Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ το thread για kit kat http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535920.

Δεν έχει ακόμα τα extras από cyanogen αλλά τα bugs για ξεκίνημα δεν είναι πολλά. Ίσως ως τα Χριστούγεννα να έχει φτάσει σε καλό επίπεδο. Περιμένουμε και carbon 4.4 και slimkat. Αντε να δούμε....

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά μάθαμε; Επειδή και μένα τελευταίως 1 δουλεύει 10 δε δουλεύει , και έχω κάνει ότι μαγγανεία υπάρχει για χνούδια κλπ. (btw η εγγύηση είναι 2ετής έτσι; )

Ποια θεωρείτε fair price να το σπρώξω, όταν φτιάξω το jack ;

βασικά ξέχασα ...

εγώ θα το δώσω σε φίλο στα 150€ με το πρόβλημα

:ninja:

Έχει φίλος το κινητό και αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα. Κολλάει κτλ. Έκανε Hard reset και συνεχίζει το πρόβλημα. Επίσης κάθε φορά που το ανοίγει ανοίγει σε Webtop Mode και πρέπει να πηγαίνει στις ρυθμίσεις να ξετικάρει το detect hdmi για να λειτουργήσει κανονικά. Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το κινητό πνέει τα λοίσθια. Είχε αγοραστεί πριν από 1,5 χρόνο από τα Media markt. Το κινητό έχει 2 χρόνια εγγύηση έτσι δεν είναι; Για service πηγαίνει στα Media Markt ή κάπου αλλού;

Λοιπόν η συνέχεια του περιστατικού. Το πήγε ο γνωστός στο mediamarkt και από εκεί το έστειλαν στο service όπου απάντησαν ότι το κινητό χρειάζεται αντικατάσταση αλλά δεν το καλύπτει η εγγύηση επειδή έχει γίνει προσπάθεια διάνοιξης του κινητού. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ. Το κινητό το είχε η γυναίκα του η οποία ίσα ίσα ξέρει να το χρησιμοποιεί, όχι να προσπαθήσει και να το ανοίξει. Ζήτησε φωτογραφίες για να το αποδείξουν ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο, αλλά από τις φωτογραφίες θα καταλάβει τίποτα?? Είναι σίγουρο ότι το κινητό δεν έχει ανοιχθεί. Τί μπορεί να κάνει?

Edited by Bezbozny

βασικά ξέχασα ...

εγώ θα το δώσω σε φίλο στα 150€ με το πρόβλημα

cool , κάπου εκεί σκεφτόμουν και εγώ. :)

Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

Καλημέρα φίλοι μου, μου έσπασε το τζαμακι στο κινητό, βέβαια κάνω δουλειά μου,άλλα πρέπει να το αλλάξω,μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;η οθόνη δεν έχει πάθει.τίποτα,εδώ Ελλάδα δεν πουλάει κανένας,ξέρετε κανένα σαιτ από.εξωτερικο;αν μπορείτε δώστε μου το λινκ,σας ευχαριστώ.

Λοιπόν η συνέχεια του περιστατικού. Το πήγε ο γνωστός στο mediamarkt και από εκεί το έστειλαν στο service όπου απάντησαν ότι το κινητό χρειάζεται αντικατάσταση αλλά δεν το καλύπτει η εγγύηση επειδή έχει γίνει προσπάθεια διάνοιξης του κινητού. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ. Το κινητό το είχε η γυναίκα του η οποία ίσα ίσα ξέρει να το χρησιμοποιεί, όχι να προσπαθήσει και να το ανοίξει. Ζήτησε φωτογραφίες για να το αποδείξουν ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο, αλλά από τις φωτογραφίες θα καταλάβει τίποτα?? Είναι σίγουρο ότι το κινητό δεν έχει ανοιχθεί. Τί μπορεί να κάνει?

Λοιπόν εδώ είναι η απάντηση από το service :

Καλημέρα σας.Σας επισυνάπτω φωτογραφικό υλικό.Στις φωτογραφίες όπως θα δείτε λείπει το λαστιχένιο κάλυμμα των επαφών της μπαταρίας (φωτό 006), έχει σπάσει το πίσω πλαστικό στο σημείο του κονέκτορα Handsfree (φωτό 007 και 008) και επίσης η μαύρη ταινία που κολλάει την πλακέτα με το μπροστινό πλαστικό έχει βγει από την θέση της (φωτό 009 και 010).

