Jump to content

Ειδήσεις

Avior
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αυτό αλλά σήμερα στην Κέρκυρα στο Σαρόκο -Ξέρει κανείς την περιοχή;- έγινε ένα δυστύχημα.Μια γυναίκα πέρασε με κόκκινο και μια νταλίκα τη χτύπησε και τη σκότωσε!Τώρα ποιος φταίει;;

Προφανως αυτη που περασε με κοκκινο.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

O προφανης φταιχτης... Η γυναικα που περασε με κοκκινο φυσικα!

Υπαρχει λογος για τον οποιο το φαναρι αυτο υπηρχε σε πρωτη φαση και ηταν κοκκινο σε δευτερη...

Εννοώ ότι το ληγμένο όταν ξαναπωλείται στα ειδικά αυτά μαγαζιά δεν έχει ημερομηνεία απόσυρσης από το ράφι. Θεωρητικά μπορεί να παραμείνει χρόοοονια σε αυτό, μέχρι να αγορασθεί. Εκτός κι αν έχουν 2 ημερομηνίες λήξης μια για πλούσιους και μια φτωχούς. ;)

Από που προκείπτει αυτό; Το λέει σε κάποια είδηση; Απλά αποκλείεται να μην τα πετάνε όταν χαλάνε (είπαμε, άλλο χαλασμένο, άλλο 'best before').

Το πρόβλημα είναι ότι όταν τα 'best before' labels δεν σημαίνουν ότι το φαγητό χαλάει ΕΚΕΙΝΗ ακριβώς την ημερομηνία, αλλά ότι ο κατασκευαστής εγγύαται την ποιότητά του μέχρι εκείνη την ημερομηνία (που προφανώς είναι ballpark figure και επίτηδες συντηριτικό για να μην κινδυνεύσει με αγωγές, κτλ).

Δεν το ήξερα ότι το το έκαναν αυτό, αλλά είναι λογικό, γιατί υπάρχει τεράστια ποσότητα μη-επικίνδυνου φαγητού που απλά πετιέται. Είναι θέμα με το οποίο ορισμένοι εξοργίζονται, την στιγμή που τόσοι άνθρωποι πεθαίνουν από ασητεία (σχετικό άρθρο: Forget all those best-before labels).

Ίσως να ήταν πιο ικανοποιητικό για σένα να υπάρχει εκτενής έλεγχος σε αυτά τα φαγητά πριν διατεθούν σε πελάτες σε χαμηλότερη τιμή (θα μου φαινόταν περίεργο να μην γινόταν αυτό).

Άλλη λύση θα ήταν να δίνονται δωρεάν σε άστεγους και οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας (πάλι μετά από έλεγχο).

Η τρίτη λύση θα ήταν να κατεβάζουν την τιμή όταν πλησιάζει η ημερομηνία λήξης. Αυτό προφανώς γίνεται και τώρα, αλλά δεν ξέρω σε ποιό βαθμό (και αν είναι όντως το πιο κερδοφόρο για το σουπερμάρκετ- φαντάζομαι τους υπολογισμούς τους έχουν κάνει...).

Ξαναλέω, δεν πρόκειτε για χαλασμένα προιόντα.

Υ.Γ. Υπάρχει και εταιρία που πουλάει μόνο "ληγμένα" προιόντα και αυτή την εποχή κάνει χρυσές δουλειές! Company selling food past its best-before date thrives in economic crisis

http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif

Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αυτό αλλά σήμερα στην Κέρκυρα στο Σαρόκο -Ξέρει κανείς την περιοχή;- έγινε ένα δυστύχημα.Μια γυναίκα πέρασε με κόκκινο και μια νταλίκα τη χτύπησε και τη σκότωσε!Τώρα ποιος φταίει;;

Μα δεν είναι προφανές; Αφού πέρασε με κόκκινο άρα έφταιγε ...

