Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εάν η αναβάθμιση γίνει ΟΤΑ δεν πειράζεται και δεν χάνεται τίποτα. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και εάν την κατεβάσεις από το toolkit και την εγκαταστήσεις από εκεί. Μόνο εάν ξεκλειδώσεις τον boodloader (χρειάζεται για τη διαδικασία μετατροπής σε yakju) χάνονται οι εφαρμογές και ότι άλλο έχεις στο κινητό. Και πάλι εάν χαθούν με το που θα βάλεις πάλι τον gmail λογαριασμό σου εγκαθίστανται πάλι αλλά χωρίς τα δεδομένα τους. Υπάρχουν πάλι εφαρμογές που κάνουν backup αλλά νομίζω πρέπει να έχεις root το κινητό σου.

Δηλαδη οταν βαλω το λογαριασμο θα τις εχω παλι,αλλα σαν να τις εχω μολις εγκαταστησει,σωστα?

Θα χαθουν μονο ο,τι προοδος-σκορ κλπ ειχα κανει...?

Καλησπέρα παίδες. Αντιμετωπίζω το εξής κουλό! Είμαι με την official 4.2.1 μόνο rooted και προσπαθώ να συνδέσω ένα usb φλασάκι μέσω otg αλλά δεν μου το αναγνωρίζει. Έχω δοκιμάσει με το Stickmount με το NTFSMounter αλλά τίποτα! Αρνείται να το αναγνωρίσει. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει; Το καλώδιο με τον αντάπτορα το έχω δοκιμάσει αλλού και παίζει. Το τηλέφωνο είναι σε usb debugging mode...

Δηλαδη οταν βαλω το λογαριασμο θα τις εχω παλι,αλλα σαν να τις εχω μολις εγκαταστησει,σωστα?

Θα χαθουν μονο ο,τι προοδος-σκορ κλπ ειχα κανει...?

Φυσικά εννοείται ότι πρέπει να έχεις τσεκαρισμένο ρυθμίσεις>αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά>δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αυτόματη επαναφορά

Edited by giachtas

Ξερει κανεις πως βαζω δικο μου τραγουδι για ηχο κλησης; Εχω την 4.1.1 !

Σύνδεσε το κινητό με το pc και βάλε στο φάκελλο ringtones τους ήχους κλήσης που θες, το ίδιο κάνεις στους φακέλλους notification, alarm για ειδοποιήσεις και ξυπνητήρια αντίστοιχα

Παιδιά Καλησπέρα! Είμαι με paranoidandroid b9 4.2.1 και θέλω να γυρίσω σε 4.1.2, ωστόσο όχι σε στοκ. Ποια/ες θεωρείται πως είναι οι καλύτερες; από κάστομ σε 4.1.2 είχα μόνο την Android revolution hd, οπότε δεν θέλω να βάλω πάλι αυτήν. Ξέρω πως είναι σχετικό/υποκείμενο, αλλά επειδή δεν έχω χρόνο και διάθεση να δοκιμάζω, θα ήθελα να περιορισω τις επιλογές μου. Ευχαριστώ!

Παιδιά Καλησπέρα! Είμαι με paranoidandroid b9 4.2.1 και θέλω να γυρίσω σε 4.1.2, ωστόσο όχι σε στοκ. Ποια/ες θεωρείται πως είναι οι καλύτερες; από κάστομ σε 4.1.2 είχα μόνο την Android revolution hd, οπότε δεν θέλω να βάλω πάλι αυτήν. Ξέρω πως είναι σχετικό/υποκείμενο, αλλά επειδή δεν έχω χρόνο και διάθεση να δοκιμάζω, θα ήθελα να περιορισω τις επιλογές μου. Ευχαριστώ!

Γεια σου φίλε, χρόνια πολλά. Δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνεις σε μια rom, αλλά είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για την black bean, τη slimbean,τη ras bean jelly & τη cm. Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει κάποια από αυτές μιας κ πήρα το κιν 10 μέρες περίπου πριν βγει η 4.2 κ το είχα στοκ. θα περνούσα ή τη ras bean για πιο " στοκ" καταστάσεις ή την black bean, η οποία έχει κάποιες παραμετροποιησεις παραπάνω. Ελπίζω να βοήθησα :p

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Φυσικά εννοείται ότι πρέπει να έχεις τσεκαρισμένο ρυθμίσεις>αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά>δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αυτόματη επαναφορά

Εγώ είπα να το δοκιμάσω την τελευταία φορά που φλάσαρα και δε μου κράτησε τίποτα... Με ενοχλεί επίσης που έχεις πολύ μικρό έλεγχο: Αν θέλει κάνει επαναφορά, εάν θέλει δεν κάνει - γιατί να μην έχει ένα κουμπάκι να το κάνεις κατά βούληση?

με στοκ ρομ και franco kernel στα 1420 mhz

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-12-30-18-42-25.png

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-12-30-18-48-46.png

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Ειναι οντως τοσο χαμηλο το μεγαφωνο του κινητου,ή εχει προβλημα το δικο μου????