Λοιπόν ούτε εγώ ούτε ο φίλος μου είμαστε τεχνικοί οπότε δεν μπορώ να κρίνω τις φωτογραφίες. Το μόνο σίγουρο είναι πως η συσκευή δεν έχει ανοιχθεί ποτέ. Αυτό με οδηγεί στην εξής ερώτηση... Υπάρχει περίπτωση η συσκευή που αγοράστηκε από το Mediamarkt να ήταν refurbished;; Δεν μπορώ να σκεφθώ κάτι άλλο. Ήταν την περίοδο πριν από 1,5 έτος που τις πουλούσε τις συσκευές με μεγάλη έκπτωση...

Λοιπόν εδώ είναι η απάντηση από το service :

Καλημέρα σας.Σας επισυνάπτω φωτογραφικό υλικό.Στις φωτογραφίες όπως θα δείτε λείπει το λαστιχένιο κάλυμμα των επαφών της μπαταρίας (φωτό 006), έχει σπάσει το πίσω πλαστικό στο σημείο του κονέκτορα Handsfree (φωτό 007 και 008) και επίσης η μαύρη ταινία που κολλάει την πλακέτα με το μπροστινό πλαστικό έχει βγει από την θέση της (φωτό 009 και 010).

Λοιπόν ούτε εγώ ούτε ο φίλος μου είμαστε τεχνικοί οπότε δεν μπορώ να κρίνω τις φωτογραφίες. Το μόνο σίγουρο είναι πως η συσκευή δεν έχει ανοιχθεί ποτέ. Αυτό με οδηγεί στην εξής ερώτηση... Υπάρχει περίπτωση η συσκευή που αγοράστηκε από το Mediamarkt να ήταν refurbished;; Δεν μπορώ να σκεφθώ κάτι άλλο. Ήταν την περίοδο πριν από 1,5 έτος που τις πουλούσε τις συσκευές με μεγάλη έκπτωση...

Όταν πήρατε το κινητό ήταν σφραγισμένο ή ανοιγμένο? Γιατί είχα πάρει κι εγώ από mediarkt και θυμάμαι κάποια τα έδινε ανοιγμένα. Σε ένα πράγμα μπορεί να πάει το μυαλό μου. Κάποιος να το αγόρασε, να προσπάθησε να περάσει άλλη ρομ πχ την 4.0.4 τότε και να του κόλλησε στο σήμα της μπαταρίας. Σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε να το ανοίξει και να συνδέσει κάτι στου πόλλους της μπαταρίας. Αφού το διορθωσε το επέστρεψε τις πρώτες μέρες. Το mediamarkt δέχεται επιστροφες και δεν θα μπορούσε να ξέρει ότι έχει ανοιχτεί αφού εξωτερικά δεν φαίνεται τίποτα. Σας το λέω έχω ανοίξει το κινητό και το έχω ανοίξει και είναι σαν να μη έχει ανοιχτεί ποτέ. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Γι αυτό πάντα επιμένω σε σφραγισμένες συσκευασίες.

Τον ρώτησα και δε θυμάται... Που να θυμάται ένα χρόνο μετά. Το μόνο που θυμάται ήταν ότι το κουτί ήταν πλήρες με όλα τα χαρτιά εγγυήσεις κτλ και είχε και ένα αυτοκόλλητο πάνω που έγραφε updated... Άντε να αποδείξεις τώρα ότι δεν είσαι ελέφαντας...

Εγώ το είχα πάρει από φίλο 200€, που το είχε αγοράσει από τα public 620€ (ακόμα είναι η τιμή πάνω στο κουτί) και δεν είχα θέμα πότε, φίλος που το πήρε από Media markt το πήρε ανοιχτό
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

υπαρχει κατι αξιολογο σε 4.4 για να φλασαρουμε στο τηλεφωνο;

Απ' ότι βλέπω, τα bugs σε σχέση με 4.3 είναι πολύ μικρά σε όλα τα γνωστά releases(carbon, slimkat, cm11,). Το καλό είναι ότι από σήμερα υποστηριζόμαστε και επίσημα από cyanogen, οπότε αυτό διευκολύνει τους γνωστούς devs για περιταίρω ανάπτυξη.Οπότε, λέω τώρα, αν περιμένουμε κανά μήνα, τη βλέπω να δουλεύει απροβλημάτιστα την 4.4(δοκίμασα slim και δεν βρήκα κάποιο σοβαρό πρόβλημα πάντως...)

