johntas Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 καλημέρα ψάχνω για τάμπλετ γύρω στα 100 ευρώ για τηλεδιάσκεψη δηλαδή να έχει σχετικά καλή κάμερα και αυτονομία έχετε να πρότείνετε κάτι από ελληνικό κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 καλημέρα ψάχνω για τάμπλετ γύρω στα 100 ευρώ για τηλεδιάσκεψη δηλαδή να έχει σχετικά καλή κάμερα και αυτονομία έχετε να πρότείνετε κάτι από ελληνικό κατάστημα; με 100 ευρο δυστηχως δεν βρισκεις κατι καλο.βαλε αλλα 100 να παρεις κατι καλο..να κανεις την δουλεια σου..απο καμερα τα ταμπλετ του 100ρικου ειναι χειροτερη απο web camera υπολογιστη.ασε που με μολις 1gb ram δεν κανεις απολυτως τιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Να εχει και πενακι θα σε βολεψει πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 καλησπέρα σε όλους. θα ήθελα τη γνώμη σας για tablet κατά προτίμηση 9'' και μεγαλύτερο μέχρι 100-120€. κάμερα δεν με απασχολεί καθόλου. επειδή πρόκειται για παιδί ας έχει και λίγη μνήμη παραπάνω για να αντέχει τα παιχνίδια. για ό,τι προτείνετε, σας παρακαλώ να προσθέσετε link. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων υγ. έχω βρει αυτά τα 2 από κίνα. έχετε κάποια γνώμη σχετικά; https://www.banggood.com/Teclast-P20HD-SC9863A-Octa-Core-4GB-RAM-64GB-ROM-10_1-inch-1920+1200-Dual-4G-LTE-Android-10-Tablet-p-1707721.html?rmmds=category&ID=6246444&cur_warehouse=HK#jsReviewsWrap https://www.banggood.com/Alldocube-iPlay-20-SC9863A-Octa-Core-4GB-RAM-64GB-ROM-4G-LTE-10_1-Inch-Android-10_0-Tablet-p-1696334.html?rmmds=category&cur_warehouse=CN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 καλησπέρα σε όλους. θα ήθελα τη γνώμη σας για tablet κατά προτίμηση 9'' και μεγαλύτερο μέχρι 100-120€. κάμερα δεν με απασχολεί καθόλου. επειδή πρόκειται για παιδί ας έχει και λίγη μνήμη παραπάνω για να αντέχει τα παιχνίδια. για ό,τι προτείνετε, σας παρακαλώ να προσθέσετε link. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων υγ. έχω βρει αυτά τα 2 από κίνα. έχετε κάποια γνώμη σχετικά; https://www.banggood.com/Teclast-P20HD-SC9863A-Octa-Core-4GB-RAM-64GB-ROM-10_1-inch-1920+1200-Dual-4G-LTE-Android-10-Tablet-p-1707721.html?rmmds=category&ID=6246444&cur_warehouse=HK#jsReviewsWrap https://www.banggood.com/Alldocube-iPlay-20-SC9863A-Octa-Core-4GB-RAM-64GB-ROM-4G-LTE-10_1-Inch-Android-10_0-Tablet-p-1696334.html?rmmds=category&cur_warehouse=CN Ειχα 2 teclast. Το ενα στο τετραμηνο απλα δεν ξαναναψε το αλλο κρατησε κοντα 3 χρονια. Καλη μπαταρια, οθονη. Μετρια ποιοτητα κατασκευης η καμερα για πεταμα. Για 100 ευρω μια χαρα ειναι. Με το αλλο δεν εχω επαφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 (edited) Και εγώ από 3 teclast που έχω είμαι ικανοποιημένος. Για τα λεφτά τους είναι αρκετά τίμια. Απλά μην περιμένεις να έχουν υποστήριξη λογισμικού. Και αυτό που αναφέρεις φαίνεται να έχει αρκετά καλές κρητικές. Edited November 22, 2020 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. μήπως έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 αυτο πηρα εγω πριν κανα χρονο: https://www.skroutz.gr/s/15741803/Huawei-MediaPad-M5-Lite-10-1-32GB-Grey.html απολυτα ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ κατά βάση για να βλέπω τηλεόραση και να εγκαταστήσω την εφαρμογή του ΟΤΕ.Δεν παίζω παιχνίδια,δεν τρελαίνομαι για "τον ήχο" απλά με ενδιαφέρει μόνο η κάμερα η μπροστινή να έχει αξιοπρεπή εικόνα στις βιντεοκλήσεις. Είμαι ανάμεσα σε δύο το ένα είναι το: 1)Samsung A7 Tablet 10.4 Wi-Fi 64GB 2) HUAWEI Tab Mediapad T5 10 3GB/ 32GB Wi-Fi Το budget είναι έως 250€ και θα ήθελα την άποψη σας αν έχετε γνώμη για τα συγκεκριμένα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Αν πάλι έχετε να αντιπροτεινετε κάτι άλλο δεκτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Την βοηθεια σας για το https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/203610-lenovo-tab-m10-2gb-32gb-wifi στα 119 ευρω αξιζει?δεν ειδα κατι αλλο σε αφτα τα χρηματα,Η χρηση θα ειναι βασικα για Youtube απο την μικρη εχετε καποια αλλη προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Κριτήρια Αγοράς Tablet - Οι Καλύτερες Συσκευές για το 2020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatzhs Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Γεια σας.... Καλή χρονιά σε όλους!!! Θα ήθελα την βοήθεια σας Θέλω να πάρω ένα tablet 10 ιντσες για τον γιό μου...έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό κάπου στα 200 άντε και λίγο παραπάνω με μια καλή θήκη για παιδιά shock proof? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 (edited) Καλησπέρα σε αναζήτηση ταμπλετ και πάλι. Αυτη τη στιγμή έχω το S2 κοντά στα 3 χρόνια. πολύ καλό ταμπλετ αλλά μου κανει καποια κολληματακια Ετσι Τι λέτε; θα είναι μια καλή αναβάθμιση το s5e; παιχνιδια δεν παιζω, το s6 και s7 είναι απλησίαστα σε τιμή. Το s5e αυτη τη στιγμη ειναι κοντα στα 400 ευρω. Θέλω μόνο 4g ειναι μοντελο 2019 αξιζει η αγορα του; γενικα οι κριτικες του ειναι καλες εκτος απο ενα θεμα που εβγαλαν καποια μοντελα με το wi-fi Edited January 5, 2021 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 S5e με τα χίλια θα το αγαπήσεις Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Καλησπέρα σε αναζήτηση ταμπλετ και πάλι. Αυτη τη στιγμή έχω το S2 κοντά στα 3 χρόνια. πολύ καλό ταμπλετ αλλά μου κανει καποια κολληματακια Ετσι Τι λέτε; θα είναι μια καλή αναβάθμιση το s5e; παιχνιδια δεν παιζω, το s6 και s7 είναι απλησίαστα σε τιμή. Το s5e αυτη τη στιγμη ειναι κοντα στα 400 ευρω. Θέλω μόνο 4g ειναι μοντελο 2019 αξιζει η αγορα του; γενικα οι κριτικες του ειναι καλες εκτος απο ενα θεμα που εβγαλαν καποια μοντελα με το wi-fi s5e 4g το εχω εδω και 1 χρονο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος !! απιστευτη οθονη επεξεργαστική δύναμη επαρκέστατη, με αποθέματα ram πολύ ικανοποιητικά, μνήμη εσωτερική 128 GB με δυνατότητα επέκτασης με sd card, ταχύτητα, αξιοπιστία, οθόνη super amoled ιδανική για ταινίες και ό,τι άλλο, πραγματικά μπορεί να υποκαταστήσει υπολογιστη με την λειτουργια DEx . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Καλημέρα και καλή χρονια, θα ήθελα να αγοράσω ενα tablet για τους γονείς μου αλλά είμαι ψιλοάσχετος, το θέλουν για βασικά πράγματα, ενα netflix, ενα viber, google κλπ. Διαβάζω διάφορα οτι μετα απο 2-3 χρόνια κολλάνε κλπ. Τί πρέπει να προσέξω και ποιό μου προτείνετε? Θα το κρατήσουν πολλά χρόνια δεν θα το αλλάξουν (αν αντέξει βέβαια). Μέχρι 400 ευρώ είναι η τιμή που μπορούν να δώσουν. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Δες αυτό το βίντεο. Nομίζω έχει ξανά ανέβει στο site. Πράγματι κολλάνε μετά από μερικά χρόνια. Να κοιτάξεις να είναι Netflix και Youtube certified Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Καλημέρα και καλή χρονια, θα ήθελα να αγοράσω ενα tablet για τους γονείς μου αλλά είμαι ψιλοάσχετος, το θέλουν για βασικά πράγματα, ενα netflix, ενα viber, google κλπ. Διαβάζω διάφορα οτι μετα απο 2-3 χρόνια κολλάνε κλπ. Τί πρέπει να προσέξω και ποιό μου προτείνετε? Θα το κρατήσουν πολλά χρόνια δεν θα το αλλάξουν (αν αντέξει βέβαια). Μέχρι 400 ευρώ είναι η τιμή που μπορούν να δώσουν. Ευχαριστώ Αν είναι να δώσεις 400€ και να το κρατήσεις χρόνια πάρε το iPad το καινούργιο και θα είσαι μια χαρά,αυτό έχω άριστο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Καλημέρα και καλή χρονια, θα ήθελα να αγοράσω ενα tablet για τους γονείς μου αλλά είμαι ψιλοάσχετος, το θέλουν για βασικά πράγματα, ενα netflix, ενα viber, google κλπ. Διαβάζω διάφορα οτι μετα απο 2-3 χρόνια κολλάνε κλπ. Τί πρέπει να προσέξω και ποιό μου προτείνετε? Θα το κρατήσουν πολλά χρόνια δεν θα το αλλάξουν (αν αντέξει βέβαια). Μέχρι 400 ευρώ είναι η τιμή που μπορούν να δώσουν. Ευχαριστώ Αφού είναι να δώσεις 400 ευρώ Πάρε αυτό https://www.banggood.com/Teclast-P10HD-SC9863A-Octa-Core-3GB-RAM-32GB-ROM-4G-LTE-1920+1200-FHD-GPS-Android-9_0-10_1-Inch-Tablet-PC-p-1604834.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN&ID=6246444 και κάθε δύο χρόνια πέτα το και παρε καινούργιο θα έχεις φρέσκο tablet για 8 χρόνια και θα έχεις και ρέστα Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Σας ευχαρθστώ ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Καλησπέρα, ποιο από τα δύο νομίζετε ότι αξίζει καλύτερα; https://m.banggood.com/Alldocube-X-Neo-Snapdragon-660-4GB-RAM-64GB-ROM-10_5-Inch-Super-Amoled-Android-9_0-Dual-4G-LTE-Tablet-p-1689123.html? cur_warehouse=CZ&p=RB130221612572015088 https://m.banggood.com/Wholesale-Warehouse-Alldocube-iPlay-40-UNISOC-T618-Octa-Core-8GB-RAM-128GB-ROM-4G-LTE-10_4-Inch-2K-Screen-Android-10-Tablet-wp-Hk-1798025.html Ευχαριστώ Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Αρχές Οκτωβρίου μου ήρθε από το ίδιο μαγαζί το Alldocube Cube iPlay10 Pro 32GB MT8163 Quad Core A53 10.1 Inch Android 9.0 Tablet PC στα 100€ και σε σύγκριση με την παρουσίασή του στο site ήταν σκέτη απογοήτευση! Πέραν του ότι αργεί εκνευριστικά στην εκκίνηση (περίπου 2' για να ανοίξει) είναι και αρκετά αργό στην φόρτωση των σελίδων κατά την περιήγηση. Βέβαια αυτά που κοιτάς εσύ είναι σε υλικό καλύτερα και σε διπλή τιμή και ίσως να τρέχουν καλύτερα. Εγώ πάνρως δύσκολα θα ξαναεπέλεγα αυτήν την μάρκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Σε αυτά τα λεφτά πήρα από Ελλάδα που πάει σφαίρα με συνεχείς αναβαθμίσεις Πριν δυο χρόνια βέβαια. Δεν υπάρχει πλέον ενδιαφέρον για tablet και οι εταιρείες δεν ασχολούνται. Huawei MediaPad T5 10.1" 4GB/64GB WiFi 4G+ Tablet. Ο Κώτσος το είχε γύρω στα 200 ευρώ σε προσφορά. Προφανώς θεωρείται παλιό τώρα αλλά δεν με νοιάζει και Widevine L1 για netflix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Αρχές Οκτωβρίου μου ήρθε από το ίδιο μαγαζί το Alldocube Cube iPlay10 Pro 32GB MT8163 Quad Core A53 10.1 Inch Android 9.0 Tablet PC στα 100€ και σε σύγκριση με την παρουσίασή του στο site ήταν σκέτη απογοήτευση! Πέραν του ότι αργεί εκνευριστικά στην εκκίνηση (περίπου 2' για να ανοίξει) είναι και αρκετά αργό στην φόρτωση των σελίδων κατά την περιήγηση. Βέβαια αυτά που κοιτάς εσύ είναι σε υλικό καλύτερα και σε διπλή τιμή και ίσως να τρέχουν καλύτερα. Εγώ πάνρως δύσκολα θα ξαναεπέλεγα αυτήν την μάρκα. Αν και εγώ δεν έχω και τις καλλύτερες εντυπώσεις από τα κινέζικα tablet τα συγκεκριμένα τα βλέπω αρκετά καλά και με καλές κριτικές . Σε αυτά τα λεφτά πήρα από Ελλάδα που πάει σφαίρα με συνεχείς αναβαθμίσεις Πριν δυο χρόνια βέβαια. Δεν υπάρχει πλέον ενδιαφέρον για tablet και οι εταιρείες δεν ασχολούνται. Huawei MediaPad T5 10.1" 4GB/64GB WiFi 4G+ Tablet. Ο Κώτσος το είχε γύρω στα 200 ευρώ σε προσφορά. Προφανώς θεωρείται παλιό τώρα αλλά δεν με νοιάζει και Widevine L1 για netflix Δεν ξέρω αυτή την εταιρεία ποτέ δεν την συμπάθισα χωρίς ποτέ να μου έχει κάνει τίποτα . Και μάλιστα ένα tablet που αγόρασα το Τ3 ειναι πολύ αργό διότι έχει 2 gb ram και 32 gb rom . Ωστόσο είναι σκυλί και δεν καταλαβαίνει τίποτα . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Αυτό που πήρα έχει 4GB μνήμη. Ένα άλλο Lenovo στα 2GB σέρνετε. Μετά από κάποιο διάστημα όλα σέρνονται ίσως λόγω νέου android και εφαρμογές πιο βαριές. Πας σε Samsung μετά που είναι πολύ ακριβότερα. Πρέπει να έχει καιη xiaomi κάποια. Δεν ξέρω όμως τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts