Jump to content

liverpool89

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by liverpool89

  1. Καλημερα. Υπαρχει θηκη που να καλυπτει την θυρα του φορτιστη στο κινητο;
  2. Καλησπερα. Χτες μου εβγαλε την σταγονα το τηλεφωνο. Δεν εφυγε μέχρι το βραδυ. Το βραδυ που εφυγε πηγα να το φορτισω αλλα ενσυρματα δεν φορτιζει. Τι μπορει να επαθε; Αν το σβησω και το βαλω στον φορτιστη δειχνει τον κεραυνο αλλα δεν φορτιζει. Ασυρματα φορτιζει κανονικα, αλλα αργει πολύ. Εχει γινει επισκευη της θυρας τον μαιο μεσα στην εγγύηση.
  3. Καλημερα. Το κινητο φτιαχτηκε. Η θυρα φορτισης αλλακτηκε. Και ολη η διαδικασια εγινε πολυ γρηγορα. Τριτη το παραλαβανε, πεμπτη το ειχα στα χερια μου. Τωρα τελευταια βλεπω οτι η μπαταρια καταναλωνεται πολυ πιο γρηγορα. Τι μπορει να φταιει? Καποια εφαρμογη που τρεχει στο παρασκηνιο?
  4. Καλημερα. Μπα δεν φορτιζει ενσύρματα. Δεν ξερω ασυρματα. Δεν εχω φορτιστη και μυριζει η υποδοχη απο το κινητο. Δοκιμασα και με αλλους φορτιστες το ιδιο. Τα πρωτα είναι γνησια.
  5. Καλησπερα και παλι. Τωρα το βραδυ πηγα να βαλω το κινητο να φορτισει. Αλλα μου εβγαλε ενα μυνημα οτι εντοπιστηκε υγρασια ή ειναι φραγμενη η δίοδος και αρχισε να κανει εναν θπρυβο το τηλεφωνο. Απο κεινη την στιγμη αν και εφυγε η σταγονα δεν φορτιζει ενσύρματα. Το καλωδιο οταν το βαζω σαν να καίει, δοκιμασα ενα αλλο, αλλα δεν κανει τιποτα. Με το δικο του αναβει η οθονη αλλα μέχρι εκει. Εχω και 22% μονο.
  6. Καλησπέρα. Ειχα το revanced για να βλεπω βιντεακια. Ομως εδω και μια εβδομαδα δεν λειτουργει. Με παραπέμπει στο youtube. Τι μπορει να αλλαξε?
  7. Καλημερα. Εδω και κατι μερες το κινητο με προειδοποιεί οτι η εφαρμογή lidl plus καταναλωνει πολυ μπαταρία. Και να τη θεσω σε πληρη αδράνεια. Αν την βαλω σε αδρανεια θα μπορω να την χρησιμοποιησω οταν πηγαινω στο κατάστημα?
  8. Εχει αδιαβροχοποιηση γι αυτο ρωτησα. Απλα αισθητηρες ειναι που κι αυτοι μπορει να φανε σκαλωμα. Βρηκα αυτο και το εκανα να δω τι γινεται. https://www.samsung.com/gr/support/mobile-devices/my-device-displays-a-water-drop-icon-and-will-not-charge/ Εδω αλλοι τα βουτανε σε νερα. Οι σταγονες να το κανουν τοσο ευαισθητο. Στην δουλεια, εχω να κανω με νερα, αλλα οχι κατι τραγικο, αντε καμια σταγονα να πεσει.
  9. Καλημερα. Απο χτες μου βγαζει το εικονιδιο της σταγονας οτι εντοπιστηκε υγρασια στην θυρα usb και μετα απο κανενα τέταρτο φευγει. Υπάρχει κατι που μπορω να κανω? Τωρα που το βγάζει δεν εχει πεσει κατι υγρο πανω.
  10. Κακο πραγμα να μην δεχεσαι ota update
  11. Το θεμα μου ειναι οτι εχω υπολογιστη αλλα με Ubuntu και δεν ξερω αν υπαρχει η εφαρμογη της samsung για λινουξ.
  12. Καλημέρα. Ναι για το s20fe. Ειμαι σε one ui 4. Android 12. Υπαρχει τροπος να το αναβαθμισω. Δεν ξερω γιατι δεν ερχονται.
  13. Και εμενα απο βονταφον. Οχι δεν το βγαζει. Θα ανεβασω φωτο
  14. Εμενα δεν μου ηρθε καμια αναβαθμιση. Που βλεπω ποτε εγινε η τελευταία; γιατι στις αναβαθμισεις ασφαλειας λεει Δεκέμβριος 21 ή εγω κανω κάπου λαθος.
  15. Μου εβγαλε ειδοποιηση για υγρασια στην θυρα usb. Περιμένω μεχρι να φυγει η ειδοποιηση και το βαζω να φορτισει; Πεσανε μερικές σταγονες στην φορμα μου αλλα δεν πιστευα οτι θα βραχει το κινητο.
  16. Και μενα παλι σήμερα εκανε επανεκκίνηση χωρις να το καταλαβω. Τι μπορει να φταιει. Δεν το χω φορτωμενο με εφαρμογες αχρηστα πραγματα ωστε να μην εχω χωρο ή να ζοριζεται,περιεργα πραγματα.
  17. Σε ευχαριστώ για την απαντηση. Οχι δεν το εχω ενεργοποιημενο. Μονο την αυτοματη βελτιστοποιηση.
  18. Το κινητο ανα 2-3 μερες παρατηρω οτι κανει μονο του επανεκκίνηση. Υπαρχει καπου καμια ρυθμιση που μπορει να πειραχτηκε. Απο τι θυμάμαι δεν πειραξα κατι.
  19. Εμενα προς το παρων δεν εβγαλε κατι.
  20. Ναι δεν είναι πρώτο χέρι. Με επαναφορά δεν επανέρχονται από τι καταλαβαίνω. Οκ. Θα τα κάνω εγκατάσταση.
  21. Καλησπέρα εχω ενα Samsung s20fe παρατήρησα οτι δεν εχει τις βασικες εφαρμογες οπως αριθμομηχανη, μουσικη, σημειωσεων. Αυτο γιατι εγινε και πως μπορω να το διορθωσω; Εβαλα την καρτα μνημης που ειχα στο παλιο κινητο και τα αρχεια που ειχα μεσα δεν φαινονται. Μονο οι φωτογραφίες.
  22. Καλησπέρα η έκδοση 6gb ram ειναι αρκετη για το κινητό αν το κρατησει καποιος 2+χρονια; Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το gt neo 2, απλα το δεύτερο δεν παιρνει καρτα μνημης και η εκδοση 256 ξεφεύγει. Το A52s εφοσον δεχεται μνημης και τα 128 ειναι αρκετα.
  23. Καλησπερα κατοχος redmi note 5 Εψαξα ως την 55σελιδα αν θυμαμαι καλα. Ποια ειναι η διαδικασια για να βαλουμε gcam;
  24. Σε ευχαριστώ απλα αν μπεις πχ στο πρώτο μαγαζι απο το bestprice πχ μεσα στις πληροφοριες λεει single sim και στο σκρουτζ εχει ροζ και ξεκιναει απο 326€
×
×
  • Create New...