Jump to content

Own

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Own

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Own's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πριν λιγο καιρο σκεφτομουν να παρω ενα τετοιοοο..ωραιο δωρακι θα ηταν ;)
  2. Αντεεε να δουμε θα κερδισω ποτε? καλη τυχη σε ολους
  3. Ποοοσο θα με βολευε ενα ταμπλετ τωρααα:) καλη τυχη σε ολουυς παιδια
  4. Πω πω πω..πολυ διαγωνισμος επεσε :p συνεχιστε ετσι!!!Καλη τυχη σε ολους
  5. Own

    Google Nexus S

    Εχω να κανω δυο ερωτησεις παιδια:1)face unlock γιατι δεν εχουμε? 2)θα βγει τελικα ξανα η 4. εκδοση πιο σωστη που λεγαμε?
  6. Own

    Google Nexus S

    Μετα την εγκατασταση του ICS εχω προβλημα στο να βαλω καποιον σε αναμονη οταν δεχομαι κληση ενω μιλαω μαζι του?Ειναι καποιο bug ?Εχει και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα?
  7. Own

    Google Nexus S

    Γιατι να μην βελτιωνεται η διαρκεια της μπαταριας με ενα νεο update ? Γιατι αυτο το θεμα δειχνει να το εχουν παντα στην απ εξω?Αν ειχε καλυτερη αυτονομια για εμενα θα ηταν κοντα στο τελειο αυτο το κινητο με αυτην την εκδοση!!!Ξερουμε εχουν σκοπο να βελτιωσουν αυτο την διαρκεια?
  8. Own

    Google Nexus S

    Μολις εγκατεστησα το παγωτακι και μου ειναι πολυ ομορφο εχω να πω!!!
  9. Own

    Google Nexus S

    Πφφφ...σε ευχαριστω αλλα το εχω προσπαθησει και δεν δουλευει...γινεται αλλιως να το κανω το ρικοβερι???
  10. Own

    Google Nexus S

    Παιδια συγνωμη αν ειμαι λιγο εκτος θεματος..μπορει καπιως που εχει αλλη ROM στο NEXUS του να μου πει αν ειχε το status7 error και αν καπως το ελυσε??????SOS!!! :ninja:
  11. Προβλημα!Εχω κανει τα βηματα για το root οπως ακριβως τα περιγταφονται και εχει εμφανιστει η κλειδαρια και το εικονιδιο σουπερ γιουζερ..αλλα αν κλεισω το κινητο και προσπαθησω να κανω ρικοβερι...μενει στασιμο και δεν κανει ποτε..ξερει κανεις τι μπορει να φταει??? :ninja: ΕDIT: Παιδια θελω βοηθεια..μετα απο αρκετες πανω απο το κινητο καταφερα να μην μπαινει στο λειτουργικο!!!δεν εκανα και μπα απ και το μονο που κανει ειναι να με πηγαινει στο fastboot mode!!!!!help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! edit2:καταφερα να βαλω μια rom αλλα δεν λειτουργει καλα..προτεινετε μου μια καλη και απλη να κανω την δουλεια μου αν δεν γινεται να εχω πισω την κανονικη..(cyanogen δοκιμασα τα παντα αλλα εχω το status 7 error )
×
×
  • Create New...