antrenik Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Μετα απο μερικες βδομαδες με την 4.1.2 και τη πολυτιμη βοηθεια του φιλου Bachman μπορω να πω οτι το κινητο εγινε πιο smooth ωστοσο το προβλημα με τη μπαταρια παραμενει οπως και στην ICS. Γενικα νομιζω οτι δε προκειται να διορθωθει ποτε απο τον ιουλιο του 12 που το αγορασα αυτη η αθλια μπαταρια που του εχουν βαλει ειναι το μοναδικο μειονεκτημα σε σημειο να φοβασαι να εμπιστευτεις ξανα τη motorola για καποια μελλοντική αγορα Η λύση - root - greenify για να παυεις εφαρμογές του παρασκηνιου και battery calibration, θα δεις μεγάλη διαφορά Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Η λύση - root - greenify για να παυεις εφαρμογές του παρασκηνιου και battery calibration, θα δεις μεγάλη διαφορά Καλησπερα. Επειτα απο 2 χρονια περιπου ειπα να το ξαναπαρω εν αναμονη του GS 5! Εδωσα το S 4 προχτες οποτε.. Λοιπον Οδηγιες για root στα Ελληνικα ; Επισης και για καποια καλη rom να του περασω ; Ελπιζω να ειναι τιποτα ευκολο τυπου odin ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ποια rom έχεις τώρα; Ics ή jb 4.1; Να ξέρουμε για τι root να προτείνουμε(αν και δεν υπάρχει οδηγός στα Ελληνικά). Για custom υπάρχουν επιλογές σε 4.4 με τα κάποια bugs τους. Πολλοί λένε πως άνετα κάνεις χρήση και για κάθε μέρα. Αν και υπάρχει official cyanogen 11 ,σήμερα σκευτόμουν να δοκιμάσω την mokee που έχει αρκετές παραμετροποιήσεις. Μπαίνοντας είδα πως ξανάρχισε η υποστήριξη της carbon σε 4.4 και ίσως να περιμένω μερικές ημέρες. Αν έχεις την ics μην κάνεις καν root και πέρνα την 4.1 πρώτα(αν δεν σε νοιάζει η εγγύηση). Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Καλησπερα. Επειτα απο 2 χρονια περιπου ειπα να το ξαναπαρω εν αναμονη του GS 5! Εδωσα το S 4 προχτες οποτε.. Λοιπον Οδηγιες για root στα Ελληνικα ; Επισης και για καποια καλη rom να του περασω ; Ελπιζω να ειναι τιποτα ευκολο τυπου odin ! :) Καλα χθες το πήρες και σήμερα το δινεις; Και το S4;! Και αυτό μέσα σε δυο μέρες το έδωσες; Αδερφακι μου... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Καλα χθες το πήρες και σήμερα το δινεις; Και το S4;! Και αυτό μέσα σε δυο μέρες το έδωσες; Αδερφακι μου... Το εδωσα,δεν με βολεψε το μεγεθος του. Ηρεμησε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Χαχαχα..είσαι μεγας Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Χαχαχα..είσαι μεγας ΠΑρτο οπως θες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Γνωρίζει κανεις πως κάνουμε να φαίνεται ο αριθμός μας οταν καλούμε? Καλώ και δεν φαίνεται ο αριθμός μου σε αυτόν που καλώ. Ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Το τηλεφωνο εχει extended εγγύηση μεχρι απριλιο 2014..... εχει ενα καμμενο πιξελ η οθονη,γινεται αλλαγη της? Μια γρηγορη απαντηση παρακαλω!:confused: Ευχαριστω! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο στο service και να ρωτήσεις: Cellcom 210 990 2482 . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Γνωρίζει κανεις πως κάνουμε να φαίνεται ο αριθμός μας οταν καλούμε? Καλώ και δεν φαίνεται ο αριθμός μου σε αυτόν που καλώ. Ευχαριστω Πήγαινε στην εφαρμογή του τηλεφώνου. Διάλεξε Ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις > αναγνώριση κλήσεων > προεπιλογή δικτύου και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
everg Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Kαλησπερα εχω και εγω το xt 910 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.........μολις το συνδεσω με το bluetooth του κρανους (midland bt next) και με παρουν τηλ τοτε ακουγονται παρα πολλα παρασιτα σε σημειο να μην μπορω να μιλησω απο το κρανος.το bt του κρανους ειναι μια χαρα εχω δοκιμασει και το εχω ζευγαρωσει με αλλα τηλεφωνα κα λειτουργει αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timosgian Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ρε παιδια, θυμιστε μου λιγο επειδη εχω καιρο να πιασω στα χερια μου το razr το safestrap το umts_spyder βαζουμε ή το spyder σκετο και η εκδοση ειναι cdma σωστα; οχι η gsm..; Περασα την mokee και την cm11 και μου το βγαζουν σαν xt912 μοντελο και επισης δεν βρισκουν την σιμ...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Αν έχεις το ευρωπαϊκό είναι το xt910 και είναι το umts_spyder το gsm. Το αμερικάνικο είναι το 912, spyder, cdma. Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timosgian Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Σ'ευχαριστω, απο ευρωπη ειναι αγορασμενο απλα ειναι το maxx , σαν συσκευη ειναι το xt910 οποτε μαλλον ειχα κατεβασει την λαθος ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fifini Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Όλη μέρα σήμερα πάλεβα να βάλω 4.4 και παρόλο που η Ρομ έμπαινε χωρίς πρόβλημα, στο reboot η οθόνη μαυριζε. Και δωσ του παλι απ την αρχή! Βαρέθηκα και είπα jb σε αγαπώ! Πάντως κανένας οδηγός δεν είναι απλός. Νομίζουν οτι όλοι είμαστε προγραμματιστές. Ελπίζω να βγει κάτι απλό και stable σύντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Fifini αν δεν δώσεις λεπτομέρειες, δύσκολα θα σε βοηθήσει κάποιος( αν αυτό θες...). Με δύο λόγια, είσαι root , περνάς το safestrap, μέσα από το safestrap κάνεις νέο partition , το κάνεις activate και μετά πας (πάντα μέσω safestrap) install και περνάς την rom και αμέσως μετά τα gapps. Rebοot και έτοιμος. Ποιά rom προσπάθησες να βάλεις; Έβαλα την carbon χωρίς πρόβλημα(δεν ξέρω αν είναι πιο καλή από άλλες- στις δοκιμές είμαι). Έχεις το πιο πρόσφατο safestrap; Δυστυχώς δεν έχω χρόνο για να γράψω πιο αναλυτικά. Εξήγησε τα βήματα που έκανες να δούμε μήπως υπάρχει κάποιο λάθος και μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fifini Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 (edited) Σ ευχαριστω παρα πολυ! τελικα με safestrap ειναι πολυ πιο ευκολο απ ό,τι με cwm :) ... ολο και πιο μακρινη η αγορα του nexus 5 πλεον :) Υ.Γ. δεν μπορω να δω την sd καρτα απ το file manager,,,τη βλεπω καπως αλλιως; Edited February 15, 2014 by fifini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Δεν ξέρω αν είναι bug της rom που έβαλες( δεν δίνεις πάλι πληροφορίες :) ). Δοκίμασε κάποιον άλλο file explorer. Έχω μεγάλη αδυναμία στον FX https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.fx . Δοκίμασε τον και αν δουλέυει δοκιμάζεις και με άλλους. Πολλοί πχ προτείνουν τον solid explorer, πολύ καλός και αυτός. Ποιο safestrap(εκδοση) πέρασες; Ποιά rom , ποιά gapps; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fifini Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Έβαλα την spyder από έναν οδηγό προηγούμενης σελίδας , και τα gapps τα κλασικά. Ο file explorer που σου λέω είναι ο ενσωματωμένος, δε θέλω να βάλω εφαρμογή. Επίσης έχω κ ενα root explorer για να σβηνω τα αχρηστα .apk, όμως πλέον δε μπορώ να μπω στον ///apps φάκελο ενώ στο jb μπορούσα. Ss έβαλα την 3.65 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Spyder είναι η συσκευή και όχι η rom που έβαλες. Εσύ θέλεις rom για umts_spyder , δηλαδή το xt910 που έχουμε στην Ευρώπη. Το σκέτο spyder είναι η Αμερικάνικη έκδοση της συσκευής και δεν βάζουμε τις rom τους. Τα gaaps πάλι δεν ξέρω ποια είναι τα κλασικά. Εγώ πχ έχω τα minimal 4.4 της slimkat. Σου ξαναπροτείνω να δοκιμάσεις ένα άλλο file manager για να δείς απλά αν βλέπει τα αρχεία. Αν τα βλέπει ή κρατάς αυτόν ή ψάχνεις να βρείς τον ίδιο file manager και τον ξαναπερνάς ή ξαναπερνάς την rom. Ξαναπερνάς την rom αν δεν τα βλέπει και ο άλλος. Δώσε ένα λινκ από την ρομ που πέρασες στο xda. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fifini Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Μια nightly έβαλα. Είμαι απ το κινητό και δεν έχω μεγάλη ευχέρεια με links κτλ. Ο file explorer που ειπες, δείχνει την sd ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATRAHAS Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Καλημερα!!! μου εδωσε ενας φιλος ενα χτ910 που προσπαθησε να του βαλει μια ρομ απο xda τελικα το κινητο το brickare ειχε περασει το recovery cwm εσβησε τα παντα απο μεσα,δεν μπαινει στο recovery (μονο στο εργοστασιακο) Στο fastboot flash mode μου γραφει device is LOCKED Ακολουθω τον οδηγο απο εδω για unbrick αλλα μου βγαζει remote : unsupported command Υπαρχει τροπος να περασω εστω την εργοστασιακη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 (edited) Το 2ο ποστ κοίτα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2637370 Εδωhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1539192 λέει για το πως θα περάσεις την rom με rsd lite. Πρώτα περνας drivers, install το rsd ,μετά κατεβάζεις την rom (ρωτα τον ποια είχε και βάλε την ίδια πρώτα- αν είχε ics πέρνα ics πχ). Αυτά στο PC σου. -Rom βάλε μια Αγγλική αν δεν έχουν Ελληνική τα λίνκ-. Σε ap fastboot μπαίνεις από την συσκευή. Θα δείς την επιλογή στην recovery. Καλή τύχη και ρώτα ότι θες αν έχεις πρόβλημα. Edited February 20, 2014 by R_Bachman ξεχασα να περασω το ενα λινκ Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATRAHAS Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 το καταφερα!!!!σε ευχαριστω πολυ!!! τωρα για να ξεκλειδωσω bootloader μουτ πεταει failure παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts