την lsj.. Edit: Ξαναδιάβασα μόλις το μήνυμά μου και σπάστηκα τόσο με την lsj που μ'έκανε να συνδέσω αμέσως το τηλέφωνο στο pc και να περάσω με Odin ξανά την lsd.:lol: "Την υγειά" μου είχα βρει με δαύτην, όση γαλήνη τέλος πάντων μπορεί να βρει κάποιος με τις σημερινές JB. Ποιος ξαναστήνει πάλι...:p Edited March 23, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) Για 4.0.3 δεν συζητάω καν. Ότι χειρότερο.. αν είναι να γυρίσεις σε 4.0.4 διάλεξε όποια θες, είναι κι οι δυο πολύ καλές με τελευταία έκδοση την lpy. Δεν καταλαβα τι εννοεις. Τλκ ποια ειναι καλυτεη? Η 403 LPY η 404 LPX? Τουλαχιστον ετσι μου της βγαζει στο sam. Edited March 23, 2013 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Δεν καταλαβα τι εννοεις. Τλκ ποια ειναι καλυτεη? Η 403 LPY η 404 LPX? Η 4.0.4 LPX αντικαταστάθηκε από την 4.0.4 LPY..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Η 4.0.4 LPX αντικαταστάθηκε από την 4.0.4 LPY..;) Δεν υπαρχει εκδοση 404 LPY στο sammobile παρα μονο 403 LPY. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) Δεν υπαρχει εκδοση 404 LPY στο sammobile παρα μονο 403 LPY. Tο Sammobile λέει χαζομάρες, εμένανε θ'ακούς..:lol: Χωρίς πλάκα είναι λάθος του Sammobile. Δες και στο δεύτερο ποστ στα firmwares του δεύτερου μόλις ποστ που το έχει και έτοιμο για download.;) Edited March 23, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Tο Sammobile λέει χαζομάρες, εμένανε θ'ακούς..:lol: Χωρίς πλάκα είναι λάθος του Sammobile. Δες και στο δεύτερο ποστ στα firmwares του δεύτερου μόλις ποστ που το έχει και έτοιμο για download.;) Οντως. Απλα αντι 404 εκαναν λαθος και εβαλαν 403. Ισως την βαλω..ειναι καλη σε αυτονομια και γενικα σε ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Παιδιά είδα στην πρώτη σελίδα βγήκε η Nordic LSD και μπήκε Link με την τελευταία αναβάθμιση σε LSJ. Εγώ επειδή φοράω την LSD και χρειάζομαι από αυτή ΜΟΝΟ τον Stock broswer, υπάρχει θέμα αν κατεβάσω την LSJ και τον πάρω από εκεί; Εκτός αν είναι εύκολο να δώσει κάποιος, κάποιο Link της Nordic LSD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Παιδιά είδα στην πρώτη σελίδα βγήκε η Nordic LSD και μπήκε Link με την τελευταία αναβάθμιση σε LSJ. Εγώ επειδή φοράω την LSD και χρειάζομαι από αυτή ΜΟΝΟ τον Stock broswer, υπάρχει θέμα αν κατεβάσω την LSJ και τον πάρω από εκεί; Εκτός αν είναι εύκολο να δώσει κάποιος, κάποιο Link της Nordic LSD. Οριστε! http://www.hotfile.com/dl/193265719/de3cb61/I9100XWLSD_I9100OXXLS6_NEE.zip.html καλυτερα μην βαλεις την LSJ γιατι εχει πολλα προβληματα με την μπαταρια και μαλλον ειναι και χειροτερη απο την LSD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts