chris3333333 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Λοιπόν σου δίνω τα links: ROM: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewcategory/78-n7000 Slim Gapps: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewdownload/91-addons-full-packages/541-slim-gapps Μετά την εγκατάσταση της ROM φλασάρισε και τα Gapps και αφού το κάνεις και αυτό μην κάνεις system reboot, απλά πάνε στο advanced και επέλεξε reboot recovery Θα σε ξαναβάλει στο recovery και μετά φλασάρισε το slim gapss udate: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewdownload/92-addons-upgrades/790-slim-gapps-3-1-update Είσαι έτοιμος Ότι χρειαστείς ρώτησέ με αν μπορώ να βοηθήσω. Ευχαριστώ πολύ, έχω πάθει πλάκα, απλώς έχω την αίσθηση οτι έχω άλλο κινητό και θέλει ψάξιμο. Παράθεση N7000 SlimWizz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Αν και πετάει η ρομ που έχω με μπριζωνεις να δοκιμάσω σήμερα την σλιμ.. Θα επανέλθω.. Πάντως γενικά η cm10 από ότι βλέπω έχει ανέβει τρελό level. πες μου μόνο αν αν σου είναι εύκολο άν η συγκεκριμένη ρομ έχει πλήρη οθόνη στον browser. Μόνο εδώ κολλάω. Γιατί η paranoid δεν έχει... Sent from my note Αν κάνεις αυτό που γράφω μερικά ποστ πιο πάνω στην εφαρμογή internet στα paranoid settings θα έχεις full screen Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Αν και πετάει η ρομ που έχω με μπριζωνεις να δοκιμάσω σήμερα την σλιμ.. Θα επανέλθω.. Πάντως γενικά η cm10 από ότι βλέπω έχει ανέβει τρελό level. πες μου μόνο αν αν σου είναι εύκολο άν η συγκεκριμένη ρομ έχει πλήρη οθόνη στον browser. Μόνο εδώ κολλάω. Γιατί η paranoid δεν έχει... Sent from my note Ρε τι πάθαμε πανω που λεω βρήκαμε την τέλεια σκανε μύτη νεες ρομ και με τρελαίνουν χαχαχα τι κανουμε την βαζουμε? εχει διαφορες που αξηζουν απο ΠΑΡΑΝΟΙΝΤ? οι ρυθμισεις ειναι οπως στην παρανοιντ ετσι σε στυλ ταμπλετ με δυπλα παραθυρα δεξια>? Edited December 14, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Aπό ότι βλέπω στο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32335770 ειναι στο κανονικό phone mode Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Aπό ότι βλέπω στο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32335770 ειναι στο κανονικό phone mode μμμμμ κρίμα γιατι ειναι πολυ εντυπωσιακό ετσι οπως ειναι στην παρανοιντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syncliner Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ρε παιδιά, μπαίνουν τα gapps της 4.2 στην slim 3.1; Νομίζω οτι αυτό δεν γίνεται στην paranoid. Ας μας πούνε οι γνωρίζοντες παρακαλώ. Αν και δεν έχω βάλει ακόμη καμμία ψηφίζω paranoid. Στις επόμενες μέρες πάω για αυτήν και τον άλλο μήνα όπως είπε ο Utacka JB 4.2.1. Νομίζω οτι ο "κατασκευαστής" είναι πολύ ψαγμένος, καλά δικτυομένος με την ΡΑ και οι καστομιές που κάνει απλά δουλεύουν. Συμφωνώ με αυτά που έλεγε ο φίλος για το Nexus. Μόλις φτάσει τις 5 ίντσες (τουλάχιστον) το κτυπάμε. Μέχρι τότε Note I και ξερό ψωμί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Λοιπόν σου δίνω τα links: ROM: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewcategory/78-n7000 Slim Gapps: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewdownload/91-addons-full-packages/541-slim-gapps Μετά την εγκατάσταση της ROM φλασάρισε και τα Gapps και αφού το κάνεις και αυτό μην κάνεις system reboot, απλά πάνε στο advanced και επέλεξε reboot recovery Θα σε ξαναβάλει στο recovery και μετά φλασάρισε το slim gapss udate: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewdownload/92-addons-upgrades/790-slim-gapps-3-1-update Είσαι έτοιμος Ότι χρειαστείς ρώτησέ με αν μπορώ να βοηθήσω. Πολυ καλη αν ειχε και ραδιο θα ηταν super:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Δοκίμασε το spirit fm http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1631385 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Πολυ καλη αν ειχε και ραδιο θα ηταν super:) Βάλε spirit για radio και για s-note βάλε το Note Everything από το play (για να μην σου πω πως πιο πολύ μου αρέσει αυτό το note everything παρά το s-note) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Βάλε spirit για radio και για s-note βάλε το Note Everything από το play (για να μην σου πω πως πιο πολύ μου αρέσει αυτό το note everything παρά το s-note) :lol: Το spirit ειναι free;:)Μεσω wifi δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Για την κάμερα και εγώ δεν βρήκα επιλογή για αποθήκευση στην κάρτα μνήμης. Αν και δεν εχω τη συνγκεκριμενη ρομ, φανταζομαι θα εχεις δοκιμασει τη μαμα ρυθμιση= ενω εχεις ανοιχτη την καμερα πας στις ρυθμισεις και προς το τελος λεει αποθηκευση -τηλεφωνο/καρτα μνημης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Δεν έχει τέτοια ρυθμιση η εφαρμογή της κάμερας στην cm.λογικά με εφαρμογή τρίτου θα γινεται Το spirit ειναι free;:)Μεσω wifi δεν ειναι; Είναι κανονική fm εφαρμογή.η δωρεάν έχει πολλούς περιορισμούς όπως ότι δεν αποθηκευει σταθμούς και δε κάνει scan αλλά λειτουργεί Edited December 14, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Ρε παιδιά, μπαίνουν τα gapps της 4.2 στην slim 3.1; Νομίζω οτι αυτό δεν γίνεται στην paranoid. Ας μας πούνε οι γνωρίζοντες παρακαλώ. Αν και δεν έχω βάλει ακόμη καμμία ψηφίζω paranoid. Στις επόμενες μέρες πάω για αυτήν και τον άλλο μήνα όπως είπε ο Utacka JB 4.2.1. Νομίζω οτι ο "κατασκευαστής" είναι πολύ ψαγμένος, καλά δικτυομένος με την ΡΑ και οι καστομιές που κάνει απλά δουλεύουν. Συμφωνώ με αυτά που έλεγε ο φίλος για το Nexus. Μόλις φτάσει τις 5 ίντσες (τουλάχιστον) το κτυπάμε. Μέχρι τότε Note I και ξερό ψωμί. Τα gapps της slim ειναι τα 4.2. Περνιουνται με update. Η pa ειναι εξαιρετικη επισης μετα απο αρκετο στησιμο. Απλως εγω το βαρεθηκα μετα απο παιχνιδι και πηγα στο στανταρακι της slim. O utacka ειναι εξαιρετικος αλλα περιμενει τον imilka για να πατησει πανω σε νεα βαση, ο οποιος ειναι pa developer. Οι εκδοσεις του utacka ειναι nightly. To development εχει σταματησει μεχρι να postarei ο imilka την νεα pa. Ετσι θυμαμαι αποτι διαβασα. Ps Οποιος ειναι με slim μην δοκιμασει τον maxfu 7.6 oc hydracore kernel. Απιστευτο smoothness μεν αλλα και απιιιιιστευτο drain. Παω να δω τι λεει η απλη εκδοση. Edited December 14, 2012 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ps Οποιος ειναι με slim μην δοκιμασει τον maxfu 7.6 oc hydracore kernel. Απιστευτο smoothness μεν αλλα και απιιιιιστευτο drain. Παω να δω τι λεει η απλη εκδοση. Εγώ για kernel άφησα αυτή που μου έχει την εγκατάσταση και μετά από 11 ώρες περίπου υπερβολικής χρήσης (τηλεφωνήματα, μηνύματα, ανοικτό συνέχεια το wifi και και και και είμαι με 67% αυτό δεν το είχα συναντήσει ούτε στις ICS όπου υποτίθεται είχαν μια υποτυπώδες διάρκεια. Μιας και κάνεις τις δοκιμές σου, βάλει κει την απλά hydra και πες μας εντυπώσεις σε παρακαλώ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Αμα κάνουμε root με cf kernel, μετά βάλουμε από το recovery κάποιον safe kernel για wipe και έπειτα φλασάρουμε μια ρομ π.χ. cm10 ο safe kernel παραμένει με κάποιο τρόπο στη συσκευή ή αντικαθίσταται από τον kernel της ρομ που βάλαμε; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Αμα κάνουμε root με cf kernel, μετά βάλουμε από το recovery κάποιον safe kernel για wipe και έπειτα φλασάρουμε μια ρομ π.χ. cm10 ο safe kernel παραμένει με κάποιο τρόπο στη συσκευή ή αντικαθίσταται από τον kernel της ρομ που βάλαμε; Γινεται αντικατασταση απο τον κερνελ της νεας ρομ. Εγώ για kernel άφησα αυτή που μου έχει την εγκατάσταση και μετά από 11 ώρες περίπου υπερβολικής χρήσης (τηλεφωνήματα, μηνύματα, ανοικτό συνέχεια το wifi και και και και είμαι με 67% αυτό δεν το είχα συναντήσει ούτε στις ICS όπου υποτίθεται είχαν μια υποτυπώδες διάρκεια. Μιας και κάνεις τις δοκιμές σου, βάλει κει την απλά hydra και πες μας εντυπώσεις σε παρακαλώ. Ευχαριστώ Ο standard hydra ειναι πιο γρηγορος απο τον κερνελ του chasmodo που φορουσε η ρομ. Με το μαμησιο ειχα απλα καλη μπαταρια και δυστυχως οχι τα νουμερα που εχεις αλλα καλυτερα απο samsung tw jelly.Απο μπαταρια για τον standard θα ενημερωσω μετα απο κανα δυο κυκλους. Παντως αν φτιαξει το θεμα του oc πραγματικα παει σε αλλο επιπεδο σε θεμα ταχυτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Πολυ καλη αν ειχε και ραδιο θα ηταν super:) εγω βλεπω οτι δεν εχει εφαρμογη για email ??? εσασ εχει? τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Δεν εχεις gmail μεσω των gapps? Εκτος αν εννοεις την στοκ εφαρμογη, την οποια οντως δεν εχει. Δοκιμασε και το aqua mail παντως απο το μαρκετ. Εχει χαρακτηριστικα του gmail οπως full screen, zoom in zoom out και βαζεις και πολλαπλα account. Ισως σε καλυψει. Edited December 14, 2012 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Δεν εχεις gmail μεσω των gapps? Εκτος αν εννοεις την στοκ εφαρμογη, την οποια οντως δεν εχει. Δοκιμασε και το aqua mail παντως απο το μαρκετ. Εχει χαρακτηριστικα του gmail οπως full screen, zoom in zoom out και βαζεις και πολλαπλα account. Ισως σε καλυψει. Εννοώ την εφαρμογή που είχε τα μειλ και Yahoo Hotmail και τα είχες μαζεμένα. Τώρα δεν μπορώ να τα βάλω.;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Την εφαρμογη mail με εικονιδιο φακελο σε κιτρινο χρωμα; Αν ειναι αυτη ειναι η στοκ και δεν την εχει. Αν μπαινει και απο που δεν το εχω κοιταξει δυστυχως. Η aquamail παντως κανει αυτα που θες. Πολλαπλα αccount και μαζεμενα. Για τη αλλη θα το κοιταξω. Edit: Πηγαινε στα settings->OTA->Add ons και κατεβασε τα στοκ. Edited December 14, 2012 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Να κάνω την ερώτηση μου και εγώ.Είμαι με την τελευταία PA εδώ και 2 μέρες,μου αρέσει πολύ,είναι γρήγορη αλλά παρατηρώ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.Αξίζει να γυρίσω σε Slimbean μέχρι να βγει κανονικά η Jelly?Ψήθηκα με αυτά που γράφετε!Πρέπει κάπως να βγάλω τις 14ώρες Σάμος-Πειραιάς με καράβι! Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 παιδια για να καταλαβω κατι... για να βαλεις την slim πρεπει πρωτα να φλασαρεις την ρομ! μετα να βαλεις τα gaps(που ακριβως ειναι αυτα???? εδω το χανω λιγο...) και μετα το gaps update???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 παιδια για να καταλαβω κατι... για να βαλεις την slim πρεπει πρωτα να φλασαρεις την ρομ! μετα να βαλεις τα gaps(που ακριβως ειναι αυτα???? εδω το χανω λιγο...) και μετα το gaps update???:confused: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4437012#post4437012 Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 παιδια για να καταλαβω κατι... για να βαλεις την slim πρεπει πρωτα να φλασαρεις την ρομ! μετα να βαλεις τα gaps(που ακριβως ειναι αυτα???? εδω το χανω λιγο...) και μετα το gaps update???:confused: Τα slim gapps: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewcategory/91-addons-full-packages Upgrade για τα slim gapps: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewcategory/92-addons-upgrades Σε αυτο το site εχει και τα αλλα mods οπως call rec και τα σχετικα. Αλλα τα κατεβαζεις και κατευθειαν απο το τηλεφωνο μεσω της ρομ στην πορεια και κλασσικα zip με install απο recovery. Κανοντας τα κλασσικα wipe περνας την ρομ και μετα κατευθειαν τα gapps. Oταν τελειωσει η διαδικασια, κανεις reboot to recovery, install το zip με το upgrade και εισαι ετοιμος να bootαρεις την ρομ. Οτι αλλο θες εδω ειμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4437012#post4437012 οκ thanks στο slim και στο gaps λιγο το εχασα...:lol::lol::lol: τα εβλεπα απο την δουλειά και χαζεψα λιγο! νομιζα οτι ηταν ξεχωριστά αρχεια...thanks!:) Τα slim gapps: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewcategory/91-addons-full-packages Upgrade για τα slim gapps: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewcategory/92-addons-upgrades Σε αυτο το site εχει και τα αλλα mods οπως call rec και τα σχετικα. Αλλα τα κατεβαζεις και κατευθειαν απο το τηλεφωνο μεσω της ρομ στην πορεια και κλασσικα zip με install απο recovery. Κανοντας τα κλασσικα wipe περνας την ρομ και μετα κατευθειαν τα gapps. Oταν τελειωσει η διαδικασια, κανεις reboot to recovery, install το zip με το upgrade και εισαι ετοιμος να bootαρεις την ρομ. Οτι αλλο θες εδω ειμαστε. thanks thanks thanks! Βάλε spirit για radio και για s-note βάλε το Note Everything από το play (για να μην σου πω πως πιο πολύ μου αρέσει αυτό το note everything παρά το s-note) :lol: ρε εσυ και εμενα μου αρεσε πιο πολυ ! γραφεις πιο ανετα..χωρις πλακα τωρα! Edited December 14, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts