Jump to content

chris3333333

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About chris3333333

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

chris3333333's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα στην παρέα, επειδή σκέφτομαι να το αγορασω και αγχώνομαι για τη μπαταρια. Την εχει αλλαξει καποιος; Ειναι δυνατον να αλλαχτει στην Ελλάδα;
  2. Συμφωνώ και εγώ, έχοντας κάνει ένα κύκλο με τις περισσότερες rom , φτάνω στο συμπέρασμα πως οι δυο που δουλεύουν απροβλημάτιστα είναι η Xperia-Z-ized και η Pristine, το μόνο που με χαλάει στην πρώτη είναι οτι δεν έχει samsung πληκτρολόγιο
  3. Αν σας άρεσε η superbean, αξίζει να δοκιμάσετε την τελευταία pristine. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2023907 Είναι ακόμη πιο smooth και lagfree
  4. Έχω την odexed έκδοση της Team Union, και δεν έχω κανένα πρόβλημα, για μένα δουλεύει τέλεια. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως είχα συνηθίσει να φλασάρω συνέχεια καινούριες rom και τώρα μου λείπει αυτή η διαδικασία.
  5. Για δοκίμασε ένα σκούρο φόντο για την επιφανεια εργασιας και την οθόνη κλειδώματος, ακόμη καλύτερα μια solid black εικόνα και ξαναπές εντυπώσεις.
  6. Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος με την team unnion, το μόνο που με χαλούσε ήταν η απουσία του πλκ της samsung. Ευχαριστώ πολύ το φίλο που έδωσε τη λύση για την ενεργοποίηση του ελληνικού πλκ.
  7. Μόλις πέρασα αυτή [ROM][JB] ThaiDai Small ZSLM5 and Tutorial "Dump2CustomRom" [14.02.2013] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2023907 Έρχεται σε zip οπότε ούτε με το odin μπλέκεσαι και είναι έτοιμη ρουταρισμένη, για όποιον δεν θέλει να μπλέξει. για τις εντυπώσεις αργότερα..
  8. Την έβαλα εγώ την 4.1, έχει πολύ περισσότερη παραμετροποίηση, αλλά είναι ελαφρώς πιο αργή. Μάλλον θα γυρίσω στην 5.0
  9. Την πέρασα και εγώ και τολμώ να πω πως είναι τόσο γρήγορη, όσο η slimwizz, όχι με τους stock launchers, αλλά με Nova.
  10. Την Burt την είχα φορεμένη κανα δυο μέρες, αλλά ξαναγύρισα στην assylum, γιατί μου φαινόταν πιο γρήγορη, όπως και τώρα μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορη η Slimwizz, βεβαίως η άποψη μου είναι υποκειμενική, αλλα μου αρέσει η σπιρτάδα της ρομ( είμαι με nova) Οσο για τον browser, πάντα δουλεύω τον dolphin.
  11. Πριν φλασάρω τη rom, έβαλα τον philz 3.99 και μόλις τελείωσε το πέρασμα της rom, μέσα στο cwm με ρώτησε πως έχει χαθεί το root και αν θα ήθελα να διορθωθεί, απάντησα ναι, οπότε όταν άνοιξε όλα ήταν οκ. ps Συνεχίζω να είμαι το ίδιο ενθουσιασμένος με την SlimWizz.
×
×
  • Create New...