Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Fifini τι rom ακριβώς φοράς στην συσκευή; Είναι custom, και αν ναι ποιά;

------------------------------------------------------------------

Περι carbon rom:

Η carbon με jbx kernel πάει μια χαρά. Έχει όμως ένα βασικό bug με το bluetooth που όταν τελειώνει μια συνομιλία το τηλέφωνω παγώνει και θέλει reboot(οχι πάντα αλλά πολύ συχνα). Έχω κόψει το bt για να την κρατήσω :lol:. Το θέμα είναι πως δεν είμαι σίγουρος αν είναι θέμα kernel ή rom. Στο xda άλλοι λένε πως είναι θέμα με τις 4.3 rom και άλλοι λένε για kernel(έβαλα jbx πριν προλάβω να τεστάρω).

Εχει άλλος carbon και bt; Έχει θέμα;

Το ιδιο προβλημα ειχα με slim 4.2.2 & carbon 4.2.2 τωρα που εβαλα την carbon 4.3.1 αλλαξα αυτοκινητο και δεν εχω ΒΤ προς το παρον...

με jbx kernel πως παει? το εκανες OC?

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ιδιο προβλημα ειχα με slim 4.2.2 & carbon 4.2.2 τωρα που εβαλα την carbon 4.3.1 αλλαξα αυτοκινητο και δεν εχω ΒΤ προς το παρον...

με jbx kernel πως παει? το εκανες OC?

Σήμερα πέρασα την carbon χωρίς jbx και μέχρι τώρα δεν είχα κανένα θέμα με το bt(φτου φτου, μην το ματιάσω :) ). Με jbx ήταν λίγο πιο γρήγορη η συσκευή αλλά όχι τρελές διαφορές. O/c δεν έκανα.

Θα ξαναγράψω σε μερικές μέρες που θα το τεστάρω καλύτερα.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Σήμερα πέρασα την carbon χωρίς jbx και μέχρι τώρα δεν είχα κανένα θέμα με το bt(φτου φτου, μην το ματιάσω :) ). Με jbx ήταν λίγο πιο γρήγορη η συσκευή αλλά όχι τρελές διαφορές. O/c δεν έκανα.

Θα ξαναγράψω σε μερικές μέρες που θα το τεστάρω καλύτερα.

ωραια, τοτε θα περιμενω νεα σου πριν αλλαξω κερνελ :)

Φιλοι μου , τελικα η συμβιωση μου με το motorola τελειωσε πολυ πιο νωρις απο οτι περιμενα μιας και περα απο συσκευη αλλαξα και πλατφορμα.Καλη συνεχεια να εχετε.

Καλή συνέχεια και σε σένα, αν και αν κρίνω από το αβαταρ σου σύντομα θα είσαι πάλι κοντά μας (τουλάχιστον στην πλατφόρμα :) )

Mην το λες... Οχι τιποτα αλλο , αλλα εχω και το nexus 7 οποτε δε θα μου λειψει η αλλη πλατφορμα ;)

Mην το λες... Οχι τιποτα αλλο , αλλα εχω και το nexus 7 οποτε δε θα μου λειψει η αλλη πλατφορμα ;)

οπότε να περιμένουμε αναλυτικές εντυπώσεις και διαφορές σε καποια στιγμή που θα έχεις χρόνο? ;)

Δεν νομιζω οτι ειναι το καταλληλο θεμα εδω να πω κατι τετοιο , μεσω ΡΜ με τα χαρας να πω στον καθενα οτι παρατηρω... :)

Δεν νομιζω οτι ειναι το καταλληλο θεμα εδω να πω κατι τετοιο , μεσω ΡΜ με τα χαρας να πω στον καθενα οτι παρατηρω... :)

θα ανοιξω ενα vs λειτουργικων σε κανα μηνα ( να εχεις δει ολες τις πλευρες) και θα σε περιμενω ;)

Μετά από 24++ ώρες με carbon 4.3 χωρίς jbx kernel έχω να πω πως τα προβλήματα που είχα, είχαν σχέση με τον jbx. To bt δουλεύει κανονικά και δεν είχα παγώματα ή κολλήματα. Θα έχει bugs η rom αλλά τίποτα σοβαρό ως τώρα για τα δικά μου δεδομένα. Ότι ανακαλύψω από bugs θα τα γράψω.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Μόλις έχουν περάσει μερικές μέρες πες μας και για την μπαταρία.

ίδια επίπεδα περίπου με τη stock, χωρίς jbx κι εγώ, η καλύτερη 4.3 που έχω δει μέχρι τώρα(με 2η την eclipse), χωρίς σοβαρά bugs.Btw, γιατί ρωτάτε τι προβλήματα έχει η κάθε custom?Ο καθένας θεωρεί σημαντικά, διαφορετικά πράγματα, δοκιμάστε και μετά αποφασίζετε τι σας ταιριάζει...Άντε να δω τι θα γίνει τώρα που είναι στα σκαριά η 4.4 και για μας...

Θα συμφωνήσω. Η μπαταρία είναι σε επίπεδα στοκ και ίσως λίγο καλύτερη. Εχω κολλήσει με την carbon.

να ρωτησω κι εγώ με τη σειρά μου, πέρασα σήμερα με το safestrap την 4.2.2 cyanogen. όλα τρέχουν σούπερ και πολύ ομαλά απλα όταν το ανοίγω με βγάζει στο πεδίο του pin και αυτόματα το προσπερνά και ανοίγει το κινητό χωρίς να προλαβω να βάλω pin. Απο τις ρυθμίσεις με αφήνει να τικαρω την επιλογή να ζητάει pin αλλα μου βγάζει οτι το βάζω λάθος. Καμια ιδέα τι συμβαίνει;

Το ίδιο κάνει και στην carbon. Ελπίζω να λυθεί.

καμια πρόταση για απροβληματιστη rom; γιατί τώρα διαπιστωσα οτι ούτε το bluetooth δουλεύει...

καμια πρόταση για απροβληματιστη rom; γιατί τώρα διαπιστωσα οτι ούτε το bluetooth δουλεύει... βασικά υπάρχει κάπου η μαμα 4.2.2 κι αν ναι πως τη φλασαρουμε στο τηλέφωνο;

Ρε παίδες ποιες διαφορές υπάρχουν σε αυτές τις ρομ, έτσι ώστε να πειστω να αλλάξω την 4.1.2 και εφόσον όλες έχουν προβληματακια
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

δεν ξέρω αν υπάρχει καμια χωρίς θέμα, απο οτι έχω δει καμία δεν δουλεύει απροβληματιστα. Εγώ αλλαξα γιατί είχα "μαμα" 4.0.4 και δε μου έδινε αναβάθμιση. Εσύ αν εχεις 4.1.2 δεν ξέρω αν υπάρχει λογος να αλλάξει...

δεν ξέρω αν υπάρχει καμια χωρίς θέμα, απο οτι έχω δει καμία δεν δουλεύει απροβληματιστα. Εγώ αλλαξα γιατί είχα "μαμα" 4.0.4 και δε μου έδινε αναβάθμιση. Εσύ αν εχεις 4.1.2 δεν ξέρω αν υπάρχει λογος να αλλάξει...

Ευχαριστώ για την απάντηση μιας και είμαι ικανοποιημενος και από τι συσκευή που με root, greenify, xposed framework κ. τ. λ την καταστούν αρκετά ικανή για τις ανάγκες μου

????????? κάνεις κατι

http://www.xo.gr/profile/profile-907450475/el/ για πάρε εδώ

Παιδες του πατερα μου εχει κολλησει στην 4.0.4 καποιο leaked version με ροοτ. Μπορει καποιος ευγενης συμφορουμιτης να μου στειλει ενα λινκ πως μπαινει η πιο τελευταία official?

Παιδες του πατερα μου εχει κολλησει στην 4.0.4 καποιο leaked version με ροοτ. Μπορει καποιος ευγενης συμφορουμιτης να μου στειλει ενα λινκ πως μπαινει η πιο τελευταία official?

κι εμένα θα με ενδιέφερε κάτι αντίστοιχο...

• The title was changed to Motorola RAZR XT910