panaras21 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 φιλέ μου σε ευχαριστώ πολύ! το κινητό είναι smouth και πετάει πάλι! έχεις δοκιμάσει franco kernel με αυτή την ρομ? Να είμαι ειλικρινής, δεν έχω δοκιμάσει του Franco με αυτήν την ρομ. Γενικότερα ο Franco είναι εξαιρετικός kernel, αυτόν έχω στο τηλέφωνο μου 80/100 των περιπτώσεων, ίσως να βάλω πάλι στο μέλλον! Όπως είπε και οφίλος πιο πάνω, καλός και ο trinity, αλλά δεν ξέρω για αυτήν την ρομ ποιος είναι ο καλύτερος συνδιασμος. Αν δοκιμάσεις και κάτι άλλο καλυτερο, ενημέρωσε μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosj3 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 παιδια εχω θεμα μετα το φλασαρισμα της rasbean 4.2.1 με το κλειδωμα του gps.δεν κλειδωνει με τπτ.εχω βρει μερικα πατσακια στο xda αλλα θα θελα τη γνωμη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 παιδια εχω θεμα μετα το φλασαρισμα της rasbean 4.2.1 με το κλειδωμα του gps.δεν κλειδωνει με τπτ.εχω βρει μερικα πατσακια στο xda αλλα θα θελα τη γνωμη σας Σε μένα κλειδώνει κανονικά. Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με καμία έκδοση 4.2.1 της rasbean. Φυσικά δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά,αλλά τις όσες φορές το χρειάστηκα,λειτούργησε κανονικοτατα. Το ανέφερες στο thread του xda; Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosj3 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Σε μένα κλειδώνει κανονικά. Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με καμία έκδοση 4.2.1 της rasbean. Φυσικά δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά,αλλά τις όσες φορές το χρειάστηκα,λειτούργησε κανονικοτατα. Το ανέφερες στο thread του xda; οχι δεν το ανεφερα.και γω δεν το πολυχρησιμοποιω ειναι η αληθεια αλλα ετσι για το ****το κολλησα τωρα και θελω να το φτιαξω.κατα καιρους παντως εχω διαβασει για προβληματα κλειδωματος του gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Rom: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2015339&page=15 , post #146 Gapps: http://rootzwiki.com/topic/31532-gapps-412-485486-jzo54k-gapps-package-1012/ Kernel: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2028549 Για τον έλεγχο του kernel κατέβασε την εφαρμογή αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigeyes0x0.trickstermod Εγώ ανέβασα το gpu oc στα 384 και το cpu max frequency στα 1.35. Αυτά, ελπίζω να σε βοήθησα. Ποιο ακριβως κατεβαζω απο Kernel?Αυτο που λεει stable ή το EXP? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) Έβαλα την XYlon 16.1 αρκετά καλή δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα αλλά οι περισσότερες εφαρμογές στο play store λένε δεν είναι συμβατές με την συσκευή αυτό οφείλεται στην ROM ή στο 4,2,1 ? Ευτυχώς που τα είχα κρατήσει με το titanum backup. Υπάρχει τρόπος να μπορώ να τα κατεβάζω? Edited January 30, 2013 by pagratios Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Έβαλα την XYlon 16.1 αρκετά καλή δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα αλλά οι περισσότερες εφαρμογές στο play store λένε δεν είναι συμβατές με την συσκευή αυτό οφείλεται στην ROM ή στο 4,2,1 ? Ευτυχώς που τα είχα κρατήσει με το titanum backup. Υπάρχει τρόπος να μπορώ να τα κατεβάζω? Δεν παίζει αυτό που λες.Είχα την XYLON 1 και την έχω ακολουθήσει ως τώρα στην 18η έκδοση της...Ποτέ δεν είχα πρόβλημα συμβατότητας καμίας εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Έβαλα την XYlon 16.1 αρκετά καλή δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα αλλά οι περισσότερες εφαρμογές στο play store λένε δεν είναι συμβατές με την συσκευή αυτό οφείλεται στην ROM ή στο 4,2,1 ? Ευτυχώς που τα είχα κρατήσει με το titanum backup. Υπάρχει τρόπος να μπορώ να τα κατεβάζω? Μάλλον έχεις αλλάξει DPI, αλλιώς δεν έχει λόγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) Μάλλον έχεις αλλάξει DPI, αλλιώς δεν έχει λόγο.. Σωστός αυτό έχω κάνει. Τώρα δεν γίνεται κάπως να το ξεγελάσω? Τον chrome δεν με αφήνει αλλά εγώ τον έχω και είναι όπως πρέπει. Έβαλα modded play store αλλά ενώ εκεί δεν είχε θέμα συμβατότητας πέταγε σφάλμα λήψης Edited January 30, 2013 by pagratios Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eurostar Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Παιδια αξιζει να δοκιμασεται την JBSourceryV4.5-GSM.Φανταστικη παραμετροποιηση πολυ γρηγορη,επισης kernel AK 670. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Για όσους πιθανόν θέλουν να δοκιμάσουν o/cing kernels με stock ROM, εγώ έχω φορέσει τον franco με την 4.2.1, τον έχω ρυθμίσει για 384-1400, και με τα πάντα σχεδόν ανοιχτά (πλην ΒΤ), έχω τα κάτωθι στατιστικά μπαταρίας. Δεν είναι super-duper-whoah, αλλά δεν είναι και άσχημα, με τηλ, wifi, GPS, και καμια ωρίτσα περίπου παιχιδάκια (όχι όμως GPU-heavy).... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 @lostre21 Εγώ τον stable κατέβασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Για όσους πιθανόν θέλουν να δοκιμάσουν o/cing kernels με stock ROM, εγώ έχω φορέσει τον franco με την 4.2.1, τον έχω ρυθμίσει για 384-1400, και με τα πάντα σχεδόν ανοιχτά (πλην ΒΤ), έχω τα κάτωθι στατιστικά μπαταρίας. Δεν είναι super-duper-whoah, αλλά δεν είναι και άσχημα, με τηλ, wifi, GPS, και καμια ωρίτσα περίπου παιχιδάκια (όχι όμως GPU-heavy).... Για δωσε σε παρακαλώ λινκ απο που τον κατέβασες για να τον δοκιμάσω και εγώ. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Τελικά βρήκα λύση για το θέμα με το play store οπότε την γράφω σε περίπτωση που και κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα μετά την αλλαγή του density. Είτε με το LCD Density Modder Pro(εμένα είχε κάποιο θέμα στα download) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1676177 Είτε εγκαθιστώντας το παρακάτω mod (αυτό έχω κάνει και δεν έχω θέμα προς το παρών) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1998290 Στις ρυθμίσεις -> advanced δεν μπορούμε να επέμβουμε? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Δεν παίζει αυτό που λες.Είχα την XYLON 1 και την έχω ακολουθήσει ως τώρα στην 18η έκδοση της...Ποτέ δεν είχα πρόβλημα συμβατότητας καμίας εφαρμογής. Καταπληκτική η xylon. Εχω όμως με την τελευταια έκδοση ενα πρόβλημα που δεν είμαι και σίγουρος οτι είναι τής rom. Δεν μπορω να εγκαταστησω καμια εφαρμογή γιατί δεν υπάρχει λέει αρκετός χώρος. Έχω περιπου 800 mb ελεύθερα οπότε αυτο δεν ισχυει. Απο την αλλη ξέρω οτι θα έπρεπε να έχω περισσότερο ελεύθερο χώρο καθώς έχω ελάχιστες εφαρμογές, μουσική και φωτο. Καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Καταπληκτική η xylon. Εχω όμως με την τελευταια έκδοση ενα πρόβλημα που δεν είμαι και σίγουρος οτι είναι τής rom. Δεν μπορω να εγκαταστησω καμια εφαρμογή γιατί δεν υπάρχει λέει αρκετός χώρος. Έχω περιπου 800 mb ελεύθερα οπότε αυτο δεν ισχυει. Απο την αλλη ξέρω οτι θα έπρεπε να έχω περισσότερο ελεύθερο χώρο καθώς έχω ελάχιστες εφαρμογές, μουσική και φωτο. Καμια ιδέα? Κατέβασε κάποιον explorer (es σου προτείνω) και κοίτα ποια αρχεία και φάκελοι σου τρώνε χώρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Για δωσε σε παρακαλώ λινκ απο που τον κατέβασες για να τον δοκιμάσω και εγώ. [KERNEL][GPL][GN] franco.Kernel-r364 -> 4.2 | r300 -> 4.1 Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) Για όσους πιθανόν θέλουν να δοκιμάσουν o/cing kernels με stock ROM, εγώ έχω φορέσει τον franco με την 4.2.1, τον έχω ρυθμίσει για 384-1400, και με τα πάντα σχεδόν ανοιχτά (πλην ΒΤ), έχω τα κάτωθι στατιστικά μπαταρίας. Δεν είναι super-duper-whoah, αλλά δεν είναι και άσχημα, με τηλ, wifi, GPS, και καμια ωρίτσα περίπου παιχιδάκια (όχι όμως GPU-heavy).... Έχω και εγώ τον franco 361 εδώ και καιρό και είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει από σταθερότητα και διάρκεια μπαταρίας. Απόδειξη και ότι η συγκεκριμένη nightly είχε μείνει στάσιμη για εβδομάδες. That said, που λένε και οι Αμερικάνοι, το ποστ σου πιστεύω ότι είναι κομματάκι υπερβολικό. Από την εικόνα που δίνεις δεν βγαίνουν και ιδιαίτερα συμπεράσματα. Μόνο το Wifi φαίνεται μόνιμα ανοικτό. To gps είναι ελάχιστα και το ίδιο και η οθόνη. Για την οποία οθόνη θα βοηθούσε να έβαζες και τις ώρες χρήσης που γράφει στην καρτέλα της. Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι η χρήση που κάνεις του τηλεφώνου είναι μικρή, και γι αυτό έχεις τέτοια αποτελέσματα. Είναι αυτό που λέμε, η διάρκεια μπαταρίας είναι διαφορετική για τον καθένα και έχει άμεσα να κάνει με την χρήση. Όλα αυτά φιλικά, μην με παρεξηγήσεις κιόλας.. :p Edited February 1, 2013 by ptmax13 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Έχω και εγώ τον franco 361 εδώ και καιρό και είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει από σταθερότητα και διάρκεια μπαταρίας. Απόδειξη και ότι η συγκεκριμένη nightly είχε μείνει στάσιμη για εβδομάδες. That said, που λένε και οι Αμερικάνοι, το ποστ σου πιστεύω ότι είναι κομματάκι υπερβολικό. Από την εικόνα που δίνεις δεν βγαίνουν και ιδιαίτερα συμπεράσματα. Μόνο το Wifi φαίνεται μόνιμα ανοικτό. To gps είναι ελάχιστα και το ίδιο και η οθόνη. Για την οποία οθόνη θα βοηθούσε να έβαζες και τις ώρες χρήσης που γράφει στην καρτέλα της. Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι η χρήση που κάνεις του τηλεφώνου είναι μικρή, και γι αυτό έχεις τέτοια αποτελέσματα. Είναι αυτό που λέμε, η διάρκεια μπαταρίας είναι διαφορετική για τον καθένα και έχει άμεσα να κάνει με την χρήση. Όλα αυτά φιλικά, μην με παρεξηγήσεις κιόλας.. :p Μα γι'αυτό ακριβώς το λόγο είπα σε προηγούμενο μου post ότι, έστω και μια διαφορά στη ρύθμιση να έχουν δύο ίδιες συσκευές, all other things being equal, μπορεί να έχουν διαφορές ωρών στην αυτονομία. Πάντως εγώ το πόσταρα γιατί, με τη χρήση που του κάνω -και έκανα- πάντα, με τον franco (και την stock ROM) έχω και o/cing και μεγαλύτερη αυτονομία. Αυτό ήθελα να δείξω. Και φυσικά δεν υπερβάλλω γιατί ούτε δικός μου είναι ο kernel (και καλά για να διαφημιστώ) αλλά είπα και στο αρχικό post ότι δεν πρόκειται περί κάτι super-duper...απλώς είδα θετική διαφορά με τον stock kernel, με τον οποίο αν έπαιζα την ίδια περίπου ώρα τα ίδια, πάνω-κάτω, παιχνίδια, δεν έφτανα το 24ωρο καν.... :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 ΟΚ, δεκτό. Από περιέργεια, πόσο χρόνο οθόνης σου βγάζει πάνω-κάτω; Επίσης πες μου εντυπώσεις αν έχεις δοκιμάσει την 364, γιατί κάποιοι στο XDA ανέφεραν προβλήματα υπερθέρμανσης και φόρτισης. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 ΟΚ, δεκτό. Από περιέργεια, πόσο χρόνο οθόνης σου βγάζει πάνω-κάτω; Επίσης πες μου εντυπώσεις αν έχεις δοκιμάσει την 364, γιατί κάποιοι στο XDA ανέφεραν προβλήματα υπερθέρμανσης και φόρτισης. Η οθόνη είναι πάντα μεταξύ 24-25% και 29-30%...εξαρτάται π.χ. αν έχω φώτα στο γραφείο, αν το χρησιμοποιήσω πιο πολύ στο σπίτι για κάποιο λόγο, αν το δώσω στη μικρή να δει κανά video LittlePeople :p, τέτοιες λεπτομέρειες... Το r364 μόλις το έβαλα πριν καμιά ώρα, δεν έχω προλάβει να δω τίποτα...θα δω μέχρι και αύριο και θα σου πω.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Κατέβασε κάποιον explorer (es σου προτείνω) και κοίτα ποια αρχεία και φάκελοι σου τρώνε χώρο... Δε βγάζω άκρη. Όλοι οι φάκελοι έχουν μικρο μέγεθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Κατέβασε κάποιον explorer (es σου προτείνω) και κοίτα ποια αρχεία και φάκελοι σου τρώνε χώρο... Για αυτή τη δουλειά μπορώ να προτείνω και το DiskUsage, είναι πολύ βολικό για να δεις στα γρήγορα τι σου τρώει χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Για αυτή τη δουλειά μπορώ να προτείνω και το DiskUsage, είναι πολύ βολικό για να δεις στα γρήγορα τι σου τρώει χώρο. Πολύ καλό εργαλείο. Υπάρχει ένα θέματακι με τα backups της recovery τελικά. Πρέπει να κάνω ένα ακόμη για να σβηστούν τα προηγούμενα. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios_K Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Επειδή έχω μείνει εκτός "παιχνιδιού" καιρό (cm10 stable τις τελευταίες εβδομάδες) υπάρχει τίποτα σε ελαφριά και σταθερή rom με 4.2.1; Ό,τι έχω δοκιμάσει ως τώρα με 4.2.1 είχε τραγικό αποτέλεσμα, γι' αυτό και γύρισα σε 4.1.2, απλώς η official cyanogen είναι λίγο αργή για τα γούστα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts