ThanosR92 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Φίλε μου είναι πανεύκολο, εκεί που λέει "χρονοδιαγράμματα" επέλεξε τι θες και πατά "εκτέλεση" αν θέλεις μπες και στο "επεξεργασία"και ξετσεκαρε της ημέρες. εδώ τώρα είναι off topic και ότι απορίες έχουμε για εφαρμογές ρωτάμε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 OK σε ευχαριστω πολυ καλες γιορτες να εχεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χρήστη BMW116i για το πολύ χρήσιμο θέμα. Έκανα root στο SE NeoV πανεύκολα! :up: :clap: :dance: Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ευχαριστώ πολύ κι εγώ παιδιά. Arc S root σε 2 λεπτά κι έφυγε όλη η "σαβούρα" :wink: Καλές γιορτές να έχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 +1 rooted neo V :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 έτοιμο το xperia neo v. έγινε root σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! drivers που βρηκες? εχω τικαρει τον εντοπισμο σφαλματων αλλα δεν βρισκει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πείτε μου τι μου διαφεύγει,είναι τικαρισμένες και οι 2 επιλογές,στην διαχείριση συσκευών δεν υπάρχει θαυμαστικό,το λογισμικό της sony δεν τρέχει,αλλά παρόλα αυτά μου μένει στο "waiting for device" και φυσικά δεν γίνεται τίποτα μετά.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mparkoulis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 +1 neo V rooted! Ευχαριστω πολυ τον φιλο που μπηκε σε κοπο να μας το εξηγησει βημα προς βημα. Η διαδικασια ειναι απιστευτα ευκολη. Ουτε 1 λεπτο δεν κρατησε. Η μονη ουσιαστικα δυσκολια, ειναι στο να αναγνωρισει το pc το κινητο. Ειχα ενα θεματακι σε αυτο. Το pc μου εχει πολλες usb θυρες. Οταν το συνεδεα στις μπροστινες, δεν το ανγνωριζε σωστα. Εβγαζε θαυμαστικο. Οταν το συνδεσα στις πισω θυρες το ειδε μονομιας, και το ρουτ ηταν υποθεση λιγων δευτερολεπτων! Και παλι ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 SOS παιδια !!!!!!!!!!! Το εκανα root με την μεθοδο που περιγραφεται και ολα πηγαν καλα.Αλλα μετα εκανα την μ@λ@..ια και εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ενω δουλευε κανονικα τώρα ουτε καν φορτίζει οταν το συνδεω με το ρευμα.Μια βοήθεια κανεις????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Επαναφορά με SEUS και πάμε πάλι από την αρχή. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 όσοι φίλοι έχουν πρόβλημα με τους drivers ή την αναγνώριση του κινητού στο pc (αν το έχουν ακόμα), ας κάνουν πρώτα μια εγκατάσταση του PC companion, θα βάλει αυτό τους σωστούς drivers, και μετά προσπάθεια να τρέξουν το root προγραμματάκι. εγώ έχοντας ήδη το PC companion δεν είχα ποτέ πρόβλημα αναγνώρισης της συσκευής (μάλιστα η εγκατάσταση pc companion που είχα ήταν από το x10mini, και όταν πήρα το xperia mini αναγνωρίστηκε και αυτό αμέσωσς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nireas1 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του forum στους οποίους εύχομαι καλή χρονιά. Ψάχνοντας πως να κάνω ευκολα rooting σε ενα Χ10 mini (παλαιό) με android 2.1 που έχω, έπεσα στον οδηγό αυτό. Αν και διάβασα οτι ισχύει για android 2.2 και πάνω, ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος φίλος τον έχει εφαρμόσει με επιτυχία στο τηλέφωνο αυτό με το ιδιο android. Βασικά με ενδιαφέρει να απαλλαγώ απο κάποιες εφαρμογές της μαμας εταιρείας και κατα δευτερο λόγο να αποδεσμεύσω μνήμη με την εγκατάσταση εφαρμογών στην SD. Πιστεύω οτι δεν μου διέφυγε κάποια σχετική απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amanteous Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Μια ερώτηση να κάνω όταν κάνω seus τα δεδομένα τα δικά μου χάνονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Ναι. Το τηλέφωνο γίνεται όπως όταν το πήρες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eas97 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Είμαι και εγώ rooted!!Κατέβασα και το Titanium Back Up αλλα τωρα πως διαγραφω ολες τις βλακιες της ερικσον απο το προ μου?? :wacko: Παράθεση Xperia Pro and waiting with impatience for my "Ice Cream Sandwich" Summer's All Around ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. January 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Είμαι και εγώ rooted!!