zxr Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 H απάντηση είναι μόλις 8 post πιο πάνω (#42) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos111 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Να ευχαριστήσω και γω για τον οδηγό,εύκολα γρήγορα και απλά έκανα root, χωρίς βάλε -βγάλε κερνελ και σβήσε θαυμαστικά και βάλε jig να μηδενίσεις flash counter στο sgs 2.Άψογος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Own Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 (edited) Προβλημα!Εχω κανει τα βηματα για το root οπως ακριβως τα περιγταφονται και εχει εμφανιστει η κλειδαρια και το εικονιδιο σουπερ γιουζερ..αλλα αν κλεισω το κινητο και προσπαθησω να κανω ρικοβερι...μενει στασιμο και δεν κανει ποτε..ξερει κανεις τι μπορει να φταει??? :ninja: ΕDIT: Παιδια θελω βοηθεια..μετα απο αρκετες πανω απο το κινητο καταφερα να μην μπαινει στο λειτουργικο!!!δεν εκανα και μπα απ και το μονο που κανει ειναι να με πηγαινει στο fastboot mode!!!!!help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! edit2:καταφερα να βαλω μια rom αλλα δεν λειτουργει καλα..προτεινετε μου μια καλη και απλη να κανω την δουλεια μου αν δεν γινεται να εχω πισω την κανονικη..(cyanogen δοκιμασα τα παντα αλλα εχω το status 7 error ) Edited December 1, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Dont worry Be happy Nexus s!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Μαγκες μπορει καποιος να φτιαξει τα λινκ στην πρωτη σελιδα?Δεν δουλευουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Μαγκες μπορει καποιος να φτιαξει τα λινκ στην πρωτη σελιδα?Δεν δουλευουν Διόρθωσα το πρώτο, το δεύτερο είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 οχι,τα αφηνεις οπως ειναι,τικαρισμενα. Τι θα γίνει αν ξε-τικάρω δλδ την λειτουργεία εντοπισμού σφαλμάτων? Θα μου κολλήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Τι θα γίνει αν ξε-τικάρω δλδ την λειτουργεία εντοπισμού σφαλμάτων? Θα μου κολλήσει? οχι.καντο αφοβα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Kαι τα 2 λίνκ κατεβάζουν τα αρχεία του root.Για το unroot κατεβάστε από εδώ http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=765523&d=1319922608 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. December 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Kαι τα 2 λίνκ κατεβάζουν τα αρχεία του root.Για το unroot κατεβάστε από εδώ http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=765523&d=1319922608 :) To λινκ για unroot στην αρχικη σελιδα διορθωθηκε. Ευχαριστω για την παρατηρηση.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Για να επαναγκαταστησω το λοΓισμικο του κινητου με SEUS πρεπει να γινω unroot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Για να επαναγκαταστησω το λοΓισμικο του κινητου με SEUS πρεπει να γινω unroot? όχι φίλε μου δεν χρειάζεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eas97 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Γεια σας παιδια;) Ηθελα να ρωτησω πως καλαβαινουμε οτι ημαστε root!!?? Παράθεση Xperia Pro and waiting with impatience for my "Ice Cream Sandwich" Summer's All Around ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Έκανες την διαδικασία που περιγράφεται; Αν ναι τότε θα πρέπει να σου έβγαλε σχετικό μύνημα ενώ πλέον μπορείς να απεγκαταστήσεις εφαρμογές που πρίν δεν μπορούσες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_opc Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 καλησπερα σας....προσπαθησα να κανω root με τον παραπανω τροπο ....παταω runme.bat kαι μετα enter...και μολις το πατησω μου γραφει <to sistima den einai se thesi na entopisei th kathorismeni diadromo diskou>...μηπως ξερει καποιος τι συμβαινει??? επισης σορρυ κιολας αλλα ειμαι λιγο ασχετος:wacko:....o λογος που κανω ροοτ ειναι για να κατεβαζω free εφαρμογες? ευχαρηστω......α ξεχασα ειμαι κατοχος του arc s :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Τι είναι root? Γιατί να γίνω root στην Android συσκευή μου; Τί κίνδυνος υπάρχει; Θα χάσω τα δεδομένα μου; Θα χάσω την εγγυησή μου; Κι αν δε θέλω να είμαι πια root; οι απαντήσεις εδώ στο πρόβλημα σου τώρα... windows έχεις; έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 καλησπερα σας....προσπαθησα να κανω root με τον παραπανω τροπο ....παταω runme.bat kαι μετα enter...και μολις το πατησω μου γραφει <to sistima den einai se thesi na entopisei th kathorismeni diadromo diskou>...μηπως ξερει καποιος τι συμβαινει??? επισης σορρυ κιολας αλλα ειμαι λιγο ασχετος:wacko:....o λογος που κανω ροοτ ειναι για να κατεβαζω free εφαρμογες? ευχαρηστω......α ξεχασα ειμαι κατοχος του arc s :) Το runme.bat πρέπει να είναι έξω από το φάκελο που βρίσκονται τα υπόλοιπα αρχεια. Γιαυτό δε μπορεί να εκτελεσει την εντολή. Ο λόγος που κάνεις root είναι για να μπορείς να απεγκαθιστας διάφορες εφαρμογές που δε θέλεις και υπάρχουν μέσα στο τηλέφωνο σου και δε φεύγουν αλλιώς, για να κάνεις backup ότι υπάρχει μέσα σ'αυτο, για να περνάς διάφορες ρομ και πολλά άλλα πράγματα. Αλλά για να ρωτάς μάλλον πριν κάνεις οτιδήποτε από αυτά πρώτα πρέπει να διαβάσεις σχετικά με το root. Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 super!!δουλεψε με τη μια! ουτε λεπτο δεν εκανε. σε XPERIA NEO V Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wertyo Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Παιδια για να γινει root πρεπει υποχρεωτικα να τρεχουμε την 2.3.3 η μπορουμε και με την 2.3.4 με το συγκεκριμενο link; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 καλησπέρα αν κάνω unroot τι θα γίνουν οι εφαρμογές που εγκατέστησα ως root πχ titanium ? Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) Παιδια για να γινει root πρεπει υποχρεωτικα να τρεχουμε την 2.3.3 η μπορουμε και με την 2.3.4 με το συγκεκριμενο link; :confused: Εγω το έκανα στο mini pro μου με 2.3.4. καλησπέρα αν κάνω unroot τι θα γίνουν οι εφαρμογές που εγκατέστησα ως root πχ titanium ? Αν θυμάμαι καλα θα υπάρχουν σαν εφαρμογές ακόμη στη συσκευή σου και θα πρέπει να τις απεγκαταστησεις εσύ καθώς δε θα σου χρησιμεύουν αφού χρειάζονται root για να δουλεψουν. Αλλα γιατι να κάνεις unroot.??? Sent from my mini pro using tapatalk.... Edited December 15, 2011 by kooky Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Εγω το έκανα στο mini pro μου με 2.3.4. Αν θυμάμαι καλα θα υπάρχουν σαν εφαρμογές ακόμη στη συσκευή σου και θα πρέπει να τις απεγκαταστησεις εσύ καθώς δε θα σου χρησιμεύουν αφού χρειάζονται root για να δουλεψουν. Αλλα γιατι να κάνεις unroot.??? Sent from my mini pro using tapatalk.... Επειδή έχω ένα πρόβλημα κατά την σύνδεση μου με το KIES ( δες εδώ )θέλω να δω μήπως οφείλετε σε αυτό. Το κινητό μου είναι το SGSΙΙ Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Καλησπέρα παιδια! Εχω το sony ericsson neo v γίνεται να το κανω root την στιγμή που εχω Ubuntu 11.10 στο λαπτοπ μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 (edited) Aυτο που με ενδιαφερει ειναι φυσικα η μεταφορα αρχειων που δεν πανε sd,και η διαγραφη αχρηστων προγραμματων. Καποιοι που κανανε τα παραπανω μηπως μπορουνε να ανεβασουνε μια λιστα τι διεγραψαν με ασφαλεια και χωρις παρενεργειες? Το εκανα σε se neo-v και εγινε σε λιγα δευτερολεπτα! Αν παρακολουθεις την οθονη στο pc εχει πληρης γνωση ποτε τελειωνει το η διαδικασια αφου το.....γραφει κιολας! Δεν υπαρχει λογος να κοιταει καποιος το κινητο την ωρα της διαδικασιας..... Edited December 16, 2011 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Aυτο που με ενδιαφερει ειναι φυσικα η μεταφορα αρχειων που δεν πανε sd,και η διαγραφη αχρηστων προγραμματων. Καποιοι που κανανε τα παραπανω μηπως μπορουνε να ανεβασουνε μια λιστα τι διεγραψαν με ασφαλεια και χωρις παρενεργειες?. Πρεπει να ρωτησεις στο τοπικ για το τηλεφωνο που εχεις :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otakis Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 έτοιμο το xperia neo v. έγινε root σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts