Jump to content

pagratios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    184
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pagratios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ξαφνικά το κινητό δεν αναγνωρίζει την sim. Αν την βγάλω ξέρει ότι δεν έχω καθόλου αλλά αυτή έχω μέσα λέει no service. Έχω δοκιμάσει άλλη sim όπως και την sim σε άλλο κινητό και τελικά μόνο το δικό μου είχε πρόβλημα. Διορθώθηκε κάνοντας factory reset και περνώντας από την αρχή τα πάντα. Στην αρχή ήταν εντάξει αλλά μια μέρα μετά από reboot που του έκανα πάλι τα ίδια. Χρησιμοποιώ slimLP με elementalX. Τώρα γύρισα στην slimKat
  2. Μετα την χρήση εφαρμογής που χρησιμοποεί το gps ακόμα και αν κλείσω το gps συνεχίζει στο consumption να είναι πρώτο! Ξέρουμε κάτι για αυτό?
  3. Είχα αγοράσει το εξής προστατευτικό τζάμι http://www.ebay.com/itm/GLASS-M-0-2mm-ULTRA-THIN-TEMPERED-GLASS-FILM-Screen-Protector-for-Samsung-Apple/121227509362?hash=item1c39b8fe72&var=420206424878 αλλά το Σάββατο έπεσε πάνω μία μικρή γυάλινη υδρόγειος και το κατέστρεψε αλλά το κινητό τίποτα. Σκεφτόμουν αν η http://www.ebay.com/itm/Screen-Protector-for-LG-Nexus-5-Nillkin-Anti-Explosion-Temper-Glass-9H-Hardness/301096286982?hash=item461abcbb06 είναι καλή μιας και είναι φθηνότερη ή έχετε κάτι άλλο να προτείνετε. Επίσης να αναφέρω ότι έχω την http://www.ebay.com/itm/Spigen-Neo-Hybrid-Case-SATIN-SILVER-for-Google-Nexus-5-/201016007187?&_trksid=p2056016.l4276 και θέλω να δω αν την έχει κανείς και έχει προσπαθήσει να βάλει μαζί της τζάμι χωρίς να κάνει στην άκρη μικρή φυσαλίδα αέρα.
  4. pagratios

    Sony Xperia T

    Τελικά αφού κλείδωσα τον bootloader το πήγα στην Αρβάτο (ή κάπως έτσι λέγεται) και άλλαξαν μπαταρία. Ακόμα δεν το χρησιμοποίησα αλλά ελπίζω να μην έχει πρόβλημα
  5. pagratios

    Sony Xperia T

    Έτρεξα το seus τώρα κάνει restart συνέχεια. Βασικά πρόσεξα ότι όσο είναι συνδεμένο στο ρεύμα δεν έχει πρόβλημα με το που το βγάζω ξεκινάει τα κόλπα του. Κλείδωσα bootloader και στην πρώτη ευκαιρία πάει για servis
  6. pagratios

    Sony Xperia T

    Seus είναι της Sony? Θα το δοκιμάσω να δω. Γενικά υπάρχει αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζω? Διάβασα ότι μπορεί να οφείλεται και στην μπαταρία.
  7. pagratios

    Sony Xperia T

    Οπότε δεν υπάρχει τρόπος με την εγγύηση να το προσπεράσεις με κάποιον τρόπο. Εκτός από αυτό το πρόβλημα θεωρούμε ότι είναι στο hardware? Δεν μπορεί με άλλη rom να φτιάξει?
  8. pagratios

    Sony Xperia T

    Βασικά το έκανα για να κάνω root να αλλάξω ROM νομίζοντας ότι φταίει αυτό. Δεν ήξερα ότι γινόταν και χωρίς unlock του bootloader (συνηθισμένος από τα nexus). Ωστόσο ακόμα δεν κατάφερα να κάνω root οπότε είμαι με unlocked bootloader και την 9.2.A.1.205 μετά αφότου σβήστηκαν όλα. Το πρόβλημα είναι στο hardware? Γίνεται να κλειδώσω τον bootloader και να το πάω για servis?
  9. pagratios

    Sony Xperia T

    Έχω την 4,3 (9.2.A.1.205) και τις τελευταίες 3 μέρες κλείνει συνέχεια. ΈΚανα unlock τον bootloader και προσπαθώ για root. Το έχει άλλος το πρόβλημα αυτό? Μήπως πρέπει νά βάλω άλλη έκδοση?
  10. Χρησιμοποιείται το radio από την 4,4,4? Έχετε δει διαφορά?
  11. Από 4,4,2 σε 4,4,3 το titanium backup έκανε επαναφορά χωρίς πρόβλημα? Γιατί σε μένα κολλάει αφού κάνει επαναφορά 2-3 εφαρμογές.
  12. Λογικό να θέλει clean install απλά είπα μήπως δεν χρειαζόταν. Στην πρώτη ευκαιρία πάω για clean install. Ευχαριστώ
  13. Το τελευταίο διάστημα έχω προσπαθήσει να βάλω τις εκδόσεις του ElementalX 0.4 και 0.41 αφού έχω κάνει αναβάθμισή στην SlimKat 5.4 και 5.6 αντίστοιχα με αποτέλεσμα να έχω bootloop και να επιστρέφω στην ElementalX 0.38. Στις αναβαθμίσεις της SlimKat έχω κάνει wipe cache, dalvik και system. Η αλήθεια είναι δεν έχω κάνει wipe και την cache γιατί δεν έχω τον χρόνο για σεταρισμα από την αρχή. Πριν το δοκιμάσω ήθελα να ρωτήσω αν κανένας από εσάς έχει παρόμοιο πρόβλημα ή αν του έχει τύχει κάτι σαν αυτό και μήπως το έλυσε χωρίς clean install της rom. Τέλος ξέρετε αν στην SlimKat βάζουν και τους κανούριους GPU driver στις αναβαθμίσεις?
×
×
  • Create New...