Jump to content

adaeus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About adaeus

  • Ημ. Γέννησης 29/09/1960

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

adaeus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ράγισε η οθόνη μετά από πτώση, παρότι είχα προστατευτικό χοντρό τζάμι και θήκη σιλικόνης. Πήρα τηλέφωνο στο irepair και μου ζητάνε 185 ευρώ! Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά! Αξίζει τον κόπο να το φτιάξω? Καμία άλλη ιδέα?
  2. adaeus

    Sony Xperia ZR

    Πήρε πρόσφατα και την τελευταία εκδοση android 5,02
  3. Κι εγώ αυτό είχα δει, αλλά μαλλον ακριβό, γι αυτά που προσφέρει:wacko:
  4. O τίτλος τα λέει όλα... Προφανώς android... Επίσης ελαφρύ και το πολύ 8"
  5. adaeus

    Sony Xperia ZR

    Στο κατάστημα που το αγόρασες, μάλλον πρέπει να απευθυνθείς.
  6. adaeus

    Sony Xperia ZR

    Μόλις χτες ήρθε επίσημη αναβάθμιση σε kit kat
  7. adaeus

    Sony Xperia ZR

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391717
  8. adaeus

    Sony Xperia ZR

    εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, καλή κατασκευή, αδιάβροχο, αντέχει στις κακουχίες, όχι παντόφλα, χωράει παντού, γρήγορο, η μπαταρία του κρατάει για μένα με τη σταμίνα ενεργοποιημένη και λογική χρήση περίπου μία και μισή μέρα... Τα σαββατοκύριακα που δεν μιλάω ιδιαίτερα στο κινητό κρατάει δύο μέρες...
  9. adaeus

    Sony Xperia ZR

    Όντως πολύ καλό video και πολύ καλές φωτογραφίες... Κρίμα που η sony δεν το έφερε στην Ελλάδα και έτσι είμαστε λίγοι (οι τυχεροί) που το έχουμε... Για μένα βασικός λόγος ήταν το ότι δεν μπορώ το μέγεθος παντόφλα των υπολοίπων "κορυφαίων"...
  10. adaeus

    Sony Xperia ZR

    Το πλαστικό του είναι αρκετά ποιοτικό και δινει καλή αισθηση στο κράτημα...
  11. adaeus

    Sony Xperia ZR

    Υπερτερεί στο πιο βολικό μέγεθος και στην αποσπώμενη μπαταρία. Σε επιδόσεις περιπου ιδια. Το Ζ εχει ομορφότερη εμφάνιση, αλλά λιγότερο ανθεκτική κατασκευή.
  12. adaeus

    Sony Xperia ZR

    Τελικά τόσο το κινητό, όσο και η επίσημη αναβάθμιση σε 4.3 φυσάει. (Τις πρώτες ημέρες -μέχρι να στρώσει;- μου έτρωγε πιο γρήγορα την μπαταρία). Στη συνέχεια έστρωσε και με μερικές απλές κινήσεις καταφέρνω το βράδυ και έχω τη μπαταρία κοντά στο 50%. Έχουμε και λέμε, ενεργοποιημένη stamina και εξοικονόμηση ενέργειας. Φωτεινότητα οθόνης στο 50%. Κλειστή η μεταφορά δεδομένων (εκτός αν κάτι χρειαστώ). Ανοιχτό wifi (ούτως ή άλλως ανοίγει μόνο όταν είναι σε σημεία με αποθηκευμένα δίκτυα) ανοιχτό το bluetooth. Kατά τη διάρκεια της μέρας μιλάω αρκετά στο κινητό, στέλνω αρκετά μηνύματα και ακούω περίπου μισή με μία ώρα μουσική από το walkman. Δεν παίζω παιχνίδια και δεν μπαίνω ίντερνετ, εκτός αν κάτι χρειαστεί. Το βράδυ η μπαταρία κυμαίνεται μεταξύ 40 και 60%. Με το μέγεθος έχω βολευτεί απίστευτα, όπως και από την ποιότητα κατασκευής.:)
×
×
  • Create New...