kerlon10 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 το gearbest δεν στέλνει πλέον powerbank? πήγα να αγοράσω ένα xiaomi powerbank το πρωί και μου έλεγε ότι μπαταρίες και ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν στέλνουν πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UserX Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 (edited) Γενικά σε ενα e-shop θα αποφεύγετε να βάζετε πιστωτική εαν δεν έχει redirection σε ePos γνωστής τράπεζας ή γνωστού gateway (π.χ. PayPal) εκτός αν είναι το πλαίσιο ή άλλο γνωστό brand. Όπου βάζουμε στοίχεία προσωπικά όπως πιστωτικές , κωδικούς κτλ βλέπουμε πάνω αριστερά απο τη διεύθυνση και βεβαιωνόμαστε ότι έχει κλειδαρίτσα και την ένδειξη "verified by" ή "secured by" comodo, mcafee, verysign κτλ. Από το 2017 εξάλου η νέα έκδοση του Google Chrome θα προειδοποιεί τους χρήστες όταν ένα e-shop δεν είναι ασφαλές δηλαδή όταν δεν διαθέτει πιστοποιήτικο SSL από επίσημο φορέα. Edited February 9, 2017 by impreza_sti Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisang Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Ξερει κανεις αν το παρακάτω καταστημα ειναι εμπιστοσυνης; http://www.dhgate.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Ξερει κανεις αν το παρακάτω καταστημα ειναι εμπιστοσυνης; http://www.dhgate.com Σαν το aliexpress.com είναι. Έχω ψωνίσει λίγες φορές κυρίως παλιότερα. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisang Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Σαν το aliexpress.com είναι. Έχω ψωνίσει λίγες φορές κυρίως παλιότερα. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Αν και υποψιάζομαι .. έχει κανείς ιδέα αν το http://www.rbdpv.com είναι έμπιστο ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Αν και υποψιάζομαι .. έχει κανείς ιδέα αν το http://www.rbdpv.com είναι έμπιστο ; Sent from my iPhone using Tapatalk Ο chrome δεν το φόρτωσε καν, για την ασφάλειά μου :lol: Εγώ δεν ψώνιζα πάντως. :p:rolleyes: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Ο chrome δεν το φόρτωσε καν, για την ασφάλειά μου :lol: Εγώ δεν ψώνιζα πάντως. :p:rolleyes: Η δε google διαβάζει το λινκ και στέλνει την ειδοποίηση του myphone στα ανεπιθύμητα χαχαααα Ωραιο σιτε για αγορές βρηκε ο παραπάνω φιλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Η δε google διαβάζει το λινκ και στέλνει την ειδοποίηση του myphone στα ανεπιθύμητα χαχαααα Ωραιο σιτε για αγορές βρηκε ο παραπάνω φιλος Aαααααααααααααα Γι αυτο πήγε στα ανεπιθυμητα αυτη η ειδοποιηση. Λογω του λινκ !!! Κι εγω εψαχνα να βρω τις ρυθμισεις του gmail μου Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Εκανα μια μικρη αγορα απο το GearBest.com στις 24/05. Πλήρωσα την ιδια μερα και ελαβα mail επιβεβαιωσης παραγγελιας και mail για την πληρωμη απο το paypal. Σημερα (08/06) έλαβα mail για αποστολή του προϊόντος. τοσο πολυ αργουν αυτοι (σε αντιθεση με το ebay) ή προκειται για μεμονωμενο περιστατικό ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Σε αυτά τα μαγαζιά πρέπει να βλέπεις και τις διαθεσιμότητες. Αλλά γενικά δεν είναι απίθανες αυτές οι καθυστερήσεις. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Σε αυτά τα μαγαζιά πρέπει να βλέπεις και τις διαθεσιμότητες. Αλλά γενικά δεν είναι απίθανες αυτές οι καθυστερήσεις. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Δικιο εχεις , απλα δεν μου εχει τυχει στις 242 μικροαγορες που εχω κανει απο το eBay Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Στο ebay συνήθως οτι βλέπεις είναι άμεσα διαθέσιμο. Γι αυτό τέτοιες καθυστερήσεις είναι σπάνιες. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 και στο GearBest.com ειναι πολλοι προμηθευτες οπως στο ebay ? Νομιζα οτι εκει ηταν ενα καταστημα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 και στο GearBest.com ειναι πολλοι προμηθευτες οπως στο ebay ? Νομιζα οτι εκει ηταν ενα καταστημα Ένα κατάστημα είναι τα gearbest banggood geekbuing κτλ Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teachertza Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Καλησπέρα, θέλω να πάρω γυαλιά ηλίου και τα βρήκα φθηνά στο http://www.edel-optics.gr Γνωρίζει κανείς κάτι για το κατάστημα? Θα είναι αυθεντικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Καλησπέρα, θέλω να πάρω γυαλιά ηλίου και τα βρήκα φθηνά στο http://www.edel-optics.gr Γνωρίζει κανείς κάτι για το κατάστημα? Θα είναι αυθεντικά? με λιγο google που εψαξα ειδα καλες κριτικες.απ'οτι καταλαβα το καταστημα ειναι στην αγγλια.εχει μεγαλη ποικιλια και οι τιμες δεν ειναι χαμηλες για να σε βαλει σε υποψια για "μαιμου" γυαλια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Ψάχνεις κάποια συγκεκριμένα ή κοιτάς γενικά; Ρίξε και μια ματιά εδώ. Καλό είναι τα γυαλιά ηλίου να είναι από κατάστημα οπτικών και όχι γενικά από Eshop, ώστε να είσαι σίγουρος ότι τα κρύσταλα είναι σίγουρα ηλίου και όχι απλα φιμέ. Το συγκεκριμένο μαγαζί δεν το ξέρω αλλά ...οπτικάδικο φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Το tomtop θεωρείται αξιοπιστο ετσι? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Όχι, καθόλου Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Όχι, καθόλου Σαν το Gear είναι σε όλα όμως, καμιά φορά έχουν άψογη συμπεριφορά κι άλλες χάλια. Εγώ πάλι καλά 2/2 παραγγελίες τις είχα άψογες αλλά όχι απ'το site, απ'το προφιλ τους στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Ωχ ναι? Περιμενω ενα drone αλλα ακομη δε το στειλανε. Βεβαια με στειλανε mail για ενημέρωση Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Ωχ ναι? Περιμενω ενα drone αλλα ακομη δε το στειλανε. Βεβαια με στειλανε mail για ενημέρωση Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Και εγώ drones έχω πάρει από αυτούς, έκαναν 2 την πρώτη και 3 ημέρες την 2η φορά να τα στείλουν με dhl από τη γερμανική αποθήκη τους κι όλα καλά. Απλά δεν τους λες ok ( όπως και το gear ) για το aftersale support. Στην 2η παραγγελία που έκαναν 3 ημέρες επειδή έγραφε ότι το στέλνουν σε μια εργάσιμη έστειλα την επόμενη και μου απάντησαν όταν είχα παραλάβει το δέμα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Παρατηρησα ότι ηρθε mail (ελληνικό ονομα@gmail.com) το οποιο εγραφε οτι η παραγγελία θα σπάσει σε 2 κομματια. Και ετσι εγινε(εστειλε mail το κατάστημα ότι το ενα μερος της πραγγελιας σταλθηκε) Έχουν έλληνες εργαζόμενος??? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Μπορεί να είναι σαν τους Έλληνες υπάλληλους που είχε το minideal, κινέζοι που ζουν εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts