Jump to content

Xperia Μini st15i / Xperia Mini Pro sk17i κ.α. : One Click Root

BMW116i
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου είναι πανεύκολο, εκεί που λέει "χρονοδιαγράμματα" επέλεξε τι θες και πατά "εκτέλεση" αν θέλεις μπες και στο "επεξεργασία"και ξετσεκαρε της ημέρες.

εδώ τώρα είναι off topic και ότι απορίες έχουμε για εφαρμογές ρωτάμε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249

OK σε ευχαριστω πολυ καλες γιορτες να εχεις!!!

• Απαντήσεις 421
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χρήστη BMW116i για το πολύ χρήσιμο θέμα. Έκανα root στο SE NeoV πανεύκολα!

:up: :clap: :dance:

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

έτοιμο το xperia neo v.

έγινε root σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!

drivers που βρηκες?

εχω τικαρει τον εντοπισμο σφαλματων αλλα δεν βρισκει τιποτα

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Πείτε μου τι μου διαφεύγει,είναι τικαρισμένες και οι 2 επιλογές,στην διαχείριση συσκευών δεν υπάρχει θαυμαστικό,το λογισμικό της sony δεν τρέχει,αλλά παρόλα αυτά μου μένει στο "waiting for device" και φυσικά δεν γίνεται τίποτα μετά.:cry:

+1 neo V rooted!

Ευχαριστω πολυ τον φιλο που μπηκε σε κοπο να μας το εξηγησει βημα προς βημα.

Η διαδικασια ειναι απιστευτα ευκολη. Ουτε 1 λεπτο δεν κρατησε.

Η μονη ουσιαστικα δυσκολια, ειναι στο να αναγνωρισει το pc το κινητο.

Ειχα ενα θεματακι σε αυτο. Το pc μου εχει πολλες usb θυρες. Οταν το συνεδεα στις μπροστινες, δεν το ανγνωριζε σωστα. Εβγαζε θαυμαστικο. Οταν το συνδεσα στις πισω θυρες το ειδε μονομιας, και το ρουτ ηταν υποθεση λιγων δευτερολεπτων!

Και παλι ευχαριστω πολυ

SOS παιδια !!!!!!!!!!! Το εκανα root με την μεθοδο που περιγραφεται και ολα πηγαν καλα.Αλλα μετα εκανα την μ@λ@..ια και εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ενω δουλευε κανονικα τώρα ουτε καν φορτίζει οταν το συνδεω με το ρευμα.Μια βοήθεια κανεις?????????????

όσοι φίλοι έχουν πρόβλημα με τους drivers ή την αναγνώριση του κινητού στο pc (αν το έχουν ακόμα), ας κάνουν πρώτα μια εγκατάσταση του PC companion, θα βάλει αυτό τους σωστούς drivers, και μετά προσπάθεια να τρέξουν το root προγραμματάκι.

εγώ έχοντας ήδη το PC companion δεν είχα ποτέ πρόβλημα αναγνώρισης της συσκευής (μάλιστα η εγκατάσταση pc companion που είχα ήταν από το x10mini, και όταν πήρα το xperia mini αναγνωρίστηκε και αυτό αμέσωσς).

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του forum στους οποίους εύχομαι καλή χρονιά.

Ψάχνοντας πως να κάνω ευκολα rooting σε ενα Χ10 mini (παλαιό) με android 2.1 που έχω, έπεσα στον οδηγό αυτό.

Αν και διάβασα οτι ισχύει για android 2.2 και πάνω, ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος φίλος τον έχει εφαρμόσει με επιτυχία στο

τηλέφωνο αυτό με το ιδιο android.

Βασικά με ενδιαφέρει να απαλλαγώ απο κάποιες εφαρμογές της μαμας εταιρείας και κατα δευτερο λόγο να αποδεσμεύσω

μνήμη με την εγκατάσταση εφαρμογών στην SD.

Πιστεύω οτι δεν μου διέφυγε κάποια σχετική απάντηση.

Είμαι και εγώ rooted!!Κατέβασα και το Titanium Back Up αλλα τωρα πως διαγραφω ολες τις βλακιες της ερικσον απο το προ μου?? :wacko:

Xperia Pro and waiting with impatience for my "Ice Cream Sandwich"

Summer's All Around ;)

Είμαι και εγώ rooted!!Κατέβασα και το Titanium Back Up αλλα τωρα πως διαγραφω ολες τις βλακιες της ερικσον απο το προ μου?? :wacko:

Ανοιγεις το titanium,και πατας Αντ.ασφαλειας και επαναφορα.