Υ.Γ. Υπάρχει και εταιρία που πουλάει μόνο "ληγμένα" προιόντα και αυτή την εποχή κάνει χρυσές δουλειές! Company selling food past its best-before date thrives in economic crisis

Που το έχω ξαναδεί αυτό το άρθρο, που το έχω ξαναδεί.Α! :p

Σταματάει τον αθλητισμό η Τσουμελέκα που βρέθηκε θετική σε χρήση απαγορευμένης ουσίας

συνέχεια εδώ http://www.contra.gr/TrackandField/Hellas/227576.html

Έχει καταντήσει αηδία η αυτό το πράγμα με τους έλληνες αθλητές και τα θετικά δείγματα.

Δηλαδή τι έλεγχος είναι αυτός σε ανοιγμένο μπουκαλάκι?

Είπαμε υπάρχουν κρούσματα αλλά όχι και έτσι...

EDIT: Επίσης κάτι που έχω παρατηρήσει είναι ότι οι ντοπαρισμένοι αθλητές είναι του ολυμπιακού, κάτι που με βάζει σε σκέψεις...

(Και δεν μιλάω για συστηματικό ντόπινγκ από την πλευρά του ολυμπιακού αλλά το αντίθετο και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...)

مفاجأة

Δε χρειάζεται παντού να (εφευ)βρίσκουμε consiparies. Δλδ οι διεθνείς οργανισμοί έχουν βαλθεί να μας φάνε και μας πειράζουν τα δείγματα;

Είπαμε, αλλά όχι κι έτσι...

Γιατί είπα εγώ ότι είναι από διεθνείς οργανισμούς???

Σκέψου λίγο αυτό που είπα για τον ολυμπιακό και ποιος είναι ο μεγάλος αντίπαλός του στον στίβο...

مفاجأة

Γιατί είπα εγώ ότι είναι από διεθνείς οργανισμούς???

Σκέψου λίγο αυτό που είπα για τον ολυμπιακό και ποιος είναι ο μεγάλος αντίπαλός του στον στίβο...

Ο μεγάλος του αντίπαλος είναι ο Πανελλήνιος. What's your point?

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Γιατί είπα εγώ ότι είναι από διεθνείς οργανισμούς??

Μα (αν διάβασα σωστά την είδηση) το δείγμα δόθηκε για τους Ολυμπιακούς άρα φαντάζομαι ότι ο έλεγχος έγινε από την WADA (εδώ κολλάει το διεθνής οργανισμός).

όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

Σκέψου λίγο αυτό που είπα

Πιο εύκολο θα ήταν αντί να μιλάς με υπονοούμενα (όπως κάνουν γενικώς οι conspiracy theorists) να μας έλεγες ευθέως τι εννοείς.

Μιλάω για τον πανελλήνιο και τον πρόεδρό του και τα ψέματα που έλεγε το καλοκαίρι γαι αυτά που του είπε ο Ρογκ. Όσο για τους ελέγχους που κάνει η wada δεν θα σχολιάσω περαιτέρω. Ας πάνε να κάνουν κανένα έλεγχο στους αμερικανούς που κανένας από αυτούς δεν ελέγχεται από αυτήν και μετά να βγάζουν θετικά αποτελέσματα από ανοιχτά μπουκάλια...
مفاجأة

Έχει καταντήσει αηδία η αυτό το πράγμα με τους έλληνες αθλητές και τα θετικά δείγματα.

Δηλαδή τι έλεγχος είναι αυτός σε ανοιγμένο μπουκαλάκι?

Είπαμε υπάρχουν κρούσματα αλλά όχι και έτσι...

EDIT: Επίσης κάτι που έχω παρατηρήσει είναι ότι οι ντοπαρισμένοι αθλητές είναι του ολυμπιακού, κάτι που με βάζει σε σκέψεις...

(Και δεν μιλάω για συστηματικό ντόπινγκ από την πλευρά του ολυμπιακού αλλά το αντίθετο και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...)

Ναι, ο ολυμπιακός τους ντοπάρει και ταυτόχρονα νοθεύεται και το δείγμα όταν ανοίγεται το δοχείο... :rolleyes: Το βολέψαμε και αυτό!

Δηλαδή σε αυτά που έγραψα εσυ κατάλαβες ότι είπα ότι το έκανε ο ολυμπιακός??

Το δείγμα της κοπέλας είχε βγει αρνητικό το καλοκαίρι και τώρα το βγάζουν θετικό!

Κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχει ντόπινγκ αλλά μην υποτιμούν την νοημοσύνη μας...

مفاجأة

Γίνονται και λάθη στην πρώτη εξέταση, γι' αυτό υπάρχει και η δεύτερη εξέταση.

Το ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για να ατιμαστεί ο ελληνικός κλασικός αθλητισμός δεν το πιστεύω, και μάλιστα το θεωρώ υποτίμηση νοημοσύνης να το υποστηρίζουν αυτό.

εντιτ: ξαναδιάβασα το προηγούμενο μήνυμά σου και όντως κατάλαβα εγώ λαθος αυτά που έγραφες. :)

Μα δεν είναι εξέταση δεύτερου δείγματος!!!

Είναι επανεξέταση του παλαιού!!!

Και προσωπικά δεν υποστηρίζω ότι πχ ο κεντέρης ή η θάνου δεν ήταν ντοπαρισμένοι, πράγμα ολοφάνερο αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση μου φαίνεται κάπως...

Όσο για την αξιοπιστία της WADA δεν θα τη σχολιάσω περαιτέρω καθώς είναι γνωστό ότι δεν ελέγχει τους αμερικανούς πχ φελπς και ομάδα μπάσκετ..

مفاجأة

Μα δεν είναι εξέταση δεύτερου δείγματος!!!

Είναι επανεξέταση του παλαιού!!!

Και προσωπικά δεν υποστηρίζω ότι πχ ο κεντέρης ή η θάνου δεν ήταν ντοπαρισμένοι, πράγμα ολοφάνερο αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση μου φαίνεται κάπως...

Όσο για την αξιοπιστία της WADA δεν θα τη σχολιάσω περαιτέρω καθώς είναι γνωστό ότι δεν ελέγχει τους αμερικανούς πχ φελπς και ομάδα μπάσκετ..

Δεν είπα δεύτερο δείγμα, είπα δεύτερη εξέταση...

Γιατί όλοι κυνηγάτε χίμαιρες; Γιατί όλοι - ή σχεδόν όλοι - πιστεύετε ότι το σύμπαν μας έβαλε στο μάτι; Βρέθηκε το δείγμα θετικό, τελείωσε. Λες και υπάρχει παγκόσμια συνομωσία να σταματήσει να παίρνει μετάλλια η Ελλάδα στις διεθνείς διοργανώσεις, λες και κάποιος θα κερδίσει κάτι. Τζίζας πλέον.

Ρε τι καθεστε και συζητατε...Εδω δειτε ειδηση:

Δημοπρασία... παρθενίας!

Στο αστρονομικό ποσόν των 3.7 εκατομμυρίων δολαρίων έχουν φθάσει οι...προσφορές για μία φοιτήτρια από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία πήρε την απόφαση να βγάλει σε δημοπρασία μέσω διαδικτύου την παρθενία της, προκειμένου να πληρώσει το μεταπτυχιακό της στην ψυχολογία, με ειδίκευση την οικογενειακή συμβουλευτική.

http://www.cosmo.gr/images/student_160108.jpg

''Θεωρώ ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα με κατηγορήσουν, αλλά δημοπρατώ την παρθενιά μου και όχι τον εαυτό μου'', δήλωσε η 22χρονη.

Και επειδή φαίνεται πως το θέμα είναι μάλλον...οικογενειακό, η Dylan δήλωσε πως πείστηκε να προχωρήσει στο εγχείρημα από την αδελφή της Avia, η οποία για να πάρει το δικό της πτυχίο εκδιδόταν επί τρεις εβδομάδες.

http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/USA/227368.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με 3.7 εκατομμυρια περνεις ολοκληρο χαρεμι απο top models.Ποσο τρελος μπορει να ειναι καποιος ωστε να διαθεσει τοσα λεφτα για μια μονο γυναικα?????
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπερβολικό μου φαίνεται το ποσόν. Μάλλον παίζει φίδι.

Το νοσοκομείο "Γιώργος Γεννηματάς" της Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε τον θάνατο του φιλάθλου του Ηρακλή, ο οποίος είχε διακομιστεί από το Καυτανζόγλειο όπου για αρκετά λεπτά έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Iraklis_AEK/227633.html