Στο τερμα η ενταση και δεν ακουγεται καθολου...Λιγο φασαρια να εχει εκει που εισαι με το ζορι το ακους...Γιατι τοσο χαλια????

Ειναι οντως τοσο χαμηλο το μεγαφωνο του κινητου,ή εχει προβλημα το δικο μου????

Στο τερμα η ενταση και δεν ακουγεται καθολου...Λιγο φασαρια να εχει εκει που εισαι με το ζορι το ακους...Γιατι τοσο χαλια????

Όπως έχει ειπωθεί πολλάκις, είναι χαμηλότερο από το επιθυμητό (και το μέσο όρο)... Στις προηγούμενες σελίδες θα βρεις και προτάσεις για να το δυναμώσεις.

Επειδη ειναι δυσκολο να ελεγξω 158 σελιδες, αν μπορειτε να ξαναποσταρετε καποιο τροπο θα το εκτιμησω......

Επειδη ειναι δυσκολο να ελεγξω 158 σελιδες, αν μπορειτε να ξαναποσταρετε καποιο τροπο θα το εκτιμησω......

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1748803 Καλό θα ήταν άσχετα αν σου δίνω το λινκ να διαβάσεις λιγάκι, θα βοηθηθείς αρκετά και πίστεψε με θα ήταν πολύ λιγότερες οι σελίδες και σ' αυτό το thread και στο επίσημο (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315068) αν διαβάζαμε όλοι λιγάκι.

Εχεις δικιο,απλα ο χρονος μου ειναι περιορισμενος αυτο το διαστημα για να αφιερωσω οση ωρα απαιτεται για το διαβασμα του θρεντ,κατι ομως που σιγουρα θα κανω...σε ευχαριστω για τη βοηθεια...

καθε φορα που περναω μια rom,μετα την επιλογη γλωσσας μου εμφανιζει αυτο."δυστυχως,η εφαρμογη UI συστηματ. εχει σταματησει."τι ειναι αυτο;:!:

καθε φορα που περναω μια rom,μετα την επιλογη γλωσσας μου εμφανιζει αυτο."δυστυχως,η εφαρμογη UI συστηματ. εχει σταματησει."τι ειναι αυτο;:!:

Μήπως δεν κάνεις τα wipe που απαιτούνται;

κανω παντα ολα οσα γραφει στον οδηγο της πρωτης σελιδας.δοκιμασα 3 ρομ 4.2.1,xylon 13, 14 και xenonhd αλλα τα κολληματα που ειχα με την στοκ παραμενουν.ξαναγυρναω τελικα σε 4.1.2 εν αναμονη κατι καινουργιου.:(

Ερώτηση σχετικά με την μπαταρία...

Έχω παραγγείλει απο ebay σετ φορτισης με δυο μπαταρίες 1900 mAb σε σχέση με την 1750 mAb που έχει το κινητό..

Θα μπορώ να τις χρησιμοποιήσω άφοβα?ή να μην το επιχειρησω? :O

Μπορείς αλλά μην περιμένεις θαύματα.

Σιγουρα δεν μπορεις να περιμενεις θαύματα..απλά αυτές οι μπαταρίες έχουν και εξωτερικό κιτ φόρτισης,οπότε μπορείς να τις φορτίζεις εκτός κινητού και να έχεις πάντα μια spare φορτισμένη...

Απλά ρώτησα επειδή είναι after market και από άλλο κατασκευαστή μήπως μου δημιουργήσουν θέματα... :confused:

Ερώτηση σχετικά με την μπαταρία...

Έχω παραγγείλει απο ebay σετ φορτισης με δυο μπαταρίες 1900 mAb σε σχέση με την 1750 mAb που έχει το κινητό..

Θα μπορώ να τις χρησιμοποιήσω άφοβα?ή να μην το επιχειρησω? :O

και γιατι δεν παραγγελνεις την 2000mAb την επισημη της samsung που στο καπακι εχει και την κεραια για NFC???

Έβαλα την έκδοση 4,2,1 και έχω την εντύπωση ότι στις φωτογραφίες κόβει λίγο. Στην παρακάτω με το 4,1,1 την έδειχνε σε όλη την οθόνη (εξαιρουμένου του παλισίου με τα κουμπιά στο κάτω μέρος)

Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν κάνω root με το toolkit απλά πατάω το "root device and install busybox" ή χρειάζεται και το CWM? Αν βάλω το CWM χάνω την εγγύηση?

Edited by pagratios

Phone: Nexus 5

ROM: SlimKat

Kernel: ElementalX

Recovery: TWRP

Έβαλα την έκδοση 4,2,1 και έχω την εντύπωση ότι στις φωτογραφίες κόβει λίγο. Στην παρακάτω με το 4,1,1 την έδειχνε σε όλη την οθόνη (εξαιρουμένου του παλισίου με τα κουμπιά στο κάτω μέρος)

Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν κάνω root με το toolkit απλά πατάω το "root device and install busybox" ή χρειάζεται και το CWM? Αν βάλω το CWM χάνω την εγγύηση?

και σε μενα ετσι της εμφανιζει τις φωτος......