Εκει θα σου εμφανιστουν ολες οι εφαρμογες του συστηματος και αυτες που εχεις κατεβασει.

Πατας σε οποια δεν θες και μετα απεγκατασταση.

:) Πολλά ευχαριστώ στον δημιουργό του νήματος. Σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς κανένα πρόβλημα rootαρα το NeoV μου.:up:

Δεν βρισκω το λινκ για το ροοτ στη πρωτη σελιδα αλλα μονο για το unroot.Βρηκα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346198 ενα λινκ αλλα εχει trojan.Αυτο που δινει λινκ ο BMW116i Root Version 3 new Unrooting ειναι το ροοτ ή το unroot καθως το αρχειο runme.bat που μας λεει οτι ειναι για ροοτ βρισκεται στο λινκ του unroot.Μπορει καποιος να δωσει παλι τα λινk;;

Δεν βρισκω το λινκ για το ροοτ στη πρωτη σελιδα αλλα μονο για το unroot.Βρηκα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346198 ενα λινκ αλλα εχει trojan.Αυτο που δινει λινκ ο BMW116i Root Version 3 new Unrooting ειναι το ροοτ ή το unroot καθως το αρχειο runme.bat που μας λεει οτι ειναι για ροοτ βρισκεται στο λινκ του unroot.Μπορει καποιος να δωσει παλι τα λινk;;
Και τα 2 λινκ ειναι μια χαρα.

Το πρωτο για root και το δευτερο για unroot,το λεει κιολας μολις πας να το κατεβασεις.

Δεν βλεπεις οτι ολοι απο πανω rootαρουν χωρις προβλημα? Που κολλας?

Τωρα θα με πειτε χαζο στανταρ αλλα το λινκ για το root Που ειναι; Βλεπω κατω κατω μονο το unroot link. ;):wacko:

Edit: Κολλημα του firefox. Ολα ενα link. Το βρηκα, σε 10 σεκ το πολυ ειχε γινει. Τωρα ειναι root αλλα δεν ξερω τι χρησιμευει, αλλα αφου το κανουν ολοι το εκανα και εγω. :)

Edited by gagailos

Τωρα θα με πειτε χαζο στανταρ αλλα το λινκ για το root Που ειναι; Βλεπω κατω κατω μονο το unroot link. ;):wacko:

Δεξια απο την λεξη Downloads, με μπλε γραμματα ''Root Version 3 new'';)

Και τα 2 λινκ ειναι μια χαρα.

Το πρωτο για root και το δευτερο για unroot,το λεει κιολας μολις πας να το κατεβασεις.

Δεν βλεπεις οτι ολοι απο πανω rootαρουν χωρις προβλημα? Που κολλας?

Απροσεξια (major) δικια μου ...

Edit: Κολλημα του firefox. Ολα ενα link. Το βρηκα, σε 10 σεκ το πολυ ειχε γινει. Τωρα ειναι root αλλα δεν ξερω τι χρησιμευει, αλλα αφου το κανουν ολοι το εκανα και εγω. :)

google λιγο ... π.χ. http://www.addictivetips.com/mobile/top-10-reasons-to-root-your-android-phone-2/

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Τωρα ειναι root αλλα δεν ξερω τι χρησιμευει, αλλα αφου το κανουν ολοι το εκανα και εγω. :)

κατέβασε το titanium backup και μετά ελάφρυνέ το σύμφωνα με αυτό:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3862878#post3862878

Έχει βγει αναβάθμιση για το neo v σε 4.0.2.A.0.62 ..

Πριν ήταν στο 0.42 έκανα root κανονικά,τώρα που έγινε αναβάθμιση μέσω αυτoύ του προγράμματος θα το πάρει το root;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

To ότι είσαι root ΔΕΝ επηρεάζει τα updates. Γίνονται κανονικά.

Αν με την αναβάθμιση "χάθηκε" το root, μπορείς να το ξανακάνεις κανονικά. Θα έχουμε "πρόβλημα" όταν πάρουμε το παγωτό, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να βγει νέος τρόπος rootαρίσματος.....