Jump to content

UserX

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About UserX

  • Ημ. Γέννησης 25/05/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

UserX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. UserX

    Google Chrome

    Η νέα έκδοση του Google Chrome που ξεκίνησε τον Ιανουάριο 2017 θα προειδοποιεί τον χρήστη όταν μια ιστοσελίδα ή e-shop δεν είναι ασφαλές δηλαδή όταν δεν διαθέτει πιστοποιητικό SSL από κάποιο επίσημο φορέα όπως Comodo, GeoTrust κτλ. Με λίγα λόγια θα μας προειδοποιεί οταν κατί δεν παει καλά σε sites ή eshops όταν παμε να εισάγουμε ευαίσθητες πληροφορίες όπως κωδικούς, πιστωτικές κτλ.
  2. Γενικά σε ενα e-shop θα αποφεύγετε να βάζετε πιστωτική εαν δεν έχει redirection σε ePos γνωστής τράπεζας ή γνωστού gateway (π.χ. PayPal) εκτός αν είναι το πλαίσιο ή άλλο γνωστό brand. Όπου βάζουμε στοίχεία προσωπικά όπως πιστωτικές , κωδικούς κτλ βλέπουμε πάνω αριστερά απο τη διεύθυνση και βεβαιωνόμαστε ότι έχει κλειδαρίτσα και την ένδειξη "verified by" ή "secured by" comodo, mcafee, verysign κτλ. Από το 2017 εξάλου η νέα έκδοση του Google Chrome θα προειδοποιεί τους χρήστες όταν ένα e-shop δεν είναι ασφαλές δηλαδή όταν δεν διαθέτει πιστοποιήτικο SSL από επίσημο φορέα.
  3. ξερετε αν παρουσιάζεται μετά απο κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή αν έχει πρώτα κάποια συμπτώματα??
  4. Προσπάθησαν να τον κάνουν πιο γρήγορο από το Google Chrome αλλα.....
  5. Και εγώ το πήρα προχτές το τηλέφωνο. Πολύ εντυπωσιακό αλλα περίμενα κάτι καλύτερο στην ποιότητα των φωτογραφιών.
  6. Exo S.E. K700i kai edo kai kairo den brisko basi DSS20 gia na kano tin anabathmisi apo to internet. Simera Thello na to pouliso to kinito alla , exo akomi tin proti ekdosi firmware gia to sigekrimeno kinito! Kai me piran tilefono idi 2 atoma alla den tous to dino epidei den exo kanei akoma tin anabathmisi! Se katastima den thello na to pao giati tha mou paroun lefta (eimai ektos eggiisis) kai den axizei afou to kinito to poulao idi xamila! EPidei, prepei na ginei i anabathmisi gia na to doso, mipos kapoios apo Thessaloniki tha mporouse na mou danisei basi sigxronismou DSS 20-25 gia 2 oritses na kano ti douleia mou san anthropos?? Exo ADSL opote den tha kathisterisei na ginei i douleia! Tha tou eimoun evgnomon... EFxaristo poly
  7. thanx gia tis plirofories. Προέκυψε ένα πρόβλημα γαμώτο! Το κ750 το έχουν σε vLive (δεν προκειται να ξαναπάρω συσκευή voda-customised) και το d600 δεν το έχουν καν! Το περιμενουν από αρχές του χρόνου. Μα τόσο πίσω είναι οι άνθρωποι είναι δυνατόν!! Το 6270 το είδα. Είναι μεγαλούτσικο και σαν ποιότιτα κατασκευής μου φάνηκε κάπως "ψεύτικο"! Αυτό όμως που με τρέλανε είναι το 6280. Αυτό όμως πάλι, θα καθυστερήσει να βγεί στην αγορά! Άντε να δούμε...
  8. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Έχω κάποιες επιφυλάξεις για το κινητό. Αυτή τη στιγμή έχω ένα K700i το οποίο το έχω εδώ και 1 χρόνο και το πουλάω για να ανανεώσω το συμβόλαιο και σκεφτηκα να πάρω το d600. Στην αρχή ήθελα το κ750ι αλλά, επειδή εδώ και 3 χρόνια που παίρνω sonyericsson δεν είδα και τραγικές διαφορές από μοντέλο σε μοντέλο, ίσως επειδή βαρέθηκα την φιλοσοφία των μενού της S.E. σκέφτηκα να πάω κάπου αλλού. Ξέχασα να αναφέρω το γεγονός ότι το k750 το είχε η κοπέλα μου για λίγο καιρό και το "έπεζα" και εγώ, και δεν μπορώ να πώ ότι ενθουσιάστηκα από τις διαφορές με το k700. Έτσι σκέφτηκα το d600, για να ξεφύγω λίγο απο τα S.E. και να δώ και κάτι διαφορετικό, τόσο σε μενού, όσο και σε δυνατότητες, design κτλ. Το θέμα είναι ότι τόσο η τιμή, όσο και οι δυνατότητες του k750 υπερταιρούν σε σχέση με το d600. Επίσης ένα άλλο θέμα που με απασχολεί είναι η υποστήριξη σε software - games mp3 κτλ καθώς και η συνδεσιμότητα του με pc. Ίσως να καλόμαθα με τα S.E. τα οποία ότι αρχείο και να στείλεις το ανοίγουν, χωρίς ούτε κλειδώματα ούτε προβλήματα επικοινωνίας ούτε τπτ άλλο (φυσικά μιλάω για nonlive) Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά είμαι προβληματισμένος.
  9. Sharliz Theron... Προσωπικά ούτε η Monika Belluci Μου αρέσει τόσο ούτε πολλές άλλες από το poll. Σίγουρα υπάρχουν ομορφότερες γυναίκες.
  10. εγώ πάλι από κάπου άκουσα ότι είναι Τουμπιώτης (θεσσαλονίκη) ότι να ναι!!!
  11. Σε γυναίκες και αντρες: να μιλάνε όλη την ώρα για το fame story και το super idol και όλα αυτά τα αποτυχημένα (κατά την γνώμη μου) τηλεοπτικά ψευτο-show λες και δεν υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα σε αυτό τον κόσμο. Επίσης με εκνευρίζει το γεγονός ότι όλοι νομίζουν ότι θα γίνουν τραγουδιστές - ηθοποιοί και αστέρες του greecewood (βλέπε hollywood) αφού δεν υπάρχουν άλλα επαγγέλματα (!) Στις γυναίκες: το καβάλημα του καλαμιού. Να νομίζουν ότι ο κόσμος γυρνάει γύρω τους. "Δεν μιλάω σε κανέναν αν δεν έρθει να μου μιλήσει πρώτα αυτός". Οι θεωρίες συνωμοσίας περί γυναικείας σεξουαλικότητας και ανωτερότητας (νοητικά). Το σκεπτικό που έχουν κάποιες "λίγες" ότι θα βρούν έναν άντρα ευκατάστατο και θα βγαίνουν με τις φιλενάδες τους για καφέ μετά τις 12 τα "ξημερώματα" (ποιος ξυπνάει πρίν τις 10:30) Στους άντρες: που είναι μονίμως θύματα των γυναικών (κάποιοι) και τις κυνηγάνε από πίσω όπως κυνηγάνε τα αρσενικά σκυλάκια τα θυληκά σε γόνιμες μέρες. Σε αυτό το σημείο χάνεται κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Θα συμφωνίσω με τους προλαλήσαντες για τα ανοιχτά πουκάμισα, τις χρυσές αλυσίδες και τα λοιπά μπιχλιμπιδάκια και να προσθέσω επίσης και τα "back to the future" πολύχρωμα λαμπάκια κάτω από το superduperextrafast&superfurious lada. Υπάρχουν και άλλα απλά δεν μου έρχονται τώρα :p
  12. Μήπως τελείωσε το φίλμ? :p :p πέρα από την πλάκα, το κόβω για ένα Master Reset....
  13. ειναι τα μηνύματα που απλά τα συντάσσεις και τελικά δεν τα στέλνεις. ¨η τα αποθηκεύεις εκεί για να τα στείλεις κάποια άλλη στιγμή. ΕΠίσης έχω την εντύπωση ότι, όταν προσπαθήσεις να στείλεις ένα μήνυμα και τελικά δεν σταλεί λόγο προβλήματος του δικτύου, το τηλέφωνο το αποθηκεύει αυτόματα στα εξερχόμενα.
×
×
  • Create New...