Από 4.1.2 μπορούμε να περάσουμε την 4.4, όταν βγει;

Από 4.1.2 μπορούμε να περάσουμε την 4.4, όταν βγει;

αν είσαι root, εννοείται ότι μπορείς να περάσεις όποια custom θες(η 4.4, φυσικά και είναι custom για μας), και btw, βγήκαν ήδη αρκετές 4.4, απλά έχουν ακόμα κάποια μικρο-bugs

Απ' ότι βλέπω, τα bugs σε σχέση με 4.3 είναι πολύ μικρά σε όλα τα γνωστά releases(carbon, slimkat, cm11,). Το καλό είναι ότι από σήμερα υποστηριζόμαστε και επίσημα από cyanogen, οπότε αυτό διευκολύνει τους γνωστούς devs για περιταίρω ανάπτυξη.Οπότε, λέω τώρα, αν περιμένουμε κανά μήνα, τη βλέπω να δουλεύει απροβλημάτιστα την 4.4(δοκίμασα slim και δεν βρήκα κάποιο σοβαρό πρόβλημα πάντως...)

υπαρχει καποιο μερος ή link απο το οποιο παρακολουθουμε την πορεια της rom?

αν είσαι root, εννοείται ότι μπορείς να περάσεις όποια custom θες(η 4.4, φυσικά και είναι custom για μας), και btw, βγήκαν ήδη αρκετές 4.4, απλά έχουν ακόμα κάποια μικρο-bugs

Είμαι root, απλά κανάς οδηγός για 4.4, βέβαια θα περιμένω εντυπώσεις από καμιά δοκιμασμένη με καλή κριτική

υπαρχει καποιο μερος ή link απο το οποιο παρακολουθουμε την πορεια της rom?

Εδώ http://forum.xda-developers.com/droid-razr/development. .Έχει 2-3 4.4 .

Είμαι root, απλά κανάς οδηγός για 4.4, βέβαια θα περιμένω εντυπώσεις από καμιά δοκιμασμένη με καλή κριτική

Αυτός είναι ένας σχετικά καλός οδηγός(αν αντέξεις τον τυπάκο :) )

. Safestrap καλό είναι να βάλεις το τελευταίο (νομίζω είναι το 3.65).

Γενικά νομίζω πως ως τις γιορτές θα είναι οκ οι 4.4. Δεν έχω δοκιμάσει καμία ακόμα. Θα γράψω εντυπώσεις όταν θα περάσω κάποια.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

παιδια σας παρακαλω ειμαι νεος χρηστης μολις πριν λιγες μερες επεσε στα χερια μου το Morotola Razr xt910 και δεν μπορω με τιποτα να το κανω official jellybean update κοιτουσα στο iternet και λεει για μια συγκεκριμενη system version την οποια εγω δεν εχω...η δικια μου ειναι 672.180.41.ΧΤ910.NonEFIGSretail.en.EU Σας παρακαλω HELP !!!

παιδια σας παρακαλω ειμαι νεος χρηστης μολις πριν λιγες μερες επεσε στα χερια μου το Morotola Razr xt910 και δεν μπορω με τιποτα να το κανω official jellybean update κοιτουσα στο iternet και λεει για μια συγκεκριμενη system version την οποια εγω δεν εχω...η δικια μου ειναι 672.180.41.ΧΤ910.NonEFIGSretail.en.EU Σας παρακαλω HELP !!!

Κοίταξες στην σελίδα 380 τον αναλυτικό οδηγό;

Κοίταξες στην σελίδα 380 τον αναλυτικό οδηγό;

Δεν υπάρχουν ορισμένα αρχεία. Κάποιος φίλος τα έχει δώσει παρακάτω από dropbox.

Δεν υπάρχουν ορισμένα αρχεία. Κάποιος φίλος τα έχει δώσει παρακάτω από dropbox.

Εδώ θα βρεις την ευρωπαϊκή ICS και το zip για το root-αρισμά της.

Η ευρωπαϊκή ICS, λόγω περιορισμών του box, είναι κομμένη σε 29 (αν θυμάμαι καλά) κομμάτια. Κατέβασέ τα όλα στον ίδιο φάκελο και εκτέλεσε το αρχείο Razr1.exe.

Καλή επιτυχία!

http://s30.postimg.org/l9w2lrdz5/b8ds.png

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Πολλα. Ο καθενας αντιμετωπιζει και διαφορετικο προβλημα. Απλα αυτη ειναι η επισημη cm 11, 4.4.2. Περιμενουμε παραμετροποιησεις απο τους developers.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Μετά από 3 χρόνια με το Milestone και 1.5 με το Razr, η moto -αν και φτιάχνει καταπληκτικές συσκευές- με οδήγησε να πώ, ποτέ ξανά μη nexus συσκευή. Ελπίζω το 6αρι να είναι moto για να επανέλθω σε αυτά τα topic . :google:
Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

• The title was changed to Motorola RAZR XT910