Κατέβασα και το Titanium Back Up αλλα τωρα πως διαγραφω ολες τις βλακιες της ερικσον απο το προ μου?? :wacko: Ανοιγεις το titanium,και πατας Αντ.ασφαλειας και επαναφορα. Εκει θα σου εμφανιστουν ολες οι εφαρμογες του συστηματος και αυτες που εχεις κατεβασει. Πατας σε οποια δεν θες και μετα απεγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Επιβεβαιώνω ότι δουλεύει σε Sony Live. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Merhilaros Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 :) Πολλά ευχαριστώ στον δημιουργό του νήματος. Σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς κανένα πρόβλημα rootαρα το NeoV μου.:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ebony Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Δεν βρισκω το λινκ για το ροοτ στη πρωτη σελιδα αλλα μονο για το unroot.Βρηκα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346198 ενα λινκ αλλα εχει trojan.Αυτο που δινει λινκ ο BMW116i Root Version 3 new Unrooting ειναι το ροοτ ή το unroot καθως το αρχειο runme.bat που μας λεει οτι ειναι για ροοτ βρισκεται στο λινκ του unroot.Μπορει καποιος να δωσει παλι τα λινk;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. January 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Δεν βρισκω το λινκ για το ροοτ στη πρωτη σελιδα αλλα μονο για το unroot.Βρηκα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346198 ενα λινκ αλλα εχει trojan.Αυτο που δινει λινκ ο BMW116i Root Version 3 new Unrooting ειναι το ροοτ ή το unroot καθως το αρχειο runme.bat που μας λεει οτι ειναι για ροοτ βρισκεται στο λινκ του unroot.Μπορει καποιος να δωσει παλι τα λινk;; Και τα 2 λινκ ειναι μια χαρα. Το πρωτο για root και το δευτερο για unroot,το λεει κιολας μολις πας να το κατεβασεις. Δεν βλεπεις οτι ολοι απο πανω rootαρουν χωρις προβλημα? Που κολλας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Τωρα θα με πειτε χαζο στανταρ αλλα το λινκ για το root Που ειναι; Βλεπω κατω κατω μονο το unroot link. ;):wacko: Edit: Κολλημα του firefox. Ολα ενα link. Το βρηκα, σε 10 σεκ το πολυ ειχε γινει. Τωρα ειναι root αλλα δεν ξερω τι χρησιμευει, αλλα αφου το κανουν ολοι το εκανα και εγω. :) Edited January 8, 2012 by gagailos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Τωρα θα με πειτε χαζο στανταρ αλλα το λινκ για το root Που ειναι; Βλεπω κατω κατω μονο το unroot link. ;):wacko: Δεξια απο την λεξη Downloads, με μπλε γραμματα ''Root Version 3 new'';) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ebony Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Και τα 2 λινκ ειναι μια χαρα. Το πρωτο για root και το δευτερο για unroot,το λεει κιολας μολις πας να το κατεβασεις. Δεν βλεπεις οτι ολοι απο πανω rootαρουν χωρις προβλημα? Που κολλας? Απροσεξια (major) δικια μου ... Τωρα θα με πειτε χαζο στανταρ αλλα το λινκ για το root Που ειναι; Βλεπω κατω κατω μονο το unroot link. ;):wacko: Edit: Κολλημα του firefox. Ολα ενα link. Το βρηκα, σε 10 σεκ το πολυ ειχε γινει. Τωρα ειναι root αλλα δεν ξερω τι χρησιμευει, αλλα αφου το κανουν ολοι το εκανα και εγω. :) google λιγο ... π.χ. http://www.addictivetips.com/mobile/top-10-reasons-to-root-your-android-phone-2/ Edited January 9, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Τωρα ειναι root αλλα δεν ξερω τι χρησιμευει, αλλα αφου το κανουν ολοι το εκανα και εγω. :) κατέβασε το titanium backup και μετά ελάφρυνέ το σύμφωνα με αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3862878#post3862878 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Έχει βγει αναβάθμιση για το neo v σε 4.0.2.A.0.62 .. Πριν ήταν στο 0.42 έκανα root κανονικά,τώρα που έγινε αναβάθμιση μέσω αυτoύ του προγράμματος θα το πάρει το root; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 To ότι είσαι root ΔΕΝ επηρεάζει τα updates. Γίνονται κανονικά. Αν με την αναβάθμιση "χάθηκε" το root, μπορείς να το ξανακάνεις κανονικά. Θα έχουμε "πρόβλημα" όταν πάρουμε το παγωτό, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να βγει νέος τρόπος rootαρίσματος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts