Jump to content

UserX

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by UserX

  1. UserX

    Google Chrome

    Η νέα έκδοση του Google Chrome που ξεκίνησε τον Ιανουάριο 2017 θα προειδοποιεί τον χρήστη όταν μια ιστοσελίδα ή e-shop δεν είναι ασφαλές δηλαδή όταν δεν διαθέτει πιστοποιητικό SSL από κάποιο επίσημο φορέα όπως Comodo, GeoTrust κτλ. Με λίγα λόγια θα μας προειδοποιεί οταν κατί δεν παει καλά σε sites ή eshops όταν παμε να εισάγουμε ευαίσθητες πληροφορίες όπως κωδικούς, πιστωτικές κτλ.
  2. Γενικά σε ενα e-shop θα αποφεύγετε να βάζετε πιστωτική εαν δεν έχει redirection σε ePos γνωστής τράπεζας ή γνωστού gateway (π.χ. PayPal) εκτός αν είναι το πλαίσιο ή άλλο γνωστό brand. Όπου βάζουμε στοίχεία προσωπικά όπως πιστωτικές , κωδικούς κτλ βλέπουμε πάνω αριστερά απο τη διεύθυνση και βεβαιωνόμαστε ότι έχει κλειδαρίτσα και την ένδειξη "verified by" ή "secured by" comodo, mcafee, verysign κτλ. Από το 2017 εξάλου η νέα έκδοση του Google Chrome θα προειδοποιεί τους χρήστες όταν ένα e-shop δεν είναι ασφαλές δηλαδή όταν δεν διαθέτει πιστοποιήτικο SSL από επίσημο φορέα.
  3. ξερετε αν παρουσιάζεται μετά απο κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή αν έχει πρώτα κάποια συμπτώματα??
  4. Προσπάθησαν να τον κάνουν πιο γρήγορο από το Google Chrome αλλα.....
  5. Και εγώ το πήρα προχτές το τηλέφωνο. Πολύ εντυπωσιακό αλλα περίμενα κάτι καλύτερο στην ποιότητα των φωτογραφιών.
  6. Exo S.E. K700i kai edo kai kairo den brisko basi DSS20 gia na kano tin anabathmisi apo to internet. Simera Thello na to pouliso to kinito alla , exo akomi tin proti ekdosi firmware gia to sigekrimeno kinito! Kai me piran tilefono idi 2 atoma alla den tous to dino epidei den exo kanei akoma tin anabathmisi! Se katastima den thello na to pao giati tha mou paroun lefta (eimai ektos eggiisis) kai den axizei afou to kinito to poulao idi xamila! EPidei, prepei na ginei i anabathmisi gia na to doso, mipos kapoios apo Thessaloniki tha mporouse na mou danisei basi sigxronismou DSS 20-25 gia 2 oritses na kano ti douleia mou san anthropos?? Exo ADSL opote den tha kathisterisei na ginei i douleia! Tha tou eimoun evgnomon... EFxaristo poly
  7. thanx gia tis plirofories. Προέκυψε ένα πρόβλημα γαμώτο! Το κ750 το έχουν σε vLive (δεν προκειται να ξαναπάρω συσκευή voda-customised) και το d600 δεν το έχουν καν! Το περιμενουν από αρχές του χρόνου. Μα τόσο πίσω είναι οι άνθρωποι είναι δυνατόν!! Το 6270 το είδα. Είναι μεγαλούτσικο και σαν ποιότιτα κατασκευής μου φάνηκε κάπως "ψεύτικο"! Αυτό όμως που με τρέλανε είναι το 6280. Αυτό όμως πάλι, θα καθυστερήσει να βγεί στην αγορά! Άντε να δούμε...
  8. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Έχω κάποιες επιφυλάξεις για το κινητό. Αυτή τη στιγμή έχω ένα K700i το οποίο το έχω εδώ και 1 χρόνο και το πουλάω για να ανανεώσω το συμβόλαιο και σκεφτηκα να πάρω το d600. Στην αρχή ήθελα το κ750ι αλλά, επειδή εδώ και 3 χρόνια που παίρνω sonyericsson δεν είδα και τραγικές διαφορές από μοντέλο σε μοντέλο, ίσως επειδή βαρέθηκα την φιλοσοφία των μενού της S.E. σκέφτηκα να πάω κάπου αλλού. Ξέχασα να αναφέρω το γεγονός ότι το k750 το είχε η κοπέλα μου για λίγο καιρό και το "έπεζα" και εγώ, και δεν μπορώ να πώ ότι ενθουσιάστηκα από τις διαφορές με το k700. Έτσι σκέφτηκα το d600, για να ξεφύγω λίγο απο τα S.E. και να δώ και κάτι διαφορετικό, τόσο σε μενού, όσο και σε δυνατότητες, design κτλ. Το θέμα είναι ότι τόσο η τιμή, όσο και οι δυνατότητες του k750 υπερταιρούν σε σχέση με το d600. Επίσης ένα άλλο θέμα που με απασχολεί είναι η υποστήριξη σε software - games mp3 κτλ καθώς και η συνδεσιμότητα του με pc. Ίσως να καλόμαθα με τα S.E. τα οποία ότι αρχείο και να στείλεις το ανοίγουν, χωρίς ούτε κλειδώματα ούτε προβλήματα επικοινωνίας ούτε τπτ άλλο (φυσικά μιλάω για nonlive) Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά είμαι προβληματισμένος.
  9. Sharliz Theron... Προσωπικά ούτε η Monika Belluci Μου αρέσει τόσο ούτε πολλές άλλες από το poll. Σίγουρα υπάρχουν ομορφότερες γυναίκες.
  10. εγώ πάλι από κάπου άκουσα ότι είναι Τουμπιώτης (θεσσαλονίκη) ότι να ναι!!!
  11. Σε γυναίκες και αντρες: να μιλάνε όλη την ώρα για το fame story και το super idol και όλα αυτά τα αποτυχημένα (κατά την γνώμη μου) τηλεοπτικά ψευτο-show λες και δεν υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα σε αυτό τον κόσμο. Επίσης με εκνευρίζει το γεγονός ότι όλοι νομίζουν ότι θα γίνουν τραγουδιστές - ηθοποιοί και αστέρες του greecewood (βλέπε hollywood) αφού δεν υπάρχουν άλλα επαγγέλματα (!) Στις γυναίκες: το καβάλημα του καλαμιού. Να νομίζουν ότι ο κόσμος γυρνάει γύρω τους. "Δεν μιλάω σε κανέναν αν δεν έρθει να μου μιλήσει πρώτα αυτός". Οι θεωρίες συνωμοσίας περί γυναικείας σεξουαλικότητας και ανωτερότητας (νοητικά). Το σκεπτικό που έχουν κάποιες "λίγες" ότι θα βρούν έναν άντρα ευκατάστατο και θα βγαίνουν με τις φιλενάδες τους για καφέ μετά τις 12 τα "ξημερώματα" (ποιος ξυπνάει πρίν τις 10:30) Στους άντρες: που είναι μονίμως θύματα των γυναικών (κάποιοι) και τις κυνηγάνε από πίσω όπως κυνηγάνε τα αρσενικά σκυλάκια τα θυληκά σε γόνιμες μέρες. Σε αυτό το σημείο χάνεται κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Θα συμφωνίσω με τους προλαλήσαντες για τα ανοιχτά πουκάμισα, τις χρυσές αλυσίδες και τα λοιπά μπιχλιμπιδάκια και να προσθέσω επίσης και τα "back to the future" πολύχρωμα λαμπάκια κάτω από το superduperextrafast&superfurious lada. Υπάρχουν και άλλα απλά δεν μου έρχονται τώρα :p
  12. Μήπως τελείωσε το φίλμ? :p :p πέρα από την πλάκα, το κόβω για ένα Master Reset....
  13. ειναι τα μηνύματα που απλά τα συντάσσεις και τελικά δεν τα στέλνεις. ¨η τα αποθηκεύεις εκεί για να τα στείλεις κάποια άλλη στιγμή. ΕΠίσης έχω την εντύπωση ότι, όταν προσπαθήσεις να στείλεις ένα μήνυμα και τελικά δεν σταλεί λόγο προβλήματος του δικτύου, το τηλέφωνο το αποθηκεύει αυτόματα στα εξερχόμενα.
  14. Τέλος πάντων, μακάρι να είναι όπως τα λέτε και να βελτιωθεί η αυτονομία. ΄ Λοιπόν ακούστε κάτι άλλο που ανακάλυψα σήμερα σχετικά με τους τριγμούς, όσοι έχετε: Αν ανοίξετε το πορτάκι της μπαταρίας, θα προσέξετε ότι το πλαστικό περίβλημα που βγαίνει, έχει από κάτω 4 στρόγγυλα "μαξιλαράκια" για να κάθεται καλύτερα πάνω στην μπαταρία και να μήν υπάρχει άμεση επαφή του πλαστικού με την μπαταρία. Από ότι παρατήρησα στο δικό μου κινητό 2 από τα 4 μαξιλαράκια λείπουν!! Και από ότι θυμάμαι, όταν πρωτοπήρα το κινητό, έσειρα λάθος το καπάκι της μπαταρίας, με αποτέλεσμα να φύγουν 1 ή και τα 2 μαξιλαράκια χωρίς να το καταλάβω. Και τα 2 μαξιλαράκια φύγαν από την δεξιά πλευρά με αποτέλεσμα το καπάκι να μην εφάπτεται με την μπαταρία από την δεξιά πλευρά του κινητού. Λογίκο και επόμενο λοιπόν να μην κάθεται καλά και να τρίζει όταν το κρατούσα στο χέρι μου. Τι έκανα: Έκοψα σε πολύ μικρά κομματάκια μαύρο αφρολέξ, και το κόλλησα πάνω στο καπάκι στην δεξιά πλευρά και στο σημείο που λείπουν τα μαξιλαράκια. Αποτέλεσμα; οι τριγμοί εξαφανίστηκαν και το κινητό είναι "ΣΥΜΠΑΓΕΣΤΑΤΟ"!! Να ξέρετε ότι τα μαξιλαράκια αυτά δεν είναι κολλημένα, και αν πιέσεις λίγο παραπάνω το καπάκι φεύγουν πολύ εύκολα από την θέση τους. Εϊναι λοιπόν πολύ πιθανό σε κάποιους από εσάς που τρίζει το πίσω μέρος να έχουν φύγει τα μαξιλαράκια αυτά. Δοκιμάστε το δεν έχετε να χάσετε τίποτα! Ελπίζω να μην έχει ξανααναφερθεί.
  15. Εντάξυ είπαμε, δεν είμαι και άσχετος! Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που έλεγξα!!
  16. Αν απευθύνεσε σε εμένα: σε πληροφορώ ότι διάβασα όλα τα ποστσ απο την αρχή και φυσικά το ήξερα οτι θέλει κάποιο καιρό για να στρώσει η μπαταρία. Απλά δεν περίμενα να κρατάει ΤΟΣΟ λίγο τις πρώτες μέρες, σε ΄σχέση με το τ610 που είχα το οποίο από την πρώτη φόρτιση κιολας μου κρατούσε άνετα 3 μέρες με συχνή χρήση. Αμφιβάλλω λοιπόν αν, σε 2 ή και σε 3 μήνες στρώσει σε τέτοιο βαθμό η μπαταρία ώστε να μου δίνει άλλη μια ολόκληρη μέρα αυτονομία! Χτές πάντως το πρω ί που ήταν πλήρες φορτισμένο, πάλι σήμερα το απ΄'ογευμα μου τελείωσε με ελάχιστη μάλιστα χρήση. Δεν ξέρω ρε παιδιά, μακάρι να είναι όπως τα λέτε τα πράγματα και να στρώσει η αυτονομία. Προς το παρόν έφαγα μια κρυάδα. Κατά τα άλλα, όλα καλά με το τηλέφωνο... EDIT: Σχετικά με το πρόγραμμα για τα βιντεάκια, είναι το παραπάνω που αναφέρει ο φίλος mpegableX4live. Το πρόγραμμα είναι πολύ΄εύκολο στη χρήση με δυνατότητα ρυθμίσεως της ποιότητας τόσο του ήχου όσο και της εικόνας και μετατροπή οποιουδήποτες φορμάτ βίντεο σε mp4 ή 3gp. Όντως μπορείς να πετύχεις πολύ καλή συμπίεση βίντεο με υποχωρήσεις σε ποιότητα εικόνας και ήχου. ΕΠίσης, εγώ προσωπικά δεν χρειάστηκα το *****. To πρόγραμμα φένεται να δουλείει χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς το *****.
  17. Καλημέρα, Προχθές πήρα επιτέλους το κινητό. Πληροφοριακά το πήρα 141 ευρώ τελική απο τον Γερμανό (+115 ευρώ η επιδότηση). Οπως καταλαβαίνετε το κινητό έπεσε στα 250-260 ευρώ και 20-30 ευρώ φτηνότερο το Live. Καταρχίν όλα καλά, είαι απόλυτα ικανοποιημένος, και έχοντας μαζέψει από πρίν 1 CD με υλικό για το κινητό αυτό, το γέμισα αμέσως. Με ένα προγραμματάκι μπορείς να μετατρέψεις και να βάλεις και ολόκληρο divx (ταινία) μέσα στο κινητό, ή αποσπάσματα από ταινίες. Ενδεικτικά με μέτρια ποιότητα, έβαλα 3 βιντεάκια 2 λεπτών και μου έπιασαν περίπου 1,3 mbs. Επίσης με το πρόγραμμα Musicmatch Jukebox, μπορείς εύκολα να μετατρέψεις οποιοδήποτε mp3 σε ποιότητα 48 - 64 kbps (μεγαλύτερες ποιότητες από την μία πιάνουν χώρο και από την άλλη δεν κάνουν για την χαμηλή ποιότητα ήχου που έχει το μεγαφωνάκι) και να σου πιάσουν περίπου 1,1 mbs το κάθε τραγούδι 3μιση λεπτών. Η Εκδοση που είχε το κινητό είναι η R2L001. Εχω όμως να κάνω τις εξής 3 παρατηρήσεις: 1ον η μπαταρία κρατάει ακόμη και με αυτή την έκδοση πολύ λίγο! Συγκεκριμένα την φορτίζω όλο το βράδυ και κρατάει από το πρωί μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας! Με βαριά χρήση βέβαια. 2ον εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα της καθυστέρησης 1 δευτερολέπτου για να με ακούσει ο άλλος όταν μιλάω στο ακουστικό!! 3ον τρίζει στην δεξιά μεριά το πίσω πορτάκι! 4ον η ένταση του ακουστικού δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Εαν έχει λίγο θόρυβο εκεί που είσαι είναι σχεδόν αδύνατον να ακούσεις τον άλλο όσο και αν δυναμώσεις το ακουστικό. Με το τ68 μπορούσα να ακούσω τον άλλο ακόμη και μέσα σε club!
  18. to pira kai ego :) ia erotisi mono kai sorry an exei xanarotithei alla se tetoia plithora posts akomi kai to search ta paizei! Mou eipan apo ton Germano pou to pira, oti tis 3 protes fores tha to fortiso apo 7 ores kai apo kei kai pera mia fora to mina tha to adeiazo teleios kai tha to gemizo 7 ores peripou. Isxiei afto? Pera apo afta kai apo oso diavasa edo, thellei plires apofortisi kai fortisi kanena 4oro e? thnx :)
  19. pantos gia osous ipiretoun tora alla kirios gia aftous pou tha parousiastoun se syntomo xroniko diastima, exei psifistei prin 1 bdomada ena neo nomosxedio arketa evnoiko, me polles allages. Gia paradeigma, megaliteros aderfos apo 3 aderfia kanei 9mino, opos episeis kai megaliteros aderfos gonea pou exei apobiosei kai polles alles evnoikes metarythmiseis... perissoteres info sto forum tou omhroi.gr
  20. Ericsson 628, to pio gero!! Ftiagmeno na pernaei se ola ta crash tests!!! :P kapou 1997-1998 den thymamai!
  21. annabis: blepo kathimerina ti ginetai trigiro mou. Afto den sou ftanei :)) Episeis ksexasa na po oti kai ego eimai se 4 xronia sxesis, opote den antimetopizo eftyxos tetoia problimata , alla blepo apo tin alli kati filarakia mou oi opoioi exoun pesei se afto to louki kai tin exoun patisei polles fores, me apotelesma na exoun meinei akoma mpakouria :) (elpizo na min postaroun edo :P :P) Pio poly me tous antres ta bazo pantos para me tis gynaikes se afto to thema!!! EMEIS kanoume sto finale lanthasmenes kiniseis kai oxi eseis! Exo barethei na symboulevo tous kollitous mou na stamatisoun na kinigane tis ginaikes apo piso kai na kollane toso poly, eno trone ftisimo. Kapou kapou diladi tous lypamai kiolas, alla aftoi kanoun tis epiloges tous. Afto distixos isxiei me tin pleiopsifia ton antron. Kai einai kati pou den allazei toso efkola.
  22. To pososto ontos einai megalitero tou 10% epi tou synolou ton gynaikon alla ISOS na einai arketa mikrotero tou 10% ton OMORFON (i esto emfanisimon) gynaikon. Kai se afto eimai apolitos. Poly liges omorfes emfanisiaka, gynaikes einai prosgeiomenes se afto to thema. Oi perissoteres kitoun ton antra apo tin korifi os ta nyxia kai ton kritikaroun poly afstira (kai ola ta ipolloipa pou proanafetrtyhikan). Kai afto isxiei logo tou oti oi perissoteres xeroun oti ana pasa stigmi mporoun na broun opoiondipote antra tous gialisei. Afto einai to eknebristiko stin ipothesi. Kai to akoma pio eknevristiko einai oti ftaime emeis oi antres gia afto. Ean kapoia stigmi itan dinaton OLOI oi antres na stamatisoume na trexoume piso apo kathe thilikia gata, kai to pezame diskoloi, ekei na deite pos tha allazan xafnika ola ta dedomena!!!! Alla, oi kairoi allazoun. Arga i grigora tha ftasei kai afti i stigmi tis dikaiosis :P :P
  23. pote den bazo oles tis gynaikes kai olous tous tous antres sto idio kazani. Milao gia tin pliopsifia panta. Kai fysika ekfrazo prosopikes apopseis. O kathenas mporei na diafonisei mazi mou alla ofeilei na akousei (diavasei? whatever :)) tin apopsi mou.
×
×
  • Create New...